Znači tako. Srušeni su mitovi o YU.
Gle, druže ljudi znaju da su bolje živjeli tada, nego u RH. Stvar ti je vrlo jednostavna.
Ljudi je bitnije vlastito iskustvo, nego tamo neke analize.
A, tako i ta ekipa sa toga sajta. Sve sami teroretičari nečega, gdje je bitno da su oni stručnjaci, domobrani i liberali.
Evo, primjerice još jednog teksta koji "ruši" mitove o YU.
Sa istoga sajta.
Sve sami sveci i prepametni autori tamo. Nema među njima bivših huligana, mutikaša, mrzitelja, zaljubenika u laži i mitove, nacionalista, ustaša,...
Nema većeg mita, nego kada razlaurena masa kliče svojoj selekciji u ime boga, domovine, obitelji, poziva na mržnju i nasilje.
Treba se pitati zašto neki i mnogi toliko se trude ocrniti YU. Stvar je vrlo jednostavna.
Tada je sistem funkcionirao, te bi oni vrlo vjerojatno zbog svojeg ponašanja i djelovanja bili u bajbukani i na preodgoju.
YU je nešto najbolje što se dogodilo narodima, ljudima općenito na Balkanu. Zajedno da skupiš sve ono što je nastalo poslije YU, ne može biti vrijedno onoga što je tada bilo.
Da su nastale bolje zajednice ljudi poslije YU, nikome po prilici stvari ne bilo stalo do pozivanja na YU.
A, ovako pobjednici tranzicije, odnosno pljačke plaše obične,zavedene ljude sa YU, samo kako bi mogli zadržati društvena bogatstva stečena pljačkom.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu

kad pogledaš tko sve ide na izbore, bit će najzabavniji izbori do sada, samo im fali juričan 

O fala tintiliniću više, bilo je i vrijeme