Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.307.139
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
lovacmaki kaže...
Ranko Kukumar kaže...

Ektremiste sa svih strana bi trebalo odstraniti iz društva.

Pa počni sa sobom. Dva posta ranije si sve muslimane proglasio teroristima ili pomagačima terorista (takva im vjera, šta ćeš...)

This space for rent!
15 godina
protjeran
Drago kaže...

Pa počni sa sobom. Dva posta ranije si sve muslimane proglasio teroristima ili pomagačima terorista (takva im vjera, šta ćeš...)

Nisam.

14 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
Drago kaže...

Ti si, sine, mnogo pglu.

Vrijeđanje od strane urednika Bug-a. Od strane novinara.

Kulturne osobe.

EOD

Drago uvrijedio tebe, a ti uvijedio 1.6 milijardi muslimana. I ti prozivaš njega za kulturu?
A i koliko vidim po postovima Drago ti je rekao samo činjenicu, nisi bašbistar dečko. Ova uvreda je istinita, tako da ti je bolje prihvatiti istinu, pročitaj koju dobru knjigu, uložiti malo u sebe pa ćeš na poslijetku biti educiraniji i spremniji za neku ozbiljniju raspravu. Kreni sa čitanjem Golemana, emocionalne inteligencije pa poslije toga pređi na socijalnu inteligenciju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 16:22 (lithiumion).
15 godina
protjeran
lithiumion kaže...

1.Drago uvrijedio tebe, a ti uvijedio 1.6 milijardi muslimana. I ti prozivaš njega za kulturu?
2.A i koliko vidim po postovima Drago ti je rekao samo činjenicu, nisi bašbistar dečko. Ova uvreda je istinita

1.Gdje sam ja rekao da su svi muslimani teroristi. Pokaži mi taj citat i brištem svoj acc.

2.Dakle, ti bi retardiranoj osobi rekao da je retardirana i to nije uvreda, jer je istina.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 16:32 (lovacmaki).
10 godina
14 godina
neaktivan

Nisu svi muslimani teroristi, nego su svi teroristi muslimani.

18 godina
R36 kaže...

Upravo smo nekoliko postova ranije dali popis terorista koji nisu muslimani. 

Usput i karton zbog kršenja elementarnih pravila foruma. 

This space for rent!
15 godina
protjeran
R36 kaže...

Većina terorista koji vrše teror u ime vjere su muslimani.

To nema veze sa tvrdnjom da su svi muslimani teroristi. To bi bilo suludo tvrditi.

14 godina
R36 kaže...

Tako je. 

Muslimani Ante, Ivan, Marko i Mario napali su "muslimane" (Na tom mjestu uz galamu, mještanima su psovali “Boga, balijsku majku” te istima upućivali prijetnje govoreći “gotovi ste”.) te ostavili plinsku bocu ispred džamije. 

Stvarno gadni muslimani, napadaju svoje i prijete im smrću i da će dignuti u zrak džamiju. 

12 godina
neaktivan
Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
lovacmaki kaže...
lithiumion kaže...

1.Drago uvrijedio tebe, a ti uvijedio 1.6 milijardi muslimana. I ti prozivaš njega za kulturu?
2.A i koliko vidim po postovima Drago ti je rekao samo činjenicu, nisi bašbistar dečko. Ova uvreda je istinita

1.Gdje sam ja rekao da su svi muslimani teroristi. Pokaži mi taj citat i brištem svoj acc.

2.Dakle, ti bi retardiranoj osobi rekao da je retardirana i to nije uvreda, jer je istina.

Ja:

2.Još mi nisi odgovorio kako bivši jugoslavenski muslimani, odnosno ogromna većima od 1,6 milijardi muslimana koji sada postoje na svijetu NISU TERORISTI niti su sudjelovali u bilo kojem terorističkom napadu ako je terorizam povezan s islamom?

tvoj odgovor:

2.Odakle znaš da nisu pomagali ili bili uključeni u terorističke radnje? - za tvrdnju valjda imaš neki temelj.

To je bilo svega nekoliko postova ranije. TUsi ustvrdio da su svi muslimani teroristi ili pomagači teroristima ili uopće nisi svjestan značenja toga što napišeš? 

Račun ti sebi ne možeš izbrisati, ali pokaži mrvicu poštenja pa nemoj više dolaziti, a račun će ti se sam deaktivirati.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 16:53 (Drago).
10 godina

izvozite nam negativne trendove !

vjerovatno nije znala da je Bakir , samo je iritiralo bahato ponasanje politicke stoke i pratnje u prometu !

waaagh
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 16:53 (warhammer).
18 godina
lovacmaki kaže...
R36 kaže...

Većina terorista koji vrše teror u ime vjere su muslimani.

To nema veze sa tvrdnjom da su svi muslimani teroristi. To bi bilo suludo tvrditi.

Do sada to uopće nisi uspio dokazati u bilo kojem vremenskom okviru - 10,  20 ili 100 godina, a ja sam ti dao linkove na statistiku  (koje očito nisi ni pogledao jer tebi stvarne brojke ionako ništa ne znače - da znače, ne bi bio zadrti šovinist) koji ti pokazuju da muslimani nisu "većina terorista", pa čak ni uz taj tvoj dodatni uvjet "koji vrše teror u ime vjere" (jer ako "vršiš teror" iz nekog drugog razloga onda je to manji teror?).

Odstrani se kao što si obećao.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 16:53 (Drago).
15 godina
protjeran
Drago kaže...
lovacmaki kaže...
lithiumion kaže...

Ja:

2.Još mi nisi odgovorio kako bivši jugoslavenski muslimani, odnosno ogromna većima od 1,6 milijardi muslimana koji sada postoje na svijetu NISU TERORISTI niti su sudjelovali u bilo kojem terorističkom napadu ako je terorizam povezan s islamom?

tvoj odgovor:

2.Odakle znaš da nisu pomagali ili bili uključeni u terorističke radnje? - za tvrdnju valjda imaš neki temelj.

To je bilo svega nekoliko postova ranije. TUsi ustvrdio da su svi muslimani teroristi ili pomagači teroristima ili uopće nisi svjestan značenja toga što napišeš? 

Račun ti sebi ne možeš izbrisati, ali pokaži mrvicu poštenja pa nemoj više dolaziti, a račun će ti se sam deaktivirati.

Ja sam se referirao na tebe kako bivši jugoslavenski muslimani nisu teroristi (tvrdiš kao da znaš da nitko od njih nije sudjelovao ili pomagao teroriste) pa sam ti rekao da daš neki dokaz iza te tvrdnje. A reci mi koja posljedica je za vrijeđanje na forumu? Te posljedice za tebe ne vrijede'

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 17:03 (lovacmaki).
18 godina
lovacmaki kaže...

Ja sam se referirao na tebe kako bivši jugoslavenski muslimani nisu teroristi (tvrdiš kao da znaš da nitko od njih nije sudjelovao ili pomagao teroriste) pa sam ti rekao da daš neki dokaz iza te tvrdnje. A reci mi koja posljedica je za vrijeđanje na forumu? Te posljedice za tebe ne vrijede'

Ti si se "referirao" na broj 2. U broju 2 se spominju jugoslavenski muslimani i svi muslimani. Dakle, ti misliš da su "samo" svi jugoslavenski muslimani teroristi ili pomagači terorista i da je to tako očito da ja trebam dokazati da nisu?

Osim toga, u svom nepoštenom stilu, sada si dodao kvalifikator "nitko od njih" dok tvoj izvorni odgovor ne samo da zahvaća SVE od njih, nego i sve muslimane na svijetu uopće.

Jesi ti normalan - ponovo si izdvojio čitavu jednu grupu ljudi isključivo na osnovu vjere i proglasio ih teroristima/pomagačima terorista? 

Što se vrijeđanja tiče - ponovo - jesi normalan? Ti najnormalnije proglasio muslimane s područja bivše države teroristima ili pomagačiam terorista, ali se TI osjećaš uvrijeđenim jer sam tebi osobno zbog toga napisao da si "pglu"? 

Uzimaš li neke jake lijekove ili imaš skrbnika?

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 17:32 (Drago).
15 godina
protjeran
Drago kaže...
lovacmaki kaže...

Ti si se "referirao" na broj 2. U broju 2 se spominju jugoslavenski muslimani i svi muslimani. Dakle, ti misliš da su "samo" svi jugoslavenski muslimani teroristi ili pomagači terorista i da je to tako očito da ja trebam dokazati da nisu?

Jesi ti normalan - ponovo si izdvojio čitavu jednu grupu ljudi isključivo na osnovu vjere i proglasio ih teroristima/pomagačima terorista? 

Što se vrijeđanja tiče - ponovo - jesi normalan? Ti najnormalnije proglasio muslimane s područja bivše države teroristima ili pomagačiam terorista, ali se TI osjećaš uvrijeđenim jer sam tebi osobno zbog toga napisao da si "pglu"? 

Uzimaš li neke jake lijekove ili imaš skrbnika?

Da onda budem jasniji.

Ne mislim da su svi muslimani teroristi.

Nisam rekao da ću se odstraniti nego deaktivirati račun (što se ne može).

13 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
Drago kaže...
lovacmaki kaže...

Da onda budem jasniji.

Ne mislim da su svi muslimani teroristi.

Nisam rekao da ću se odstraniti nego deaktivirati račun (što se ne može).

Al misliš da je Islam teroristicka vjera tj. potiče svoje sljedbenike na teror.

http://hwbot.org/signature/u135800.png
15 godina
protjeran
mirzet1976 kaže...

Ne nego da ekstremni pripadnici vjere u ime te iste vjere rade zločine.

Tih ekstremista ima u svim vjerama pretpostavljam ali nisu toliko glasni i učinkoviti.

Nikome se ne bi trebalo sviđati da manjina radi zločine a većina to tolerira, da su ektremisti toliko glasni da nadglasaju miroljubivu većinu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 17:44 (lovacmaki).
13 godina
neaktivan

Kakva je razlika izmedju Crvenih brigada, 17 novembra, IRA, ETA itd i ovih sto spominješ nazovi islamskih terorista?

MA kome se svidja da ovi to rade u ime Islama kad u tim njihovim akcijama ginu i muslimani koji zive u EU, misliš da oni imaju pametne bombe koje ubijaju samo kršćane i židove.

Pa ima slika za ovaj posljednji napad gdje djevojcica sjedi kraj svoje majke (a pokrivena zena) koja je bila žrtva napada .

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 17:50 (mirzet1976).
15 godina
protjeran
mirzet1976 kaže...

Kakva je razlika izmedju Crvenih brigada, 17 novembra, IRA, ETA itd i ovih sto spominješ nazovi islamskih terorista?

Nikakve (osim motiva), ali njih nema u milijunima i njih (većinu) su zajednice kojima pripadaju (zemlje) neutralizirale.

18 godina

Evo jedan općeniti post, pa tko želi neka ga uvaži, tko ne želi ne mora, ali barem promislite malo o tome:

Ja sam svjestan da su posebno oni mlađi, odrasli u ovom zadnjem ratu ili nakon njega, odrasli u društvima koja otvoreno njeguju nacionalnu i vjersku isključivost i/ili otvorenu nesnošljivost i da je pod normalno prihvaćeno demoniziranje ili nipodaštavanje drugih vjera i nacija. To se ne smatra nečim posebno zazornim i tobože spada u "liberalne vrijednosti" društva i pod slobodu govora. (Ne spada - liberalne vrijednosti jamče slobodu govora, ali upravo i uvažavanje i poštovanje drugoga i različitog).

Iako se slažem s time da ne treba zakonski pred državom odgovarati za laprdanje gluposti, dehumaniziranje i demoniziranje "drugih" po bilo kojoj osnovi od ovih gore nabrojanih i drugih nenabrojanih ne vodi ničemu dobrome. 

U Ruandi je uvod u prvotni pokolj Hutua nad Tutsijima bilo označavanje ovih prvih "žoharima". U nacističkoj Njemačkoj Židove su uspoređivali s pacovima i ušima i raznim nametnicima. Slaveni su bili "podljudi". 

Uvod u sva neprijateljstva među narodima je dehumanizacija onog drugoga. Kada pristanete i prihvatite takav diskurs gdje "drugi" nisu ljudi kao i vi sami: pametni i glupi, dobri i loši, debeli i mršavi, vješti i smotani, smrdljivih ili opranih nogu već su po nečemu drugačiji od vas i svih drugih "normalnih" ljudi, vi takve ljude dehumanizirate, a sebe desenzibilizirate za njihove patnje. 

Proglasiti "sve teroriste muslimanima" (iako to nema veze sa stvarnošću) ili tražiti dokaze da ovi to nisu spada u tu istu liniju razmišljanja po kojemu odbijate prihvatiti da su drugi ljudi jednako ljudi kao i vi. 

To je LOŠE. 

Sva ljudska bića su u osnovi vrlo, vrlo slična, sa sličnim strahovima, osjećajima, sposobnosti za velika i veličanstvena djela kao i za grozna i stravična. 

Nemojte se uvjeravati da ste od ikoje druge skupine ljudi bolji ili gori samo stoga jer ste različite vjere, ili nacije, ili rase, jer to ponajprije uopće nije isitna, a drugo iz toga ne može izaći ništa dobro. 

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 17:55 (Drago).
13 godina
neaktivan
lovacmaki kaže...
mirzet1976 kaže...

Nikakve (osim motiva), ali njih nema u milijunima i njih (većinu) su zajednice kojima pripadaju (zemlje) neutralizirale.

Znači da će i ovo što se sad dogadja imati svoj kraj i šta onda posije toga i tad će opet svi muslimani biti teroristi.

13 godina
neaktivan

Ma u biti ljudi se djele na dobre i loše, dobri oni od kojih i drugi imaju korist u pozitivnom smislu a loši oni koji nedoprinose nikavog dobra drugim nego samo zlo.

14 godina
mirzet1976 kaže...

Ma u biti ljudi se djele na dobre i loše, dobri oni od kojih i drugi imaju korist u pozitivnom smislu a loši oni koji nedoprinose nikavog dobra drugim nego samo zlo.

Čovjek radi kako je naučen i kako misli da je dobro. Ako je uvjeren da je dobro gaziti po drugim vjerama jer svoju smatra best of the best, onda će to i raditi jer misli da je to dobro. Neće nikada to raditi ako misli da je to loše. 

Moja podjela, ja ne volim te podjele pokvaren-nepokvaren jer ljude ne smatram hranom pa da se mogu pokvarit s vremenom, svatko radi kako misli da je ispravno 

Mislim da je tvoja podjela loša, jer jednako doprinosi da radiš predrasude prema "lošim", mislim da je bolje shvatiti ih kao krivo naučene ili neuke ljude, te im pokušati objasniti zašto su u krivu po pitanju nekih stavova, a izbjeći etiketirati ih kao istekao rok-pokvaren.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 18:13 (Ranko Kukumar).
12 godina
protjeran

@mirzet1976

Pa, islamsti ubijaju ciljano bez razlike sve civile(vojsku, političarE). Dočim su ako ne griješim, ETA, IRA, te Crvene brigade ubijale ciljano političare, a ne toliko civile.

Panzerkampfwagen.Dinamo Zagreb.TMATIJA1.Leaving or dead, always ahead...
13 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
mirzet1976 kaže...

Čovjek radi kako je naučen i kako misli da je dobro. Ako je uvjeren da je dobro gaziti po drugim vjerama jer svoju smatra best of the best, onda će to i raditi jer misli da je to dobro. Neće nikada to raditi ako misli da je to loše. 

Moja podjela, ja ne volim te podjele pokvaren-nepokvaren jer ljude ne smatram hranom pa da se mogu pokvarit s vremenom, svatko radi kako misli da je ispravno 

Mislim da je tvoja podjela loša, jer jednako doprinosi da radiš predrasude prema "lošim", mislim da je bolje shvatiti ih kao krivo naučene ili neuke ljude, te im pokušati objasniti zašto su u krivu po pitanju nekih stavova, a izbjeći etiketirati ih kao istekao rok-pokvaren.

Upravu si malo sam zaboravio neke principe moje vjere ide ovako ne mrziš-prezireš ljude već njihova djela, a njima pokušavaš objasniti sto je ispravno sto ne.

13 godina
neaktivan
PzKpfw kaže...

@mirzet1976

Pa, islamsti ubijaju ciljano bez razlike sve civile(vojsku, političarE). Dočim su ako ne griješim, ETA, IRA, te Crvene brigade ubijale ciljano političare, a ne toliko civile.

U EU na prste jedne ruke može se izbrojati koliko su ubili vojnika i političara tako da ubijanje samo civila vjerovatno ima neki svoj drugi cilj koji odgovara extremima sa bliskog istoka i zapada. Kao što je Drago naveo prije kako su amerikanci i njihova koalicija najviše poubijali civila u ratu protiv terorizma.

14 godina
neaktivan

Znaci imam account na 10 foruma, ali za sto ti dajes kartone pa to nema nigdje.
Temu ne pratim, uletio sam kao padobranac - stavio komentar nikakav zlonamjeran...
Tvoje djeljenje kartona na par tema je smijesno.Vise dijelis na osobnoj razini nego zbog nekih pravila.

Pozdav.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 21:21 (R36).
14 godina
mirzet1976 kaže...

Upravu si malo sam zaboravio neke principe moje vjere ide ovako ne mrziš-prezireš ljude već njihova djela, a njima pokušavaš objasniti sto je ispravno sto ne.

A zar nije u religijama podjela na dobre i loše ljude? Šta nema u islamu šejtan ili kako već i čovjek opsjednut s time je zao/pokvaren čovjek? 

14 godina
neaktivan

Ja kad sam onaj gore post napisao za muslimane...mislio sam na razdoblje od pocetka Arapskog proljeca pa do sad.

To sto Vi navodite zadnjih 100-200 godina je Vas problem.

Imam dosta prijatelja muslimana...jedan od njih se zove Rio,Haris, Elgedat itd...itd... pa se nitko od njih nije naljutio kad sam rekao ovo gore sto sam napisao.

Takoder se i on zgrazaju na svemu sto se dogada zadnjih par godina u EU oko teroristockih napada.

Rat je rat, al ovo uletavanje s kombijem i gazenje ljudi nema nigdje osim kod ovih iz Arapskih zemaljan tj gdje prevladava ISIL.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 21:37 (R36).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice