Kad je svadba?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kad je svadba?
U 8. tjednu.
Kad je svadba?
Unutar 9 mjeseci da ne dobije kopile.
Zavoljeli bi ga unutar 3 tjedna if you know what I mean.
Kad je svadba?
Unutar 9 mjeseci da ne dobije kopile.
pusti pusti rodit ce se mali zavodnik koji ce ic po okolo i govorit zenama da se ne ljubi sa prijateljicama 
Pozdrav ekipa, u četvrtak je fešta pod šatorom u Biškupcu (mjesto pored Varaždina) pa ako bi mogli dat par savjeta kak uletit curama.
Najjaca su ovakva pitanja... moze ti sad neko predloziti savrsen ulet, al ako si "grbav" i neprirodan, đaba ti sve. Teorija i praksa nije isto.
Pozdrav ekipa, u četvrtak je fešta pod šatorom u Biškupcu (mjesto pored Varaždina) pa ako bi mogli dat par savjeta kak uletit curama.
Improviziraj, vidit ćeš sve na licu mjesta.
A nemam nikakvih iskustva s curama u tome je problem. Uvijek me sram pored cura, ali nakon 3,4 pive onda je to druga priča.
.
A nemam nikakvih iskustva s curama u tome je problem. Uvijek me sram pored cura, ali nakon 3,4 pive onda je to druga priča.
Nisam ni ja imao, a nisam niti popio ništa alkoholno. Samo budi opušten, vidit ćeš već kako će ići.
najbolje ti je pric curi i rec, ja ne ljubim nepoznate, provjereno od kolege forumasa 
Pricaj s njom o bilo cemu samo nemoj o kompjuterima, malo to cura zanima 
Ne znam kak da započnem razgovor. Nisam baš neki duhovit tip, kad ostali počnu razgovarat samo se povučem i tiho sam, onda ne znam kaj da kažem kad me sram. Fali mi samopouzdanja...
Reci joj da ližeš kao što ližeš svoju kosu!
.
Ak ti je alkohol potreban za hrabrost, onda prvo drmneš koju pivu da se "razveseliš" i onda krećeš u akciju :)
Meni osobno alkohol nije ni najmanje potreban, popijem jedno piće samo radi društva, a onda kad drugi postanu veseli, odmah sam i ja.
Ak je dobra muzika, nacugaš se i samo plešeš, usputno loviš komade, ne trebaš čak niš ni pričat :D
Bi ja lovil, ali strah me odjeba kad znam da budem ga 99% dobil.
HAHAHAHHA OMG 
Ak ti je alkohol potreban za hrabrost, onda prvo drmneš koju pivu da se "razveseliš" i onda krećeš u akciju :)
Meni osobno alkohol nije ni najmanje potreban, popijem jedno piće samo radi društva, a onda kad drugi postanu veseli, odmah sam i ja.
Ak je dobra muzika, nacugaš se i samo plešeš, usputno loviš komade, ne trebaš čak niš ni pričat :D
Drmenes ih par prije i drmens ih par dok si tamo i prespavas sve lol
E,ak je v biškupcu fešta,onda joj uletiš s forom "Desi puca,bi vidla k*...?" ;)
Hebote budi prirodan i sve bude ;)
i da ga dobije i kaj onda, prva bude te odjeba|a pa mozda i druga ali zato treca sigurno ne
Sigurno samo loše i nemoralne cure idu na blagdan Velike Gospe van pod šator u Biškupcu, pa te onda nema kaj biti strah samo im reci: ,,Cure, ja vam imam doma veliki traktor i kombajn" i još ih pitaj: ,,A znate koji je glavni grad Zagorja: vinograd", pa si budu mislile da si smiješan i onda im reci da su zgodne, kosa im lijepo miriše onda si izaberi jednu i bacaj komplimente, a druge ignoriraj pa budu one ljubomorne, a ona bude si mislila kakav je ovo dobar dečko, ja sam njemu posebna, a onda je tvoja.
Real Madrid
Šta te boli kμrac, ni prva ni zadnja. A, ne, tebi valjda prva. Svejedno, nije zadnja.
Ako je još fešta, probaj na par cura(po mogućnosti ne iz istog društva)..
HAHAHAHHA OMG 
A to zbog avatara XD
ma kad si polu pijan ti je tak svejedno, samo ideš od jedne do druge i ne yebe te niš.
I to kaj veliš, nije ni to loša opcija haha
ovu si opciju uzmi kao rezervnu, tad bi se cure mogle skupljat oko tebe dok gledaju jesi živ :D
Pa da, jos ako uzme medicinski alkohol po mogucnosti 90% onda ne mora nosit ni velke boce niti nezz kolko pive popit rukne 70ml tog alkohola i nema ga cijelo vece 
.
Uglavnom, sve se vrti oko toga da moraš bit glavni, opušten i ne smije te niš sprječavat, moraš bit "dominantan", ne smiješ se sramit pred curama....ne znam kak će to izgledat, kakva će bit muzika i to, dal će bit malo pripite itd., tak da sve ovisi...
Sad se mogu sjetit ove dvije pjesme recimo, na to me niš ne yebe, kakva god bila cura, mogu radit kaj hoću, bez kapi alkohola u krvi
Nikad nisam bio baš skroz pijan tak da ne znam kak bi to onda izgledalo :D
Evo i još jedna opcija, bit ćeš glavni ziher, uzmeš si litru votke i na eks drmneš:
http://hercegovina.info/vijesti/zanimljivo/cudom-prezivio-izmjerili-mu-13-74-promila-alkohola-u-krvi
ta opcija sa votkom nije losa, buju se svi okupili oko njega kad to napravi pa cak ukljucujuci i sve cure 
Uglavnom, sve se vrti oko toga da moraš bit glavni, opušten i ne smije te niš sprječavat, moraš bit "dominantan",
Poznat je izraz Alpha as f**k.
Oprostite na nepotrebnom vulgarizmu.
.
Uglavnom, sve se vrti oko toga da moraš bit glavni, opušten i ne smije te niš sprječavat, moraš bit "dominantan", ne smiješ se sramit pred curama....ne znam kak će to izgledat, kakva će bit muzika i to, dal će bit malo pripite itd., tak da sve ovisi...
Sad se mogu sjetit ove dvije pjesme recimo, na to me niš ne yebe, kakva god bila cura, mogu radit kaj hoću, bez kapi alkohola u krvi
Nikad nisam bio baš skroz pijan tak da ne znam kak bi to onda izgledalo :D
Evo i još jedna opcija, bit ćeš glavni ziher, uzmeš si litru votke i na eks drmneš:
http://hercegovina.info/vijesti/zanimljivo/cudom-prezivio-izmjerili-mu-13-74-promila-alkohola-u-krvi
U društvu sam rijetko kad glavni kad ne znam baš fore izmišljat. U zadnje vrijeme sam se zapustio i povukao u sebe. Pretpostavljam da cure ne budu pijane tak da bu malo teže.
Nije takva muzika, šteta. To je zapravo veliko proštenje u četvrtak pa je navečer fešta pod šatorom, neki domači bend bude tak da budu igrali domaču muziku.
5 koraka kako osvojiti curu na fešti pod šatorom u Biškupcu - za ozbiljno
1. Nemoj ni slučajno reći da si iz Biškupca - to je veliki minus, ako cura misli da si došao iz dalekih krajeva osjećala bude se više avanturistički
2. Cure sa sela koje se okupljaju na takvim feštama se pale na gradske dečke - reci da si iz Varaždina, Čakovca, Ivanca i pravi se jako načitan
3. Nemoj biti ženskast i previše pristojan, muški seljaci su glavni u obitelji i cura mora dobiti dojam da si ti veća faca od njezinog tatice i da možeš jednog dana rukovoditi imanjem i pripadajućim strojevima
4. Obuci se po najnovijoj modi i na stol stavi svoj skupocijeni smartphone, pokaži da imaš jer cure sa sela to jako gledaju
5. Cijelo vrijeme budi opušten jer ju ne budeš više sreo osim ako ima polje pokraj tvojeg, i ako si pratio prva četiri koraka izgled je nebitan i ona je tvoja ovu noć
Real Madrid