Thompson - 30.05.2009. u Zagrebu zaključana tema

poruka: 47
|
čitano: 11.155
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Thompson - 30.05.2009. u Zagrebu

30.05.2009. u 20 sati Thompson će održati koncert na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu. Da li itko zna gdje se mogu kupiti ulaznice i kolika im je cijena? I što kažete za koncert, da li idete, slušate li Thompsona?

Izvor: http://www.thompson.hr/web/

Na temi neće biti rasprave niti svađanja zbog moguceg LOCK-a teme!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 11:01 (Fićo_CoD 5).
16 godina
neaktivan
RE: Thompson - 30.05.2009. u Zagrebu
Fićo_CoD 5 kaže...

30.05.2009. u 20 sati Thompson će održati koncert na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu. Da li itko zna gdje se mogu kupiti ulaznice i kolika im je cijena? I što kažete za koncert, da li idete, slušate li Thompsona?

Izvor: http://www.thompson.hr/web/

vidim da ga ti slušaš fićoNamigiva..čuj tema ti nije loša ali se bojim da bi tu mogle" frcati iskre"..pozdravOsmijeh  EDIT:e da ne ispadnem nepristojan da ti odgovorim-ja ga ne slušam, ali da  " fenomen " thompson postoji, je činjenica koju se ne može ignorirati..
moljac
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 10:25 (seneka).
17 godina
neaktivan

Pa zar nema dovoljno polja u okolici Zagreba, nego su ga morali dovesti na glavni gradski trg.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Da li itko zna gdje se mogu kupiti ulaznice i kolika im je cijena?

Kocert je povodom Dana branitelja Grada Zagreba, pa je besplatan i ne trebaju ti ulaznice.
17 godina
neaktivan

Odlicno jos malo parada polupismene mladezi (koji rata u životu nisu vidjeli) i raznih kravetina koje se tamo dernjaju (mozete ih vidjet na svakoj snimci koncerta tonsona) te ne zaboravimo arlaukanja na poluproizvode koje Thompson voli zvati glazbom. Da ne govorim o razno raznim debilima koji tamo idu sa ustaškim kapama i mnogo hrvatskih zastava, obavezno sa prvim bjelim poljem na grbu. Ma da vrhunski koncert. Još na glavnom gradskom trgu tako da i oni koji se zateknu tamo moraju gledat degenerike kako se previjaju uz vrhunske hitove Thompsona. Fenomen je svakako, samo fenomen čega? Kvalitetne glazbe sigurno ne.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 10:13 (mislav_01).
17 godina

U,u,u nisam znao,svakako cu pobati doci,slušam ga naravno,a za tebe mislave nemam rijeci...ne zelim se upustat neke rasprave.

E i da,i meni smeta kad neki idioti dolaze sa ustaskim kapama i znakovima jer samo zbog toga ljudi ne odobravaju Thompsona.

A i draze mi je da Thompson pjeva nek neka Lepa Brena i takvi slični koje vec ni u njihovoj drzavi ne mogu trpjet!

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 10:17 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

U,u,u nisam znao,svakako cu pobati doci,slušam ga naravno,a za tebe mislave nemam rijeci...ne zelim se upustat neke rasprave.

E i da,i meni smeta kad neki idioti dolaze sa ustaskim kapama i znakovima jer samo zbog toga ljudi ne odobravaju Thompsona.

A i draze mi je da Thompson pjeva nek neka Lepa Brena i takvi slični koje vec ni u njihovoj drzavi ne mogu trpjet!

Tocno to!
Slušam ga također, ne odobravam Ustaštvo niti išta slično tome (ne odobravam niti komunizam, no to je sada druga priča). Također mi smeta kada netko dođe sa ustaškim kapama i zastavama sa prvim bijelim poljem i bez krune s grbovima, no zašto je to Thompson kriv? Je li on ikada pozvao na tako nešto? Nije.
Takvi "pametni" su stvar policije i nikoga drugoga.
Jedva čekam koncert u Puli.
17 godina
neaktivan

Niti se je ikada odgradio od toga, nije pozvao? Koliko ti godina imaš da pušiš te njegove jeftine fore?

"Zbog Anice i bokala vina

zapalit cu Krajnu do Knina

zapalit cu dva tri Srpska štaba

da ja nisam dolazio džaba"

Tako nekako idu stihovi zar ne? Ma Marko je car nije on za nista kriv. Jadni ti ljudi na kojima ovaj zarađuje glumeci nekog vjernika i ne znam ni ja koga, a ubiti je vrlo licimjeran. A da ne govorim kada nasi ljudi slusaju tonsona vicu kako su veliki hrvati a Ludnica, Pasha i ostali klubovi dupkom puni, najcesce direkt tamo nakon tonsonovog koncerta i nove doze primitivizma tj. kako oni to zovu Hrvatsva. Ma jos vise poludim kad vidim djecu i klince tamo kako se dernjaju goni bandu baci bombu, odgoj tj. nedostatak odgoja roditelja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 10:26 (mislav_01).
17 godina
mislav_01 kaže...

Niti se je ikada odgradio od toga, nije pozvao? Koliko ti godina imaš da pušiš te njegove jeftine fore?

Tako nekako idu stihovi zar ne? Ma Marko je car nije on za nista kriv. Jadni ti ljudi na kojima ovaj zarađuje glumeci nekog vjernika i ne znam ni ja koga, a ubiti je vrlo licimjeran.

Ne pušim ja njegove fore i smeta mi sto se nije nikada ogradio od toga,al da to napravi izgubio bi pola publike.Al čuj neke njegove pjesme pretjeruju i ja ih ne slusam.
Ima dosta novijh pjesama koje nemaju veze s tim sto si naveo a prolaze me trnci kad ju čujem,zato nastavit cu ga slusat dok mi ne dosadi.Ima istine u tome sto govoris,al kad čujem da Lepa Brena dolazi u Zagreb u Arenu onda radije biram Thompsona.
Nakon 3 pive,sve ružne odu doma
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 10:30 (tommy2103).
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Tako nekako idu stihovi zar ne? Ma Marko je car nije on za nista kriv. Jadni ti ljudi na kojima ovaj zarađuje glumeci nekog vjernika i ne znam ni ja koga, a ubiti je vrlo licimjeran. A da ne govorim kada nasi ljudi slusaju tonsona vicu kako su veliki hrvati a Ludnica, Pasha i ostali klubovi dupkom puni, najcesce direkt tamo nakon tonsonovog koncerta i nove doze primitivizma tj. kako oni to zovu Hrvatsva. Ma jos vise poludim kad vidim djecu i klince tamo kako se dernjaju goni bandu baci bombu, odgoj tj. nedostatak odgoja roditelja.

Svjestan sam da mozda riskiram karton. Otvori temu vezanu za Thompsona i tamo cemo raspravljat.
Ovo nema veze s ovom temom i koncertom u zagrebu koji je povodom Dana branitelja, a da njih nije bilo...
NAŽALOST necu biti na koncertu, nisam taj dan u Zagrebu i to mi je žao.
Što se tiče stihova, da tako idu, zamisli da nije bilo takvih pjesama poput Anice, Čavoglava.. moral HV-a bi bilo na nuli, gledaš iz krivog konteksta, gledaj iz konteksta kada su pjesme stvarane.
Osuđuj ovu pjesmu (ako gledaš iz konteksta u kojem je stvarana) na neku ruku odobravaš agresiju na Hrvatsku, sto JA nikako ne odobravam.
Pozdrav!
17 godina
neaktivan

Naravno da ima dobrih pjesama. Vjetre s Dinare je meni odlicna pjesma npr. (ima i jos al ne mogu se sad sjetit). Ono sto meni ide na jetru su ti klinci koji ne znam ni ja sta sebi briju, i on sto ne kaze jednom za sva vremena da se ogradjuje od toga. Ako je ikad pjevao nacionalističke stvari neka kaze da je bilo u afektu i da treba oprostit ali ne zaboravit, i dostojanstveno njegovat uspomenu na Domovinski rat. To bi bilo ispravno za ucinit. Ali da reko si vec da bi onda izgubio dosta publike, i to je jos jedna zalosna i iritirajuca stvar.

@ Sonny

Nemoj ti meni pricat o agresiji i kojecemu, znam i na vlastitom primjeru ponesto o tome. I da 91 / 92 su Čavoglavi bili "budnica" skoro, ali u 21. stoljecu i nekim klincima na koncertu to nisu nego jednostavno pozivanje na mrznju, a mnogi roditelji tako odgajaju djecu. I ono ko da je bitno povodom cega je koncert. Dan branitelja bi se trebao dostojanstvenije obiljezit. A ne bacit Tonsona na trg i nek se pjeva i pije a sutra koga briga...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 10:37 (mislav_01).
17 godina
moderator
Sonny kaže...
Otvori temu vezanu za Thompsona i tamo cemo raspravljat.
Nemojte otvarati, bile su dvije (prva i druga), obe su zakljucane jer je neizbjezno da frcaju iskre, uplete se politika, a znate da politika nije dobrodosla ovdje.
Zato pazite sta govorite, u suprotnom ne vjerujem ni da ce ova tema biti dugog vijeka.
Resistance is futile (if < 1 ohm)
17 godina
neaktivan

Svaka budala ima svoje veselje.

Ja igram igre, netko sluša Brenu a netko Thompsona.

Kako tko voli.

Osobno ne slušam Thompsona, niti mi se nešto dopada njegova glazba. Iskreno, radije bi da nije na glavnom trgu više zbog repova koje njegovi koncerti povlače nego zbog toga da mi smeta.

Krivo mi je što ljudi njega izravno krive zbog budala sa ustaškim obilježjem, ali tako je to.

Ok, čovjek pjeva o paljenju srpskih štabova, al jebi ga, mnogi glazbenici pjevaju ultra brutalne pjesme pa ih nitko ne krivi kada netko ubije nekoga a ima doma CD.

Primjer Marilyn Manson, koji je sasvim ok čovjek, bilo tko, tko je gledao neki njegov intervju zna da je čovjek zajebant, ali pjeva bolesne pjesme i poljeva se krvlju i ne znam ti ja šta, pa opet, nije on kriv ako je netko od njegovih slušatelja bolesna budala.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
neaktivan

U prošloj temi je napisano ovo (citat sam izvukao);

Devil:"Da vi koji lose govorite o Thompsonu poslusate pjesmu il dve, shvatili bi da Thompson uopce vise ne pjeva o onom ratu i onom dobu vec o dolasku Hrvata na primjer i Kralju Zvonimiru, a ne o nekim Ustasama, partizanima il cetnicima koje vi uvijek odma vadite iz rukava kad neko spomene Thompsona."

Moja preporuka poslušajte predzadnji album (Dolazak Hrvata) i dođite na koncert.

16 godina
neaktivan

koji će se album pjevati na koncertu?

i da, poznato je da se Thompson ogradio od nacizma i fašizma, a od ustaštva još nije...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 10:59 (Fićo_CoD 5).
17 godina

Mislim da tog koncerta ne bi bilo da ga branitelji ne žele - uvjerite me u suprotno

A idiotizam poput onih ustaških kapa mjerilo je inteligencije onog ko to veliča.

Treba fino poslati hrpu plavaca u civilu i sve te idiote pohapsiti pa bu mira.

Fala Bogu da su karte besplatne, tj. nema ih.

Možda i ja navratim ali ne sa ustaškom kapom, već u majici ZG PrvaciCool

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
neaktivan

Žalosno je da "pravna" država dopušta takvo znakovlje na koncertima. Pa recite vi meni da li bi vi imali nešto protiv nekog srpskog pjevača koji gostuje ovdje, pjeva na glavnom trgu, a njegovi ljubitelji iz srbije ovdje dolaze sa četničkim znakovljem. On ne nikad nije ogradio od toga, a neke pjesme koje je pjevao mu nikako ne idu u prilog.

Čak i da se čovjek magično promjenio, u društvu takvih ljudi (njegovih "fanova") ne želim biti.

17 godina
neaktivan

Svaki koncert na Trgu je besplatan... Bit će bakljade, pijanstva, ustaštvo (sve tipično za njegove koncerte)... I onda se pita zašto mu ne daju da nastupi u Puli? On svojim stilom privlači takve ljude. Ko da Puljane briga jel je on ustaša ili ne, njima je bitno da ne bude izgreda i nereda. A to što se on u medijima ograđuje od toga da je ustaša ništa ne znači.

Značit će kad će na Thompson na svom koncertu rulji ustaša reći da začepe i prestanu sa sloganom 'Za dom spremni', značit će kad će odj*bati ustaše! Ali njemu paše što ustaše dolaze na njegove koncerte i veličaju Veliku Hrvatsku i NDH.

I ne, ne promovira on ustaštvo...

uopće nije ustaška pjesma, pjesma s mržnjom... Ma kakvi... To je sve montaža, my ass!

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 11:09 (i_rambo_plache).
16 godina
i_rambo_plache kaže...

uopće nije ustaška pjesma, pjesma s mržnjom... Ma kakvi... To je sve montaža, my ass!

ma ne. ne kužiš ti...to ti uopće nije on pjevaoSmijehSmijehSmijeh
http://www.youtube.com/watch?v=2AbwmJKkjaM
17 godina
protjeran

Crkva Sv. Marka ima grb sa prvim poljem bijelim. U čemu je problem?

Šahovska ploča ima prvo polje bijelo.

Dakle, grb sa prvim poljem bijelim nema veze sa ustašama i žalosno je da se povijesni  hrvatski grb demonizira na taj način. Ustaška zastava ima slovo U na zastavi.

Današnji službeni grb RH je heraldički neispravan i totalna je smijurija.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Dakle, grb sa prvim poljem bijelim nema veze sa ustašama i žalosno je da se povijesni  hrvatski grb demonizira na taj način. Ustaška zastava ima slovo U na zastavi.

kolko ja znam, ustaše su zlouporabile taj grb gdje je prvo polje bijelo, taj grb je postojao još prije ustaša, a na grbu Vlade Republike Hrvatske se može uočiti da je prvo polje bijelo pa se čudite vi...
SLIKA 3 - pogledajte video, pažnju obratite pogotovo kada budu razgovarali sa dizajnerom...
isto je tako i na putovnicama RH- prvo polje bijele boje
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 11:33 (Fićo_CoD 5).
17 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Svaki koncert na Trgu je besplatan... Bit će bakljade, pijanstva, ustaštvo (sve tipično za njegove koncerte)... I onda se pita zašto mu ne daju da nastupi u Puli? On svojim stilom privlači takve ljude. Ko da Puljane briga jel je on ustaša ili ne, njima je bitno da ne bude izgreda i nereda. A to što se on u medijima ograđuje od toga da je ustaša ništa ne znači.

Značit će kad će na Thompson na svom koncertu rulji ustaša reći da začepe i prestanu sa sloganom 'Za dom spremni', značit će kad će odj*bati ustaše! Ali njemu paše što ustaše dolaze na njegove koncerte i veličaju Veliku Hrvatsku i NDH.

Poklič Za dom je preuzet iz opere Nikola Šubić Zrinski, a ustaše su ga preuzele i malo modificirale.
Fićo_CoD 5 kaže...
the_tux kaže...

kolko ja znam, ustaše su zlouporabile taj grb gdje je prvo polje bijelo, taj grb je postojao još prije ustaša, a na grbu Vlade Republike Hrvatske se može uočiti da je prvo polje bijelo pa se čudite vi...
To je heraldički ispravno i ponovo nema veze sa onim što neki žele imputirati.
I nacisti su zlorabili kukasti križ (svastiku) pa se ipak i dalje vidi na hinduističkim i budističkim hramovima u lijevoj i/ili desnoj rotaciji.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 11:41 (the_tux).
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...
i_rambo_plache kaže...

Poklič Za dom je preuzet iz opere Nikola Šubić Zrinski, a ustaše su ga preuzele i malo modificirale.
Fićo_CoD 5 kaže...
the_tux kaže...

To je heraldički ispravno i ponovo nema veze sa onim što neki žele imputirati.
I nacisti su zlorabili kukasti križ (svastiku) pa se ipak i dalje vidi na hinduističkim i budističkim hramovima u lijevoj i/ili desnoj rotaciji.
 slažem se s tim zlouporabljenjem kukastog križa, ali kako je to ispravno??? objasni malo...
16 godina
neaktivan
the_tux kaže...

I desnica u zraku je adaptirana od Rimljana, pa probaj u Njemačkoj na bilo kakvom javnom mjestu dizati desnic i vikati 'Heil!'.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 11:59 (Random.).
16 godina
neaktivan
Random. kaže...
the_tux kaže...

I desnica u zraku je adaptirana od Rimljana, pa probaj u Njemačkoj na bilo kakvom javnom mjestu dizati desnic i vikati 'Heil!'.

sta znaci "Heil"? i jel se zbog toga ide u zatvor, radije ne bi isprobavao...
17 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
 slažem se s tim zlouporabljenjem kukastog križa, ali kako je to ispravno??? objasni malo...
 Zbog plave pozadine, hrvatski grb inverzijom boja nije drugačije mogao ispasti. Pa tako crveno polje ispadne bijelo.
Random. kaže...
the_tux kaže...

To se ne može uspoređivati. Nacistički pozdrav nije 'Heil' nego 'Sieg heil'.
Inače i kuna je ustaška valuta, po toj logici je nebi trebali koristiti.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.5.2009 12:22 (the_tux).
17 godina
neaktivan

Ja i dalje ne vjerujem.

Vi koji govorite protiv Thompsona, molim vas poslušajte pjesme sa predzadnjek albuma (Dolazak Hrvata) i nađite mi ustašku pjesmu. Hvala!

16 godina
neaktivan

Thompson je svojim predzadnjim albumom pokazao ljubav prema domovini, Bogu i obitelji, a nikakvo ustaštvo se ne spominje u nijednoj pjesmi!

16 godina
neaktivan
the_tux kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
the_tux kaže...
i_rambo_plache kaže...
To se ne može uspoređivati. Nacistički pozdrav nije 'Heil' nego 'Sieg heil'.
Inače i kuna je ustaška valuta, po toj logici je nebi trebali koristiti.
 dobro, jel mogu znat sta znaci "Sieg Heil"
16 godina
neaktivan

meni je najbolja pjesma vezana uz thompsona

Osmijeh

moljac
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice