Siguran sam kako bi puno više ljudi iz BiH željelo živjeti u prilikama kakve vladaju u RH, nego obrnuto.
Vidiš, u BIH kad se pominje Hrvatska automatski ti je pred očima vila na moru vrijedna nekoliko miliona eura i stotine turista koje za jednu sezonu prođu kroz tu istu vilu. Što se tiče "jaaaaako puno teškog rada", to je prošlo vrijeme. Sve mi se čini da je ta predrasuda o jaaaako teškom radu samo izgovor da se slučajno tablet ne bi zamjenio sa čišćenjem štale ili da se ne bi morale ostaviti cigarete i ispijanje nekoliko kava dnevno sa hranjenjem stoke. Prije nekih 30-ak godina rad na selu je bio težak jer si baš sve morao da radiš ručno. Danas kada imaš traktor koji se sa svojim priključnim mehanizmom lako pretvara u što god hoćeš, rad je bezbroj puta lakši. Jedna seoska farma može obezbjediti pristojne prihode a još to što si sam sebi šef a ne da te proganja neki poltron koji je uposlen po rođačko-stranačkoj crti, neizmjerno je!

McLaren Mercedes:1974.Emerson Fittipaldi-1976.James Hunt-1984.Niki Lauda-1985.-1986.Alain Prost-1988.Ayrton Senna-1989.Alain Prost-1990.-1991.-Ayrton Senna-1998.-1999.Mika Hakkinen-2008.Lewis Hamilton

to njega najviše hebe jer čovjek u kolicima ionako nema kaj izgubit, on je odavno več ostal bez svega.Pa hajd da vidimo gdo laže, i ko se ne snalazi u svojim bedastim i blesavim izjavama, no tu je manje više sve jasno jel.

ali to bi vrlo brzo potvrdilo ko laže jer jedna strana laže to ti je 1000% sigurno.Političarima je laž i muljaža u opisu posla, i ako prođe super pa dalje sam zaključi ko laže tu se više nema kaj reči.