Obavezno moraju dati na uvid svoje plaće javni, državni dužnosnici a ostali NE (makar primaju plaću iz državnog proračuna), osim u ovom specifičnom slučaju gdje je "povećan interes javnosti", tako da je ministar zakonski smio objaviti mirovinu tog branitelja u kolicima (ne znam ni kako se on zove).
Gospodin Glogoški, Đuro Glogoški je svojim istupima postao javna osoba - prema tome, svojim prijetnjama tužbom samo malo serucka!
Ako se ne varam njegova supruga dobiva za njegu 100%-tnog invalida iz proračuna.
A i s Bukvom se slažem, "besplatno" zdravstvo je samo "besplatno".
Da, besplatno! Zato i ima ''par'' milijardi kunića duga koje se odnosi samo na zdravstvo!

Zakaj je on išel onak po skrivečki dogovarat sastanak, to ti sebe prvo zapitaj pa onda dalje treba zbrajat situaciju na digitronu.
I opet ti u stilu Kolindice! Zapitaj se - tko je očerupal Hrvatsku? Milanović? Josipović? Ili neka treća ''komunjara''?!
Ili možda društvo u Remetincu (manjina), zajedno sa društvom iz zločinačke organizacije na slobodi (većina njih) koji, navodno, nisu ništa vidjeli, čuli ni znali?!

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

zato je opet lupa glupandarije na kubik, pa mu možda malo veča cifra razbistri situaciju.Mislim da se Bukva totalno izgubil ili rasipal, jer na tak nekaj može pristat samo neko ko je ispao iz neke gadne epizode Zone Sumraka.Kak sam več rekel niko pri zdravoj pameti, sigurno neče namjerno ič u invalidska kolica, pa čak niti za 100 000kn mjesečnih primanja to sigurno.