Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.303.722
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
lovacmaki kaže...
1. Čemu takvo izražavanje. Drži se kulturne rasprave. 
2. To što se to tebi (tvojima) nije desilo je apsolutno nebitno.
3. Ako se desi bilo kome u bilo kojem trenutku je previše.
Zar da izvlačimo primjere iz Belgije, Francuske, VB, Švedske? Opet kažem to se događa i sa ciganima npr. Osim u jednom, cigani ne tvrde da su takvi radi religije.

1. nemoj me klat da nisi nikad čuo izraz da netko tvrdnju "vadi iz dupeta", ne radi se uopće o namjeri vrijeđanja već o uobičajenom izrazu u forumskoj komunikaciji, tako da ne vidim potrebu za glumatanjem neke uvrijeđenosti

2. znači moje osobno iskustvo u većem europskom gradu, upravo u četvrti koju uglavnom nastanjuju muslimani, je nebitno - ali je bitna tvoja tvrdnja... izvučena iz dupeta (ne vrijeđam)

3. jedna je stvar ako se nekom "desi", jer dogodi se živim ljudima sve i svašta (jednome se prolazniku dogodilo, nećeš vjerovati, da ga je usred zagreba u centru zdimila zolja i prepolovila ga), a sasvim drugo je tvoja tvrdnja kako je "činjenica da u tim dijelovima nije ugodno prolaziti" - jer je zasnovana na... (slobodno nastavi, tako da konačno saznamo na čemu se temelje te tvoje "činjenice")

4. ono što ti hoću reći jest da izvlačiš pojedinačne slučajeve, kako ih ti zoveš - primjere, da bi zaključio kako je "činjenica" da su muslimani/imigranti opasni/neugodni/bezobrazni/neprilagođeni u europskim gradovima u kojima žive i da ugrožavaju/neugodni su/opasni prema europljanima koji tuda prolaze

jel shvaćaš da apsolutno ničim nisi potkrijepio svoju tvrdnju da je nešto činjenica i da su pojedinačni slučajevi upravo to - pojedinačni slučajevi na osnovu kojih ne možeš donositi generalne zaključke

18 godina
neaktivan
King8 kaže...

Ispričavam se na izrazu "prigorsko selo", to sam skroz random rekao jer takvu sam neku sliku imao u glavi zbog toga što sam takve situacije najčešće na takvim mjestima viđao. Ja sam već rekao da sam potpuno svjestan svega što se događa, iako nikada baš tako kao što si ti opisala (valjda zato što sam muško pa ne primjećujem), ali nadam se da si svjesna da kulturnim bogaćenjem određenih kvartova, isti ti kvartovi postaju no-go zone za nezamotane žene. Valjda ćeš shvatiti da to što ti se sada događa nije ništa ozbiljno s obzirom na ono što će se događati kada ih 1500 relociraju u Novi Zagreb u državne stanove i kada još toliko nepodobnih EU deportira nazad nama. Uglavnom glupo je pričati dok sama ne vidiš jer sam siguran da mi ne vjeruješ.

Ono.. to kad naseliš 1500 francuza u kvart?

Zapeo za tu "kulturu".. hmmm ... kultura evoluira i mijenja se tijekom vremena. Što pod vanjskim utjecajima, što pod unutrašnjim potrebama za promjenom. 

U nekim selima 'rvacke se i dalje smatra da je ženi mjesto da rađa čopor, kuha, sprema i šuti. A tako je bilo svuda davno prije. Sva sreća da se vremenom to uglavnom promijenilo. (to ti isto ne valja pretpostavljam)

Što je kultura? Obrazac ponašanja, ideje i običaji nekog čopora u datome vremenu. Ako nisi primjetio svijet je danas užasno dinamičan, isprepleten i povezan. Ljudi se povezuju, ideje, informacije se izmjenjuju u neviđenim količinama. Ljudi nikada nisu bili mobilniji. 12h i na drugom kraju svijeta si (osim ako ne letiš iz ZG pa npr presjedaš.. onda stigneš samo do Dublina ili Londona). Bliži se doba kada će najpreciznija izjava biti "Ja sam stanovnik planete zemlje" a ne neke fakin' države s granicama koje postoje samo u našim glavama.

Danas više ne tražiš mogučnosti samo u svome gradu. Gledaš globalno. Postajemo nomadi. Neki iz potrebe, neki iz dosade, neki iz želje za novime a neki zbog gađenja onime gdje su bili.

To što si ti zapeo za muslimanske pridošlice je smiješno.

'rvati nisu ništa bolji. Samo što se ne zamotavaju. Veliki broj croata ode u drugu državu, diže svoje crkve, radi svoje kvartove, ima svoj nogometni klub i nikada se 100% ne integrira u većinsku populaciju i da može reći nakon jedne generacije:" ja sam kanađanin" etc. Isto kao i ovi muslimani koje prozivaš stalno u toj patetičnoj obrani "hrvatske kulture". 

A taj vaš derogativ "multi-kulti" je ogavan kao i vaši patetični klicaji u borbi za izolacijom od ostatka svijeta.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
17 godina
neaktivan
Steta za covijeke iz hrvatska da dans igramo tekmu u sva cetiri grada ponosna iz hrvatske jer je bila jaca tekma u zadru dok je gorjela srpska suma. Cetiri glavasa seksovali do kalamete.

Kako kazu ko ostane nek placa pice, iliti okus kurca zbog pusenja hadezeu je za naviknuti se.

Za Dom!

Zdravlja!
You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
protjeran
Pojedinačni slučajevi? Koliko mrtvih u samo zadnjih godinu dana u Europi.. I nemam službenu statistiku. Moj dojam je takav. Kao i onih u Španjolskoj, Finskoj, Rusiji.. U zadnjih mjesec dana.. Koliko ljudi mora umrijeti prije nego netko kaže, imamo sistemski problem?
18 godina
lovacmaki kaže...
Pojedinačni slučajevi? Koliko mrtvih u samo zadnjih godinu dana u Europi.. I nemam službenu statistiku. Moj dojam je takav. Kao i onih u Španjolskoj, Finskoj, Rusiji.. U zadnjih mjesec dana.. Koliko ljudi mora umrijeti prije nego netko kaže, imamo sistemski problem?

Ubitačni su ti postovi. Vrtiš se stalno u krug, loviš vlastiti rep  i ponavljaš jedno te isto za što priznaješ da nemaš nikakvog dokaza, podataka koji bi potkrijepili tvoj stav i bilo kakvog razmišljanja osim "meni se čini". 

Zašto to ventiliraš na forumu, kad je bolno dosadno? Imaš koga doma s kim možeš pričati?

U bivšoj Jugoslaviji si imao nekoliko milijuna muslimana - bosanskih, albanskih i nešto malo Roma. Koliko si imao terorističkih napada i je li itko ikada rekao da se bojao, onda ili sada, proći Sarajevom, ili Prištinom ili bilo kojim mjestom u kojem živi muslimanska manjina ili većina? Tko se prije rata u Siriji bojao tamo doći? Jel problem i zagrebačka džamija? 

Razmisliš li 3 sekunde prije nego postaš na ovaj forum "Čekaj, koji bi bio kontraargument mom postu?" ili samo drljaš na autopilotu?

This space for rent!
15 godina
protjeran
Vremena se mijenjaju, kao i religije i njihova uloga u društvu. Evo jedne statistike, 84% svih terorističkih napada u zadnjih 10 godina su od strane muslimana.
17 godina
odjavljen
lovacmaki kaže...
Vremena se mijenjaju, kao i religije i njihova uloga u društvu. Evo jedne statistike, 84% svih terorističkih napada u zadnjih 10 godina su od strane muslimana.

Naravno, kad samo to i brojimo pod terorizam.

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
16 godina
King8 kaže...
ddarknessfairyy kaže...

...

... Ja sam već rekao da sam potpuno svjestan svega što se događa, iako nikada baš tako kao što si ti opisala (valjda zato što sam muško pa ne primjećujem), ali nadam se da si svjesna da kulturnim bogaćenjem određenih kvartova, isti ti kvartovi postaju no-go zone za nezamotane žene. Valjda ćeš shvatiti da to što ti se sada događa nije ništa ozbiljno s obzirom na ono što će se događati kada ih 1500 relociraju u Novi Zagreb u državne stanove i kada još toliko nepodobnih EU deportira nazad nama. ....

Koliko mogu da izvučem iz tvoje izjave, ti imaš neko konačno rješenje.

18 godina
lovacmaki kaže...

Reci, prijatelju, tko je koga više ubio u zadnjih 10 godina - nemuslimani muslimana, ili obratno? 

U Iraku od 300.000 do milijun mrtvih od američke invazije. U Afganistanu i Pakistanu 150.000 mrtvih od američke invazije Afganistana. U Libiji nakon "događanja naroda" pomognutoga od NATO-a od 30 do 50.000 ubijenih. 

Samo što si ti odlučio da američki napad na selo ili ispaljivanje hellfirea iz predatora na svatovsku ili pogrebnu kolonu civila u Pakistanu ili Afganistanu nije terorizam, a zabijanje kamionom u isto takve civile u Barceloni jest terorizam. 

Mislim, mi se možemo dogovoriti da je svaki musliman terorist samo što je eksplikativna vrijednost takve teze govno i ni na koji način nam ne objašnjava zašto odjednom stvarno imamo povećani broj terorističkih napada u kojima sudjeluju muslimani, a prije to nismo imali, iako su i prije itekako postojali ti isti muslimani. 

This space for rent!
18 godina

Drago, to se zove uvođenje demokracije, ne terorizam.

Rvat katolik!
18 godina

My bad.

This space for rent!
15 godina
protjeran
Drago, jedino muslimani to rade u ime religije u tom broju. I opet, koliko god je apsurdno da netko tvrdi kako je to zajedničko svim muslimanima, jednako je apsurdno tvrditi da to nema veze sa islamom.
18 godina
lovacmaki kaže...
Drago, jedino muslimani to rade u ime religije u tom broju. I opet, koliko god je apsurdno da netko tvrdi kako je to zajedničko svim muslimanima, jednako je apsurdno tvrditi da to nema veze sa islamom.

Tvoj je problem što si neuk i logika ti nije jača strana, a donosiš dalekosežne zaključke o stvarima o kojima se informiraš otprilike pet minuta i to nakalemiš na svoje predrasude.

Znaš tko su bili prvi bobmaši samoubojice u Palestini? Židovi koji su prije drugog svjetskog rata dolazili tamo iz Evrope s namjerom da osnuju državu Izrael. Arapi, njihovi susjedi, su ih stvarno tlačili (usprkos engleskoj upravi) i onda su se oni raznosili na tržnicama. 

Je li to zbog židovstva? Da ti živiš u 20-tim i 30-tim godinama prošlog stoljeća, ti bi mirne duše zaključio da bi bilo "apsurdno tvrditi da to nema veze sa židovskom vjerom", premda se u Tori, kao ni u Kuranu, nigdje ne spominju ni bobmaši samoubojice ni zalijetanje kombijem u ljude. 

Ti si idealno topovsko meso za kretenske ideje koje ljude dijele po rasi i vjeri jer razmišljaš na tom najprizemnijem nivou i stvarne razloge, koji su uvijek politički i šire društveni, niti pokušavaš niti možeš razumjeti.

Još mi nisi odgovorio kako bivši jugoslavenski muslimani, odnosno ogromna većima od 1,6 milijardi muslimana koji sada postoje na svijetu NISU TERORISTI niti su sudjelovali u bilo kojem terorističkom napadu ako je terorizam povezan s islamom?

Jesi li čuo za logore Sabra i Šatila i što se tamo dogodilo Palestincima 80-tih? Izrael je pustio svoje saveznike, libanonske kršćane da pobiju i pokolju SVE što sa tamo nalazilo - izbjeglice, uglavnom žene i djeca. 

Dakle, po tvojoj logici, "apsurdno je tvrditi da to nema veze s kršćanstvom"?

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 14:41 (Drago).
10 godina
Drago kaže...
 zašto odjednom stvarno imamo povećani broj terorističkih napada u kojima sudjeluju muslimani, a prije to nismo imali, iako su i prije itekako postojali ti isti muslimani. 

unistenje diktatorskih ali progresivnih rezima koji su religiju distancirali od drzave i podrska  starim USA saveznicima  feudalnih teokracija poput  Saudijske Arabije da sponzorira radikalizam i njihovu viziju kakav islam treba da bude ... Novac i indokrinacija !

Zasto mladi muslimani popizde u  tolerantnim drzavama poput Francuske,UK,Njemacke ... a ne u npr. Poljskoj,Madjarskoj,Ceskoj ... koje su poprilicno islamofobicne ?

waaagh
16 godina
lovacmaki kaže...

Hajde još jednom pročitaj što si napisao. Ako misliš da je zajedničko svima i ako ima veze sa Islamom (piše se veliko I), zašto to svi ne rade? Koliko možemo vidjeti, ne rade. Inače, stanujem preko puta džamije pa mogu čuti svaki Džuma namaz (molitva petkom u podne) i mogu ti reći da si sasvim u krivu. 

Također, mislim da je trenutni kurs Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini dobar recept koji EU treba iskoristiti za unapređenje međureligijskih odnosa. Ne znam da li vam je poznato da je Reis Kavazović, naredio ukidanje nelegalnih mjesta za molitve, naredio je čak i da povodom terorističkog napada u Parizu molitva u podne bude pomjerena za 5 minuta što niko do sada u 500 godina nije učinio, naredio je i druge procese koje sada ne bih da pominjem.

ISIL nije mogao nastati bez blagoslova nekih od velikih sila i služi za zakulisno potkusurivanje. Isto tako i "arapsko proljeće" i sve druge moderne "revolucije".

18 godina
warhammer kaže...
Drago kaže...
 zašto odjednom stvarno imamo povećani broj terorističkih napada u kojima sudjeluju muslimani, a prije to nismo imali, iako su i prije itekako postojali ti isti muslimani. 

unistenje diktatorskih ali progresivnih rezima koji su religiju distancirali od drzave i podrska  starim USA saveznicima  feudalnih teokracija poput  Saudijske Arabije da sponzorira radikalizam i njihovu viziju kakav islam treba da bude ... Novac i indokrinacija !

Zasto mladi muslimani popizde u  tolerantnim drzavama poput Francuske,UK,Njemacke ... a ne u npr. Poljskoj,Madjarskoj,Ceskoj ... koje su poprilicno islamofobicne ?

U Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj ti skoro da i nemaš muslimana, a Belgija, Francuska i Velika Britanija, bivše kolonijalne sile, imaju tradicionalno muslimanski živalj koji je došao iz kolonij ili još u doba kolonijalizma ili u postkolonijalnom periodu. 

Ali, tko misli da su Francuzi i Belgijci nešto posebno prijateljski raspoloženi prema muslimanima, točnije - prema Arapima, taj se vrlo vara. Ali, čak ni to površno odbacivanje nije osnovni razlog. Muslimanska manjina tradicionalno je getoizirana, što svojom voljom, a što voljom društva, odnosno nevoljkošću društava da ih se integrira u većinsko društvo. 

U Jugoslaviji si ti također nakon rata imao i zakukuljene muslimanke, i krvnu osvetu, i poligamiju, ali je država bila odlučna da sekularizira i integrira sve narode i vjere u opći civilni okvir. I to je i napravila. 

U Velikoj Britaniji, pak, imaš prijedloga da se pusti muslimanima koji to žele da u njihovim internim razmiricama sude ŠERIJATSKI SUDOVI, protiv čega se veći dio tih istih muslimana buni jer nisu svi na istoj valnoj duljini kao mule i hodže koji prvo s Blairovom, a kasnije s torijevskim vladama, raspravljaju o tome.

A razlog ovakvoj "popustljivosti" (zapravo nebrizi) je što država uopće ne pokušava integrirati i socijalizirati taj dio svog društva. 

Kad se tome doda da zapadni svijet gotovo 20 godina vodi križarske ratove po islamskim zemljama, a na sve to se nakalemila besperspektivnost mladih - mislim da je u EU prosjek nezapslenosti mlađih od 28 godina oko 40 ili 50%, onda nije nimalo neobično da nezaposleni, marginalizirani i glupi pojedinac iz neke islamske zajednice koji sigurno ima bolji životni standard od svog vršnjaka u Palestini ili Afganistanu ili Pakistanu, ali daleko niži društveni status od svog vršnjaka bijelog Francuza ili Britanca ili Belgijca ili koga već, mrzi društvo koje ga prezire i u kojem ne vidim načina da se integrira. 

I onda će jedan od njih 1000 ili 10.000 možda postati i terorist.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 14:14 (Drago).
18 godina

E, da, ako misliš da zapadne intervencije po islamskom svijetu nemaju elemente križarskog rata: 

https://en.wikipedia.org/wiki/Trijicon_biblical_verses_controversy

(inače, imam Trijicon ACOG, izvrsna optika)

This space for rent!
15 godina
protjeran
Drago kaže...

Tvoj je problem što si neuk i logika ti nije jača strana, a donosiš dalekosežne zaključke o stvarima o kojima se informiraš otprilike pet minuta i to nakalemiš na svoje predrasude.

1.Znaš tko su bili prvi bobmaši samoubojice u Palestini? Židovi koji su prije drugog svjetskog rata dolazili tamo iz Evrope s namjerom da osnuju državu Izrael. Arapi, njihovi susjedi, su ih stvarno tlačili (usprkos engleskoj upravi) i onda su se oni raznosili na tržnicama. 

Je li to zbog židovstva? Da ti živiš u 20-tim i 30-tim godinama prošlog stoljeća, ti bi mirne duše zaključio da bi bilo "apsurdno tvrditi da to nema veze sa židovskom vjerom", premda se u Tori, kao ni u Kuranu, nigdje ne spominju ni bobmaši samoubojice ni zalijetanje kombijem u ljude. 

Ti si idealno topovsko meso za kretenske ideje koje ljude dijele po rasi i vjeri jer razmišljaš na tom najprizemnijem nivou i stvarne razloge, koji su uvijek politički i šire društveni, niti pokušavaš niti možeš razumjeti.

2.Još mi nisi odgovorio kako bivši jugoslavenski muslimani, odnosno ogromna većima od 1,6 milijardi muslimana koji sada postoje na svijetu NISU TERORISTI niti su sudjelovali u bilo kojem terorističkom napadu ako je terorizam povezan s islamom?

3.Jesi li čuo za logore Sabra i Šatila i što se tamo dogodilo Palestincima 80-tih? Izrael je pustio svoje saveznike, libanonske kršćane da pobiju i pokolju SVE što sa tamo nalazilo - izbjeglice, uglavnom žene i djeca. 

Dakle, po tvojoj logici, "apsurdno je tvrditi da to nema veze s kršćanstvom"?

1.Židovi su to radili u ime Jahve?

2.Odakle znaš da nisu pomagali ili bili uključeni u terorističke radnje? - za tvrdnju valjda imaš neki temelj.

3.Libanonski kršćani su to radili u ime kršćanstva? - opet, neki temelj, neki dokument, neka vijest?

Drago, kada Breivik ubije hrpu to je izolirani slučaj. A ako imaš 30-40 Breivik slučajeva u par godina to je izolirani slučaj ili?

15 godina
protjeran
Drago kaže...

U Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj ti skoro da i nemaš muslimana, a Belgija, Francuska i Velika Britanija, bivše kolonijalne sile, imaju tradicionalno muslimanski živalj koji je došao iz kolonij ili još u doba kolonijalizma ili u postkolonijalnom periodu. 

Eto, koliko je terorističkih napada bilo u Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj u odnosu na zemlje koje imaju veću populaciju muslimana?

18 godina
lovacmaki kaže...

Eto, koliko je terorističkih napada bilo u Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj u odnosu na zemlje koje imaju veću populaciju muslimana?

Koliko je napada bilo u Saudijskoj Arabiji koja ima još veću populaciju? Indoneziji, najmnogoljudnijoj muslimanskoj zemlji?

Koliko je napada bilo kraj zagrebačke džamije?

Ali znam da tebi to ništa ne znači. Ti si odlučio da su problem muslimani, i to baš zbog islama. 

Znaš šta, ako je problem u islamu kojega prakticira 1,6 milijardi ljudi, a do sada imamo par desetaka terorista muslimana i to ne svegdje u Evropi, pa čak ni u zemljama s miješanim muslimanskim i kršćanskim stanovništvom (Albanija i BiH) već točno određenim bivšim kolonijalnim silama i to vojno aktivnima u islamskim zemljama, onda ne da je ta religija slabo efikasna kao promotor terorizma, nego je manje efikasna od nepismenog posta anonimne budale na internetu. 

This space for rent!
18 godina
lovacmaki kaže...
Drago kaže...

1.Židovi su to radili u ime Jahve?

2.Odakle znaš da nisu pomagali ili bili uključeni u terorističke radnje? - za tvrdnju valjda imaš neki temelj.

3.Libanonski kršćani su to radili u ime kršćanstva? - opet, neki temelj, neki dokument, neka vijest?

Drago, kada Breivik ubije hrpu to je izolirani slučaj. A ako imaš 30-40 Breivik slučajeva u par godina to je izolirani slučaj ili?

1) Neki da, neki ne - ovisno jesu li bili svjetovni aktivisti/teroristi ili ne. Kad se ubije židovski vjerski fanatik u predratnoj Palestini, onda je to zbog židovstva i Jahve, a ne zbog političkih razloga (stvaranje Izraela, a  kada se ubije svjetovni židovski terorist, onda je to okej jer se radi o političkim razlozma?

2) Tko je kome pomagao? Bivši jugoslavenski muslimani? Ovih 1,6 milijardi muslimana na svijetu? Znači ja sada moram dokazati negativno, pametnjakoviću, umjesto da ti dokažeš da je 1,6 milijardi muslimana terorista? Jesi ti normalan?

Odakle ja znam da ti spolno ne općiš sa svojim ili susjedovim psom? Dokaži.

3) Da, radili su to u ime kršćanstva (tobože), a razlozi su, zapravo, kao i uvijek politički i imaju veze s Libanonom od prije osamostaljivanja od kolonijalne vlasti. Ali, po tvojoj "logici", radilo se o isključivo vjerskom načelu: zko je bio kršćanin, nisu ga dirali, tko je bio musliman, zaklali su ga. Nemaš pojma o pokolju u Sabri i Šatili, niti o libanonskim kršćanima, jel' da?

Ali bi svejedno raspravljao.

Evo ti link (na "neki temelj, neki dokument, neku vijest" - lol): https://en.wikipedia.org/wiki/Sabra_and_Shatila_massacre

Pa ti si u zadnjih nekoliko godina imao više slučajeva kršćanskog terorizma od samo Breivika, samo šta ti to nemaš pojma jer te ne tangira. 

https://apps.revealnews.org/homegrown-terror/

http://www.huffingtonpost.com/entry/domestic-terrorism-white-supremacists-islamist-extremists_us_594c46e4e4b0da2c731a84df

https://theintercept.com/2017/05/31/the-numbers-dont-lie-white-far-right-terrorists-pose-a-clear-danger-to-us-all/

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/01/30/quebec-mosque-shooting-two-students-arrested-gun-attack-mosque/

http://www.slate.com/blogs/the_slatest/2017/05/22/richard_collins_iii_murder_being_investigated_as_hate_crime.html

https://www.buzzfeed.com/juliareinstein/portland-suspect?utm_term=.ujeZ5DGJw9#.mh29zLDN2x

http://heavy.com/news/2017/02/adam-purinton-olathe-shooter-shooting-suspect-veteran-muslim-islam-slur-who-is-dead-death-applebees-update-austins-bar-kansas/

Sve bijelci, kršćani protiv muslimana i "obojenih". 

Ti si, sine, mnogo pglu.

This space for rent!
16 godina
Drago kaže...

E, da, ako misliš da zapadne intervencije po islamskom svijetu nemaju elemente križarskog rata: 

https://en.wikipedia.org/wiki/Trijicon_biblical_verses_controversy

(inače, imam Trijicon ACOG, izvrsna optika)

Kad smo već kod skrivenih poruka u brojevima: http://24sata.info/vijesti/regija/34732-Hrvatsku-Srbiju-spaja-famozni-broj-1244-Nekom-ostrva-nekom-Kosovo.html

10 godina

fasizam,komunizam,krscanstvo,islam ... atomska bombe  jbte kolk'o su ljudi(homo sapiens) stvorili destrukcije u zadnjih 100k godina od kad su se raselili iz istocne afrike , i ne misle stati  !

waaagh
16 godina

Paradoksalno zvuči da je to sve učinjeno zarad općeg društvenog napretka

18 godina
neaktivan

Fun story:

Neki rod iz Bosne od cure je u mladosti planirao jedne noći s komšijama ići raznijeti džamiju kalašima i granatama (nije im uspjelo). Miroljubiv kršćanski protest.

EDIT: ovaj post služi kao head-scratcher za pobornike "nasilnog Islama" (može li uopće religija biti nasilna ili su nasilni pojedinci?).

Do you understand life?! Do you?!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 15:41 (i_rambo_plache).
15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

(može li uopće religija biti nasilna ili su nasilni pojedinci?).

Jesu nacisti bili nasilni ili pojedinci među njima?

15 godina
protjeran
Drago kaže...

Ti si, sine, mnogo pglu.

Vrijeđanje od strane urednika Bug-a. Od strane novinara.

Kulturne osobe.

EOD

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 15:54 (lovacmaki).
14 godina
i_rambo_plache kaže...

Fun story:

Neki rod iz Bosne od cure je u mladosti planirao jedne noći s komšijama ići raznijeti džamiju kalašima i granatama (nije im uspjelo). Miroljubiv kršćanski protest.

EDIT: ovaj post služi kao head-scratcher za pobornike "nasilnog Islama" (može li uopće religija biti nasilna ili su nasilni pojedinci?).

Prije 2 godine katolici su htjeli plinskom bocom dignuti džamiju i "očistiti" selo od muslimana

http://www.livno-online.com/zupanija/9886-negirali-krivnju-psovali-bosnjake-i-planirali-dignuti-dzamiju-u-zrak

http://republikainfo.com/index.php/izdvojeno/18824-mjesec-dana-pritvora-zbog-plinske-boce-ispred-dzamije

15 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

Ektremiste sa svih strana bi trebalo odstraniti iz društva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.8.2017 16:01 (lovacmaki).
18 godina

Istina je da ti mene nisi vrijeđao na osobnoj razini (kao ja tebe),  li ne mogu se ispričati nekome tko misli da je u redu proglastiti sve pripadnike jedne religije (ili rase ili nacije ili spola) teroristima i još u svom blaženom idiotluku bez ijednog predočenog dokaza za svoju insinuaciju da su svi muslimani teroristi ili pomagači terorista, traži da mu se dokaže - da nisu. Dakle, dokazivanje negativnoga. 

Takav abnormalna tupost gdje si ti posve nesvjestan svog šovinizma i idiotluka i još ga ideš javno ventilirati na forumu kao nešto "normalno" me izbaci iz takta jer ti misliš da to uopće nije ni zazorno ni uvredljivo za bilo koga. 

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice