evo nesto od mene, netrebam savjet, mozda neki komentar(na ovu bedastocu).
znaci najbolji frend je prekinuo s curom, ta cura je sad s nekim novim i sad se mom frendu javila bivsa od tog decka, i prica on s njom(mala je inace iz splita) i pita mene jel ocu da joj kaze da mi se javi, ja kazem sto ce mi se javljat, mala je u split, sto cu ja s njom(ja sam u zgu), a nisam fan dopisivanje preko fejsa s curom kad ju nemogu upoznat. al dobro javi se mala meni, i pricamo mi sad o svemu i tako, i kaze ona da ce ona na zimu tu doc kod neke frendice(ja ono si mislim super, aj imat cu sto radit na zimu), ja gledam njene slike malo, mala je bomba, i kaze mi da ima sutra tek 15 godina, jbt ja gledamo kako, izgleda ko da ima 17 bar. da skratim pricu, volim te mlade curke jer su skroz ono, lako ih obradit, i sad ta mala, nezna me ni par sati vec bi ona nesto ovo ono, takvu spiku ima neku. tako da, ceka se zima. i da, ja njoj sad kazem idem spavat i stavim pusu, a onda odgovori da i ona i srce stavi(hejtam srce).friendzone me ne brine, jer vec sam skuzio curu, s takvima je jednostavno nemoguce, samo se treba znat postavit u dopisivanju.