Deri dok možeš MILF-ače su najjače a kad ti dosadi onda se baci na kćerku...Mislim di ti je pamet bila tako nešto izvodit , ja stvarno ljudi vas nekad ne mogu razumit ali ne mogu a trudin se... I koji savjet pametni da ti ja dam kad si ti uspi napravit točno ono kako se viđa u američkim filmovima za odrasle... Nemaš se sad što kajat drži se prve linije ovog teksta i budi zdravi i dovidenja.. I pazi da te nitko ne uvati u laži u tom rombu jer to je nešto više od trokuta......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako bi ponistio tu situaciju moras svog oca dernit
Nije mi ona mater jer se znaju tek par godina...
Izgleda da mi se obitelj vec raspada,a kud jos kad kazem majci :/
Sve je to super kad ja gledam,ali ja imam neviden problem...
Znaci imam curu,zajedno smo vec 5 mjeseci,a negdje prije sam slucajno uhvatio starog kako mi se muva sa njenom starom,ali se jos uvijek pravim da nista neznam dok naravno moj stari i njena stara neznaju za nas,a prije nekih 2 mjeseca njena stara mi je dosla u stan i slucajno me vidla golog i rekla u macane ja se napalio i nekih 2 tjedna kasnije ja bio kod njih,cura mi otisla u trgovinu i u meduvremenu sam imo spolni odnos sa njenom starom,a sad ju vjerovatno moj stari dere....stvarno cu prolupat,pomagajte sta da radim,navise mi zao moje mame ;(
hahah
dali ti je mozda mama sa prosle stranice @ddarknessfairyy koja ima sapunicu sa onim cileancem ili sta je vec, savrseno mi se uklapa u to,
stari dere tvoju malu,
ti deres njenu staru
u medjuvremenu mala se dere i sa tobom
a mama kao nista ne zna pravi se fina, a zapravo se dere sa cileancem
na kraju ce vas bug forum otkrit
Pa ono cura mi je dobra,volim ju i sve to...kazes di mi je pamet bila...jednostavno me zanijeo trenutak bez razmisljanja,a usput ko to moze odbit....naravno da se nece ponovit,ali to bi jos dobro i ispalo da tu nema mog starog,mama i kcer nema veze,jbga :D
Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
Tebi je to smijesno?meni bas i nije tako,ali mislim da cu rec starom da sam sa tom curom i pokazat mu sliku kako sam ga vidio sa njenom mamom i pokusat ih razdvojit iako mislim da ce i on sam to napravit i onda kasnije i prekinit sa curom da se maknem od te obitelji i probat sacuvat svoju 
Nebrini nisam takav tip igraca,dok nisam doso u tu obitelj sve je bilo normalno,al sta je tu je,rijesit cemo to
Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
Sve je to super kad ja gledam,ali ja imam neviden problem...
Znaci imam curu,zajedno smo vec 5 mjeseci,a negdje prije sam slucajno uhvatio starog kako mi se muva sa njenom starom,ali se jos uvijek pravim da nista neznam dok naravno moj stari i njena stara neznaju za nas,a prije nekih 2 mjeseca njena stara mi je dosla u stan i slucajno me vidla golog i rekla u macane ja se napalio i nekih 2 tjedna kasnije ja bio kod njih,cura mi otisla u trgovinu i u meduvremenu sam imo spolni odnos sa njenom starom,a sad ju vjerovatno moj stari dere....stvarno cu prolupat,pomagajte sta da radim,navise mi zao moje mame ;(
Pa da nisam bio sa starom naravno da se nebi cure odreko,a njih bi probao rastavit,probat cu pobijec sto dalje mogu :) hvala
A čuj, sasvim sigurno ti neće doći sa spikom "joj, napucala me jedna baš dobra mala, al' poslužićeš i ti".
No na kraju se ionako sve svodi na pitanje koliko je on tebi interesantan i koliko mu ti sama želiš vjerovati. Ili koliko mu želiš vratiti milo za drago - ovo je ipak d frenzoun klab tema - ako imaš neki opaki plan frendzounati ga, odgovor je prilično :)

o da, pržit će se na tihoj varti iduća tri mjeseca 
Nu tebe, stvarno si ili bezosjećajan, ili žensko
Nije bezosjećajan. To je Kivic. Ja mu dođem kao meta za bacanje noževa.
Nu tebe, stvarno si ili bezosjećajan, ili žensko... Ali nema frke: ddarknessfairy, ako tražiš samo neobavezan seks, mogu ja biti ta osoba :)
Sorry ništa od toga...nisam ni inteligentna, ni altruistična a bogme nisam ni plavuša 
Vjerojatno te se zaželio,ne možeš znati jel to onak "malo na brzinu neš"(možda misli aj ako sam već u Zadru,što da ne) ili ga je stvarno puknulo :/. Možda da probaš ali da se previše ne nadaš.
Usput, 12 godina nije toliko mala razlika,sada ti se možda ne ćini bitno ali za kojih 10-20 god budeš vidjela kolika je to razlika ustvari :/
Usput kakav to 28-godišnjak hoda sa curicom od 16 godina ??!?!?!???!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!?!??!?!??!?!
Nakon razgovora neki dan zaključak je - stvarno ga je puklo.
Usput: onaj koji prekasno pita za godine 
hahah
dali ti je mozda mama sa prosle stranice @ddarknessfairyy koja ima sapunicu sa onim cileancem ili sta je vec, savrseno mi se uklapa u to,
Argentincem 
Nisam mu ja mama, toliko stara ipak nisam 
Usput kakav to 28-godišnjak hoda sa curicom od 16 godina ??!?!?!???!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!?!??!?!??!?!
Usput: onaj koji prekasno pita za godine 
Da ti objasnim, u očima muškarca 16-ogodišnja cura izgleda ovako:
A budući da se i zakon upliće u to, obično više izgleda ovako: Čisto da znaš kakav je to 28-ogodišnjak bio.Mah, spanjolke od 30 izgledaju kao maloljetnice.
BTW preko 16 se zakon ne uplice u to.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
... koliko mu želiš vratiti milo za drago - ovo je ipak d frenzoun klab tema - ako imaš neki opaki plan frendzounati ga, odgovor je prilično :)

o da, pržit će se na tihoj varti iduća tri mjeseca 
Znao sam!
Nu tebe, stvarno si ili bezosjećajan, ili žensko... Ali nema frke: ddarknessfairy, ako tražiš samo neobavezan seks, mogu ja biti ta osoba :)
Sorry ništa od toga...nisam ni inteligentna, ni altruistična a bogme nisam ni plavuša 
Ali ne komentiraš dio za neobavezan seks, jel'?
Za plavušu sam napisao da zapravo i nije uvjet, ovo za inteligenciju ti ne vjerujem (čim si to napisala), jedino altruizam ostaje kao problem. Riješit ćemo to, ne birini, ionako je to samo neobavezan seks... 
Je se i ti pokušavaš ogrebat za snošaj 
kako reć' ženskoj da joj smrdi iz usta?pa yebem ti sve,kad je ona pokraj mene,ne može se disat u krugu od 100m...
reci joj da si joj kupio poklon kilu airway žvakaća :"D
A jbg uvijek je to nezgodno reći ali pitaj je jel danas jela luk jel se baš osjeti pa če joj možda doći do glave. Ako ni tako ne pomaže reci joj da si i ti imao problema sa time i da otkad koristiš vodicu za usta da nemaš više problema sa tim.
Je se i ti pokušavaš ogrebat za snošaj 
Ma samo altruistično pokušavam pomoći ženi u nevolji. Majka me odgojila ko džentlmena i nemoš sad više protiv toga u ovim godinama.
kako reć' ženskoj da joj smrdi iz usta?pa yebem ti sve,kad je ona pokraj mene,ne može se disat u krugu od 100m...
Nemoj reć,to nikad ne pali, sve bi one razgovarale o stvarima ali ne dok se te stvari tiću njih.
Najjednostavnija riješenja su ti :
1. Kupuj žvake i uvijek joj budi spreman ponuditi jednu.
2. Ako si vani po noći i nemaš di kupit žvake, kupi joj hamburger s puno luka,jer na luk se lakše priviknut nego na neš drugo xD
3. Za poklon joj kupi vodicu za usta xD
iz usta ti smrdi ko iz šahta,smrdi ti iz svakog zuba,pokraj mene nemoj dahtat,na licu će mi izrast guba
Ova je tema bila zanimljiva. Nekad.
Ova je tema bila zanimljiva. Nekad.
Dok nije kivić od 15 godina našao temu i počeo prepisivati fore od Vucinih obožavatelja koji svaku ženu kurvom nazivaju (osim svoje matere i eventualno sestre) i imaju IQ ispod sobne temperature
Evo pitanje jedno od mene , vezano za temu jel , djevojkom koja je i razlog zasto sam ja ovdje ne pricam ima vec mjesec i pol ili tako nesto , njen rodjendan je bio prije nekoliko , nisam joj ga cestitao dvoumio sam se ,pitao par osoba da ili ne , ugl su rekle ne , pa sam tako i uradio , doduse nije ni zasluzila da joj cestitam , nisam vam napisao sta je kranji okidac bio da prekinem sve al uglavnom sad je nebitno .. moje pitanje je sad , posto je meni rodjendan sutra a sanse da ce ona meni cestitati su poprilicne jer je ona eto uvijek bez obzira na sve neke stvari postovala , i da li da joj odgovorim , ili samo bacim "seen" ako posaljeu inbox jer ju nemam u prijateljima pa da pise na zid , ili da odgovorim normalno,tipa "hvala" bla bla .. takodjer je rekla jos dok smo pricali da ce bez obzira na sve ,doci mi na maturu to ce sad ubrzo isto , i kao eto doci da se oprostimo , na sta sam ja rekao da ni ne pomislja ,al eto rekla je da hoce pa sad .. ovo cisto informacija vise eto 
Evo pitanje jedno od mene , vezano za temu jel , djevojkom koja je i razlog zasto sam ja ovdje ne pricam ima vec mjesec i pol ili tako nesto , njen rodjendan je bio prije nekoliko , nisam joj ga cestitao dvoumio sam se ,pitao par osoba da ili ne , ugl su rekle ne , pa sam tako i uradio , doduse nije ni zasluzila da joj cestitam , nisam vam napisao sta je kranji okidac bio da prekinem sve al uglavnom sad je nebitno .. moje pitanje je sad , posto je meni rodjendan sutra a sanse da ce ona meni cestitati su poprilicne jer je ona eto uvijek bez obzira na sve neke stvari postovala , i da li da joj odgovorim , ili samo bacim "seen" ako posaljeu inbox jer ju nemam u prijateljima pa da pise na zid , ili da odgovorim normalno,tipa "hvala" bla bla .. takodjer je rekla jos dok smo pricali da ce bez obzira na sve ,doci mi na maturu to ce sad ubrzo isto , i kao eto doci da se oprostimo , na sta sam ja rekao da ni ne pomislja ,al eto rekla je da hoce pa sad .. ovo cisto informacija vise eto 
Odgovoriš pristojno "Hvala" i to je to...ako je ona bila kakica ne trebaš bit i ti 
Zašto očekuješ da bi ti čestitala ako ti njoj nisi?
Ja nisam rekao da očekujem da mi čestita nego sam rekao općenito da su šanse da će čestitati ,a ne da ja smatram da treba da mi čestita