onda će tako i biti.....javit ću kak je prošlo.......
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jednom se zivi.
Ne YOLO i ta govna nego, ono, zivot je prekratak da bi se potratio.
Sta te zaboli. Prijedni na stvar, nista neces izgubiti.
Zaboli te iako te odbije(al neće,jer očigledno,ona je zaljubljena u tebe)...
Rec joj sta misli i da bi htio vezu?
pokušao sam ali problem je kak to reči...imam knedlu u grlu kad to treba napravit.....da je zovnem u šetnju pa da onda pokušam ili na sladoled?????
Ubij tu knedlu nekom žesticom...
onda će ispast da je pijanac 
.
osim para za sljadoljed :P
.
-Nemogu više trpit ovoliku škrticu,evo,vraćam ti prsten!
-A di je kutijca?
u slučaju dečka kojem za svaki kompliment ženska uzvrati s: predobar si prijatelj. imao sam sličnu situaciju, upoznao sam curu i baš sam se zaljubio u nju u kratko vrijeme, ali je imala dečka godinu i pol. nakon 4 mjeseca našeg poznanstva su prekinuli, i meni se otvorila prilika, ali sam imao isti slučaj kao lik iznad. napravi sljedeće: nemoj joj se više uvlačit u guzicu, prisili nju da joj fališ, nemoj joj davat komplimente tipa lepa si, predivna ili slično jer je WRONG (u ovom slučaju), trebaš joj nabacit neki komentar da je seksi ili nešto slično da te shvati ozbiljno. dobro je i porazgovarat s njezinim frendicama, jer će te one prve shvatit šta ti hoćeš s njom. ajde, nadam se da će pomoć :)
p.s. bio sam s njom, nakon 6. mjeseci je puklo pošto je završila s drugim (kao slučajno), i sad nakon godinu dana joj se javim da čujem kako život, i nađemo se mi, bilo je akcije al ništ više od toga neće biti jer je postala..bedasta xD
bas to sto spominjete u vezi dečkiju ,boli te ku*ac za njih ...bar ja to tako sad gledam ,jer dosta puta me sje*e netko drugi pa zasto ne bi i ja ...ako zenska oce nesto s tobom samo se prepustis a za njega te boli briga ...ako nje boli briga onda zasto bi se ti mučio ....
i možete sad smatrat da san kreten i svašta nešto ali to je istina ,ti ostali momci ne je*u nikoga dva posto ,i jos ako je neki debil s njom zasto ne bih nista pokusao ...ako je ok momak stvarno necu bit idiot ali vecina je ovo drugo...jednostavno previse sam se puta opekao da bih drugacije mogao postupiti
a sto se tice friendzonea s tim trenuntno nemam problema ...jedino mi je za sta san upozna jednu curu nekidan na umf-u ,zabrijali i sve ...
ima decka ali nije je bilo briga ...bilo je bas ono na prvi pogled ,i to se vidi u njoj ...taj pogled ,pfff prodire samo tako evo sad sam se najezio ...ja sam ovako nesto prvi put u zivotu dozivio ...i onda su je frendice doslovno odvukle ,rekli smo da cemo se nac kasnije ali se izgubili u guzvi ...jbga sve sta sam zapamtio je ime ,godiste i kvart ,od buke se nije nista culo...trazin po fejsu ali za ku*ac ...u komi san totalnoj ,dode mi da se ubijem ,bijesan sam samo tako ...a ako sam ja takav onda se zna koja je ura ...inace totalno hladnokrvan ,krut i sad me jedna zenska sj*be ...koliko god mi je dobro sto sam otisao i dobro se ispartijao ova dva dana toliko mi je sad i za :(
Probaj na spotted stranicama na fejsu...
fala brate ,ali triba mi ili ultra ili split opcenito a toga od spotteda nema
Evo da vam kažem isustva iz prve ruke. Što se tice cura one imaju jedan jedini primary objective a to je da sebi udovolje tako što ce bit sa onim koji ima najviše para. Nemogu vjerovat kako se ljepe na studente medicine i to na one koji su na 4-5 godini bez obzira na izgled i to cure iz svih društvenih nivo-a, od frizerki i konobarica do pravnica i ekonomistica. Nemojte im nikad vjerovat jer vi u svakom trenutku možete postati expendable. U ovim godinama od 18 pa negdje do 28-30 vaš osnovni objective je fire and forget. Ako se hoćete ženit onda trebate analizirat svoju buduću ženu bolje od CIA-E a ne da vas hormoni zasljepe. I ja sam student medicine sad na 2 godini i stariji kolege stvarno nemogu vjerovat stalno se žale da cure nisu normalne već su napadne i otvoreno se hoce nekome uvalit.
fala brate ,ali triba mi ili ultra ili split opcenito a toga od spotteda nema
Iz kojeg je kvarta(da ti dan link),ja cu pitat,ako te je sram xD
http://www.facebook.com/pages/Spotted-Ultra-Music-Festival-Split-Croatia/607887489243792?fref=ts jes ovo ti napravio? 
ne xD
u 16:50 si otiša,a ja u 17:20 vidio da je str napravljena prije po ure xD
u 16:50 si otiša,a ja u 17:20 vidio da je str napravljena prije po ure xD
ne stvarno nisan ja ... to sam i ja sad vidio xD pa sam posla poruku autoru
BTW NAŠAO SAM JE :)
ae daj link ako oces,da vidin u sta si upa' XD
Evo da vam kažem isustva iz prve ruke...
Ili jednostavno para na paru,fukara na fukaru.
ae daj link ako oces,da vidin u sta si upa' XD
PM samo :) ,kasnije cu ti poslat ...
jbga nije za forum :) radi cure ne radi mene
sad je kod mene doma bio tulum, ja to odrzavam svake godine u ovo vrijeme i pozovem ekipu iz razreda. i sad dosle cure, i kako imam bazen u vrtu, one se skinule gole i isle kupat, dalje valjda nemoram pricat 
.
sad je kod mene doma bio tulum, ja to odrzavam svake godine u ovo vrijeme i pozovem ekipu iz razreda. i sad dosle cure, i kako imam bazen u vrtu, one se skinule gole i isle kupat, dalje valjda nemoram pricat 
One "gole u bazenu" a ti na forumu.. Seems legit..