Ako žena zbog onih dana, nije na 100% koji dan u mjesecu, dok muškarac nema tih problema; nije li onda diskriminacija prema muškarcu da bude jednako plaćen kao i žena?
Just asking... Just asking... 
Evo ti jedan primjer. U lidlu ili tak nekom lancu trgovina imaš narukvice za pauze. Žene zbog...svojih potreba imaju malo veći opseg pauza zbog tih istih potreba. Iako je tiranija ooćenito takav nadzor raditi i opravdano je jer to su potrebe koje nisu svjesno izazvane, odmah imaš otvorenu opciju zlouporabe istih. Znam neke koje stvarno imaju cikluse češće a opet, ne možeš dokazati. Po toj logici bi i tu morao dati svima jednako.
Dok sam u HT-u radio (nažalost), tu su svima pauze jednako i strogo fiksno propisane. Tak da...neki su jednaki ali su neki ipak jednakiji. Post-kapitalni socijalizam 
Neki očito još uvijek imaju problema sa shvačanjem jendakosti i ravnopravnosti, pa se nadam da je sada razumljivije:
haha, šta bi svijet bez 9gag-a 
Nemam ja nikakvih problema sa shvaćanjem već samo pričam iz iskustva. Niti jedna rečenica nije moje mišljenje već samo opis situacije. Ta slika je točna no opet to je teorija isto kao tvornička potrošnja goriva.
Sa strane toga, mene više sekiraju radnička prava u općem smislu a ne kako se koji spol tretira. Sve se počinje svodit na mjeru produktivnosti koja ide u decimalne preciznosti i od ljudi se sve više traži gotovo nemoguće (ne moram naglasiti da opet, govorim iz iskustva). No evo da skrenem pozornost na jedan primjer kako je jedan lik dao otkaz u hotelu na rhode islandu. Pokazo je zube, napravio dramu i nakon 2 godine otišao pomoći oko održavanja štrajka, dovođenjem sindikata i medija.
Možemo mi tu pričati i pričati ali samo potezi mogu dovesti do neke promjene. I pošto vidim da voliš simbolično-srcedrapajuće slike, evo ti od mene jedna