Ma žikim, ja tebe Fenix, al' bio sam ironičan. Naime, mnogi si vjernici koji naginju fanatizmu uzimaju za pravo objašnjavati, realni opipljiv svijet crno-bijelom tehnikom, gdje je sve kaj oni rade ispravno, a drugo je krivo bez sagledavanja stvarnosti kakve ona je u svojoj objektivnosti.
Iako sam spomenio Titu u ironičnom kontekstu nasuprot onome redovniku kaj brije da su požari posljedica Ultre, držim da je Tito svojim djelovanjema za široke mase učinio više, nego sve religijske zajednice zajedno u smislu činjena dobrih djela. On- Tito, tobože Antikrist.
Da, Ivan je sigurno na Kupresu bio, al' ne da bi kosio travu, nego da bi činio zločine. Kao što sam i prije pisao MPT se koristi kriptiranim govorom u svojim pjesma, gdje neće otvoreno reći da ti njegovi momci nisu nikakvi kosači trave, nego najgora skupina bagre koju je konj lupio kopitom u glavu, pa im je ostao otisak potkove na čelu.

pa sad ti na to dodaj neki smisleni komentar.

eh birači moji za koga vi glasate, ne znaš ko je gori birači ili oni koje se realno bira na izborima.

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
,isto tako na vrhu nekoga brda mogu ogroman prostor "skenirati" gle