Ovo je lekcija koju necu tako uskoro zaboraviti..
Prije 2 mjeseca kako sam dobio novi pc odlucio sam se kupiti Battlefiled 2 igru (original) medutim ni u jednoji trgovini je nije bilo, svugdje rasprodano ili ju uopce ne drze..
To me vec poprilicno nazivciralo..
Onda sam u jednoj trgovini (digital design) nasao samo cd-key i igru bi trebao skinut preko EA download managera, i kupio ja key i napravio account za EA download manager medutim zbog nekih nepoznatih razloga nije mi htjelo prihvatiti taj key, Onda kontaktiranje EA Games i gubljenje jos par dana i zivaca dok oni skuze u cemu je stvar..
Na kraju si mi iz EA Games rucno dodali igru na EA download manger i nakon 3 tjedna napokon mi je bf2 bio instaliran i sve je radilo kako treba.
Medutim veselje je bilo kratko trajalo, vec nakon 3-4 dana sto sam igrao poceo bi dobivati error da se moram logirati na EA download manager i provjeriti svoje vlasnistvo nad igrom kako bi ju mogao pokrenuti.. (sto nema nikakvog smisla)
I opet pisi EA Games i cekaj par dana da oni tu nesto naprave i nakon toga bi mi igra radila par dana i opet isti problem..
I na kraju ta online trgovina odkud su oni iz digital desing narucili mi key je EA Games zbog nepoznatih razloga dao zatvoriti i ponistio sve cd-key-eve koji su tamo bili prodani vise ne vrijede i vise nemogu igrat..
I kao dali mi drugi key ali dali mi key samo za obicnu igru a ne za complete collection kao sto sam u pocetku kupio..
I na kraju yebote i originali nikada vise! skines si igru sa torrenta i igras!

(može se nać neki original sharware)