Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.292.830
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
LeskiRM kaže...

Moj otac, stric, kum nisu ratovali 

Moj otac se borio po svojim riječima za slobodnu Hrvatsku. To smo i dobili.

#GaYiSoKaY!
15 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 13:25 (lovacmaki).
17 godina
odjavljen
Daliboris kaže...

Neznam zašto smatraš , da je pristojno tako pljuvati po svojoj domovini? Pljuvaj doma , ali mislim da je , na javnom forumu , to gl*po. RH je bolja nego što neki misle , a politika nemože uništiti duh zajedništva i sve što RH pruža. Što mislite zašto stranci i turisti dolaze kod nas , sigurno nije zbog toga što misle , da smo jadni i da nam treba ironija da nas spasi... 

Drago mi je da su ti komentar i pravopis stilski usklađeni.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
18 godina
Daliboris kaže...

Lako je, šprdati se sa vlasti. Probajte vi biti na vlasti , pa bi vidjeli kako je to. Najlakše je tuđim spolovilom mlatiti po kaktusu - da prostite na izrazu.

Prihvaćam! Daj mi vlast na godinu dana. Bit će ti garant bolje, osim ako nisi kriminalac, pop ili uhljeb.

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Prihvaćam! Daj mi vlast na godinu dana. Bit će ti garant bolje, osim ako nisi kriminalac, pop ili uhljeb.

Da mi je kuna svaki put kad čujem tu frazu. Vlast se ne daje nego osvaja, pa izvoli..

14 godina
maximilian kaže...
tnakir kaže...

Da mi je kuna svaki put kad čujem tu frazu. Vlast se ne daje nego osvaja, pa izvoli..

je je uvik je ono: "E da san JA ... sve bi bilo ... , svima bi bilo ... , nitko ne bi ... ." 

14 godina
maximilian kaže...
tnakir kaže...

Tu si u pravu. Veli meni punac, "Tebe ne zanima politika. Moju kćer ne zanima politika. Većinu vas ne zanima politika. Grebi ga, Ružicu iz sela (IQ 85) zanima. Eno je načelnica koja ide u sabor najvjerovatnije. Baš se nije nešto borila zahvaljujući vama, apolitičnoj većini."

Tnakir ako se kandidraš - imaš moj glas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 13:59 (DarthMarkus).
18 godina

A čuj ništa novo ili očekivano, nama na istok šalju svašta mi smo ionak na dnu EU ljestvice.Ak paziš na svoje zdravlje, onda ionak ne konzumiraš večinu industrijske hrane, pa makar ona nosi i dvostruku oznaku Made in Germany.

Za primjer pogleč Kaufland/Lidl čips s paprikom, pa pročitaj sastav i kaj sve unutra jezuš kristuš-ima osim krumpira.Tak je večinom u svakom čipsu(bio on za Njemačko ili  Hrvaško tržište), kojem su dodani razni okusi+koš aditiva.Preporuka je jasna ak oš jest čips, samo običan slani dakle krumpiriči pa sol i ulje ništa drugo to je još ok.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-jedu-smece-od-hrane-i-skupo-ga-placaju/991842.aspx

Dobro je dok se po dučanima ne mlatimo oko jeftinog vina, ili recimo svinjetine koja obično dolazi iz Rumunjske ili Poljske itd. Daj si zamisli profil ljudi+ubitačan IQ, kad se Engleska razularena ekipa upušta u tuču zbog bilo kakvog alkoholnog bučkuriša.

https://www.24sata.hr/news/petero-uhicenih-17-ozlije-enih-tucnjava-zbog-proseka-u-lidlu-538019

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 14:11 (rambox).
18 godina

Misliš da bi iko za mene glasa da kažem da bi izbacio crkvu iz škole, da bi joj uskratio sredstva koja dobiva od države, da bih pohapsio razne Sanadere, Nadane, Kalmete, Liniće i ostale lokalne šerife?

Misliš da bi dobio iti jedan glas da kažem da bi odrezao uhljebe, da bi ukinio milijardu jednu općinu i županiju?

Da bih automatizirao i informatizirao što više toga tako da ne moram zaposlit milijardu i jednog rođaka i kuma?

Da bih sredstva prebacio iz službenih vozila u medicinu, obrazovanje i znanost?

Dobio bi metak (al pravi, ne iz zračne puške ko neki), a ne glas.

HDZ godinama radi totalno suprotno od ovoga pa ima stalnu bazu vjernih birača. Na žalost, ja ne bi nudio ovo što nudi HDZ, već suprotno od toga. Hrvatima to očito ne odgovara.

EDIT: falše branitelje sam zaboravio. Završili bi u zatvoru i vratili svaku kunu koju su protupravno dobili. Uz kamate.

Ovo je samo iz glave, nabrzinu. Da još razmislim skupilo bi se toga. E da, Todorić... i to sam zaboravio...

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 16:08 (tnakir).
16 godina
protjeran
tnakir kaže...

Dobio bi dosta glasova, al vecina tih predizbornih obecanja nije ostvariva...

14 godina
neaktivan
tnakir kaže...
...

Moj glas imaš, pa izvoli!

17 godina
lithiumion kaže...
tnakir kaže...
...

Moj glas imaš, pa izvoli!

-snow? :)) ...

eto, tnakir već na samu pomisao 'da je on vlast' govori o apšenjima.. .. nice!

jedino što je nekako pro-adezejovski (u apšenjima) orjentiran.. što mu hanesovci smrde? :)))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 16:17 (ihush).
13 godina
tnakir kaže...

...

kopiraš, sve to ili većinu je obećala jedna opcija, za to dobila glas i od svega nisu napravili ništa

zato smo sad osuđeni na lopine iz adezeja

15 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...
tnakir kaže...

...

kopiraš, sve to ili većinu je obećala jedna opcija, za to dobila glas i od svega nisu napravili ništa

zato smo sad osuđeni na lopine iz adezeja

Osuđeni smo jer većina glasača ne vidi dalje od nosa pa glasaju za prazna obećanja.

11 godina
neaktivan

@tnakir Nije to samo tako. Kao nezavisan, nemoguća misija. Ajmo ime stranke, predsjednik naravno ti, zamjenici, glavni odbor, časni sud, prijeki sud, visina članarine. Program već imaš, malo doradi.

Npr. Pernar, on je pošteno zaradio svoje mjesto u Saboru. Bacakao se u naručje policajaca, razvlačili su ga po cesti ko krepanu mačku par godina i vidi gdje je sad. Osigurao se za cijeli život, uvijek će bit tuleka koji će glasat za njega da prođe prag. U svakom slučaju poštenije nego 80% zastupnika.

Ajmo malo inicijative..samo nebo je granica u ovoj zemlji

18 godina
Naslo bi se tu ekipe iz SDPa, HNSa i slicno, samo su ovi iz HDZa velika vecina. Ipak su kriminalno udruzenje, ne?
Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Naslo bi se tu ekipe iz SDPa, HNSa i slicno, samo su ovi iz HDZa velika vecina. Ipak su kriminalno udruzenje, ne?

Vidi njega nezahvalnog.. daj čovjeku vlast i vidjet ćeš kakav je.

A mi forumaši, tvoji glasači .. ništa.. ko vas jebe... e, pa hvala

16 godina
neaktivan

Svaka cast, ja nebi nista radio bildao bi guzove ko i ovi dosad za 20 soma al nebi krao jedino

14 godina

ma to su sve posteni ljudi, nemojte tako 

17 godina
neaktivan
Daliboris kaže...
tnakir kaže...

Drago mi je što je Lijepa naša tako jedna uređena i stabilna zemlja, u kojoj stanovnici žive u blagostanju, da su nam najbitnije teme ovih dana ploče ove i one. 

Naravno , da je bitno , da zločinac nema jedan od najlijepših trgova (TRG RH - KAZALIŠNI TRG!) u ZG.

Još kad bi sredili Končar (https://hr.wikipedia.org/wiki/Rade_Kon%C4%8Dar) i Kraš (https://hr.wikipedia.org/wiki/Josip_Kra%C5%A1)

Fino preimenovati u CroElectro i CroChoko

16 godina

Hajde, nemojte toliko plakati, ni kod nas u BiH nije savršeno. Evo neki dan bio konkurs za prijem u jednu državnu agenciju pa su između ostalih bila i dva čudna uvjeta: Da kandidat nije stariji od 25 godina; Da kandidat nije optužen i gonjen od ICTY!!!

Štooo?! Baby soldiers su palili sela i ubijali ljude?! 

Najveći crnjak je da je dosta kandidata otpalo jer nije priložilo baš ovaj potonji papir.🤡

14 godina
tnakir kaže...

HDZ godinama radi totalno suprotno od ovoga pa ima stalnu bazu vjernih birača. Na žalost, ja ne bi nudio ovo što nudi HDZ, već suprotno od toga. Hrvatima to očito ne odgovara.

Ali zasto vas cude glasaci HDZ-a?

Pa oni itekako imaju korist od toga da glasaju za svoju stranku.

Pravi problem su oni koji ne dolaze na izbore,koji tvrde da njihov glas ne moze ista promjeniti,itekako moze jer njih je preko 40%.

maximilian kaže..

Npr. Pernar, on je pošteno zaradio svoje mjesto u Saboru. Bacakao se u naručje policajaca, razvlačili su ga po cesti ko krepanu mačku par godina i vidi gdje je sad. Osigurao se za cijeli život, uvijek će bit tuleka koji će glasat za njega da prođe prag. U svakom slučaju poštenije nego 80% zastupnika. 

Pernar je itekako zaradio svoje mjesto i tu mu skidam kapu!

Mozes li mi objasniti zasto sam ja tulek jer cu na iducim izborima opet dati Pernaru glas?!

Pernar kakav god da je,on je jedini ostao dosljedan i iskren,za mene su svi tuleki koji ne daju glas HDZ-u ili ŽZ-u.

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
11 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

Pernar je itekako zaradio svoje mjesto i tu mu skidam kapu!

Mozes li mi objasniti zasto sam ja tulek jer cu na iducim izborima opet dati Pernaru glas?!

Pernar kakav god da je,on je jedini ostao dosljedan i iskren,za mene su svi tuleki koji ne daju glas HDZ-u ili ŽZ-u.

Ja ne glasam, osim za @Tnakira ako mi da Ministarstvo kuture i finoće. Čini mi se da se tamo lova najlakše zamrači.

Glasaj za nas, imat ćemo te u vidu

8 godina
neaktivan
Dr. Zoidberg kaže...
Daliboris kaže...
tnakir kaže...

Drago mi je što je Lijepa naša tako jedna uređena i stabilna zemlja, u kojoj stanovnici žive u blagostanju, da su nam najbitnije teme ovih dana ploče ove i one. 

Naravno , da je bitno , da zločinac nema jedan od najlijepših trgova (TRG RH - KAZALIŠNI TRG!) u ZG.

Još kad bi sredili Končar (https://hr.wikipedia.org/wiki/Rade_Kon%C4%8Dar) i Kraš (https://hr.wikipedia.org/wiki/Josip_Kra%C5%A1)

Fino preimenovati u CroElectro i CroChoko

Treba de-politizirati sve , jer inače nikada neće biti mira. Kao i Đuru Đakovića.

18 godina
neaktivan
Nece biti "mira" zato sto supke zanima samo povijest posto nemaju ideja o buducnosti - fakat su preglupi za to. A ovce prate.
I to je dobro.
Hrvatska stabilno tone u svemu i za cca 20 god trebat ce samo povuci vodu. Iovako nikakve k*rceve koristi od te drzave.
“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
12 godina
protjeran

Tako je. Uz CroChocko, CroElectro, promijenimo i ĐĐ, recimo u CroDjuroTanks. 

Dinamo promijenimo u Croatia, jer mlađe generacije ne znaju da je to nametnuo ime od strane drugih. To je sovjetsko ime, komunističko, jugoslavensko....

Oni što su nosili svojedobno transparent:"Dinamo Svetinja" su agenti stranih sila na tajnom zadatku. Mi smo oduvijek bili Europa, a ne Evropa. 

Naši tamo neki dux, rexovi su sa papa potpisivali nekaj, te smo mi imamo državnost tamo od stoljeća sedmog. A još od prije smo mi narod, a ne kao ostali.

Koji još narod je imao ono 6 sestara, 2 brata, Tuga, Buga, Ruga, Muga, Svuda, Bruna i Željka, te dva brata Thomspona i Zlatko? I od tuda je sve krenulo...

Mi smo dobri, lijepi, pametni, ...itd., al' uvijek netko drugi hoće tu nam našu HR uzeti i kaj ti ja sve ne znam....

.....

Da, poražene snage WWII opet dolaze kao zombiji na površinu dovršiti posao što su njihovi očevi,majke, bake, djedovi počeli.

Zato su njima svi zločinci. Tito, Churchill, Roosevelt, Truman, de Gaulle....i to su zločinci. 

Moderne ustaše se ponašaju kao da su neki anđeli pravde koju su došli mačem dijeliti dobre od loših.

Samo kako bi njihovi velikani: Hićo, Ante, Maks i ostala bagra, ostala u sjeni navodnih zločina ovih gore nabrojanih.

Kontra svake logike.

Netko želi zlo, netko pobijedi to zlo, te onda to zlo proglašava te Pobjednik, Zlom.

Čista sotonska logika. 

Neka divljaju, ionako je ovo vrhunac ustaške bagre. Svaka noć je najcrnija pred zoru.

Al', iako ide zora, te potom dan, ta bagra neće dočekati Juru, te Bobana, zločinca također, nego kao i svibnju '45 nešto drugo.

Pravdu pobjednika.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
8 godina
protjeran

samo se ti zanosi...Dinamu ce biti ime sukladno onome sto bude u djiru kad ove generacije vise ne bude, kao sto se sad ni trg vise nece zvati po titu jer te generacije vise nema, a novo je u djiru...u buducnosti ce biti svega, i kolaca i jagnjetine i lijekova za rak, samo nas nece biti...tko god da se borio protiv rogatih, na kraju je umro i svijet je nastavio dalje...

http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/cpu-z-lista/252793.aspx
12 godina
protjeran

@Gorstak79

Nije baš tako. Na Dinamu su HDZ banditi polomili zube, tako da više neće pokušavati mijenjati povijest po svom ćefu.

Iako nisu donijeli ništa dobro, nego samo silaznu putanju na svim mogućim područjima.

U WII silom prilika narod(djeca, žene, muškarci, staro, mlado...) se digao na vile, motike, tanđare, te je pobijedio velikaše, plemstvo, popove i ostale "bogodane" kaste, te je revolucijom došao do bolje položaj za sebe. 

Srušio njihove mitove o vlastitoj uzvišenosti, bogove im srušio narod na tjeme....

Ili, pak kada su ostaci radničke klase, radnog naroda, te poštene inteligencije zaustavili prvo nezakonitu megalomaniju gradje bogomolje, crne mantije povezane sa crnokošuljašima, te na kraju legalnu gradnju(na brzinu dobiveni papiri) novog parka, koje bi po mnogo čemu izvan svake pameti. Recimo htjeli su tarant stazu za trčanje napraviti na zelenoj površini 200 od  savskog nasipa gdje se ljudi mogu u miru božjem do mile volje baviti rekreacijom.

Mjesto radnje: kvart Savica, ZGB. 

Da, svijet je nastavio dalje, ali u drugom smjeru. Da, dobar smjer može uvijek otići u krivo.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 16:33 (PzKpfw).
17 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
LeskiRM kaže...

Moj otac, stric, kum nisu ratovali 

Moj otac se borio po svojim riječima za slobodnu Hrvatsku. To smo i dobili.

Moj tata je meni rekao  da je znao tada za kakvu će se državu i mafiju borit, nebi se borio ni sat vremena za nju. 

Chill
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 18:05 (ris).
15 godina
protjeran
ris kaže...

Moj tata je meni rekao  da je znao tada za kakvu će se državu i mafiju borit, nebi se borio ni sat vremena za nju. 

Tvoj tata očito ima uvjete da bi se borio. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.9.2017 18:26 (lovacmaki).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice