Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.259.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...

Ne gledaš GoT? Sori, mislim da ću te morat banat s foruma, a ide i prijava maršalatu...

Ne, ne odgovara mi takva fantastika. Ne volim nikakve serije ni filmove koji imaju neke veze sa povijesnim ugođajem bilo da su po istinitom ili izmišljenom događaju. Knjige o mitologiji da, ali filmove i serije ne. Osim vesterna sa Johnom Wayneom, on je zakon. 

A ban ću stoički podnijet i onda napraviti sto i jedan novi profil iz kojih ću sipati mržnju prema moderatorskoj diktaturi. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
16 godina
protjeran
Drago kaže...

Ne gledaš GoT? Sori, mislim da ću te morat banat s foruma, a ide i prijava maršalatu...

Di je komisija za sund kad je trebas...

18 godina
odjavljen
ansha kaže...
Drago kaže...

Di je komisija za sund kad je trebas...

Umrla prilikom snimanja Sutjeske i Neretve.

13 godina
protjeran
16 godina

Satisfaction od Rolling Stonesa je možda prva pjesma koja mi je zapela za uho još kao malom klincu. Comfortably Numb od Pink Floyd sam kao tinejdžer slušao do iznemoglosti, zatim Metallica i dovoljno je samo reći Metallica.....ali da ovi svećenici znaju po kakvim sam rupama bio, pio i kakvu muziku slušao, rekli bi da su Stonesi, Pink Floyd i Metallica su pičkin dim i opet nisam postao satanist i nikome nisam nanio zlo. Naprotiv!. Muzika mi je u životu pomogla da otvorim oči i razmišljam "out of box". 

14 godina

"Keep you doped with religion and sex and tv."

Lennon je znao...

8 godina
protjeran

a dobro, coek je sa sa hvara...tzv neo'varanin

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
16 godina
protjeran

Zbog ovakvih se sa nostalgijom prisjetimo vremena kad se s takvom olosi punilo krske jame..

8 godina
neaktivan

A zašto , čovjek nebi smio reći što misli? Sloboda govora?!

18 godina

Naravno da ti je promakla sitnica poput nije prikladno veseliti se nečijoj smrti".

Jadni ste i ti i on ako ga moraš branit u takvim odurnim stavovima (a naravno da moraš, jer si jadan).

Gledam te!
16 godina
protjeran
Daliboris kaže...

Naravno da moze, to mu nitko ne uskracuje. Jedino sta je time pokazao da je ljudska nula kojoj bi ja presudio po kratkom postupku.

8 godina
protjeran

Znaci ne bi ga mucio?

8 godina
protjeran
ansha kaže...

Naravno da moze, to mu nitko ne uskracuje. Jedino sta je time pokazao da je ljudska nula kojoj bi ja presudio po kratkom postupku.

Boljševička škola !!! 

Pravi si drug. Otaj sa slike bi bio ponosan na tebe.

8 godina
neaktivan

Neki ne razumu , da je svećenik mislio na smrt ideologije , koja guši Hrvatstvo , i da se veselio gašenju svjeće anti-domoljublja... , a ne da se veselio smrti jadnog čovjeka jer jedan svećenik se sigurno ne može veseliti ničijoj smrti kao ni bilo tko drugi sa svim daskama u glavi. Nemojte falcificirati što je g.svećenik rekao.

12 godina
protjeran

Uf, ma, joj koji jadni likovi....

Da, su likovi u crtiću bili bi smiješni, pošto su stvarni onda su jadni.

Ne doživljavam takve likove, a popularna glazba samo po sebi ne širi mržnju, kao što to rade pojedinci(MPT).

Eh, da mnogi se raduju radi tuđe smrti, al' eto postoje i antifašisti.

Nego, što mislite na napadu na novinar, općenito?

Ovaj slučaj. Najlakše je napasti ženu, te one koji su slabiji od tebe. Što nitko nije napao, recimo R.Valdeca, voditelj one emisije(Istraga) koja se više ne prikazuje?

Uvijek smetaju širitelji istine(naš povjesničar Slavko, glaza, te novinari).

Don't shoot the messenger.

SF-SN!

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.Matija.Leaving or dead, always ahead...
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 22:44 (PzKpfw).
8 godina
protjeran

Tek sad vidim ovo za svećenika. On je bolesna osoba i nikako ne može bit svećenik i služit Bogu, pod hitno ga regrutirat u civile i uputit ga u najbližu psihijatrijsku ustanovu.

8 godina
protjeran

Evo, samo da dokazem da nisam sotonist

14 godina
Daliboris kaže...

Neki ne razumu , da je svećenik mislio na smrt ideologije , koja guši Hrvatstvo , i da se veselio gašenju svjeće anti-domoljublja... , a ne da se veselio smrti jadnog čovjeka jer jedan svećenik se sigurno ne može veseliti ničijoj smrti kao ni bilo tko drugi sa svim daskama u glavi. Nemojte falcificirati što je g.svećenik rekao.

Ne seri

16 godina
protjeran
Daliboris kaže...

Ako si procitao sta je napisao i to tvrdis, onda si pokvareno fasisticko smece kao i on. (ovo nije vrijedjanje nego cinjenica)

15 godina
protjeran
ansha kaže...

Ako si procitao sta je napisao i to tvrdis, onda si pokvareno fasisticko smece kao i on. (ovo nije vrijedjanje nego cinjenica)

Ako je nešto činjenica ne znači da nije uvreda.

14 godina
Daliboris kaže...

Ti si bolestan, baš kao i ovaj svećenik. Vjerojatno vam je obojici uzor Fra Majstorović sotona. 

Ponavljam, bolestan si. 

Ovakve stvari kad pročitam strašno mi idu na živce. Dno crnog dna. 

16 godina
protjeran
lovacmaki kaže...
ansha kaže...

Ako je nešto činjenica ne znači da nije uvreda.

Nije jer nikog ne vrijedjam nego utvrdjujem cinjenicno stanje. Dakle ako ga to vrijedja, on zapravo vrijedja samog sebe svojim ponasanjem.

15 godina
protjeran
ansha kaže...

Nije jer nikog ne vrijedjam nego utvrdjujem cinjenicno stanje. Dakle ako ga to vrijedja, on zapravo vrijedja samog sebe svojim ponasanjem.

Ako je netko debel, i ti mu kažeš debeli. To je uvreda.

16 godina
ansha kaže...
Daliboris kaže...

Steta za tvoje ljevicarske radikalne fanatike da si hrabar samo preko tipkovnice

PSN - darklydexter
8 godina
neaktivan
ansha kaže...
Daliboris kaže...

Treba znati isčitati koja ja poanta priče. Index zna samo napadati , i pisati clickbait naslove i huškaćke članke , a novinari ne znaju prepoznati umjetnički izričaj , i poruku koja stoji iza , uz pjesničku slobodu. To se zove licencia poetica. Naravno , da gdin ne misli na onoj niskoj razini da mu je drago da je Goldštajn umro već je samo kritizirao ideologiju koja se vezivala uz njega. Nije ista stvar.....Ja poštivam sve ljude , ali ne poštivam svačiju ideologiju.

16 godina
protjeran
Daliboris kaže...

Treba znati isčitati koja ja poanta priče. Index zna samo napadati , i pisati clickbait naslove i huškaćke članke , a novinari ne znaju prepoznati umjetnički izričaj , i poruku koja stoji iza , uz pjesničku slobodu. To se zove licencia poetica. Naravno , da gdin ne misli na onoj niskoj razini da mu je drago da je Goldštajn umro već je samo kritizirao ideologiju koja se vezivala uz njega. Nije ista stvar.....Ja poštivam sve ljude , ali ne poštivam svačiju ideologiju.

Dakle pokvareno fasisticko si smece kao i on...

11 godina
neaktivan

Ja nisam normalan. Samo ljubav. 

8 godina
protjeran

#mosabavlju

8 godina
protjeran