Znate onaj osjećaj kad čitate teška sranja od životnih sudbina, ali na lice vam umjesto grča izađe smješak jer vam je toliko poznata ta ogavna priča koja vrlo jasno opisuje državu u kojoj živite?
E ovaj tekst je upravo takav. Samo sam se nasmijao jer ništa drugo i ne mogu, osim poludjet'.
Da citiram Johna Olivera:
''Sad bi duh Kafke rekao: Ne spominjite moje ime u tome, neću da imam nikakve veze s tim sranjem!''

i Antičekvička.. nije kao cuker, ali je na kraju. Čemu uopće isticanje tako mizerne cifre za troškove.. u usporedbi s npr plaćenim elaboratima za bolnice.. reforme koje se storniraju. U toj priči je Antičevička relativno nevina, ne kao djevica, nego kao kap u moru koje bi tek s pokojom nulom više postalo mjerljivo-usporedivo čudesima koja svjedočimo svakodnevno. Njen odgovor ide u kategoriju 'nek jedu kolače'.. i u relativističkom kontekstu, slažem se snjim i za mene je 'djevica'... a i imam je na speed dailu, 'sex-van-o-van, 4-2.. ' kako li joj već ide broj. Već zbog tog vica, zavrijedila je svih 200.000kn potrošenih (par minuta smijeha vrijedi toliko). Ostali nam samo tjeraju suze na oči, s cifrom. Recimo kao Čo na raftingu ili legenda yu-bi-to/Kirin.. takvih zastupnika nikad dosta u saborskim klupicama. Vrijede svake lipe (koju su zamračili ili dobili kao naknadu).
C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
pa kod nas je 95% banaka u vlasništvu stranaca, i sve te banke zapravo i financiraju državu na staklenim nogama.Kolko ja vidim kaj se tiče te nove ECB bankarske zgradurine, njezina izgradnja je koštala sitnih 1.3 milijarde eura.