Stonehage

poruka: 11
|
čitano: 1.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Stonehage

e znate di mogu naći onaj video u flashu o stonehageu, onaj što se uplašiš?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
RE: Stonehage

itko?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Stonehage

Osim potpisa ništa druho ne razumijem.

Probaj googlati, otići na google video i tamo tražiti ili na yahoo video i tamo čeprkati.

Usput je li to film (dugometražni) ili filmić.

17 godina
Stonehage

To je u adobe flash-u i gdje se pokazuje ona građevina u engleskoj ( stonehenge ne stonehage ) i pred kraj neka glava skoči i dere se nešto!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2009 16:04 (Joe Cavallo).
16 godina
neaktivan
Stonehage

Zvuči uzbudljivo, pa rekao sam tražite malo po servisima za pohranu flash filmića

16 godina
neaktivan
Stonehage

Ja sam tražeći to naletio na neku browser igricu.

Evo barem link na nju možda nekom bude zanimljiva.

Arc2Episode8.swf (application/x-shockwave-flash Object)

A to nisam uspio pronaći.

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Stonehage
I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Stonehage

lol

moj frend je pobjegao pod stol i skupio se sav uplašen

16 godina
neaktivan
Stvarno opasno. Trzneš davalja.
Smijeh
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
Stvarno opasno. Trzneš davalja.
Smijeh
 hehe. i ja sam se još jučer usro. a što sam danas zezno brata i sestre. posrali se ko grlice. jedna sestre igra a druga gleda. i još ja njima kažem da se približe monitoru da bolje vide jer je teško gledat izdaleka i vodit taj kvadratić. kad su se one usrale. mlađa se uplašila i pokrila oči rukama da ne vidi onu sliku, a starija napravila dreku po kući. kaže da je ona upravljala mišem sigurno bi njime razbila monitor. aooj. a onda su one poslije zeznule brata. pojačale zvučnike do kraja i isto mu rekle da se približi što bliže monitoru. ovaj se usro od straha. poslije mu nije bilo dobro. hehe
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice