Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.259.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
mario.L_hr kaže...

.. Lik je teži fail....

Lik nije teži fail.

Lik je otvoreni fašista (koliko to može biti, kao i Hasanbegović, jer im nisu izrasla muda da javno priznaju što su), zagovaratelj fašističke države i javni mrzitelj svega što nije po njegovom bolesnom, degutantnom, sociopatskom ukusu. On je živi primjer toga što se NE bi smjelo tolerirati i trebalo bi ga protjerati s televizije, javnoga života a i sa ulice jer javno širi mržnju i svoje patološke stavove. 

Odmah za trofa-e - "Ljevica" nema takve emisije.  

DarthMarkus kaže...

Naki trenutni BOL likovi su čak došli na listu najdegutantnijih komentara ikad. 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/reakcije-na-goldsteinovu-smrt-jos-jedan-su-dokaz-fasizacije-hrvatskog-drustva/994450.aspx

Nek se prepozna sam. Sreća pa postoji "ovcina" shit lista.

Inače, ne bih ovo nazvao fašizacija, nego mega izljev primitivizma, hipokrizije i neukosti.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-glasnovic-podivljao-na-prosvjednike-na-markovom-trgu-stitite-crvene-kmere-ne-zajebavajte-me/994686.aspx

Uz fašizaciju automatski ide i primitivizam, jer idiotski i primitivno je svoje krpo uzdizati iznad drugih bez da išta znaš o ikome tko živi izvan tvojih granica a fašiste to ne zanima - jer su glupi ko k****. U hrvatskoj definitivno nakon prvog dolaska/odlaska (LoL) Karačmarka desnica lakše diše i sve otvorenije i agresivnije se ponaša. Uz svesrdnu pomoć crkve (čijih se nekoliko pripadnika niti pokojni zaglavnik ne bi postidio), beskićmenjaka iz "ljevice" a još više od vladajučih koji samo broje glasove da mogu još više sranja napraviti.

Tako da.... da, to je otvorena fašizacija društva i totalno potonuće u patologiju.

Eto nedavnog SOA-inog izvještaja..

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/soa-objavila-izvjestaj-ne-mozemo-iskljuciti-teroristicki-napad-na-hrvatsku-20170914

"Nastavljena je pojava velikosrpskog ekstremizma, a uz to, zamjetni su pokušaji kojima se Republiku Hrvatsku želi prikazati u negativnom svjetlu u međunarodnoj zajednici uz negiranje i pogrešno prikazivanje činjenica vezanih uz Domovinski rat i njegov obrambeni i oslobodilački karakter, navodi se u izvješću."

WTF? Ocrniti? Velikosprski ekstremizam? 

Shizofrenija.

Nedostatak povezanosti s ikakvom stvarnoscu. Totalni FUBAR.

(Kibernetski napadi? LoL to što je ekipa dloadala p0rn masovno i popušila cryptose.. nije napad, već sustav koji niti je siguran, niti je profesionalno napravljen i osmišljen, niti ikoga briga - ipak je to državna služba.. ne dao bog da ima više od 0.5% sposobnih na ključnim pozicijama. i nikada nisu rekli razmjere toga, a i bolje da ljudi ne znaju    ).

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
15 godina
protjeran
Ljevica = fašizam
14 godina
lovacmaki kaže...
Ljevica = fašizam

lovacmacki = 0 bodova

16 godina
protjeran
lovacmaki kaže...
Ljevica = fašizam

Pametno moje... aj sad otidji po veslo..

14 godina
ansha kaže...
lovacmaki kaže...
Ljevica = fašizam

Pametno moje... aj sad otidji po veslo..

Ne kužiš. To su ti rvacke new age fore.

Npr. virtualno omnipotentni Drago je "livi fašist" po omiljenom nam forumašu.

8 godina
protjeran

fasizam je okej

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
15 godina
protjeran
Nacisti su bili socijalno-radnička partija a Mussolini se divio Kennedyju i dobio čestitku kada je umarširao u Rim od Lenjina..
8 godina
protjeran
lovacmaki kaže...
Nacisti su bili socijalno-radnička partija a Mussolini se divio Kennedyju i dobio čestitku kada je umarširao u Rim od Lenjina..

I vikali su anthony hopkins ante portas, ali mu nisu virovali iako je nosio darove, danajac jedan?

16 godina
protjeran
lovacmaki kaže...

Eto, dokazao si. A sad ono veslo...

15 godina
protjeran
Pa znam da sam dokazao.
15 godina
protjeran
Drago kaže...
lovacmaki kaže...

Pa ono - dva šefa države se i trebaju diviti jedan drugome, nema veze što ih dijeli samo par godina temporalne razlike.

Mussollini je, naime, sjeo u Tardis dokotra Whoa, otputovao 40  godina u budućnost, i vidio da je Kennedy oke, pa mu se divio prilikom marša na Rim na kojem je rekao da je talijanski put put fašizma, nasuprot marksističkom lenjinizmu, a Lenjin mu čestitao jer uvik čestitaš onome tko ti kaže da bi te nabio. 

I tako. 

Jel smiješ ti uopće na Internet bez nadzora skrbnika?

Isprike, divio se FDR-u.

15 godina
protjeran
I Drago, ovi osobni napadi (bez obzira što misliš o meni) moraju stati. Mogu govoriti stvari koje smatraš glupima i slično ali onda kontriraj tim stvarima a ne napadati me na osobnoj razini.
Ako ti se toliko ne sviđaju obriši ih ili mi daj karton. Ako ti se ja toliko ne sviđam blokiraj me. Ali javno ovako me napadati više govori o tebi nego o meni.
18 godina

U pravu si, ali tvoji postovi su ubitačan spoj gluposti i neinformiranosti. Na svaki bi mogao ići komentar dafuq - 99 ih propustim na stoti reagiram. 

Ja znam da ti nisi trol, u smislu da namjerno pišeš notorne gluposti da izazoveš reakciju, već to radiš "čista srca", ali su to i dalje notorne gluposti. Ne postoji čovjek na ovome svijetu koji je baš toliko otupio da ne reagira na nešto ovako glupo. 

Evo ti jedan savjet - kada napišeš nešto ovakvo, onda daj citati i izvore odakle ti taj podatak. Ako ti to "znaš", a iz nekog razloga ne možeš naći vjerodostojan ili ikakav izvor, to bi ti trebao biti znak da lupetaš, odnosno da ono što misliš da znaš - ne znaš. I shvati to kao znak s neba da ne napišeš takav post dok ne nađeš izvore koji bi potkrijepili tvoj post. 

Ali marljivo izigravati forumsku budalu i buniti se zbog tuđih reakcija je besmisleno. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 16:40 (Drago).
16 godina

Kad se sjetim vremena kad su se sa računalima i internetom služili samo pametni ljudi...

15 godina
protjeran
KIKI3ooo kaže...

Kad se sjetim vremena kad su se sa računalima i internetom služili samo pametni ljudi...

Nažalost u pravu si.

12 godina
neaktivan
Drago kaže...

U pravu si, ali tvoji postovi su ubitačan spoj gluposti i neinformiranosti. Na svaki bi mogao ići komentar dafuq - 99 ih propustim na stoti reagiram. 

...

Drago mi je da je ona sramota od tvog posta uklonjena. Onakvo nešto si čak ni moderator ne može dozvoliti. 

Hladnokrvno izjaviti da se Mussolini dočepao Doktorovog TARDISa je čista orjunaška laž. Činjenično je podkrijepljeno da Doktor nikada nije pomagao Mussoliniju u putovanjima te je više puta pomagao Saveznicima da poraze Sile Osovine udružene sa Dalecima. Čak je i Doktorova žena pokušala ubiti Hitlera, ali se situacija izjalovila pa su ga samo zaključali u ormar. Prema tome molit ću lijepo da se ne kleveće lik i djelo tako velikog čovjeka. Zahvaljujem 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina

LOL - Prvo je bio Kennedy, sada je "nacisti i fašisti su voljeli FDR-a". I to kaže tko - neki bizarni libertarijanski rasistički institut iz Alabame - (https://en.wikipedia.org/wiki/Ludwig_von_Mises_Institute). 

Mislim, možda nacifašisti jesu "voljeli" FDR-a, ali ta ljubav očito nije bila uzvraćena - ratovao je protiv njih od prosinca 1941., a od ranije je još pomagao Britaniju i Rusiju u borbi protiv tih istih fašista koji su ga "voljeli". Jesu li ga voljeli i kad je slao avione i drugi ratni materijal Rusima i Englezima?

Kakve, pak, to ima veze s tvojom tvrdnjom da je ljevica=fašizam? FDR je bio komunist ili socijalist? Ili su možda Amerika i Engleska, sigurno ne ljevičarske zemlje, sklopile savez sa SSSR-om i borili se zajedno protiv nacifašista. 

Gdje je najosnovnija logika u tvojim postovima?

Ovaj drugi dio o Lenjinovim čestitkama Mussoliniju ne mogu vidjeti jer me traži pretplatu. Imaš neki drugi link?

Ali, možda mu je poslao i čestitku, kao što su mu je čestitao i FDR ili Papa Pio XII iz Vatikana što ga je "Providnost dovela na čelo Italije u tom povijesnom trenutku" (https://en.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolini).

Je li papa isto bio fašist ili komunist?

Zašto su se komunisti i zapadne demokracije ujedinili protiv nacifašista ako je "ljevica=fašizam"?

Nije bilo tebe da im svima priopći ovo tvoje revolucionarno otkriće? 

Tvoji su postovi bizarno besmisleni.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 17:54 (Drago).
18 godina
ddarknessfairyy kaže...

...

Drago mi je da je ona sramota od tvog posta uklonjena. Onakvo nešto si čak ni moderator ne može dozvoliti. 

Izbrisao sam ga praktički čim sam ga postao jer znam s kim imam posla, ali je uhvatio taj komadićak mikrosekunde prije nego sam ga izbrisao i stigao mi odgovoriti. 

I tak... Šta ima kod tebe u bašći? Krumpirove zlatice sve na broju i treniraš ih da budu tvoji Neokaljani i oslovljavaju te s "Khaleesi"?

This space for rent!
15 godina
protjeran

Time sam htio reći da su im metode (uzori) slične a ljevica se zove antifašisti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 18:06 (lovacmaki).
10 godina

jos jedan primjer korumpiranog i nefunkcionalnog zakonodavnog sistema ,  a ovog drota se sjecam ,u civilu je patrolirao pored skola  , samo mi je jednom trebao reci oces da ti bubreg izbijem(a i dobio mlaku cusku u potiljak)  i vise se nikad nisam mangupirao i zlostavljao slabije !

waaagh
15 godina
protjeran
Dakle, tebi je trebalo fizički udarac i prijetnja da bi se prestao glupirati.
10 godina

vjerovatno bi dosao pameti i kasnije kako godine prolaze  ,medjutim kao petnaestogodisnjaka  drot me  naucio pameti i da sam odgovoran za svoje postupke !

waaagh
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.9.2017 19:09 (warhammer).
14 godina
Drago kaže...

Ja znam da ti nisi trol, u smislu da namjerno pišeš notorne gluposti da izazoveš reakciju, već to radiš "čista srca", ali su to i dalje notorne gluposti. Ne postoji čovjek na ovome svijetu koji je baš toliko otupio da ne reagira na nešto ovako glupo. 

Eto komplimenta...

Prevedeno - tuntlav, ali svoj.

12 godina
neaktivan
Drago kaže...

Izbrisao sam ga praktički čim sam ga postao jer znam s kim imam posla, ali je uhvatio taj komadićak mikrosekunde prije nego sam ga izbrisao i stigao mi odgovoriti. 

I tak... Šta ima kod tebe u bašći? Krumpirove zlatice sve na broju i treniraš ih da budu tvoji Neokaljani i oslovljavaju te s "Khaleesi"?

Nema u mom vrtu zlatica, samo skakavaca i srna. Što se tiče treniranja, ne mogu ih trenirat za tak nešto kad me ovaj moj Khal još nije oženio.  

Morala sam googlat značenje pošto ne gledam GOT 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
neaktivan
Mozda on gleda seriju pa zna kak' je Drogo zavrsio
:D
“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
8 godina
neaktivan

Na prosvijedu , koliko sam vidio , se okupila šačica ljudi i šačica poznatih "attention whore-a" (Boris Jokić itd. ...) koji bi došli i kod mene doma , da najavim snimatelje i foto reportere. Samo sam to htio reći.

8 godina
protjeran

Nacisti iz Kali = neokaljani

18 godina
ddarknessfairyy kaže...
Drago kaže...

Nema u mom vrtu zlatica, samo skakavaca i srna. Što se tiče treniranja, ne mogu ih trenirat za tak nešto kad me ovaj moj Khal još nije oženio.  

Morala sam googlat značenje pošto ne gledam GOT 

Ne gledaš GoT? Sori, mislim da ću te morat banat s foruma, a ide i prijava maršalatu...

This space for rent!
14 godina
Drago kaže...

Ne gledaš GoT? Sori, mislim da ću te morat banat s foruma, a ide i prijava maršalatu...

Ma pusti je neka obuče crno i ode na zid :)

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.9.2017 3:33 (Et_Tu_Brute?).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice