Baš zato što nisi informiran se i pališ na populizme Sinčića.
Da je predsjednik i najpošteniji on neće utjecati na izbore u Omišu. Gdje je gradonačelnik stolovao od osnutka države i trošio nekoliko tisuća kuna na reprezentaciju dnevno.
Iz toga se dade zaključiti da nije problem na razini predjsednika, već na razini općine/grada i tvojih susjeda. Jer bez nekih rukavica mogu reći da bi 75 - 86% tvojih i mojih susjeda objeručke prihvatili tu Čermakovu situaciju, kao i što je biralo (i sad će opet birati) tog gradonačelnika.
I ne radi se tu da ja ne želim poduprijeti nekoga tko je spreman suprostaviti se lošoj vlasti.
Ja ne želim poduprijeti onoga tko neće znati što napraviti ako osvoji vlasti. Kladioničarski rečeno, gubitak pod znanim uvjetima, prihvatljiviji je od rizika katastrofalne štete budućim ulogom. Pogotovo kad se nešto ni ne može nazvati Rizikom, jer Siničić je vidljivo nesposoban.
Također ako ja kažem da je objekt A loš, to ne implicira da je format 678 dobar.
Prvi korak ka uspjehu ove zemlje je da ljudi koji nisu politolog, nisam ni pravnik, nisam ni politički opredjeljen, samo sam nadobudan i glup (međuostalim) prestanu uplitati svoj radikalan sud u tuđi tanjur, bilo to o seksu, tuđi novčanik, ili tuđi život.
Glup i pošten čovjek živi i shvaća doseg svojih sposobnosti. Glup i nepošten čovjek čita zašto je netko bogat, zašto se netko seksa sa muškima ili ženama, zašto je netko na vlasti, gdje je i što radi njegov sunarodnjak, poistovjećuje se sa uspjesima i neuspjesima države i sporta, licemjeran je i..... Hrvat.
Zato i ruši krov tornja gorostasnog zatvora kojeg je gradio godinama misleći da će ju neorenesansni humanistički toranj učiniti palačom.

[M|C] jokaCRO ingame