Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.307.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...
Kolacic kaže...

Koja logika tu radi da uopce ides u vezu s nekim tko je toliko problematican i da nakon svega trazis zabranu prilaska i dobije je i onda ode s njim na veceru?

Ljudi se zivciraju pate placu tuguju zbog toga. I jedno i drugo su isto krivi.

Dafuq momenti na ovom forumu nikad ne prestaju...

Da, to je bilo u rangu sa "Ima pi*ku, sama je kriva šta je silovana".

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Kolacic kaže...
Old Iggy kaže...
Kolacic kaže...

I jedno i drugo su isto krivi.

Ovakvo što reći je potpuni idiotizam.

Dobro. Prvi komentar je vrijedanje. 

Nije idiotizam skociti u vatru? Nije idiotizam da njeni roditelji sad toliko pate? Nije idiotizam vracati se frajeru koji je tuce zbog novaca?

Naravno da je vrijeđanje kad se takav idiotizam rijetko viđa.

Misliš da je sama išla svjesno u smrt? Na stranu što je taj sociopat sve prije napravio, ovo se stvarno ne može očekivati od imalo normalne osobe.

Reći jednako su krivi stvarno može samo (umetni po svom nahođenju).

Nije ni cudo kaj je sve ovako kako je kad logika ne radi. Procitaj sporo ako ne razumijes. 

Trazis zabranu prilaska od neke osobe koja te tuce i onda ides s tobom osobom na veceru. Sta je ocekivala? Zasto sad njeni roditelji moraju patiti? A tog debila strpat na dozivotno. Ali nece jer imaju novaca. Bemti svijet.

18 godina
Kolacic kaže...
Old Iggy kaže...

Misliš da je sama išla svjesno u smrt? Na stranu što je taj sociopat sve prije napravio, ovo se stvarno ne može očekivati od imalo normalne osobe.

Nije ni cudo kaj je sve ovako kako je kad logika ne radi. Procitaj sporo ako ne razumijes. 

Trazis zabranu prilaska od neke osobe koja te tuce i onda ides s tobom osobom na veceru. Sta je ocekivala? Zasto sad njeni roditelji moraju patiti? A tog debila strpat na dozivotno. Ali nece jer imaju novaca. Bemti svijet.

Klinka od 18 godina nema previše toga u glavi. No to ubojicu najmanje ne opravdava, kao ni nekoga tko to definira s "isto su krivi".

11 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
Kolacic kaže...
Old Iggy kaže...

Klinka od 18 godina nema previše toga u glavi. No to ubojicu najmanje ne opravdava, kao ni nekoga tko to definira s "isto su krivi".

Nitko ne opravdava ubojicu. Ali je tuzno. Vidio sam istu stvar uzivo samo se nije dogodilo ubojstvo. Bio sam tamo uspio sam sprijeciti. Ne zna se tko je ludi taj ko to radi ili ta koja to trpi zbog "necega". 

14 godina

'Este vidli odgovor juesendej ambasade na marš dimnjačara jučer ? 

"Veleposlanstvo Sjedinjenih Država najsnažnije odbacuje neonacistička i proustaška stajališta izražena za vrijeme demonstracija nekolicine ljudi u Zagrebu u nedjelju.

Osuđujemo svaki pokušaj povezivanja Sjedinjenih Država s ovom mrskom ideologijom.

Takva sugestija uvreda je sjećanju na 186,000 američkih vojnika poginulih u Europi u borbi protiv nacističke Njemačke i nekoliko milijuna nedužnih žrtava ubijenih tijekom Drugog svjetskog rata.", stoji u priopćenju poslanom medjima.

18 godina
Kolacic kaže...
Old Iggy kaže...

Nitko ne opravdava ubojicu. Ali je tuzno. Vidio sam istu stvar uzivo samo se nije dogodilo ubojstvo. Bio sam tamo uspio sam sprijeciti. Ne zna se tko je ludi taj ko to radi ili ta koja to trpi zbog "necega". 

Kako ne opravdavaš? Upravo to radiš s izjednačavanjem žrtve i krvnika.

To trpe tisuće žena u RH svakodnevno. Srećom su klanja rijetka. "Lagano" rješenje da postoji svaka bi upotrijebila.

DarthMarkus kaže...

'Este vidli odgovor juesendej ambasade na marš dimnjačara jučer ? 

Očekivano i hvalevrijedno. Samo budale misle da bi SAD mogle stati iza takvih klauna.

14 godina

Iggy, aj mi molim te pomozi.

Moj japa mi je reko jednom " Moljac, ako sudiš ljudima stavi se u njihove cipele !"

Ja se popušavam stavit u njihove cipele i ne mogu nikako povezat američku zastavu i ustaštvo, ma koliko god se trudio stavit šovinista Trumpa u jednaždbu.

Pomozi buraz.

18 godina
DarthMarkus kaže...

Iggy, aj mi molim te pomozi.

Moj japa mi je reko jednom " Moljac, ako sudiš ljudima stavi se u njihove cipele !"

Ja se popušavam stavit u njihove cipele i ne mogu nikako povezat američku zastavu i ustaštvo, ma koliko god se trudio stavit šovinista Trumpa u jednaždbu.

Pomozi buraz.

Pomozi što? Pa vidi na što nam država sliči. "In" si ako si protiv antifašizma (jer je to crvena zvijezda i partizani i ostalo), Trumpa gledaju kao "spasitelja desnice", predsjednica se slika ispred Bijele kuće, brkaju se kruške i jabuke big time.

I onda povežeš crnokošuljaštvo i SAD i što da veleposlanstvo odgovori...

14 godina

Sry ne mogu (usprkos svim parametrima koje si naveo)...

Znaš onaj osjećaj kad zagrizeš sladoled pa te zaboli glava.

Evo pokušat ću još jednom....

Nemoguće...

Jednostavno ne možeš bit toliko tupav....

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 11:48 (DarthMarkus).
18 godina
neaktivan

ne sudim nikom, ali ni pod kojim uvjetima, osim u ratu ako ti je život direktno ugrožen, nemožeš uzet si za pravo da ubiješ nekog...

ak se ne slažemo, odoh ja svojim putem a ti svojim i gotovo...

...a ako to napraviš, e onda je ok da se i tebi na isti način presudi...

12 godina
protjeran

@DarthMarkus

Pa, US je država koja drži do sebe, te se ne želi povezivati sa luzerima. Dočim, ova naša "država" nije država, nego banda mafijaška koja se još diči i potiče fašizam kod nas radi svojih niskih interesa i profita.

Da je ta bagra na smotri dimnjačara jučer htjela biti korisna mogli su barem očistiti ljudima dimnjak ili pak otići statirati na snimanju filma o Gotovini onome mitskom generalu i tobože junaku A.Gotovini. Bili su obučeni isto kao i četnici, pa barem bi se uštedilo na kostimograiji na filmu.

Inače, da smo prava država ovakvi marševi na Zagreb, ne bi se uopće mogli održati, nego bi takve likove smjestila u lance.

Kao što je i Račan svojedobno(u svojem prvom mandatu, poslije tuđmanovog mraka), zbrokao sa bagrerima one spomenika Budaku i Francestiću kada su isto tako fašistički provokatori počeli dizati svoje glave. Nakon toga su neko vrijeme bili kuš, al' su izmislili Thomspona, te se dogodila mitska riva, te nisu htjeli kao ljevičari ići u daljnju konfrontaciju sa ustaštvom.

Kad-tad ako hoćemo biti prava država moramo se jednom obračunati sa ustaškom gujom u našim njedrima.

BTW, povezivanje zastave US koja je nemilice kosila nazi ekipu u WWII može samo idiot, a znamo da desna ekipa nije baš preveć pametna, nego samo traži gospodara kako bi mogla se znala ponašati. Njima je svjedno dal' je to Hićo, Benito ili pak Paško iz Bijeke kuće.... 

Smrt fašizmu!

Panzerkampfwagen.Unatoč svemu - Dinamo Zagreb.Leaving or dead, always ahead...
16 godina
DrNasty kaže...
PzKpfw kaže...

Citat:"Hrvatska je imala dvije stotine tisuća prisebnih pojedinaca koji nisu nasjeli na uvredljive izmišljotine poput 'rodne grude' i 'domovine'

Živio mali crv u kanalizaciji, živio i pojma nije imao da neki žive i drugačije.
Jednog dana, nađe on neke stare raskiseljene novine, počne čitati, čita, pa zaprepašteno pita tatu:
- Tata, je li tačno da ima crva koji žive u jabukama?
- Tačno je sine.
- A je li tačno da neki crvi žive i u mesu?
- I to je tačno.
- A ima ih i u salami?
- Ima dijete moje, ima.
- Pa zašto zaboga mi onda živimo u ovim govnima?
- Zato, sine, što je ovo naša DOMOVINA!

Zašto ovu priču nisi ispričao crnokošuljašima A-HSP?

18 godina

Citate je potrebno skratiti ili posve izbjeći. Pritiskom na dugme "Odgovori", odgovarate na poruku. Kome nije jasno na koju se poruku odgovor odnosi, postoji također dugmić "Nadporuka", koji ti pokaže točno poruku za odabrani odgovor.

Ekipa koja je na forumu godinama i do sada je pročitala ili je barem trebala pročitati pravila foruma i usvojiti minimun netikete i naučiti se citirati ili ne citirati, a nije, bit će smankuta bacačima plamena. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 12:19 (Drago).
12 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

Trazis zabranu prilaska od neke osobe koja te tuce i onda ides s tobom osobom na veceru. Sta je ocekivala?

A nije ti palo na pamet da je možda mislila da će je na taj način ostaviti na miru? Isto tako nisi pomislio da ga možda to što je imao zabranu prilaska nije sprječavalo da joj i dalje prijeti? Nije ti isto tako palo na pamet da joj je možda rekao da će ju ostaviti na miru ako ode na oproštajnu večeru s njim? 

Lako je ovako pametovati i sa strane filozofirati što je logično a što nije. Očito nemaš pojma kakve sve metode koriste da pod cipelu stave svoju žrtvu. Misliš da je ona mislila da će joj prerezat grkljan taj dan nakon večere? I zar stvarno misliš ako je on nju naumio ubiti da bi se spasila time što bi ga odbila? Mogao ju je isto tako pričekati kraj ulaza i ubiti, baš bi ga papir sa žigom zaustavio.

Upravo zbog ovakvih genijalaca poput tebe i jesmo tu gdje jesmo i nećemo se maknuti s mjesta po pitanju zlostavljanja sve dok postoje pametnjakovići koji izjednačavaju žrtve i ubojice i koji opravdavaju njegove postupke sa "sama je kriva". 

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
18 godina
moderator
phoenix2003 kaže...

Zašto ovu priču nisi ispričao crnokošuljašima A-HSP?

To nije priča, to je vic.

Btw, nije mi jasno šta impliciraš pitanjem? To da nemam muda nekom takvom krkanu slikovito objasniti da je krkan jer mogu dobiti po vagini ili šta?

Zbog takvih krkana vic pogađa u sridu, odnosno upravo mu oni daju snagu i smisao (domovina od govana).

18 godina

Mislim da je poanta Psihove  Phoenixove poruke da si trebao bataliti streljanu ovaj vikend, sjesti u golfa, doći u Zagreb, parkirati se u Horvatinčićevoj garaži na Cvjetnom, progurati se pored policije, ispričati vic Kelemincu i vratiti se u Bihać ispričanog vica.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2017 16:45 (Drago).
18 godina
moderator

Ma ovaj vic je toliko dobar da je šteta spi*zditi ga na malu grupu/publiku, radije ću sačekati neki šator da se postavi.

Ako bude zahtjeva, mogu više dana nastupati :D

18 godina

Kartončić, a stvarno sam skratio citat... Šta bi bilo da nisam? Drago, Drago...

Rvat katolik!
16 godina
DrNasty kaže...

To nije priča, to je vic.

Btw, nije mi jasno šta impliciraš pitanjem? To da nemam muda nekom takvom krkanu slikovito objasniti da je krkan jer mogu dobiti po vagini ili šta?

Zbog takvih krkana vic pogađa u sridu, odnosno upravo mu oni daju snagu i smisao (domovina od govana).

Nije mi bilo smiješno pa "to" nisam svrstao pod vic. Možda i jeste vic i možda i jeste smiješno ali krezavim pijancima ispred lokalne prodavnice u provinciji. Sve dok takvi vicevi budu smatrani smiješnim i dok budemo puštali političare da se dodvoravaju krezavim i nepismenim pijancima, AHSP crnokošuljašima i drugim "udrugama" čija je svrha isključivo manipulatorska kako bi bili nečije oruđe u prikupljanju političkih poena, imaćemo "vic" državu. Nisam ni mislio da staneš sam pred masu, niti bih to tražio od nekog, jer to ni sam ne bih uradio. Ono što radim, jer to mogu, jeste da u svakom kontaktu i razgovoru činjenicama razmoniram svakog desničara i stavim mu do znanja da postoje ljudi koji se ne povijaju pred njihovim obrijanim i praznim glavama i crnim košuljama. To pogađa u sridu svakog krkana, kada mu dokažeš da je u krivu, kada ga raspizdiš do plača i kada na kraju počne sam da preispituje sebe. To ne radim radi nekih svojih kompleksa već radi svoje djece.

18 godina
moderator

Mislim da si mašio ceo fudbal, bre.

Ali odustajem, ne želim odvesti raspravu u offtopic, ako je to uopće moguće u ovoj temi.

18 godina
Drago kaže...

Mislim da je poanta Psihove poruke da si trebao si bataliti streljanu ovaj vikend, sjesti u golfa, doći u Zagreb, parkirati se u Horvatinčićevoj garaži na Cvjetnom, progurati se pored policije, ispričati vic Kelemincu i vratiti se u Bihać ispričanog vica.

Wat?

Ne spominji ime gospodnje uzalud.

Ostalo na stranu, ovo bi bilo epic. 

- Psiho246
16 godina
DrNasty kaže...

Mislim da si mašio ceo fudbal, bre..... 

Lako je pričati "viceve" o državi a istu tu državu prepustiti onim grupa ljudi koje sam pomenuo. Analogno tome, da li bi ti, kao novinar, prepustio da te predstavlja Bujica ili Dežulović?

11 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...
Kolacic kaže...

Upravo zbog ovakvih genijalaca poput tebe i jesmo tu gdje jesmo i nećemo se maknuti s mjesta po pitanju zlostavljanja sve dok postoje pametnjakovići koji izjednačavaju žrtve i ubojice i koji opravdavaju njegove postupke sa "sama je kriva". 

Da se slusa genijalca poput mene,takvi bi bili zatvoreni u ludnici zavezani ali ne slusa se. Zasto? Zato jer je ona mislila. Misliti je drek znati. 

Cijeloj naciji je odvratan ovaj slucaj. Jos nesto ovaj genijalac zna i pristvutovao je takvom dogadaju gdje je zena za malo bila ubijena jer je ona "mislila",e poslije tog dogada vise nije htjela se vidati i prijetnje je ignorirala. 

Radi se o starijim ljudima koji je njihov izgovor bio? Ti ljudi jednostavno imaju psihickih problema. Koji to radi i koji to trpi zbog "necega". 

Hvala bogu sto je prezivjela ali joj je treba 10 sekundi do raja da shvati. 

Ovaj tu debos ju je svaki cas mogao ubiti ali mozda i nije.

Nisam rekao da je sama kriva,nego da su isto krivi. Nije trebala otici s njim na veceru ma ni da joj je ne znam sta govorio ni kaj god da je mislila. 

Pretjerao sam sto sam rekao da su isto krivi ali imho ona je tu 40 posto kriva. 

Pogledaj njezine prijatelje,roditelje jel znas kakvu muku oni sad prozivljavaju? 

A bogatuncic ce se zaboraviti za tjedan dva i nikom nista,bit na slobodi i zamisli da su naide na tebe ili mene i kaj onda. 

Cijeli je sistem u banani.  Samo mi je krivo u pm. Te vase genijalnosti ostavite za starce mi mladi zelimo imati neki k od sigurnosti. 

16 godina

Ne brini, bogatuna će prvom prlikom sprčit u zatvoru. Zapamti: Nije teška robija, teški su robijaši!

18 godina
Kolacic kaže...

16 godina
neaktivan
Kolacic kaže...

40 kažeš?

12 godina
neaktivan
Kolacic kaže... 

Pogledaj njezine prijatelje,roditelje jel znas kakvu muku oni sad prozivljavaju? 

A bogatuncic ce se zaboraviti za tjedan dva i nikom nista,bit na slobodi i zamisli da su naide na tebe ili mene i kaj onda. 

Cijeli je sistem u banani.  Samo mi je krivo u pm. Te vase genijalnosti ostavite za starce mi mladi zelimo imati neki k od sigurnosti. 

Opet te pitam što sprječava nekoga da ubije ženu ako je namjerava ubiti? To što se ona neće viđati s njim ili to što će ignorirati prijetnje??? U kojem ti imaginarnom svijetu živiš? Pa prije manje od godinu dana je frajer ubio svoju suprugu na ulici nasred Splita iako se ona odselila od njega.

Kažeš da pogledam roditelje, pa pyzdamumaterina njena majka je znala da ide na oproštajnu večeru. O čemu pričamo? Hoćemo onda dijeliti krivnju i na majku koja ju nije spriječila da se viđa s njim ili ćemo nju izuzeti i tvrditi kako je djevojka sa svojih 18 godina dovoljno zrela da potpuno sama odlučuje. Ona sa svojih 18 mora znati da je on opasan za nju a on sa svojih 20 u guzici nije dovoljno zreo da bi mu se sudilo kao odrasloj osobi. Daj se saberi.

Hoćeš sigurnost? Savršeno. Onda traži da se promijeni sistem koji pušta da frajer kojem se sudi za saobraćajku i koji na leđima ima mali niz prijava da hoda okolo kako mu se hoće, traži da se promijene zakoni koji ne štite žrtve od nasilnika, traži edukaciju u školama da bi te djevojke koje osuđuješ znale da prijetnje i šamari nisu normalan dio veze. 

To što češ ti lupetati postotke i prosipati mudrosti djeljenjem krivice neće pomoći apsolutno nikome.

Hoy te he vuelto a recordar. Venias hacia mi, te oia sonreir. Hoy me dio por llorar. Me di cuenta que sin ti jamas sere feliz.
10 godina
odjavljen
Drago kaže...

"Nadporuka"

Natporuka, zar ne?

vocap, bičz?
18 godina

Žali se Domagoju.

This space for rent!
10 godina