Ja više ništa ne razumijem tu. Narod odbio mjere štednje na referendumu, zatim Cipras trijumfalno odlazi u Brisel sa namjerom da padne na sve 4 i naprči se nakon čega Grčka mora prihvatiti još gore uvjete za novu injekciju € (čitam negdje da su ju pretvorili u koloniju)?
WHAT GIVES???
Hljeba i igara! Isto kao i kod nas. Da mase vide da se nešto radi. Jadan način da se osvoji vlast. Gdje je sad svevišnji Varufakis?!
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/388988/Varufakis-Cipras-je-prihvatio-nemoguce.html
Kritizira vladu i taj potez.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
eto naša murija barem brzo ne poteže oružje ko u Americi. Ali zato su naši panduri brzi na jeziku, izgleda da su i oni zaboravili da danas svako ima kameru u đepu.

, ali frizura je ista. Skroz je bio munjen, predavao mi je filozofiju, a prvi ispit kod njega je bio Socijalna antropologija u kojoj oblasti je i stekao doktorat. U biti od svog doktorata je napravio "naučni rad" nazvao knjigu socijalna antropologija i pred njim smo morali branit njegov doktorat. Molio sam Boga da završim i položim ispit i da počnem učiti neke "normalne" predmete koji su bliže vezani za moju profesiju. Da stvar bude gora, jer uvijek može biti gore, opet isti profesor me je dočekao u drugoj, pa u četvrtoj godini gdje nas je sistematski uništavao sa ispitom.