Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.066.106
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Taman stignemo prokomentirati novi iskaz nezadovoljstva "navijača" HNSom

Tako to oni pravdaju, meni je to čisti huliganizam (ne bunt, nego huliganizam), bez cilja, bez opravdanja

Ako imaš nešto protiv HNSa napiši "HNS pederi" ili neku od tih slavnih parola a ne kukasti križ

Neki kažu da su se Splićani pobunili zbog toga što je HNS nakon xyz godina odredio termin utakmice u Splitu 

Link

You have to be odd to be number one
14 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
captain_soap_McTawish kaže...
Ali svejedno moramo imati barem nekakvu mogućnost zaštite zračnog prostora, barem od nekih pojedinačnih incidenata.

Lega, to je samo nekakva blesava igra.

HRZ je oduvijek , što više, u vrijeme JNA- konfiguracije "navodno" imao jedne od najboljih vojnih pilota, e sad; što će nama F-16 staro smeće koje vjerojatno Kolinda je bila djevojka želi utrpati svojoj državi.

To su uglavnom kante iz 90-ih i čemu to ?!

Navik zivi tko krade posteno
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 9:43 (Strahoslav Trta).
13 godina

Mislim, kukasti križ, koja debilana. Š'a fali dobrom starom penisu..

Fascinantno dobra priprema od strane našeg saveza i svih uključenih. Valjda nitko nije palio reflektore unutar dan-dva uoči tekme :D

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
protjeran

UEFA najviše trza na fašizam, rasizam, nacizam i to je razlog svastike. Ako repku izbace sa kvalifikacija tu najviše puši HNS a to im je cilj.

16 godina

Ovo nije neka random spačka, ovo je planski da se hrvatska reprezentacija izbaci s natjecanja, na štetu HNS-a.

Ako je pozdrav "za dom" bio neka nazovimo to siva zona između fašizma i običnog domoljublja* ovo nije nimalo dvojbeno, i mislim da im je to bio i cilj. Naravno ne želim sada pokrenuti nikakvu raspravu o tome odakle taj pozdrav koliko ga dugo koristimo, trenutno to služi samo kao primjer.

*kako kojem novinaru, UEFA je to očito smatrala fašizmom

Swedish latin super funk.
12 godina
protjeran
daniel.hajdinjak666 kaže...

UEFA najviše trza na fašizam, rasizam, nacizam i to je razlog svastike. Ako repku izbace sa kvalifikacija tu najviše puši HNS a to im je cilj.

... mislim da za ovaj postupak opravdanja ne smije biti. A sudeci po stranim medijima skanadal je naveliko izasao van okvira hnsa i uefe, tako da je steta nepopravljivo ucinjena i to na malo visem nivou. Nakon plinskih boca u centru Zagreba, Hrvatska postaje drzava slucaj, a ako jos nije galopiramo u tom smjeru....

17 godina
neaktivan

A Ostojić kao da je ministar Uzbekistana, a ne RH pa se ceri...

Svastika na Poljudu, a njegov komentar hehe, bivša misica pregledavala teren, na vam fašisti, sad se izvlačite...

Neprijavljen skup od pol godine na glavnoj cesti, a opet... to su vam ovi drugi, nemam ovlasti, nemam pojma.

Mislim, svaka mu čast, izmislio dual boot državu i novi sustav policijskog postupanja...,fak represiju, ignoriranje rulez. Ako mu ne paše, opa to su ovi crni, paralelni, nismo mi, oduzimamo si nadležnost, nazvite si onog udbaša Karamarka pa nek on svoje goni...

Sljedeći tjedan će mu biti valjda zabavno i provaljivanje u ljekarnu, sa komentarom na fejsu  "hehe, bit će da su Sakoman i Bernardica na godišnjem". Majke ti...

iddqd
17 godina
eevek kaže...

Opet se smijemo našim avionima iz prošlog tisućljeća, a Mađari su uspjeli skršiti 2 svoja poprilično nova Gripena 

Možda nismo pogriješili što nismo uzeli te aviončeke...nešto mi govori da će uletjeti F16 u igru i to odmah 

U usporedbi sa Gripen-om, taj famozni F-16 je stara ofucana krama, i to po bilo kojem tehničkom pitanju to sigurno.Gripen je gotovo sigurno najbolji/najkvalitetniji avionček tih dimenzija na tržištu.Kad samo vidiš kolko mu malo piste treba da bi sletio pa stao(pikiraj kraj drugog videa) onda je tu sve jasno.Gripen ako treba može poletit pa sletit sa neke normalne ceste, a to je u praksi jedna ogromna prednost kaj drugo.

Njegove manevarske sposobnosti su odlične, zato i nonstop pobjeđuje suparnike na RedFlag letanjima.Mađari su izabrali najbolji avionček, zato jer su mudro procjenili pa na kraju donesli pametnu odluku to sigurno.

https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Flag_exercise

http://www.radiocrash.net/category/category/ekipa
17 godina
badmad kaže...

A Ostojić kao da je ministar Uzbekistana, a ne RH pa se ceri...

Svastika na Poljudu, a njegov komentar hehe, bivša misica pregledavala teren, na vam fašisti, sad se izvlačite...

Neprijavljen skup od pol godine na glavnoj cesti, a opet... to su vam ovi drugi, nemam ovlasti, nemam pojma.

Mislim, svaka mu čast, izmislio dual boot državu i novi sustav policijskog postupanja...,fak represiju, ignoriranje rulez. Ako mu ne paše, opa to su ovi crni, paralelni, nismo mi, oduzimamo si nadležnost, nazvite si onog udbaša Karamarka pa nek on svoje goni...

Sljedeći tjedan će mu biti valjda zabavno i provaljivanje u ljekarnu, sa komentarom na fejsu  "hehe, bit će da su Sakoman i Bernardica na godišnjem". Majke ti...

... ali on je min. uzb... apsurdistana, u čemu je trik? 

boli me nokat za sportske mućke (ima nešto i FIFA, košarka...), ovo je zapravo konkretnije tj ministar koji blebeće ko zokijev stariji brat, poslovice anegdoteo koje su njima jako zabavne..

-ako je grafit... a ponekad je sve u oku promatrača. npr može se razaznati uzorak duginih boja, to bi 'optužilo' sasvim suprotnu skupinu i naravno (o)poziciju. Ja npr vidim slabašan travnjak koji slabo uspjeva na 'močvarnom tlu'... vidim i prazne tribine, vidim i iznore, novac pa čak i oblake na nebu, u njima baš sad vidim hladnu pivu... (ne svastike, crv.zv.,...) i vidim sise br 5

Pri tome me ne zanima dali ministar vidi isto, nego samo da radi svoj job, pa ako može npr deložacije i m.trg može i nepraviln otkos, pogotovo ako su mjerači kuruze imali prstiće u priči, pa i ako su samo pederi upetljani. Uz tome zanima i izvor elokventnosti, vjerododtojnost npr diplome i potvrde o sposobnosti za rad, ministra, ne kuruzara.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

Pri tome me ne zanima dali ministar vidi isto, nego samo da radi svoj job, pa ako može npr deložacije i m.trg može i nepraviln otkos, pogotovo ako su mjerači kuruze imali prstiće u priči, pa i ako su samo pederi upetljani. Uz tome zanima i izvor elokventnosti, vjerododtojnost npr diplome i potvrde o sposobnosti za rad, ministra, ne kuruzara.

Ma to su sigurno napravili komunjare i pe*eri zajednički. Ipak su oni najveći mrzitelji Rvacke.

Ne ceri se Ostojić bezveze .....

Naravno da sam mučki provokator ...

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 13:24 (kizo2703).
17 godina
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

Ma to su sigurno napravili komunjare i pe*eri zajednički. Ipak su oni najveći mrzitelji Rvacke.

Ne ceri se Ostojić bezveze .....

Naravno da sam mučki provokator ...

- naravno, jesi.

-ipek se bezvezno ceri.. da je grafit mikimausa morao bi raditi i davati izjave u skladu sa svojom funkcijom, ne zanima me njegovo mišljenje ili humor.

-svi upetljani su pederi. to nema veze sa spolom i svjetonazorom, nego karakterno. također, nema veze s nogometom ali ima s novcem...

-ne pratim nove književne dosege Faranhejtice i gvorim o oblacima, ne o bazenima... al da to je to. lajkam i dajem kiklopa!

btw, napadam ministra... ne grafitere ako postoje, zašto? extended, stadion ima čuvara? ako nije radio svoj posao - otkaz +kazna, nakon tog ministar s istim kriterijem. pri tome odgovorni su odgovorni bez obzira koji lik se pojavi na travnjaku, a svastika eliminira ležernost i ćakulanje u izjavi ministra. takve izjave može davati kad ne bude ministar ili kad otkrije možda benigni tumor na dijelu svog tijela, svastika i stadion nisu osobne stvari kao ni funkcija. (točka.)

16 godina
neaktivan
ihush kaže...

- naravno, jesi.

btw, napadam ministra... ne grafitere ako postoje, zašto? extended, stadion ima čuvara? ako nije radio svoj posao - otkaz +kazna, nakon tog ministar s istim kriterijem. pri tome odgovorni su odgovorni bez obzira koji lik se pojavi na travnjaku, a svastika eliminira ležernost i ćakulanje u izjavi ministra. takve izjave može davati kad ne bude ministar ili kad otkrije možda benigni tumor na dijelu svog tijela, svastika i stadion nisu osobne stvari kao ni funkcija. (točka.)

Ajmo malo ozbiljno: stadion bi trebao imati čuvare, koji, btw, ne radu u MUP-u. MUP samo ''pomaže'' u osiguranju kad je publika ''u igri''. Jučer ih nije ni bilo tamo.

Ali, fascinira to što su vatreni trenirali u srijedu, talijani u četvrtak i svastike nije bilo. I ''odjedamput'' se pojavila na utakmici, iako je stadion, bez obzira što nema publike, trebao biti pregledan ujutro i netko je mogao (i trebao!) zamjetiti svastiku na travi.

A ne da to naprave talijani na poluvremenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 15:42 (kizo2703).
14 godina

Prigodna slika

17 godina
neaktivan

Sad stvarno nema niti jednog razloga za čitanje Jutarnjeg (EPH izdanja).

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/385452/Dezulovicu-otkazana-kolumna-u-Slobodnoj-Dalmaciji.html

- nešto o uredničkom držanju leđa kolumnistu koji drži kvalitetu i tiražu novinama.

- nešto o abismalnoj (ne)kvaliteti ostatku uredničkog i novinarskog kadra u ostatku medijske kuće

- nešto o bivšem vlasniku u negativnom kontekstu

- nešto o pravosuđu (koje je postupilo po nekom slovu na papiru pa eto jesu u pravu)

Lijen sam, oprostite.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Prigodna slika

Prilično sam siguran da ti koji se busaju takvim simbolima niti ne znaju što oni znače. 

Navijački čopori pogotovo nisu baš oličje inteligencije. Jedino torcida uvijek ima plemenite izgovore za svoju glupost (čitaj: cijeli svijet protiv njih, otpor HNS-u, blabla).

17 godina

Eto to ti je Hrvatska da nije istina bilo bi smješno, no ovak je samo žalosno pa evo sad Srbijanska firma/avion zaprašuje djelove Slavonije protiv komaraca.Ti bokca to je za jednu Monty Python epizodu bez greške.Dvadeset pet godina rade taj posao i sad odjedamput ne valjaju, pa ajmo onda unajmit neku Srbijansku firmu jer oni to rade kak treba.

15 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Prigodna slika

Super su mi ovi desničari koji crtaju izvorni znak svastike. Njima je svejedno na koju stranu idu krakovi.

17 godina

LOL, to je i meni super -  kod nas u garaži na jednoj svastici ne idu svi krakovi u istom smjeru :D

Vražji labirint je ta svastika, smuti mozak čestitom čoeku!

Gledam te!
17 godina

Nije ništa čudno jel, da talijanski mediji uopče nisu navalili na ovu Poljudsku svastiku, ko da iz nje iskaču sami vragovi.Pametan šuti pogotovo ako ima kosture u ormaru, hebiga nezgodni događaji iz bliže i dalje prošlosti to se ne zaboravlja.

http://www.index.hr/sport/clanak/talijani-ravnodusni-prema-svastici-predsjednik-saveza-porucio-vjerojatno-cemo-uloziti-protest-uefai/825342.aspx

Lazio kao klub je vrlo poznat, po svojim fašističkim nastrojenim navijačima i njihovim ispadima, i raznim mahanjem fašističkim zastavama.

http://www.theguardian.com/football/2009/apr/12/lazio-manchester-united

Paolo Di Canio, prema njemu je našŠimunič slučaj onako neusporedivo blaža varijanta.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2305295/Paolo-Di-Canio-tattoo-Just-days-renouncing-fascism-Mussolini-design-revealed.html

Najudarniji primjer ide na kraju, slučaj Fiorentine(godina 1992/1993) i njihovih dresova sa vrlo očitim fašističkim znakovnim asocijacijama.Hebiga sve se pamti jel, ne kužim ko je to dizajniral te dresove, i kako je to uopče službeno odobreno u talijanskoj nogometnoj ligi.Ovakav dizajn dresova nikako nije bio slučajan, eto zato Talijani ne likuju na Poljudskim slučajem.

http://www.whoateallthepies.tv/kits/136848/shit-football-kits-fiorentinas-swastika-away-shirt-199293.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 19:24 (rambox).
17 godina
kizo2703 kaže...
ihush kaže...

- naravno, jesi.

Ajmo malo ozbiljno: stadion bi trebao imati čuvare, koji, btw, ne radu u MUP-u. MUP samo ''pomaže'' u osiguranju kad je publika ''u igri''. Jučer ih nije ni bilo tamo.

Ali, fascinira to što su vatreni trenirali u srijedu, talijani u četvrtak i svastike nije bilo. I ''odjedamput'' se pojavila na utakmici, iako je stadion, bez obzira što nema publike, trebao biti pregledan ujutro i netko je mogao (i trebao!) zamjetiti svastiku na travi.

A ne da to naprave talijani na poluvremenu.

- hm.. možda je vruće, možda se ne čitamo..

- gdje navodim da je npr policija odgovorna za međugorsko ukazanje?

- dali je netko nešto napravio? spominje se npr kiselina i sl.. moguće. A pitam se tko može doći na stadion.. i postoji li npr čuvar.

- zatim se pitam, za sdp kriv je hdz, za hdz, kriv je sdp, možda su krivi talijanci, možda ovi s današnjeg pridea u zg, možda... ugl, uvjek su krivi drugi, ... a svastika? Postoji li ili je kao sazvježđe medvjeda nešto što je u oku promatrača, pa spominju i na pogrešnu stranu, što tad nema veze s nacizmom nego nekim drugim značenjem.. (+btw, nacizam nije fašizam, kao primjer preciznosti kad se o nečem osjetljivom govori).

- zatim, ministar... koji radi što? Svi ostali, su daleko ozbiljni. Bolje da ne daje izjavu i radi svoj job mada mu je i davanje izjave dio joba.

- sad svi daju izjave, predsjednica, govornici, HNS.. i čitava HR se srami pred svijetom.. pa se pitam, zašto se moram sramiti? Zašto to ministar dozvoljava? Istražiti, kazniti. Ne šaliti se.. a obrnuto, tko ima korisit osim političara, pridea, imam li ja koristi od svastike na poljudu? Navijači? Možda repku izbace.. .. kako god bilo, na kraju sam siguran da su pederi krivi za svastiku. Karakterni.

15 godina

Neovlašteno upast na Poljud, bilo "upast" na utakmicu ili Ultru za 0 kn ili nacrtat petokraku kiselinom, je ništa :)

http://social.xfire.com/users/kiki3000
17 godina

fora mi je T-zombixov status na fejsu..

Prva smo drzava na svijetu koja ce biti kaznjena zbog huligana/navijaca na utakmici bez navijaca

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina

Ma bit će kažnjeni jer su nesposobni i licemjerni, i neka. Godinama su tolerirali, čak i podržavali primitivizam na stadionima, nikada se nisu ni borili protiv toga - u zadnjih godinu-dvije su skužili da se ''moda'' promijenila pa se svi tobože zgražaju, kao i Drago Ćosić. No, godine bmk pristupa dolaze na naplatu.

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
neaktivan
ihush kaže...

- hm.. možda je vruće, možda se ne čitamo..

- gdje navodim da je npr policija odgovorna za međugorsko ukazanje?

- dali je netko nešto napravio? spominje se npr kiselina i sl.. moguće. A pitam se tko može doći na stadion.. i postoji li npr čuvar.

- zatim se pitam, za sdp kriv je hdz, za hdz, kriv je sdp, možda su krivi talijanci, možda ovi s današnjeg pridea u zg, možda... ugl, uvjek su krivi drugi, ... a svastika? Postoji li ili je kao sazvježđe medvjeda nešto što je u oku promatrača, pa spominju i na pogrešnu stranu, što tad nema veze s nacizmom nego nekim drugim značenjem.. (+btw, nacizam nije fašizam, kao primjer preciznosti kad se o nečem osjetljivom govori).

- zatim, ministar... koji radi što? Svi ostali, su daleko ozbiljni. Bolje da ne daje izjavu i radi svoj job mada mu je i davanje izjave dio joba.

- sad svi daju izjave, predsjednica, govornici, HNS.. i čitava HR se srami pred svijetom.. pa se pitam, zašto se moram sramiti? Zašto to ministar dozvoljava? Istražiti, kazniti. Ne šaliti se.. a obrnuto, tko ima korisit osim političara, pridea, imam li ja koristi od svastike na poljudu? Navijači? Možda repku izbace.. .. kako god bilo, na kraju sam siguran da su pederi krivi za svastiku. Karakterni.

Tebi je definitivno vruće, jer ne znam kaj u mom tekstu nije bilo jasno.

SDP? HDZ? Pederi?

Netko nije odradio posel, (daklem, čuvao stadion i daklem, pregledao stadion prije utakmice i sad neka se samo srame svi redom!

Kad ZDS može biti ''stari hrvatski pozdrav'', a svastika je, kao što znamo, simbol ljubavi i života u budizmu,

šta se netko ima sramit.

BS! Trebalo bi uz kaznenu prijavu samim počiniteljima, podići još jednu čuvarskoj službi, za suučesništvo, pa nek se vade, ko ih yebe.

Osim ako u pitanju nije Klemm Security, jer će odma dići graju da ga se (opet!) politički progoni.

Ovo za svastiku nije zajebancija, nego današnji komentari na Facebooku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 23:07 (kizo2703).
17 godina
nixass kaže...

fora mi je T-zombixov status na fejsu..

Prva smo drzava na svijetu koja ce biti kaznjena zbog huligana/navijaca na utakmici bez navijaca

-bar nemamo neopravdanu titulu aprsurdistana. Tad sve dobije smisao.

17 godina
neaktivan
steelman kaže...

imam ja jedan znak za tebe...

znak znak

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 1:01 (badmad).
15 godina
neaktivan
steelman kaže...

Sto to tocno znaci taj simbol? Meni je apsurdno da se takva buka dize oko obicnog znaka. Nema drzave pod cijom zastavom nisu ubijani neduzni ljudi, trebalo bi onda zabranit sve zastave.

17 godina
odjavljen

Petrov, gradonacelnik Metkovica, koliko se sad moglo vidjeti NU2 stvarno djeluje kao dosta razumna osoba, koncentriran je na bitne stvari, sinkroniziran s ljudima, koliko se za sada cini cist je (od korupcije naravno ).

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
14 godina
odjavljen

Samo bedak bi vjerovao bilo što političarima u izbornoj godini. Onda su nekako svi aktivni, socijalno osviješteni i cijela zemlja stoji, tu godinu dana.

17 godina

Ovoj zemlji nema spasa. Naime, mislim da je nerealno nadati se da se sve može nastaviti po starome i s "provjerenim" metodama koje daju govno rezultate i očekivati da će magijom nešto krenuti nabolje. 

Sada sam vidio na H-Alteru konkretne podatke o onome što već i sam znam ("metodom neposrednog opažanja" - tojest, da sam kao dijete viđevao u Dalmaciji daleko više turista nego od 90-tih naovamo): 

http://h-alter.org/vijesti/turizam-u-vremenu-mraka. 

"U Hrvatskoj je 2014. godine ostvaren 66,1 milijun noćenja, od čega su 92 posto noćenja ostvarili strani gosti. U Hrvatskoj je 1987. godine ostvaren 68,1 milijun noćenja, od čega su domaći gosti činili 33 posto, odnosno ostvarili su 22,4 milijuna noćenja... Ta 2014. godina je bila rekordna. Nikada Republika Hrvatska nije ostvarila taj broj noćenja. Socijalistička Republika Hrvatska je taj broj noćenja ostvarila 1987. godine."

Inače da nikako da u turizmu dosegnemo kraj 80-tih govore već godinama i Guste Santini i Lokin i Dragan Kovačević. Da ne bi bilo da samo "pedersko-boljševički" H-Alter kenja, ista spika i s Korčule: "S prekrasnom obalom, Vela Luka može ponovno dostići rekordan broj noćenja iz 1987."

Alo - skoro 30 godina kasnije!

A u međuvremenu smo u autoceste ulupali preko 10 milijardi dolara i zapravo ih ne možemo financirati ni prihodima od turizma ni unutarnjim prometom. 

Ukratko, postavili smo si "visoki" cilj da budemo tamo gdje smo bili prije 30 godina. U turizmu. A ona možda i u industrijskoj proizvodnji koja nam je i dalje slabija nego s kraja 80-tih. 

Bude sve okej, za jedno 10-20 godina. Kad druge zemlje budu ekšli 50 godina bolje nego su bile prije 50 godina, mi ćemo biti taman gdje smo bili prije 50 godina.

ftw

This space for rent!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice