To sa manjima računima je bila reklamna spika. U prosjeku oni i jesu manji, al' netko zato mora platiti više, a netko manje.
Sada ipak plaćaš ono kaj potrošiš. OK, može se zamjeriti puno toga računici, ali svatko može kontrolirati svoje troškove....
Slijedeće kaj bu se išlo realizirati bude voda. Svatko bu imao svoj vodomjer u stanu, te će voda fakat biti niža cijena, al' će samo ugradanja, te s obzirom da će se morati to mijenjat i svakih par godina, ušteda neće biti tako značajna.
Bar ne moraš plaćati ono kaj potrošiš.
Jerbo ekipa kada svi ide u zajendičku kesu, troši nemilice, pogotov ona ekipa na ulazu koja ne plaća ništa, jerbo su socijalni slučajevi.
Nego, samo daj, daj meni, daj meni.....
Dakako da nemaš kada samo trošitite, vas 12 u jednom stanu, a nitko nigdje ne radi prijavljeno, nego se baviti sakupaljenjem sekundarnih sirovina i ostalim zanimanjima na rubu zakona...
Bitno je da ne vozite ne-loš automobilčić...a, dobar ste materijal za populiste poput aktualnog ZG-gradonačelnika.
Neki ljudi jednostavno vole biti "zaposleni" kao socijalni slučajevi.
Po meni je to vrlo jadan život, kada moraš ovisiti konstatno o tuđoj pomoći, te stalno nekaj žicati.
Al' valjda je to tako kada si lijen, te ti je konstantno netko drugi kriv za tvoje osobne probleme.