Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.272.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
loky4i4 kaže...
To sto su narod drzali u neznanju ne znaci da su u vrhu bili neinformirani

Ovo je Epohalna izjava.

16 godina
Povoljni reketari.com kaže...

Ovo je Epohalna izjava.

pa ne kuzim sta je smijesno ,sta ti stvarno mislis da ovi iz vrha stranke nisu znali sta se desava u svijetu ,kao npr u sjevernoj koreji ,narod ne zna kakav je vanjski svijet ali sam vrh zna 

10 godina
protjeran

Kako nije smiješno.

Glorificirate tu tada jadnu zemlju a onda bubneš taj još uvijek epic smiješan post.

Ako je "vlast" znala da su ljudi bili na mjesecu a tad, milijardu Kinešćića nije, zar ti nije smiješna sama postojanost i ekonomska funkcionalnost same Kine.

Oni su morali past pod neku vrst ekonomske zavisnosti od kapitalističkih razvijenih zemalja, jer nisu imali ni tehnološko znanje ni obrazovan puk koji bi tehnološki napredovao u 26 godina nenormalnim rastom BDP-a

I onda netko bubne da zapadne zemlje ne znaju za hipersoničnu raketu, kinesku vojnu tehnologiju i sl.

16 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/miro-bulj-bazne-stanice-ne-smiju-se-postavljati-bez-suglasnosti-lokalne-zajednice/891202.aspx

"Opljačkali su našu teleinfrastrukturu koju su plaćali građani, Most im neće dozvoliti da i dalje pljačkaju hrvatske građane, tražimo samo da se ponašaju kao i u svojim državama, u Austriji, Njemačkoj i Švedskoj", poručio je.

Ili ja nešto propuštam ili je ova izjava totalno promašena. Koliko znam, ako teleoperater želi postaviti stup na neku zgradu ili neko privatno vlasništvo, onda, logično, mora dobiti suglanost onoga na čijem se posjedu to nalazi. To u praksi funkcionira da teleoperater plaća određenu naknadu onome na čijemu se posjedu to nalazi.

Sudeći po njegovome prethodnome aktivizmu i prvoj rečenici teksta, ono što njemu smeta je to što vjeruje da je elektromagnetsko zračenje iz baznih stanica štetno  i da uzrokuje rak i ostale bolesti. I sad ima dosta inicijativa po Hrvatskoj gdje netko na svoju kuću postavi baznu stanicu, pa se onda svi okolo bune zbog tobožnjeg štetnog utjecaja na njihovo zdravlje i njihove djece.

17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Sudeći po njegovome prethodnome aktivizmu i prvoj rečenici teksta, ono što njemu smeta je to što vjeruje da je elektromagnetsko zračenje iz baznih stanica štetno  i da uzrokuje rak i ostale bolesti. I sad ima dosta inicijativa po Hrvatskoj gdje netko na svoju kuću postavi baznu stanicu, pa se onda svi okolo bune zbog tobožnjeg štetnog utjecaja na njihovo zdravlje i njihove djece.

Koji još uvijek nitko znastveno nije dokazao. Ali yebeš to, kad je moja baba od 95 godina umrla od zračenja bazne stanice. A bez bazne stanice živjela bi još 50!

Ali bez bazne stanice niko u selu nije imao pristup mreži i stalno su se žalili operateru. Sve u svemu, yebe lud zbunjenog.

Ajmo se uozbiljit: Bulj je saborski troll, koji očito nema pametnijeg posla.

Ako se ne bori protiv baznih stanica, svaka druga mu je domoljub, "đes bija devesprve", "Big Brother vas nadzire" .....

Dovoljno mu je pogledat FB profil.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 14:44 (kizo2703).
10 godina
neaktivan

mrš jedan i drugi, bulj je populista ali zato mu je svaka na mistu, a sta bi vi slusali filozofiranja one dvi stranke zadnjih 25 godina,

jeste slipi zar ne vidite u kojem je stanju drzava, za bit konobarica u lokanoj pizzeriji ili čistačica u kafiću ženska se danas mora naguzit...

18 godina
vito79 kaže...

mrš jedan i drugi, bulj je populista ali zato mu je svaka na mistu, a sta bi vi slusali filozofiranja one dvi stranke zadnjih 25 godina,

jeste slipi zar ne vidite u kojem je stanju drzava, za bit konobarica u lokanoj pizzeriji ili čistačica u kafiću ženska se danas mora naguzit...

Kakve to točno veze ima s građevnim dozvolama?

13 godina
protjeran

....idu kola nizbrdo, polako ali sigurno.... koja prcija! Mozda da Gipsa angaziraju u redakciju da im popravi gledanost!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-samo-dva-mjeseca-od-htvovog-dnevnika-odustalo-125-tisuca-gledatelja--/891222.aspx

17 godina
neaktivan
vito79 kaže...

To ti meni mrš?! S koje si ti kruške, skužaj, smokve, pa na glavu?! Kakve to veze ima s bilo čim u mom postu?

Old Iggy kaže...

Nikakve, ko ni Buljevi govori s bilo čim.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 18:49 (kizo2703).
18 godina
Tallahassee kaže...

....idu kola nizbrdo, polako ali sigurno.... koja prcija! Mozda da Gipsa angaziraju u redakciju da im popravi gledanost!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-samo-dva-mjeseca-od-htvovog-dnevnika-odustalo-125-tisuca-gledatelja--/891222.aspx

Ma katastrofa je ovo što rade, otkad su došli na vlast, na hateveu samo briju o domovinskom ratu. Čak je pred nekoliko dana bila tema o danu plesa i oni su našli za shodno u prilog stavit reportažu iz Vukovara (i onda naravno debilne paralele tipa: bolje bi bilo da svi plešu nego da ratuju i sl.).

Svako malo Rat, Domovinski Rat, Vukovar, Branitelji, Oluja, Bljesak, Dan Prvog Poginulog, Dan Drugog Poginulog, Dan Umalo Poginulog, Žrtve, Jadni Ugnjetavani Hrvati... 

Fakat normalnom čovjeku dođe zlo od tih debilizama!

Gledam te!
18 godina
odjavljen
Veliki Brat kaže...

Ma katastrofa je ovo što rade, otkad su došli na vlast, na hateveu samo briju o domovinskom ratu. Čak je pred nekoliko dana bila tema o danu plesa i oni su našli za shodno u prilog stavit reportažu iz Vukovara (i onda naravno debilne paralele tipa: bolje bi bilo da svi plešu nego da ratuju i sl.).

Svako malo Rat, Domovinski Rat, Vukovar, Branitelji, Oluja, Bljesak, Dan Prvog Poginulog, Dan Drugog Poginulog, Dan Umalo Poginulog, Žrtve, Jadni Ugnjetavani Hrvati... 

Neki dogadjaju domovinskog rata koji su bitni moraju se spomenut kao sto je to bila nedavna akcija bljesak ili jucer smrt onih 12 policajaca. Zar bi se o takvim vijestima trebalo sutit il kaj? 

Dok je drug Zoki svaki dan bio na TV-u nije mogao reci slozenu recenicu bez da ne spomene ustase i partizane. Zadnjih godina se pricalo o ustasama i partizanima vise nego u 2. svjetskom ratu valjda. 

Nisam naklonjen stokama na vlasti, ni ovima, niti onima prije, ali ako ti oces pokazat naklonjenost bivsoj vladi onda nemoj ispadat licemjer.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3
10 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

To ti meni mrš?! S koje si ti kruške, skužaj, smokve, pa na glavu?! Kakve to veze ima s bilo čim u mom postu?

Old Iggy kaže...

Nikakve, ko ni Buljevi govori s bilo čim.

kizo, u mene ti ima samo barakokula,tvrde su mos slomit zub od njih

buljevi govori imaju veze, što jel taka neku tebi blisku kompaniju, zar ne vidiš da čovjek govori da se ovdje trebaju ponašati kao u matičnim zemljama,

a ne ko da smo jbna ruanda ko šta jesmo,jos su potplatili nase uljebe da dobiju besplatnu infrastrukturu

na čemu mi trebali njima bit zahvalni, e i papi su u prošlosti vikali mrš, a ne tebi ne vidin biskupsku kapicu

vidiš kako ti krasno u nas,cili osijek iselio u irsku, a mom ti kraju svaka kuća ima nekog u nizozemskoj.

ova tvorevina je sprdačina koja se temelji na ugovoru sa đavlom, a đava i banke uvijek na kraju dođu po svoje

18 godina
vito79 kaže...

buljevi govori imaju veze, što jel taka neku tebi blisku kompaniju, zar ne vidiš da čovjek govori da se ovdje trebaju ponašati kao u matičnim zemljama,

I te tvrtke se ponašaju kao u matičnim zemljama jer im to jest matična zemlja (iliti, RH).

Probaj dignuti građevinsku dozvolu pa ćeš shvatiti.

10 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...
vito79 kaže...

I te tvrtke se ponašaju kao u matičnim zemljama jer im to jest matična zemlja (iliti, RH).

a jeli a sta je se tcom prije koji godinu dana pripa pa brze-bolje lobira kod merkelice koja je nasim plebovima odmah zapovidila,nemoze tako

16 godina
vito79 kaže...

kizo, u mene ti ima samo barakokula,tvrde su mos slomit zub od njih

buljevi govori imaju veze, što jel taka neku tebi blisku kompaniju, zar ne vidiš da čovjek govori da se ovdje trebaju ponašati kao u matičnim zemljama

Evo jedan njegov facebook post iz studenog prošle godine:

Poštovani prijatelji kao novoizabrani saborski zastupnik MOST-a i aktivist protiv postavljanja baznih stanica teleoperatera u naseljena mjesta, dužnost mi je informirati javnost da ću se boriti za izmjenu zakonske regulative koje su donijele političke elite pogodujući stranim teleoperaterima.
Političke elite su zakonskim propisima odobrile teleoperaterima da postavljaju bazne stanica gdje ih je volja bez suglasnosti susjeda ili lokalne zajednice. Tako su bazne stanice postavljali u gusto naseljena mjesta, vrtiće, škole, bolnice itd. Dozvoljeni zakonski propisi za elektromagnetsko zračenje su nekoliko puta veće nego u ostalim zemljama EU. Također važećim propisima o postavljanju baznih stanica teleoperatera ugroženo je zdravlje ljudi, poglavito djece i to najčešća su oboljenja od teških malignih bolesti.
Godinama se Hrvatska udruga za zaštitu od elekromagnetskog zračenja (HUZEZ) bori i traži izmjenu zakonskih propisa, za što aktualna i i bivše Vlade RH nisu imale sluha.

Njegov aktivizam sa očito temelji na pseudoznanosti, stoga su njegovi govori najobičnije trakeljanje.

EDIT: Dok sam mu prolazio kroz postove naišao sam na jedan:

Nećemo podržati ni HDZ ni SDP, ili ćemo svi skupa imati zajedničku Vladu i provoditi reforme ili ćemo ići na nove izbore.
‪#‎BašZato‬ ‪#‎Reforme‬

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 20:07 (captain_soap_McTawish).
18 godina
vito79 kaže...
Old Iggy kaže...
vito79 kaže...

a jeli a sta je se tcom prije koji godinu dana pripa pa brze-bolje lobira kod merkelice koja je nasim plebovima odmah zapovidila,nemoze tako

Zapovijedila što?

Razumiješ li razliku između strane i domaće firme? Shvaćaš li ideju firme i vlasništva?

10 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

Zapovijedila što?

Razumiješ li razliku između strane i domaće firme? Shvaćaš li ideju firme i vlasništva?

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Ugrozavanje-monopola-Merkel-zamjera-Hrvatskoj-sto-je-HT-u-pomrsila-racune

http://www.jutarnji.hr/merkel-protiv-milanoviceva-plana--novu-internetsku-mrezu-ne-moze-graditi-drzava/1319531/

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/268100/merkel-nam-reze-opticke-kabele

a reci ti meni razumis li ti momak koncept korporacijskog neokolonijalizma?

te jeftine patke ne tribas meni prodavat, ja sam ti se skolova kod fratara ko i bandic,

10 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

EDIT: Dok sam mu prolazio kroz postove naišao sam na jedan:

Nećemo podržati ni HDZ ni SDP, ili ćemo svi skupa imati zajedničku Vladu i provoditi reforme ili ćemo ići na nove izbore.
‪#‎BašZato‬ ‪#‎Reforme‬

slažem se sa tobom na ovom postu,mogu ti reći da mi se diže kiselina u želucu i vata me ogorčenost radi njihove jednostavno nemoći, oni bi htjeli reforme i promjene ali previse je se pripizda nakotilo od 91' pa do danas,pa previše zlatne mladeži i njihovi roditelja koji su paraziti na državnom novčaniku,i sa lijeve i sa desne strane,

petrov nije takav,znam kako je odgojen,skromno,znam kako razmišlja,imali smo iste učitelje,naravno nismo svi takvi ispali,(ćaća,bandić)

i normalno je da narod više ne vjeruje,u ništa,oni radi svoje nemoći nisu mogli progurati u saboru zakon da saborski zastupnicima smanji plaća,ili da budu prisutniji više od jednog puta u godinu dana,

oni hoće reforme i promjene ali ovi dvoje to ne dopuštaju jer su zapravo istog mentaliteta,

da se razumjemo moji preci su bili u hss-u u prvoj jugi,pradidi su mi napravili prvu školu u mom kraju i crkvu u doba kralja karađorđa,

danas u mostu zapravo vidim žar starčevićevog HSP-a iz austrougarske i radićevog hss-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 21:09 (vito79).
18 godina
Edge kaže...
Veliki Brat kaže...

Nisam naklonjen stokama na vlasti, ni ovima, niti onima prije, ali ako ti oces pokazat naklonjenost bivsoj vladi onda nemoj ispadat licemjer.

Ne, uopće nisi naklonjen, samo si toliko pristran da si potpuno omašio poantu posta, koja uopće nijw bila odnos partizani/ustaše-domovinski rat, nego upravo zatucanost i guranje u prošlost i to glupo, glupo, glupo forsiranje hrvata kao nekakvih žrtava srpske i/ili bjelosvjetske urote.

Iako, kad smo već kod toga, kompletnu partizani/ustaše spiku ti opet guraju adeze i crkva s forsanjem nekakvih "crvenih", "komunizama" i inih, što je opet isto ovo o čemu sam gore pisao...

Recimo, ako pokušam resetirat cijelu priču, dam ti par hintova: instant smjena pozicija u medijima i okretanje politike javne televizije, bez imalo srama (ovo nisi imao pri dolasku Milanovića na vlast) i već naglašeno guranje u prošlost i forsiranje hrvati=žrtve spike. Mislim, ne bi bilo toliko degutantno da upravo za to što rade ne prozivaju te famozne "crvene"...

Kao što sam rekao, normalnom čovjeku dođe zlo (ostali će već nać izgovore)...

Gledam te!
10 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...
Edge kaže...
Veliki Brat kaže...

Ne, uopće nisi naklonjen, samo si toliko pristran da si potpuno omašio poantu posta, koja uopće nijw bila odnos partizani/ustaše-domovinski rat, nego upravo zatucanost i guranje u prošlost i to glupo, glupo, glupo forsiranje hrvata kao nekakvih žrtava srpske i/ili bjelosvjetske urote.

Iako, kad smo već kod toga, kompletnu partizani/ustaše spiku ti opet guraju adeze i crkva s forsanjem nekakvih "crvenih", "komunizama" i inih, što je opet isto ovo o čemu sam gore pisao...

Recimo, ako pokušam resetirat cijelu priču, dam ti par hintova: instant smjena pozicija u medijima i okretanje politike javne televizije, bez imalo srama (ovo nisi imao pri dolasku Milanovića na vlast) i već naglašeno guranje u prošlost i forsiranje hrvati=žrtve spike. Mislim, ne bi bilo toliko degutantno da upravo za to što rade ne prozivaju te famozne "crvene"...

Kao što sam rekao, normalnom čovjeku dođe zlo (ostali će već nać izgovore)...

Ne znam radi li se ovdje o laganju ili neznanju. Dolaskom tada nove vlasti(Kukuriku) mijenja se zakon o HRT-u i umjesto dvotrećinske većine za postavljanje novog ravnatelja postaje potrebna obična većina. Prevedeno na prostoseljački dovoljne su samo ruke vladajućih, oporbu se ne pita. Postavlja se osoba koja je karijeru gradila kroz političke strukture totalitarnog režima. Fun fact: da dođe na poziciju direktora tadašnje televizije Zagreb pomogla mu je Mirjana Rakić. No da se ne vraćamo opet toliko u prošlost (iako ne znam što bismo trebali s njom skrivati je?) Radmanu je teren pripremio Domagoj Novokmet koji je obavio prljavi posao smjena i otkaza, na čelna mjesta postavljeni su podobni. U emisije HRT-a pozivani su redovito 1 predstavnik vlade, 2 simpatizera vlade (rotacija nekih 5-6 istih osoba neovisno o temi) i 1 gost koji je bio ili iz oporbe ili suprotnog stajališta. Na tapetu dolaze emisije poput TV kalendara (kome je samo ta emisija mogla zasmetati to mi stvarno nije jasno, ali to je samo moje osobno mišljenje). Primjećuju se tehničke smetnje pri javljanjima uživo. Gotovo svako jutro u emisiji Dobro jutro Hrvatska dolazi do pucanja veze između studija i terena, itd. Bilo je i nekih dobrih poslovnih poteza, ali i nekih loših (osobno mislim da su HRT3 i 4 dobri potezi,ali su loši nerealno skupe serije i emisije vanjske produkcije. Enormne plaće određenim osobama u upravi, stavljanje sportskih prijenosa koji se mogu otplatiti reklamama na kanal na kojem se nema pravo vrtiti reklame(hint na HRT4 su zabranjene reklame) bez realnog povoda čime se stvara financijska šteta kući) Pred parlamentarne izbore odjednom se rađa MOST, grupacija načelnika općina koji na HRT-u zauzimaju većinu termina posvećenih tzv. manjim strankama. Uglavnom sve se svodi na to da su emisije vodili novinari istog svjetonazora i političke pripadnosti oni koji nisu bili za tu opciju po sistemu ako nisi s nama protiv nas si stavljani su ili iza pozornice ili su dobili minute na kapaljku. I sada bi netko trebao žaliti te osobe koje su na poziciju dovedene samo zbog stranačke boje ?

Što se tiče povijesti jednostavno je doba godine u kojem se zaredalo nekoliko obljetnica što iz Domovinskog, što iz 2. svjetskog rata. Ne znam što je tu čudno da se takve stvari obilježavaju i o njima izvještava na javnoj televiziji. To je uistinu uobičajeno širom svijeta. Što se tiče proglašavanjem Hrvata žrtvama,molim te prosvijetli nas što si time htio reći. Da, Hrvati i ostali stanovnici RH osim onih pobunjenih su bili žrtva velikosrpske agresije. Ovo nisu nikakva naklapanja ili konstrukcije desničara ili što već, pogledaj snimke srpskih zapovjednika i o čemu oni pričaju. Govore o dolasku na granice Velike Srbije.

Nije mi uopće jasno što imaš protiv sjećanja na prošlost? Bez prošlosti nema napretka. Ne govorim sada o prepucavanjima u Saboru nego o obilježavanjima povijesnih događaja za što se dalo zaključiti da ti ide na živce. Ne znam jesi li premlad ili u nekoj buntovnoj fazi pa da misliš da prošlost treba odbaciti i da je sve u progresu i budućnosti (nisi jedini, neki od takvih pokreta spadaju u prošlost) ali bez prošlosti i grešaka i uspjeha u njoj danas ne bi bilo civilizacije kakvu je mi danas poznajemo. Ne postavljam godine kao argument nego ih spominjem zbog karakterističnih faza za određena doba života (i sam sam prilično mlad). Nismo tako prosta bića da ne možemo u isto vrijeme raditi na razumijevanju prošlosti i stvaranju budućnosti.

Iz tvoja dva posta vidi se da već imaš dežurne krivce za sve što te žulja, a druga strana za tebe nema nikakvih argumenata. Što se tiče "crvenih" i "crnih" mislim da se ta tema predugo razvlači. Ako ti nije jasno zašto određeni dio stanovnika ove republike određene osobe naziva crveni pročitaj njihove životopise. Ne tvrdim da su oni svi u startu loši ili da bi trebali zbog toga svi ispaštati no znakovito mi je da su se očuvali kao povlaštena kasta, smatram da nije baš sasvim normalno da strukture diktature ostanu na svim bitnim društveno političkim pozicijama i da se sada nazivaju liberalima. Kao što smatram da je sramotno da osoba koja je pjevala Juru i Bobana sada spočitava nekome drugome ustaštvo s pozicije počasnog predsjednika antifašista. 
Ima još mnogo strana na koju se ova rasprava može granati, ali trenutno je ovo dosta.

10 godina
neaktivan

evo ga rene je sve objasnio

10 godina
neaktivan

Što je to Rene objasnio? Postoji li i jedan primjer, a da je poseban za Hrvatsku? U zapadnoj Europi postoje "odredi zabrinutih građana" koji izigravaju neku vrstu policije i progone manjine po ulicama metropola. I to nisu izolirani slučajevi oni to rade organizirano. Siromaštvo postoji i u bogatijim državama. Homofobija također. Također se i navijači njihovih reprezentacija oblače u dresove svojih momčadi i umataju u zastave, a na stadionima pjevaju mi francuzi, mi talijani, mi njemci, mi englezi... Pjesma sama po sebi je blago duhovita, mjestimično diskriminirajuća, ali kako spada pod humor i umjetnost sasvim prihvatljivo jer ne može sve biti sterilno. Problem je što neki iz takvog djela pokušavaju izvući velike filozofske zaključke. Idemo iz krajnosti u krajnost niti je kod nas sve tako crno niti je sve bajka.

13 godina
vito79 kaže...

evo ga rene je sve objasnio

...kaj je to? fora neka? ...di ste bili '91. mamu vam j...  

16 godina

opet zatucani ljevičari u obračunu sa zatucanim desničarima. radije bih slušao razgovor dvije mentalno zaostale osobe nego gledao ovakve izlizane idiotske videouratke i čitao pobješnjele komentare.  niti konstruktivno niti zabavno.

Potpis!
18 godina
vito79 kaže...
Old Iggy kaže...

Zapovijedila što?

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Ugrozavanje-monopola-Merkel-zamjera-Hrvatskoj-sto-je-HT-u-pomrsila-racune

http://www.jutarnji.hr/merkel-protiv-milanoviceva-plana--novu-internetsku-mrezu-ne-moze-graditi-drzava/1319531/

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/268100/merkel-nam-reze-opticke-kabele

a reci ti meni razumis li ti momak koncept korporacijskog neokolonijalizma?

te jeftine patke ne tribas meni prodavat, ja sam ti se skolova kod fratara ko i bandic,

O, pa što nisi rekao da voliš bajke, bolje ti je čitati H.C.Andersena.

"Pomrsila račun"? Kome? Državi koja nema para, koja bi "ulazila" bez para i infrastrukture u telekom biznis? Kojim parama? EU fondova (to zaboravi), zaduživanjem (kojim), vlastitim sredstvima (nema ih)?

Što je to "internetska mreža"? Na koji način bi država ušla u tržište i kako bi HAKOM na to reagirao? Bi li bili isplaćeni troškovi HT-u koji zakonski mora pokrivati one korisnike koje drugi provideri ne moraju ni saslušati?

Pričanje gluposti na takav način je i dalje samo pričanje gluposti. Posebno kad država nema pojma što sa svojim firmama koje još nekako i rade, sad bi išla u tržište koje pada i na svjetskom i na domaćem nivou? Takve gluposti mogu samo pisati oni koji nemaju pojma o stvarnom stanju.

10 godina
neaktivan
Old Iggy kaže...

O, pa što nisi rekao da voliš bajke, bolje ti je čitati H.C.Andersena.

"Pomrsila račun"? Kome? Državi koja nema para, koja bi "ulazila" bez para i infrastrukture u telekom biznis? Kojim parama? EU fondova (to zaboravi), zaduživanjem (kojim), vlastitim sredstvima (nema ih)?

Što je to "internetska mreža"? Na koji način bi država ušla u tržište i kako bi HAKOM na to reagirao? Bi li bili isplaćeni troškovi HT-u koji zakonski mora pokrivati one korisnike koje drugi provideri ne moraju ni saslušati?

Pričanje gluposti na takav način je i dalje samo pričanje gluposti. Posebno kad država nema pojma što sa svojim firmama koje još nekako i rade, sad bi išla u tržište koje pada i na svjetskom i na domaćem nivou? Takve gluposti mogu samo pisati oni koji nemaju pojma o stvarnom stanju.

a eto ti si u pravu a novinari 20tak domaćih portala nisu,a ovo je prvo u čemu su se usuglasili,

a slušaj zašto bi zaobravili taj novac,

tako smo stekli vjetrenjače i autoceste, u čemu je razlika sa optikom,

braniš ove kolonijaliste nekako prestrastveno,nisu posrijedi neki skriveni interesi i dobit?

neda mi se više rapravljat sa čovjekom iz sales depratmenta,

Ciao

16 godina
neaktivan
Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
18 godina
vito79 kaže...

a eto ti si u pravu a novinari 20tak domaćih portala nisu,a ovo je prvo u čemu su se usuglasili,

a slušaj zašto bi zaobravili taj novac,

tako smo stekli vjetrenjače i autoceste, u čemu je razlika sa optikom,

braniš ove kolonijaliste nekako prestrastveno,nisu posrijedi neki skriveni interesi i dobit?

neda mi se više rapravljat sa čovjekom iz sales depratmenta,

Ciao

Složili se novinari? Ozbiljno? ovi koji ne znaju drugo osim copy / paste?

"Tako smo stekli vjetrenjače i autoceste"? Jesi normalan? To su najgori promašaji politike i najveće opterećenje gospodarstva RH ikad? Samo totalna budala može takvo što smatrati pozitivnim. Uništilo nas je desetljećima unaprijed.

Skriveni interesi i dobit? Ne, meni je samo stalo da se ne troše pare uzalud, bez obzira čije su. naravno da sam "iz sales departmenta", svog poreznog opterećenja (a i svoje djece).

Želiš investirati? Ima milijun drugih stvari gdje se to isplati.

17 godina

Iggy, ne znam zasto trosis energiju na raspravu sa socijalistima - s njima nema racionalne argumentacije i bilo kakav pokusaj objasnjavanja je uvijek na stetu onoga tko objasnjava.

U medjuvremenu, evo malo dobrih vijesti za drzavni proracun.

http://m.tportal.hr/vijesti/427360/Broj-branitelja-u-Registru-stalno-raste-i-sad-ih-je-505-tisuca.html

18 godina
Quantum kaže...

Iggy, ne znam zasto trosis energiju na raspravu sa socijalistima - s njima nema racionalne argumentacije i bilo kakav pokusaj objasnjavanja je uvijek na stetu onoga tko objasnjava.

U medjuvremenu, evo malo dobrih vijesti za drzavni proracun.

http://m.tportal.hr/vijesti/427360/Broj-branitelja-u-Registru-stalno-raste-i-sad-ih-je-505-tisuca.html

Daj ne prdi gluposti.

Tvoj vlastiti mali intelekt je taj zbog kojeg ne kuzis razlicit kut gledanja i razliku izmedu socijalista i kapitalista.

Sama glupa, idiotska, podcjenjivacka recenica da "sa socijalistima" nema racionalne argumentacije je toliko kontradiktorna jer cim si ju izrekao si zapravo to cega si se takao u svojoj glupoj recenici.

Odi to rec Slavoju Zizeku, socijalistu da s njim nema racionalne argumentacije zato sto je socijalist - LOL.

Glavno da si ti popio svu pamet svijeta.

- Psiho246
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice