Tako mi treba kad kupujem originale! zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.679
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Tako mi treba kad kupujem originale!

Ovo je lekcija koju necu tako uskoro zaboraviti..

Prije 2 mjeseca kako sam dobio novi pc odlucio sam se kupiti Battlefiled 2 igru (original) medutim ni u jednoji trgovini je nije bilo, svugdje rasprodano ili ju uopce ne drze..

To me vec poprilicno nazivciralo..

Onda sam u jednoj trgovini (digital design) nasao samo cd-key i igru bi trebao skinut preko EA download managera, i kupio ja key i napravio account za EA download manager medutim zbog nekih nepoznatih razloga nije mi htjelo prihvatiti taj key, Onda kontaktiranje EA Games i gubljenje jos par dana i zivaca dok oni skuze u cemu je stvar..

Na kraju si mi iz EA Games rucno dodali igru na EA download manger i nakon 3 tjedna napokon mi je bf2 bio instaliran i sve je radilo kako treba.

Medutim veselje je bilo kratko trajalo, vec nakon 3-4 dana sto sam igrao poceo bi dobivati error da se moram logirati na EA download manager i provjeriti svoje vlasnistvo nad igrom kako bi ju mogao pokrenuti.. (sto nema nikakvog smisla)

I opet pisi EA Games i cekaj par dana da oni tu nesto naprave i nakon toga bi mi igra radila par dana i opet isti problem..

I na kraju ta online trgovina odkud su oni iz digital desing narucili mi key je EA Games zbog nepoznatih razloga dao zatvoriti i ponistio sve cd-key-eve koji su tamo bili prodani vise ne vrijede i vise nemogu igrat..

I kao dali mi drugi key ali dali mi key samo za obicnu igru a ne za complete collection kao sto sam u pocetku kupio..

I na kraju yebote i originali nikada vise! skines si igru sa torrenta i igras!

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
16 godina
neaktivan

Ako več kupuješ orginal, kupi u kutiji. Nikakve cd-keyeve i ta sranja.

Odeš u Algoritam kupiš igru i znaš da radi.

Tako sam ja prije, ali više ne, 350Kn je previše za mene, ako već imam torrent koji

me dobro služi.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo proz ore. Statistika: 3 žuta , 3 crvena- zasad
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 21:04 (Koja_pila).
17 godina
neaktivan

Potpisujem i podržavam.

Ja jedini softver koji imam original , nepiratizovan je XP , a ostalo je freeware. Cool  (može se nać neki original sharware)

Nisam promjenio avatar. Sad samo nemam zastavice.
16 godina
neaktivan

Kod mene nema ništa od originalaSmijehCool

16 godina
neaktivan

Kakvi orginali to je čisto gubljenje novaca.

Lijepo odeš na Pirate buy ili Mininovu i skidaš do mile volje za besplatno, ako imate flat.

17 godina
neaktivan
RE: Tako mi treba kad kupujem originale!
SR 88 kaže...

Kakvi orginali to je čisto gubljenje novaca.

Lijepo odeš na Pirate buy ili Mininovu i skidaš do mile volje za besplatno, ako imate flat.

Takvo mišljenje možeš negdje drugdje širit.

Ovdje sigurno ne.

Ovdje nema piraterije i tocka.

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
RE: Tako mi treba kad kupujem originale!
Koja_pila kaže...

Ako več kupuješ orginal, kupi u kutiji. Nikakve cd-keyeve i ta sranja.

Odeš u Algoritam kupiš igru i znaš da radi.

Tako sam ja prije, ali više ne, 350Kn je previše za mene, ako već imam torrent koji

me dobro služi.

Bio sam u algoritmu..

nemaju..

kad ce dobiti? nemaju pojma..

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
17 godina
neaktivan

I zbog cega je uopce otvorena ova tema? Da bi se pozalio da te zeznula neka firma koja se zatvorila i da objavis kako je pametnije skidat piratluk?

Mogao si to napisat u temi koji si otvorio zbog te igre.

LOCK!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice