Zna li netko kako zabraniti da mi se šalju poruke usluga od t-mobilea jer to ždere pare (ječr sam stavio bon - danas nakon te pruke imam 25 kn WTF)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kakve poruke usluga? WTF?
Ako mislis na one obavijesti tipa mijenja se obracunska jedinica bla bla ili dodali smo 30 kn na vas racun bla bla, to ti ne bi smjelo nista uzimat s racuna, pobogu.
Ako mislis na one obavijesti tipa mijenja se obracunska jedinica bla bla ili dodali smo 30 kn na vas racun bla bla, to ti ne bi smjelo nista uzimat s racuna, pobogu.
Ma ne to nego mi se pošalju 3 nekakve poruke o izvođačima, novim albumima i na kraju poruke usluga
Ma ne to nego mi se pošalju 3 nekakve poruke o izvođačima, novim albumima i na kraju poruke usluga
Nemam pojma, nisam u t-comu. Predlažem da zoveš njihov besplatni broj podrške.
Valjda SMS Info? Pretplatio si se i sad ti šalju. Isključi u izborniku SIM kartice.
evo registriram se na bugu jer imam isti problem. dobijem poruku usluge, kad otvorim ponuđeno mi je učitavanje igrica. poruke mi sprema u spremnik poruka koje u svom mobitelu nemogu pronaći,tek kad dobijem novu poruku otvara mi se taj spremnik. bez obzira na otvaranje i učitavanje poruke uzme mi od 15 do 25 kn. opcije kod tih poruka su brisati i učitati. kod učitavanja dobiješ NIŠTA. operatori na simpa uslugama nemaju pojma o tome niti mogu tako nešto riješiti. Mislim da takve poruke dobivaju samo oni koji kupuju bonove. na mobitelu nisam povezan s internetom. rješenje mi je da ću promjenit mrežu, pa čak i fiksnu ,pa čak i adsl i max. i sve u kući što počinje na t-com.