Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.292.775
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran

Eh, da ovo što se tiče penzionera, penzija i tako toga...

Hm, stari ljudi su bogatstvo. Dosta se toga dadne naučiti od njih. Samo kao i sa ostalim ljudima moraš se maniti budala, fanatika i slličnih luzera.

Ako je netko šljakal cijeli život, te pridonosio svojim radom društvu, onda i ono mora nešto vratiti i njemu kada više nije u mogućnosti da pridonosi tom društvu na prijašnji način.

Zanimljivo je bilo za čuti kada sam na netu naišao, te pogledao neki dokumentarc o propadanju Slavonije, kak' ljudi odlaze i tako to.Međutim, zapatimo sam da jedan Slavonac rekao za svojeg starog kaj je radio u HR 20-30 godina da ima penziju za to 200 eura, a za tri godine rada u Njemačkoj ka je bio gastarbajter da dobije od njemačkog mirovinskog sustava 100 eura na osnovu svojeg rada tamo.

Al', "srećom", imamo Hrvatsku, svoju zastavu s tuđmanovim grbom na kojem stoji cijeli zološki vrt, nogometnu reprezentaciju, Mamića, Thompsona,Ž. Markić, katoličkog boga...., te se čak i miče "omraženi" trg kod HNK u ZGB, te dobivamo trg Republike Hrvatske, tako kada nam dođu stranci, da znaju da su došli u Hrvatsku, točnije Republiku Hrvatsku srednjoeuropsku državu, međunarodno priznatu, neovisnu, suvrerneu, demokratsku, te u svakom mogućem pogledu zemlju koju je bog izabrao za sebe, al' kad je bog dilao zemlje narodima, Hrvat je zakasnio, pa je dao njemu, onu koju je za sebe namijenio. Zemlja u kojoj sunce nikada ne zalazi.

Brsti lišće, jedi travu, al' budi Hrvat!

Samo da je još maknuti ime Dinamo,.....

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
11 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?

Zaista nas je nekim čudom zapala najljepša i najraznolikija zemlja srednje i jugoistočne Europe (osim Italije). Možda se u nekoj budućnosti stvori pozitivna količina energija da i ljudima ovdje bude dobro

18 godina

Doći će bijeli vitezovi na jednorozima kojima iz dupeta izlazi duga. 

This space for rent!
8 godina
neaktivan
Drago kaže...

Neznam zašto smatraš , da je pristojno tako pljuvati po svojoj domovini? Pljuvaj doma , ali mislim da je , na javnom forumu , to gl*po. RH je bolja nego što neki misle , a politika nemože uništiti duh zajedništva i sve što RH pruža. Što mislite zašto stranci i turisti dolaze kod nas , sigurno nije zbog toga što misle , da smo jadni i da nam treba ironija da nas spasi... 

16 godina
Daliboris kaže...
Drago kaže...

Neznam zašto smatraš , da je pristojno tako pljuvati po svojoj domovini? Pljuvaj doma , ali mislim da je , na javnom forumu , to gl*po. RH je bolja nego što neki misle , a politika nemože uništiti duh zajedništva i sve što RH pruža. Što mislite zašto stranci i turisti dolaze kod nas , sigurno nije zbog toga što misle , da smo jadni i da nam treba ironija da nas spasi... 

Ne znam zašto ali ovaj post me odmah asocirao na scenu bombardovanja Beograda sa početka filma Underground kada Miki Manojlović drka i doživljava orgazam dok traje bombardovanje kao paradigma komunističkog doživljaja agresije. 

Tako isto kod tebe. Mislim da svakodnevno drkaš zamišljajući predsjednika, premijera, stijeg, HRT....Iz poštovanja prema svim žrtvama neću pominjati imena gradova koje u tom momentu između ostalog što sam napisao, također zamišljaš. 

8 godina
neaktivan

Netrebam ja ništa zamišljati. Imamo Hrvatsku. Netrebam ju zamišljati.

12 godina
neaktivan
Daliboris kaže...

Trolčino forum nije "javan" već vlasništvo Bug-a prema tome dozvoljeno je sve ono što je vlasnik stavio u pravila foruma i što se ne kosi sa zakonima u državi. Nigdje u zakonu ne piše da nije dozvoljeno pljuvati po državi prema tome ne frfljetaj. Ako ti ne odgovara postoji onaj iksić na tabu, odlogiraj se, zatvori tab i prestani nas daviti svojim lošim pokušajima trolanja. Ovdje si dva tjedna(ako nisi klon nekoga tko je već izletio) i svaki drugi post ti je namjerno kurenje.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
maximilian kaže...

Zaista nas je nekim čudom zapala najljepša i najraznolikija zemlja srednje i jugoistočne Europe (osim Italije). Možda se u nekoj budućnosti stvori pozitivna količina energija da i ljudima ovdje bude dobro

Najljepša po čemu? 

Rvat katolik!
8 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Daliboris kaže...

Trolčino forum nije "javan" već vlasništvo Bug-a prema tome dozvoljeno je sve ono što je vlasnik stavio u pravila foruma i što se ne kosi sa zakonima u državi. Nigdje u zakonu ne piše da nije dozvoljeno pljuvati po državi prema tome ne frfljetaj. Ako ti ne odgovara postoji onaj iksić na tabu, odlogiraj se, zatvori tab i prestani nas daviti svojim lošim pokušajima trolanja. Ovdje si dva tjedna(ako nisi klon nekoga tko je već izletio) i svaki drugi post ti je namjerno kurenje.

Zaboravio si , da to nije možda kažnjivo , ali je neukusno.

12 godina
neaktivan
Daliboris kaže...

Također je neukusno ne editirati poruku, ostavljati kilometar citata i tjerati ljudi na mobilnim verzijama da skrolaju ko budale samo da bi pročitali jednu tvoju rečenicu pa te to ne dira previše. 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
11 godina
neaktivan

Ae, brije na južinu..

8 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Daliboris kaže...

Također je neukusno ne editirati poruku, ostavljati kilometar citata i tjerati ljudi na mobilnim verzijama da skrolaju ko budale samo da bi pročitali jednu tvoju rečenicu pa te to ne dira previše. 

Nije sramota neznati! Sramota je ne naučiti!

15 godina
neaktivan
Daliboris kaže...

... a politika nemože uništiti duh zajedništva i sve što RH pruža.

zajedništvo? daj nemoj 

a evo slička koja najbolje pokazuje što nam RH pruža..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
neaktivan

Docekali smo i taj dan.
Valjalo bi prosetati trgom koji je osloboden diktatorskog imena.

Ali jos uvijek nisam zadovoljan, dok se ne zabrane sva obiljezja i pjesme. Moj otac, stric, kum nisu ratovali da im kasnije neko po ZG mase sa istim obiljezjima koje su koristili ljudi protiv kojih se velik dio moje obitelji borio, a kum je i ranjen bio. Takoder se ne sjecam da je moj otac otisao u rat pjevajuci pjesmu "druze tito mi ti se kunemo" 

Lijepo li je Hrvat biti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 10:22 (LeskiRM).
18 godina

Drago mi je što je Lijepa naša tako jedna uređena i stabilna zemlja, u kojoj stanovnici žive u blagostanju, da su nam najbitnije teme ovih dana ploče ove i one. 

Rvat katolik!
8 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Drago mi je što je Lijepa naša tako jedna uređena i stabilna zemlja, u kojoj stanovnici žive u blagostanju, da su nam najbitnije teme ovih dana ploče ove i one. 

Naravno , da je bitno , da zločinac nema jedan od najlijepših trgova (TRG RH - KAZALIŠNI TRG!) u ZG.

18 godina
Daliboris kaže...
tnakir kaže...

Naravno , da je bitno , da zločinac nema jedan od najlijepših trgova (TRG RH - KAZALIŠNI TRG!) u ZG.

Pretpostavljam da znaš, da nije bilo tog "zločinca" danas ne bi imao Hrvatsku?

Rvat katolik!
8 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Daliboris kaže...
tnakir kaže...

Pretpostavljam da znaš, da nije bilo tog "zločinca" danas ne bi imao Hrvatsku?

To je čovjek , koji je slao ljude na Goli Otok , ubijao ih , obračunavao se sa ne istomišljenicima oružjem , održavao svoj kult ličnosti , doveo Jugoslaviju do zaostalosti spram zapada , imao svoju tajnu policiju , održavao stegu ... 

18 godina
odjavljen

Neka su promjenili ime, da se mene pitalo zvao bi se kazališni trg. Ja bi depolitizirao sve kaj se može i koristio udomaćena imena. Npr. zeleni val ne bi bio ispresjecan sa tri baruna nego bi se zvao zeleni val kao što ga i svi zovu.

18 godina

usli smo u mracno doba teme

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
odjavljen

Sad ne znam smijem li se ubacit u temu pošto me nije bilo '91 (stranice..)

13 godina
Zin8 kaže...

Sad ne znam smijem li se ubacit u temu pošto me nije bilo '91 (stranice..)

a dis bio devesprve?

18 godina

Nase drustvo od ulaska u EU ima pravo rada i neometanog kretanja po istoj. Znaci ako ti doma ne pase fino setaj nije ti ovo cekaona.
Ostat doma i srat kak je tesko a vrata ti sirom otvorena granici sa mentalnom retardacijom.
Nitko ne razmislja dalje od danas (´45 neki ´91) a kad sutra dojde u penziju od 200 eura onda mu budu svi krivi a on nevin hrvat sam na svojem, tocnije sam bez icega jer je drzava u bankrotu od samog nastanka ali se krpa kreditima koje otplacuje uzimajuci kredite LOL
Jednog dana kad banke skuze da nema kruha od kreditiranja hrvatske ide bolni ali prijeko potrebni bankrot od kojeg nitko ne bude spasavao RH jer nemamo EURO i nema se kaj spasavat.
Mirovinski je prazan i kad se sazna kolko su love dali Todoricu bit ce "to je sok za mene majko"!

Vec sam kroz nekoliko tema prical o tome kak sam zgibal u Austriju i spasil si zivot a kaj je najbitnije spasio sam svoju djecu! Tu je sve ali sve bolje nego u RH i penzija mi bude veca nego 8800 kn koliko si slazu ovi smradovi iz sabora, djeci budem priustio sve i mogli budu studirat na Marsu jer im od rodenja stavljam lovu na stranu da imaju jednog dana kad odrastu.

Nase drustvo je u banani ali ako ti drustvo ne odgovara promijeni okolinu. Nitko te ne tjera da de druzis s kretenom i isto tako te nitko ne tjera da budes tu gdi jesi. Razumijem da je neke vrijeme pregazilo ili nisu u mogucnosti ili nemaju muda za promijene ali vi mladi zajebite nacionalizam i ostala sranja te bjezite, spasavajte se dok nije kasno!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 11:36 (NEW_MAN).
8 godina
neaktivan
XXX kaže...

Neka su promjenili ime, da se mene pitalo zvao bi se kazališni trg. Ja bi depolitizirao sve kaj se može i koristio udomaćena imena. Npr. zeleni val ne bi bio ispresjecan sa tri baruna nego bi se zvao zeleni val kao što ga i svi zovu.

Nemoj mješati jabuke i narandže. Baruni nemogu u istu rečenicu sa zločincem Titom.

11 godina
neaktivan

Barun je bezvezna titula, to se kupovalo i dijelilo kao na placu. Nešto kao ona Reinerova, čuvar ne znam čega. Grof.. e, to je već nešto

14 godina
Daliboris kaže...

Nemoj mješati jabuke i narandže. Baruni nemogu u istu rečenicu sa zločincem Titom.

dosadan si

8 godina
neaktivan
maximilian kaže...

Barun je bezvezna titula, to se kupovalo i dijelilo kao na placu. Nešto kao ona Reinerova, čuvar ne znam čega. Grof.. e, to je već nešto

Reiner je vitez.

18 godina

Koji je ovo bogec bistrički? 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 12:53 (Drago).
11 godina
neaktivan
Daliboris kaže...

Reiner je vitez.

U hebote

8 godina
neaktivan

Lako je, šprdati se sa vlasti. Probajte vi biti na vlasti , pa bi vidjeli kako je to. Najlakše je tuđim spolovilom mlatiti po kaktusu - da prostite na izrazu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice