Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.830.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
ihush kaže...
Ezio kaže...

Zar cijela drzava treba biti taoc pijanih balavaca i krezubih pijanaca? Ta recenica znaci najvise takvima a jos vise onima koji vole mlatiti praznu slamu pa se dizu na svaku glupost tako da oni koji nas mogu ucjenjivati imaju materijala.

-mada su međunarodne norme da se ne može optuživati narod, nego konkretan pojedinac (formulacija, individualizacija krivnje, nasuprot generaliziranja i suodgovornosti).

-ako je netko za nešto kriv, .. banalno, zgazi pješaka, kakve to veze ima s mojom nacionalnosti, rasom, zastavom, ulicom..? I tko ima pravo mene proglasiti gaziteljem pješaka? Jednako za sve ostalo.

-razlika, politička volja, vlast. Građani su odgovorni za vlast, to se naziva demokracija. Koristi se selektivno tj netko dobije po ušima drugi ne (pola EU ima desničare, no HR je problem? ili smo samo dovoljno mali za mlatiti po ušima?)

Točno, i pazi sad, njihovi desni ekstremi to pokazuju i djelima u zadnje vrijeme. Mlate ljude. Migrante/izbjeglice. A ovdje se fašizam izmišlja (skoro stalno na naslovnicama u zadnje vrijeme), a ispadi pojedinaca se preuveličavaju.

EDIT: I još nešto. Zbog pretjeranih liberalnih i slobodnjačkih ideja se ekstremna desnica i uzdiže. Prije toga nije bila tako glasna. Tako da bi zbog nečijeg pretjerivanja svi mogli imati problema, a antifašisti (u biti svi oni protiv nasilja) bi onda itekako imali razloga za negodovanje. Tu najviše mislim na ove koji sada negoduju, a pripadaju lijevoj strani.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 20:12 (Izzy).
17 godina

-nije točno.. (naši-njihovi..?), ako se u nekoj izjavi slažem, to ne znači da se slažem u svemu ili sa sam naš-njihov.. :)

-nije da se nešto izmišlja.. svaki extrem je loš, lijevo-desno, samo se drugačije naziva.

bez obzira kakvi su neki drugi, moramo biti 'normalni' za sebe, ne zbog drugih nego zbog sebe. Pri tome ni dobre ni loše dijeliti zato jer su što? Austrijanci npr? Šveđani su dobri jer su šveđani?

prije da imaju uređeno društvo, zakone, .. i provode ih.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Želim reći da se izmišlja na način da se stječe dojam po pisanju portala kao da sve gori od fašizma i ustaštva u Hrvatskoj. Važe se svaka riječ, ali i izvrće. Jasno da moramo biti normalni za sebe i zbog dobrobiti svih nas u zemlji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 20:44 (Izzy).
18 godina
garnett5 kaže...
@Drago pa što sam vam ja skrivio? Jesam li vrijeđao nekoga? Jesam li bio agresivan? Jesam li stavljao postove koji nemaju veze s temom? Zašto mi imputirate da moram imati neku središnjicu zato što sam izrazio drugačiji stav? Zar svaka prokleta tema na internetu mora završiti bahatim postavljanjem ja sam jači i bolji od tebe tako da šuti i tko nije s nama protiv nas je?

Tri mjeseca si na informatičkom forumu, imaš 25 poruka, sve su u ovoj temi, kurikularnoj reformi i malo u tekstu o genetici gdje nastupaš sa svojih ekstremno klerikalnih stavova. Dakle, došao si kao politički agitator i informatika te uopće ne zanima. 

Proziran si.

This space for rent!
18 godina
KIKI3ooo kaže...
Izzy kaže...

Štoviše, SAD i njezini građani su se u WW2 borili za slobodu Europe i šire. Za tuđe domove, a sami su bili prilično sigurni. Svaka im čast i naklon do poda zbog toga...

Borili se za tuđe domove? Kako naivno. 

Oni su se borili za svoju guzicu, preventivno, jer su vidili koliko je štete napravila zakašnjela reakcija Engleza, a prije toga i Francuza, kod nisu ništa napravili kad je Hitler pokorio Poljsku.

Dečki, pokušavate dati svevremenske i generalne sudove, nimalo iznijansirane, o ljudima, narodima i državama, a to vam tako ne ide.

Amerika uistinu zadnjih 25 godina neprestance ratuje i ne skriva svoju namjeru da dominira svakim kutkom svijeta i ne poštuje nikakve vlastite ni međunarodne zakone i pravila ako tako odluči. To je varijanta njihovog nacionalnog šovinizma koji oni zovu ekscepcionalizam (exceptionalism) - pravila ne vrijede za SAD, ona su tu za druge. 

Amerika u Drugom svjetskom ratu uistinu jest dijelom iz praktičnih razloga, radi vlastite koristi, ali velikim dijelom i radi načelnih razloga, sudjelovala na strani antifašističke koalicije. Mogli su lako sklopiti separatni mir s Njemačkom i apsolutno nisu morali pomagati SSSR-u (materijalno) i za njih bi se vjerojatno malo toga promijenilo. Ali su odlučili (u prvom redu Roosevelt i njegova vlada) da se moraju suprotstaviti fašizmu. I to su uradili. Čak su i stali protiv svog velikog saveznika, Velike Britanije i bili su protiv Churchillove tendencije da Britanija zadrži svoje kolonije. Smatrali su to suprotnim vlastitim svojim slobodarskim idealima i duhu 20. stoljeća. 

Nakon rata su svoje najveće protivnike (Njemačku i Japan) odlučili obilato pomagati i pomoći im da se ponovo izgrade, bitno bolji nego su bili prije. Mnogi na njihovom mjestu se ne bi zadovoljili dok sve neprijatelje ne bi satrli, pobili, preorali im groblja i uništili svaki trag sjećanja na njih. 

Znači - credit where credit is due - američka povijest, kao i svačija druga, ima dobrih i loših strana i u raznim povijesnim periodima može biti dobra ili loša.

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 10:33 (Drago).
16 godina
neaktivan

Ratovi koje je vodila USA su praktično ništa spram najmoćnijeg oružja (ili ako hoćete oruđa) koje imaju u svojim rukama od kraja drugog svjetskog rata a to su IMF (MMF) i Svjetska Banka. Zatim, moć manipulacije cijenama sirovina kao što svjedočimo manipulacije cijenama nafte koje su nanjele ozbiljan udarac "odmetnutoj" Rusiji. Nitko normalan ne bi prepustio vodeće mjesto u svijetu kako sa ekonomske tako i sa vojne strane zato me ni malo ne čudi vanjska politika USA.

18 godina

Ajmo Hrvaška kaj se čeka, bit če više zadovoljnih te zdravijih ljudi+punija državna blagajna fučkaj ga sad.Bio bi red da se i mi ugledamo, na sve veči broj "poludjelih Američkih država", koje su eto manje više legalizirale ili polulegalizirale Kanabis.

https://mic.com/articles/138287/legal-weed-in-oregon-rakes-in-3-48-million-in-revenue-after-one-month?utm_source=policymicFB&utm_medium=main&utm_campaign=social#.icKGYGXaV

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
14 godina
odjavljen

http://en.kremlin.ru/events/president/news

Putin se pokušava slizati sa Srbima, Grcima, Mađarima, Irancima, muslimanima, azijatima... Bio je i u ekonomski raspadnutoj i korumpiranoj Italiji, eno ga i u teroriziranoj Francuskoj. Samo ga još u Španjolskoj fali. Ide baš svugdje gdje bi mogao učvrstiti ekonomske i ine veze i okrenuti ih protiv zapada. Osim što su u pitanju sve nama susjedne zemlje i ove iz europe koje su ekonomski skršene, ove ostale ne vole Amerikance (ni NATO). Usputno malo prijeti Rumunjskoj i Poljskoj koje instaliravaju NATO-ove rakete trenutno. Ove prijetnje jesu samo zauzimanje očekivanog stava, i sva ta putovanja i igre su uobičajena stvar naravno. Ali ovaj dio gdje posjećuje sve susjedne zemlje Hrvatskoj mi se ni malo ne sviđa. Bure baruta? Još pogotovo sada kada je zemlja u političko ekonomskom rasulu, a vojska organizirana tako da bi valjda i obični lopovčići mogli otići orobiti kasarnu (bilo je i toga), jer ih brane slijepi balavci koji više znaju kako držati u ruci svoju puškicu nego kalaš. A o političkoj podjeli unutar zemlje da i ne govorim. Moguće da bi nas pregazili komplet u roku par dana. Na čijoj strani bi vi bili, kada bi mogli birati, s obzirom da se nalazimo na crti razgraničenja kao i oduvijek, istok ili zapad?

0 Rusija
0 Amerika
2 Europa
11 Drug Tito
0 Irska
1 Hrvatska Demokratska Zajednica
3 Madagaskar
17 godina
harrothar kaže...

.. Na čijoj strani bi vi bili, kada bi mogli birati, s obzirom da se nalazimo na crti razgraničenja kao i oduvijek, istok ili zapad?

-ok, šaljivo, Madagaskar.

-ograničena ponuda, nedostaju 'glavne' strane svijeta, sjever-jug, nedostaje finoće-preciznosti (regije).. nedostaje izbora i sladoled.

-nje tajna što bi 'mi'.. nije stvar biti na njihovoj strani, nego tko je od njih na našoj strani.

- možda je to uncle Sam.. da je on na našoj strani bilo bi nam OK. To što bi mi bili na njegovoj nam baš ništa ne pomaže a njega ne zanima.

Tad nam ostaje kao klasičnoj udavači podati se onom tko nas hoće, ne kog bi željeli. To je izbor? Ja oču sladkač. :)

14 godina
odjavljen
ihush kaže...

-nje tajna što bi 'mi'.. nije stvar biti na njihovoj strani, nego tko je od njih na našoj strani.

Tad nam ostaje kao klasičnoj udavači podati se onom tko nas hoće, ne kog bi željeli.

Nitko nije na našoj strani, u tome i je stvar. Svi nas oni žele iskorištavati. Mi jesmo udavača, i to jako poželjna, zbog lokacije, raznovrsnog terena, netaknute prirode, pitke vode, i svega ostaloga. Pitanje je za koga bi se udali.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 14:09 (harrothar).
16 godina
harrothar kaže...

Nitko nije na našoj strani, u tome i je stvar. Svi nas oni žele iskorištavati. Mi jesmo udavača, i to jako poželjna, zbog lokacije, raznovrsnog terena, netaknute prirode, pitke vode, i svega ostaloga. Pitanje je za koga bi se udali.

17 godina

Pero Ćorić na saboru HDZ-a

Prošlo je vrijeme kad su pravaši imali dva zuba u glavi i dva razreda škole, jeli janjetinu i mladi luk i slušali Thompsona i nisu imali pojma ni o čemu. Janjetina, mladi luk i Thompson su ostali. Nikada se nisam sramio što su svi moji preci bili čobani, hajduci i šverceri duhana. Ja nikad nisam skrivao da su moji preci bili neškolovani ljudi, ali je činjenica da sam naučio da se kuća nikad ne gradi na mostu. Bog i Hrvati

Jel može netko toj intelektualnoj amebi objasniti da barem nominalno pravaši vuku korijene od Starčevića i Kvaternika?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
harrothar kaže...
..Pitanje je za koga bi se udali.

- promašaj. Tko uopće spominje udaju (osim udavače, pita se i druga strana)? Nategnut te svatko hoće, odgovornost baš i ne..

Dok smo bili udavača.. (prošla baba s kolačima), sad smo samo krezuba baba u parkiću koju nategne poneki prolaznik.

Tak da ako ništa drugo, prvo moramo malo šminku popraviti i nemati neke više kriterije.

Zašto bi nas itko oženio kad nas može jeftino-đabe natezati..?

Bukva kaže...

..

Jel može netko toj intelektualnoj amebi objasniti ..

- pa kak? :)

ali ja sam sad u modu 'pravednika' i poželjno je biti politički korektan. No sumnjam da je korektnost u HR nešto što možemo očekivati (a ni šire, ispada ako si jak tad si OK, ispada da civilizirane norme ne vrijede nego ako si jači tad si u pravu).

može li se ba tu bez etiketiranja, sporedno kojeg predznaka. Ako je on ameba, što s uključenima u temu, po čemu smo tad mi s 'više zuba' bolji ako se spustimo u blato? (nije to pitanje @ bukva, nego ''nama'').

18 godina

Mi smo vec udani za SAD i NATO.

Poslije hebanja nema kajanja, glasi mudra narodna izreka.

- Psiho246
10 godina
neaktivan
Drago kaže...
garnett5 kaže...
@Drago pa što sam vam ja skrivio? Jesam li vrijeđao nekoga? Jesam li bio agresivan? Jesam li stavljao postove koji nemaju veze s temom? Zašto mi imputirate da moram imati neku središnjicu zato što sam izrazio drugačiji stav? Zar svaka prokleta tema na internetu mora završiti bahatim postavljanjem ja sam jači i bolji od tebe tako da šuti i tko nije s nama protiv nas je?

Tri mjeseca si na informatičkom forumu, imaš 25 poruka, sve su u ovoj temi, kurikularnoj reformi i malo u tekstu o genetici gdje nastupaš sa svojih ekstremno klerikalnih stavova. Dakle, došao si kao politički agitator i informatika te uopće ne zanima. 

Proziran si.

I od svih foruma, odabrao sam baš informatički za političku agitaciju? Tekst o genetici sam morao komentirati jer su pisane nebuloze, do tada nisam ništa komentirao jer nisam imao profil i bio sam jedan od mnogih čitatelja bug-a jer ste jedini medij koji pokriva to područje na način da je razumljivo i nekome tko želi pohvatati konce o događajima u svijetu tehnologije(prije BUG-a pratio sam Enter,a kao opće štivo Drvo znanja i NG). Inače ti stavovi nisu klerikalni, a kamo li ekstremni. To je kao kada bi rekao da je svatko tko želi bez ograničenja eksperimentirati s genetikom poklonik eugenike i nacističkih ideja. Suludi pokušaj pljuvanja nekoga tko se ne slaže s vama.

17 godina
odjavljen
garnett5 kaže...

I od svih foruma, odabrao sam baš informatički za političku agitaciju? Tekst o genetici sam morao komentirati jer su pisane nebuloze, do tada nisam ništa komentirao jer nisam imao profil i bio sam jedan od mnogih čitatelja bug-a jer ste jedini medij koji pokriva to područje na način da je razumljivo i nekome tko želi pohvatati konce o događajima u svijetu tehnologije(prije BUG-a pratio sam Enter,a kao opće štivo Drvo znanja i NG). Inače ti stavovi nisu klerikalni, a kamo li ekstremni. To je kao kada bi rekao da je svatko tko želi bez ograničenja eksperimentirati s genetikom poklonik eugenike i nacističkih ideja. Suludi pokušaj pljuvanja nekoga tko se ne slaže s vama.

Kad kod netko zucne nešto protiv adz-ja, Velikog Vođe, precjednice i Markićke, odmah si tu. Dijeliš TDove svima kojima nisu adz-jove ovce (kao ti) i još tu onda uvjeravaš sve nas da nisi došao samo bezveze provocirati.

Kad padne vlada, znaš da prvo ukidaju facebook i forumaške bojne? Ostat ćeš bez posla....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
neaktivan

Ovo stvarno nema smisla što god rekao imate isti jednoobrazni odgovor, kao da razgovaram s nekim kolektivnim umom. Uživajte u svojoj kolektivnoj svijesti za koju ne postoji svijet oko nje. Još mi je bilo čudno zašto u ovom podforumu sudjeluje tako malo različitih forumaša,no sada mi je jasno. 

Što se tiče Markićke, nisam za zabranu pobačaja, to bi samo dovelo do novih žrtava, ovako još uvijek strada kako to vi volite reći potencijal,a zabranom bi stradala i žena (može se eventualno pričati o liječenju onih nekoliko žena koje su na pobačaju bile preko 20 puta, ali one su medicinski fenomen i s ginekološke i s psihijatrijske strane). Smatram samo da je potrebno educirati javnost da koriste kontracepciju, a ne da nam se klinci prave baje i kao izliku koriste to da im s kontracepcijom nije tako ugodan osjećaj kao bez. Jedno pitanje bih samo imao, za raspravu, što mislite o situacijama kada žena želi pobaciti, a muškarac zadržati dijete? Tehnički embrio je jednako sastavljen i od majčinih i od očevih dijelova. Shvaćam da ga majka nosi u utrobi, ali glavni argument nekih skupina je da je on dio tijela majke što i je i nije točno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 16:36 (garnett5).
17 godina
odjavljen

Hoćeš reć da sam u krivu? Ili si zaboravio što radiš? Pogledaj svoje prošle postove i reakcije na tuđe pa onda pričaj o nekom kolektivnom "umu" i jednoobraznim odgovorima.

Jel gotova prepisivačina na glasovanju u središnjici? Tko je pisao šalabahtere, Vaso? To mu ide toliko dobro da i greške prepisuje....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
10 godina
neaktivan

Drago mi je da imam tako odanog pratitelja pa si išao brojati td i tu u zadnja tri mjeseca po svim podforumima kako bi izvukao zaključak koji si unaprijed donio. Taman da je i istina da sam takav kak ti misliš zanimljivo je da vas nekoliko ima indentičan izbor riječi i indentičan način razmišljanja.eod

17 godina
odjavljen

Na godišnjem sam, vruće je, nemam što za raditi pa progonim stranačke botove... Ko Duh sa sekirom.

11 godina
protjeran
Psiho246 kaže...

Dosadan si već s tim antiameričkim i prokomunističkim stavovima.

Ti si napisao da treba ubiti prvog potpredsjednika Vlade (imam uslikan cijeli post).

Osnuj u Hrvatskoj Brigate Rosse pa se pretstavi imenom i prezimenom da znamo kakva to veličina radi ljudima o glavi.

Za taj post nisi dobio ni žuti karton, (trebao si na hlađenje tri mjeseca ili biti permabaniran) već je post soft (vjerojatno hard, da se unište dokazi )  deletiran, što dovoljno govori o soc. demokratskom moderiranju na ovoj temi.

Sum_of_all_fears kaže...
garnett5 kaže...

Kad kod netko zucne nešto protiv adz-ja, Velikog Vođe, precjednice i Markićke, odmah si tu. Dijeliš TDove svima kojima nisu adz-jove ovce (kao ti) i još tu onda uvjeravaš sve nas da nisi došao samo bezveze provocirati.

Kad padne vlada, znaš da prvo ukidaju facebook i forumaške bojne? Ostat ćeš bez posla....

Ako je čovjek za HDZ zašto "provocira" ?!

Zato što ima drukčije mišljenje od tebe ?!

Strašno si tolerantan.

Sum_of_all_fears kaže...

Hoćeš reć da sam u krivu? Ili si zaboravio što radiš? Pogledaj svoje prošle postove i reakcije na tuđe pa onda pričaj o nekom kolektivnom "umu" i jednoobraznim odgovorima.

Jel gotova prepisivačina na glasovanju u središnjici? Tko je pisao šalabahtere, Vaso? To mu ide toliko dobro da i greške prepisuje....

To što bi ti volio "demokratski" ustroj RH kao što su ga imali Crveni Kmeri ne opravdava te da pljuješ po drugima, ili opravdava ?!

Ne znam više ni sam.

17 godina
odjavljen
Povoljni reketari.com kaže...
Ako je čovjek za HDZ zašto "provocira" ?!

Zato što ima drukčije mišljenje od tebe ?!

To nije njegovo mišljenje, to je mišljenje koje su dobili sa vrha. Sve i jedan njihov bot ima jednu te istu priču - SDP su komunjare, nehrvati, rade protiv državnih interesa i uništili su državu.

A njihovoj (i tvojoj očito) dragoj središnjici se sudi da su zločinačka organizacija. Od obitelji dvjesta pa preko Sanadera i sada zečine, ta garnitura nije radila apsolutno ništa nego krala - tužno za reći ali Kosorica je bila veličina za sve njih (zato su je i izbacili) a bome i Ćaća je stvarno dragi Bog u odnosu na ovog buljavog nesposobnjakovića koji ne zna tri rečenice složiti.

To što bi ti volio "demokratski" ustroj RH kao što su ga imali Crveni Kmeri ne opravdava te da pljuješ po drugima, ili opravdava ?!

Ne znam više ni sam.

Ponovno, kome se sudi za zločinačko udruživanje? Čiji se predsjednici stranki povlače po sudovima? Tko ima afera na izvoz? Što sa INA? Lažna prebivališta i Baraka 5 be? Podržavanje terorista koji su prijetili plinskim bocama?

Mogao bi do sutra tko je imao "demokratskiji" i "domoljubniji" ustroj...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 17:28 (Sum_of_all_fears).
13 godina
odjavljen

Otkad je bivša država izgubila pravog leadera...tu ide veći dugogodišnji plan da se uništi postoječa prijetnja...razhebi drzavu i slogu, zavadi narod, napravi podjelu itd...a sada ovi naši političari i svi ostali među njima su samo ribice za zabavu..dok je narod(večina) u svemu tome izgubljen.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
18 godina
Psiho246 kaže...

Dosadan si već s tim antiameričkim i prokomunističkim stavovima.

Ti si napisao da treba ubiti prvog potpredsjednika Vlade (imam uslikan cijeli post).

Osnuj u Hrvatskoj Brigate Rosse pa se pretstavi imenom i prezimenom da znamo kakva to veličina radi ljudima o glavi.

Za taj post nisi dobio ni žuti karton, (trebao si na hlađenje tri mjeseca ili biti permabaniran) već je post soft (vjerojatno hard, da se unište dokazi )  deletiran, što dovoljno govori o soc. demokratskom moderiranju na ovoj temi.

Ti si sizofreni bolesnik.

"dosadan si vec s tim..."

S cim, nadi mi gdje sam ja to imao antiamericki stav?

Kakve veze moj post ima s icim anti americkim ili prokomunistickim?

Inteligencija i moc zapazanja su ti na razini velebitske degenije, skoro pa bi se moglo rec da si onda Degen Erik.

Slikaj ti sta hoces, ja se dobro sjecam tvojeg posta gdje si se pohvalio kako glasas za HDZ samo zato da bi isao na zivce socijalistima ili nesto jednako retardirano...

ROFL...inteligencija na kvadrat.

Za razliku od mene, tebi ja osobno predvidam jako kratko vrijeme na ovoj temi, a vjerojatno i na forumu, s obzirom na stavove i inteligenciju jel...

Edit: Ako ti se opcenito ne svidaju moji tzv. pro komunisticki postovi, slobodno ih probaj pobiti argumentima.

Recenica "Dosadan si" ne znaci nista te nikako ne utjece na nesto sto sam ja rekao.

Dosadan si ti i meni pa se ne hvalim.

Slobodno nabaci koji argument, ako imas intelektualnog kapaciteta da uopce srocis neku kompleksniju misao koja ide dalje od nazivanja drugih komunistima/srbima/udbasima itd.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.5.2016 17:57 (Psiho246).
18 godina
odjavljen

Kada nestane materijala za raspravu pocinju se koristit udarci na osobnoj razini, i to od clanova koji misle da predstavljaju moralnu vertikalu na forumu. Vrijedja po HDZ-u, a cim primi nesto sto mu smeta postane i sam HDZ-ovac.

Nice 1.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
16 godina

Ne gledam vise nase informativne emisije niti citam politicke vijesti na portalima jer mi se gade stranacka beskorisna i besmislena prepucavanja. Ova tema se ni u cemu ne razlikuje od takvih emisija. Samo sto su ovdje wannabe politicari.

Potpis!
16 godina
Bukva kaže...

Jel može netko toj intelektualnoj amebi objasniti da barem nominalno pravaši vuku korijene od Starčevića i Kvaternika?

Stani malo, zar ti tvrdiš da oni nisu slušali Thompsona, jeli janjetinu i mladi luk ili možda tvrdiš da su imali više od dva zuba u glavi? Daj malo razradi ideju da i mi, kojima treba nacrtati, ulovimo bit.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ne gledam vise nase informativne emisije niti citam politicke vijesti na portalima jer mi se gade stranacka beskorisna i besmislena prepucavanja. Ova tema se ni u cemu ne razlikuje od takvih emisija. Samo sto su ovdje wannabe politicari.

Svjedočimo li transformaciji u ljevičara i ateistu?!

14 godina
Ezio kaže...

Da, pogotovo su nesnosni ovi ljevičarski klon profili otvoreni samo za ovu i slične teme, uništiše svaku suvislu raspravu - u sve bi uveli neke stranačke podjele, totalno nekonstruktivno. Dajte nam da se pristojno svađamo, vi prokleti crveni anonimci!

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
Ezio kaže...

Da, pogotovo su nesnosni ovi ljevičarski klon profili otvoreni samo za ovu i slične teme, uništiše svaku suvislu raspravu - u sve bi uveli neke stranačke podjele, totalno nekonstruktivno. Dajte nam da se pristojno svađamo, vi prokleti crveni anonimci!

Ponekad lurkam po ovoj temi i bas to je moj osjecaj (analogno crveni/plavi anonimci). Ne razumijem zasto nije jasno da pojedinac zasluzuje ban ako se registrira i nakon 3 mjeseca ne pogleda nista osim podforuma Ostalo. 

NE vidim ih da prate teme igrica, niti Programiranje u jeziku {neki jezik}, niti Pascal 2016, niti bilo koju temu kojoj se nalazi u srcu informatike, ali redovo u podforumu Ostalo, gdje sam prije mogao procitati informaticki stav na neku temu iz zivota, sada stoje izomorfi razlicitih drugih internetskih foruma (/r/atheism i sl., index.hr...).

Napomena: (Izomorfni forumasi, tocna definicija)

Za svakog izmorfa s ovog foruma, postoji drugi forum (ne-informaticke prirode) u kojem taj izomorf ima svoju pravu realizaciju. Njegova prava realizacija ocuva strukturu pisanja, tocnost gramatike i izrazavanje stavova. Slijedi, da svaki argument koji takav forumas postavi ovdje, postoji (ne nuzno jedinstvena!) vec arhivirana verzija na nekom drugom forumu.

Primjer:

Koncentirarni citatelj je vec zakljucio da opisujem "stranackog bota" (kako ste ga nazvali) od gore.

Derive and Conquer.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice