Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.050.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
expert man kaže...

ići će se u drugi krug hdz i sdp i što sad savjetujete što učiniti na sljedećim izborima jer ja stvarno neznam ostaje jedino crtanje spolnog organa na listiću

Ako nisi član jedne ili druge stranke ne vidim jednog razloga da izlaziš na glasanje.

13 godina
Ma nije nama izlaznost problem. Pogledajte zemlje koje će nam uvijek biti uzor i njihove izlaznosti. Jadna nam je obrazovanost, jadni su nam političari, jadni smo kao zemlja i ne razumijemo uopće sustav u kojem se nalazimo - ni politički ni ekonomski.
Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan
amd freak kaže...
expert man kaže...

ići će se u drugi krug hdz i sdp i što sad savjetujete što učiniti na sljedećim izborima jer ja stvarno neznam ostaje jedino crtanje spolnog organa na listiću

Ako nisi član jedne ili druge stranke ne vidim jednog razloga da izlaziš na glasanje.

Pa ako ništa bar ću biti siguran da moj glas neće nekom magijom otići sdp-u ili hdz-u

12 godina
protjeran
Izašao i prekrižio listić... Ako su nam se opcije svele na četri klauna, od kojih dva pod hitno trebaju na satove kulturnog ponašanja i dijaloga, onda nemam zašto glasat, jer ni jedan klaun neće(a ni ne može) donjet promjene...
15 godina
neaktivan
expert man kaže...

Po meni je Kolinda kompetentnija. Prošla je američku birokraciju u samoj srži, ambasador u D.C. -u, nije mala stvar. Također jedan dio program koji podržava je meni iz ako ništa drugo, iz osobnih i obiteljskih razloga visoke važnosti. Ne želim pretjerivati sa subjektivnim mišljenjem ali objektivno, iskustvo koje ona ima je tehnički kompentetnije. A s obzirom na opće rasulo ovdje, statistički je veća vjerojatnost da će ona čak nešto i napraviti. Ako ništa drugo, barem pokušati. A što se moga svjetonazora tiče, ako barem probaš, za mene si ljudina.

Josipoviću bi možda i dao no 5 godina je odradio i nemam pojma da li je išta učinio. Ispravite me ako griješim, nisam stalno pratio vijesti, no iz ovoga što ja znam, sve je ostalo na status quo.

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 21:49 (pbandov).
17 godina
MasterPeace kaže...
Izašao i prekrižio listić... Ako su nam se opcije svele na četri klauna, od kojih dva pod hitno trebaju na satove kulturnog ponašanja i dijaloga, onda nemam zašto glasat, jer ni jedan klaun neće(a ni ne može) donjet promjene...

Josipović je bio kulturan, lijepo je pričao, imao je manire....i vidim da je napravio puno. moš mislit...

Jesi ti svjestan da bi beskućnik sa ulice uz malo škole bolje vodio državu od ove komunjare?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:26 (amd freak).
15 godina
neaktivan
pbandov kaže...
expert man kaže...

Po meni je Kolinda kompetentnija. Prošla je američku birokraciju u samoj srži, ambasador u D.C. -u, nije mala stvar. Također jedan dio program koji podržava je meni iz ako ništa drugo, iz osobnih i obiteljskih razloga visoke važnosti. Ne želim pretjerivati sa subjektivnim mišljenjem ali objektivno, iskustvo koje ona ima je tehnički kompentetnije. A s obzirom na opće rasulo ovdje, statistički je veća vjerojatnost da će ona čak nešto i napraviti. Ako ništa drugo, barem pokušati. A što se moga svjetonazora tiče, ako barem probaš, za mene si ljudina.

Josipoviću bi možda i dao no 5 godina je odradio i nemam pojma da li je išta učinio. Ispravite me ako griješim, nisam stalno pratio vijesti, no iz ovoga što ja znam, sve je ostalo na status quo.

Pošto je 90% sigurno da HDZ pobjeđuje na parlamentarnim izborima nemogu se složiti s tobom. Sigurno se neće suprotstavljati s njima. 

Sad gledam izjavu Kunjudžića, nešto se smirio. Još je i puno glasova dobio prema tome kako se ponašao. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
14 godina
protjeran

Ja bi prvo ukinuo kompletnoj dijaspori pravo glasa, koji su oni faktor za Hrvatsku osim da na svakim izborima podržavaju zločinačku organizaciju HDZ?!

15 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...
pbandov kaže...
expert man kaže...

Pošto je 90% sigurno da HDZ pobjeđuje na parlamentarnim izborima nemogu se složiti s tobom. Sigurno se neće suprotstavljati s njima. 

Sad gledam izjavu Kunjudžića, nešto se smirio. Još je i puno glasova dobio prema tome kako se ponašao. 

Čuj, to ne mogu osporiti. Ako dobije izbore, vidit ćemo.

kad već spominješ parlamentarne, sad me zanima hoće li biti isti fijasko kao zadnji put gdje smo razbili barijeru sa 270 registriranih stranaka {#}

ll keep it short and sweet. Family, religion, friendship. These are the three demons you must slay if you wish to succeed in business
12 godina
protjeran

AMD FREEK: Bojim se da nemaš pojima što predsjednik zapravo i može napravit... Predsjednik nema nikakve ovlasti da se petlja u donošenje zakona, niti da kroji isti... Pa je malo bedasto očekivat promijene od osobe koja obnaša samo predstavničku(predstavlja državu) dužnost, a sa vođenjem iste nema nikakve veze(ne dozvoljava mu ustav)... Pa ako se sve svodi na predstavljanje države,onda je svakako manje zlo Josipović, jer taj bar zna normalno i kulturno komunicirat...
Ako želiš promijene,izađeš na parlamentarne izbore i daš svoj glas bilo kome osim SDP-u i HDZ-u...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:05 (MasterPeace).
13 godina
neaktivan

1.6 posto nevažećih listića,vidim dosta hrvata čita ovu temu

netko je čak glasao za lady gagu putina mehu i janjetinu haha kraljevi

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:06 (Ikarus01).
15 godina
neaktivan
Ikarus01 kaže...

1.6 posto nevažećih listića,vidim dosta hrvata čita ovu temu

netko je čak glasao za janjetinu,kralj

{#}

di si našao te objave? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:09 (pbandov).
17 godina
MasterPeace kaže...

AMD FREEK: Bojim se da nemaš pojima što predsjednik zapravo i može napravit... Predsjednik nema nikakve ovlasti da se petlja u donošenje zakona, niti da kroji isti... Pa je malo bedasto očekivat promijene od osobe koja obnaša samo predstavničku(predstavlja državu) dužnost, a sa vođenjem iste nema nikakve veze(ne dozvoljava mu ustav)... Pa ako se sve svodi na predstavljanje države,onda je svakako manje zlo Josipović, jer taj bar zna normalno i kulturno komunicirat...
Ako želiš promijene,izađeš na parlamentarne izbore i daš svoj glas bilo kome osim SDP-u i HDZ-u...

Ako predsjednika podržava narod i ako predsjednik radi isključivo radi naroda onda nema ograničenja i granica.

Nama treba predsjednik koji će lupiti šakom o stol i mjenjati sve, a ne figure koje će "gušiti" probleme i primati plaću.

Pogledaj jel zakon hebe npr Putina ili merkelicu? Ako kažu da će nešto biti tako onda će i biti.

I svi su bili relativno kulturni osim kujundžića pa ne kužim o kojim ti klaunima pričaš?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:11 (amd freak).
17 godina
amd freak kaže...
MasterPeace kaže...

Ako predsjednika podržava narod i ako predsjednik radi isključivo radi naroda onda nema ograničenja i granica.

Nama treba predsjednik koji će lupiti šakom o stol i mjenjati sve, a ne figure koje će "gušiti" probleme i primati plaću.

Pogledaj jel zakon hebe npr Putina ili merkelicu? Ako kažu da će nešto biti tako onda će i biti.

I svi su bili relativno kulturni osim kujundžića pa ne kužim o kojim ti klaunima pričaš?

Odite lupat nekamo drugdje.

Ma tak nam i treba kad smo kreteni pa dozvoljavamo da  stranka poput hdz-a upće i ima kandidata.

Ma koliko malo nam treba da zaboravimo neke stvari,a kolinda je bila u sanaderovoj vladi,mislim zbilja.....

17 godina
Promatrač kaže...
amd freak kaže...
MasterPeace kaže...

Odite lupat nekamo drugdje.

Ma tak nam i treba kad smo kreteni pa dozvoljavamo da  stranka poput hdz-a upće i ima kandidata.

Ma koliko malo nam treba da zaboravimo neke stvari,a kolinda je bila u sanaderovoj vladi,mislim zbilja.....

Ne kužim čemu citiraš mene kada sam ja prvi rekao da je spd/hdz isto smeće koji radi samo za svoje interese.

15 godina
neaktivan
{#}amd freak kaže...
MasterPeace kaže...

Pa evo npr. Sinčić sa svojom idejom kako će spriječiti ovrhe banaka nad nekretninama. Da je nekad u životu pročitao Ustav RH i Evropsku konvenciju o ljudskim pravima to nikada ne bi izvalio!

17 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Predsjednik nema te ovlasti. Točka. Figura za uljepšavanje vanjske politike i dnevnu politiku.

amd freak kaže...

Njemačka je upravo gdje jest jer svi poštuju zakone, uključujući i Merkelicu koja je kancelarka - kancelar - Premijer.

Njemačka je daleko veći utjecaj na Europu pa je stoga i njena odluka utjecajnija i bitnija. Ono što Milanović izjavljuje po našim medijima nije trenutno bitno nikome.

Merkel - izvršna vlast // Predsjednik RH - politička figura.

Putin je vođa federacije koja je imala najburnije promjene vlasti i neke od najtotalitarnijih režima. Narod je naviknut na totalitarističku figuru te je stoga i moguća zamjena mjesta Medvjedova i Putina kad kome istekne mandat.

amd freak kaže...

Sama činjenica da je dio naroda izabrao Sinčića kao ideal govori dovoljno koliko se klanustva namjestilo na tu poziciju.

Neinformiran si o najosnovnijim pojmovima komentiranja trenutnog političkog pitanja.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
protjeran
amd freak kaže...

Ti si kao i Sinčić; Zakon i Ustav nikad pročitali, al zato vam "lajanje" i populizam idu zavidno dobro... Ovu usporedbu sa jednom Njemačkom i Rusijom,nema smisla ni komentirati...

17 godina
wyks kaže...
amd freak kaže...

Predsjednik nema te ovlasti. Točka. Figura za uljepšavanje vanjske politike i dnevnu politiku.

amd freak kaže...

Njemačka je upravo gdje jest jer svi poštuju zakone, uključujući i Merkelicu koja je kancelarka - kancelar - Premijer.

Njemačka je daleko veći utjecaj na Europu pa je stoga i njena odluka utjecajnija i bitnija. Ono što Milanović izjavljuje po našim medijima nije trenutno bitno nikome.

Merkel - izvršna vlast // Predsjednik RH - politička figura.

Putin je vođa federacije koja je imala najburnije promjene vlasti i neke od najtotalitarnijih režima. Narod je naviknut na totalitarističku figuru te je stoga i moguća zamjena mjesta Medvjedova i Putina kad kome istekne mandat.

amd freak kaže...

Sama činjenica da je dio naroda izabrao Sinčića kao ideal govori dovoljno koliko se klanustva namjestilo na tu poziciju.

Neinformiran si o najosnovnijim pojmovima komentiranja trenutnog političkog pitanja.

Da predsjednik nema sve ovlasti jer je to zakonski tako donešeno? Jel naš zakon dobar? Nije. Meni to dovoljno govori. Da si me bolje razumio shvatio bi da tu mislim da predsjeniku i treba dati veće ovlasti.

Dakle kujundžić je za tebe nekulturan a sinčić je klaun?

Dakle, dalo bi se zaključit da je za tebe Josipović broj 1, školovan, ima manire, lijepo priča, radi što mu se kaže jer ionako nema sve ovlasti, niti ih želi imati. 

Super, čestitam, razumiješ se u zakone, politiku i puno toga, ali sry Josipović je daleko od pravog i kvalitetnog predsjenika kakvog mi trebamo. A ti se vidi i po ljudima koji živi u ovoj državi.

Ponavljam, badava se držat ustava i zakona kada oni sami po sebi ne valjaju.

@Master: Pa da, pridruži se i ti kolegi, vidim da ste veliki fanovi ove dvije stranke koje su uništile ovu državu. Tako treba, držat se striktno ustava i zakona, ništa ne mjenjat, radit ovrhe, dizat porez, stavljat namete i svi sretni i zadovoljni. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:38 (amd freak).
12 godina
protjeran
Ti si smiješan... Pa kako će netko mjenjat zakon, ako mu isti ne dozvoljava da to uradi? Možda kršenjem zakona,ili diktaturom? Ti jednostavno ne možeš(ili ne želiš) shvatiti, da su parlamentarni izbori ti koji mogu donjet promjene, a ne izbor za maskotu države....
15 godina
neaktivan
amd freak kaže...
wyks kaže...

@Master: Pa da, pridruži se i ti kolegi, vidim da ste veliki fanovi ove dvije stranke koje su uništile ovu državu. Tako treba, držat se striktno ustava i zakona, ništa ne mjenjat, radit ovrhe, dizat porez, stavljat namete i svi sretni i zadovoljni

A što to treba raditi? Ne poštivati Zakon?!{#} 

15 godina
neaktivan

Ima pravo predložiti promjenu Ustava.

Proglašava zakone u roku od osam dana otkako su izglasani u Hrvatskome saboru. Ako smatra da proglašeni zakon nije u skladu s Ustavom, Predsjednik može pokrenuti postupak za ocjenu ustavnosti zakona pred Ustavnim sudom.

izvor:

http://predsjednik.hr/predsjednik/ovlasti-predsjednika/

I to je sve što on ima sa zakonima. Njegova je glavna uloga da predstavlja državu u svijetu. 

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:48 (ROFLOLMAO).
17 godina
MasterPeace kaže...
Ti si smiješan... Pa kako će netko mjenjat zakon, ako mu isti ne dozvoljava da to uradi? Možda kršenjem zakona,ili diktaturom? Ti jednostavno ne možeš(ili ne želiš) shvatiti, da su parlamentarni izbori ti koji mogu donjet promjene, a ne izbor za maskotu države....

Kakav zakon to ne dozvoljava predsjedniku da se jačim snagama pokrenu istrage protiv korupcije, ratnih profitera i slično ??

Kakov to zakon zabranjuje predsjedniku da zabrani bilo kakvu prodaju nacionalnog blaga??

Kakav to zakon brani predsjedniku da zaustavi deložacije i pomogne jadnim ljudima??

Kakav to zakon brani predsjedniku da se maknu svi neaktivni političari iz sabora??

Koga vi uostalome branite?? Običlne smrtnike ove zemlje ili ove školovane lopove koju su prodali cijeli zemlju i uništili sve što su moglii? Dobro da mi još ne prodajete etiku dr ive sanadera i ivice komunjare josipovića.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 22:52 (amd freak).
13 godina
neaktivan

Ja bih samo rekao rezultat vilibora je samo dokaz koliko zeli Hrvatska promjene malo po malo možda i dođe do nečeg pozitivnog.. 

17 godina
Horatio_Hornblower kaže...

Ja bih samo rekao rezultat vilibora je samo dokaz koliko zeli Hrvatska promjene malo po malo možda i dođe do nečeg pozitivnog.. 

Pa vidiš da ovi gore tuku kako on je klaun, jer je mlad, nadobudan, željan pomoć narodu i jer nije iskvaren. Takvi smrde jer nisu politolozi i jer neznaju ustav napamet.

Ali glavno da je saborski zastupnik sa 50+ godina i srednjom školom podoban.

12 godina
protjeran
AMD FREEK: Znaći boriti se protiv kršenja zakona, kršenjem zakona.... Bravo, pre dobra ti je logika...
17 godina
MasterPeace kaže...
AMD FREEK: Znaći boriti se protiv kršenja zakona, kršenjem zakona.... Bravo, pre dobra ti je logika...

Ako ti zakon ne dozvoljava da zabraniš prodaju nacionalnog blaga za narod koji zastupaš i iza kojeg stojiš onda nam ni predsjednik zajedno sa ministrom i vladom ne treba, jer mi više nismo država koja samostalno kordinira.

13 godina

Amd freak, stvarno si omašio sve što si mogao - time si, barem ja tako mislim, pokazao dobar dio onoga zbog čega mi sisamo veslo kao narod. Nema više takvih vođa ni takvih sustava, barem ne tamo gdje smo mi otišli. Najveća razlika između nas i uspješnih zemalja (što rusija nije, a njemačka je) nije u političarima i vođama već u društvu koje se desetljećima gradilo, a mi mislimo da nam je to nadohvat ruke, samo eto nemamo prave ljude na čelu da to i napravimo. To su gluposti i naivnosti u rangu ljubičastih krava, a prisutne su zato što nismo imali kontinuitet demokracije i izgradnje zdravih ekonomskih temelja baziranih na društvu znanja i poštivanja zakona - pali smo iz neke druge realnosti i uvjereni smo da i mi možemo kao danci, šveđani, nijemci, itd., samo nemamo dobre političare. Smiješno i očekivano od zemlje loše educiranih ljudi koja sebe tapše po guzici kako smo super pametni samo eto imali smo rat i ostale pehove. Mi nismo gradili ono što imaju nijemci i skandinavci i ostali, ali nas to ne ometa u razmišljanju kako je to nešto što i mi trebamo imati, nekako.

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
neaktivan
amd freak kaže...
Da predsjednik nema sve ovlasti jer je to zakonski tako donešeno? Jel naš zakon dobar? Nije. Meni to dovoljno govori. Da si me bolje razumio shvatio bi da tu mislim da predsjeniku i treba dati veće ovlasti.

Nije zakov već Ustav. Ustav se ne može mjenjati bez referenduma ili dvotrećinske volje Sabora.

Predsjedničke ovlasti:

• predstavlja Republiku Hrvatsku u domovini i inozemstvu
  • brine se za redovito usklađeno djelovanje te za stabilnost državne vlasti
  • odgovara za obranu neovisnosti i teritorijalne cjelovitosti RH
  • raspisuje izbore za Hrvatski sabor i saziva ga na prvo zasje­danje
  • raspisuje referendum u skladu s Ustavom - može na prijedlog Vlade i uz supotpis predsjednika Vlade raspisati referendum o prijedlogu promjene Ustava ili o drugom pitanju za koje drži da je važno za neovisnost, jedinstvenost i opstojnost Republike Hrvatske
  • povjerava mandat za sastavljanje Vlade osobi koja, na temelju raspodjele zastupničkih mjesta u Hrvatskom saboru i obavljenih konzultacija, uživa povjerenje većine svih zastupnika
  • daje pomilovanja
  • dodjeljuje odlikovanja i priznanja određena zakonom
  • obavlja druge poslove u skladu s Ustavom

Ustav je upravo tako pisan da ne može doći svatko i upisivati što ga je volja. Niti da trenutni premijer sa ovlastima mjenjanja zakona sebi priskrbljuje ovlasti. To radi Putin (iskorištava loš zakon) što na kraju dovede do žalosne Sjeverne Koreje.

Zašto treba dati veće ovlasti?Jer si se razočarao u izvršnu vlast (Vladu) pa tražiš spasitelja u totalitarističkoj figuri? Od Francuske Revolicuje jasno je da se jedan loš režim ne smije ugušiti drugim diktatorskim. Jer danas će na meti biti komunjare, LUSTERI, crni, bijeli, a sutra ćeš biti ti. Ako ne vjeruješ, enciklopediju povijesti i čitaj pod Revolucije.

amd freak kaže...
Dakle kujundžić je za tebe nekulturan a sinčić je klaun?

Kujundžić nije vrijedan komentiranja u 2014.

Sinčić je klaun jer se prijeti totalitarizmima i jer ga podupire Pernar.

Kao što već rekoh, nitko ni ne zna da se prije samo 5 godina kandidirao mladić nemjerljivo sposobniji od Sinčića.

amd freak kaže...
Dakle, dalo bi se zaključit da je za tebe Josipović broj 1, školovan, ima manire, lijepo priča, radi što mu se kaže jer ionako nema sve ovlasti, niti ih želi imati. 

Između ponuđenih kandidata jest. Ako ne ništa ne prijeti se tajnim policijama i bivšim režimima, ne uživa potporu nacista, osuđenih ratnih pofitera i nije sjedio u Vladi čovjeka koji je kriv za veću gospodarsku krizu od Dom. rata.

Za mene je to i više nego dovoljno. Nećemo ulaziti u rasprave što bi bilo kad bi se kandidirala neka sposobnija osoba.

amd freak kaže...
Super, čestitam, razumiješ se u zakone, politiku i puno toga, ali sry Josipović je daleko od pravog i kvalitetnog predsjenika kakvog mi trebamo. A ti se vidi i po ljudima koji živi u ovoj državi.

To što se ja razumijem u zakone ne govori ama baš ništa o meni jer meni zakoni nisu potrebni. To što ti ne poznaješ zakone, a igrao bi se revolucionara je strašno i opasnije od izbora Josipovića na vlast.

Ovaj tvoj odlomak govori više o tebi, nego o meni kojem si napisao poruku.

Mi trebalo kulturnog predsjednika koji ukazuje na zakonske nepravilnosti ili na loš rad Vlade. Jer to je funkcija Predsjednika.

To što mi nemamo kvalitetnog Premijera, kojem je funkcija ono o čemu ti agresivno večeras raspravljaš je sasvim druga rasprava.

amd freak kaže...
Ponavljam, badava se držat ustava i zakona kada oni sami po sebi ne valjaju.

@Master: Pa da, pridruži se i ti kolegi, vidim da ste veliki fanovi ove dvije stranke koje su uništile ovu državu. Tako treba, držat se striktno ustava i zakona, ništa ne mjenjat, radit ovrhe, dizat porez, stavljat namete i svi sretni i zadovoljni.

Znači ti bi kršio Ustav i Zakon kako bi natjerao nekoga da ne krši Ustav i Zakon?

Divan ti je to plan. Pitaj Robespiera kako je to završilo, čovjeku eto ide 220 godišnjica smrti.

Nauči nešto. Nije fora mačem i ognjem uzimati moć u svoje ruke iz ruku nekoga tko je loš moćnik. Fora je što učiniti s tom moći.

Sinčićev domet je populizam i totalitiristička retorika.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina

Da Josipović nema veze sa ratnim profiterima hahahaha

Daj mi objasni onda još samo jednu stvar, kako je moguće da je i dan danas na slobodi Čermak, aka ratni general aka ratni profiter koji je za vrijeme rata švercao benzin sa srbima, dakle veliki hrvatski branitelj, kako je moguće da ga apsolutno nitko ne pita od kuda 100+ milijna kuna nakon rata i pokretanja vlastitog biznisa, kako je to moguće? Da to baš nikog ne zanima. A to je samo jedan primjer.

Kako nikog ne zanima tko je uistinu Pripuz koje stoji iznad Bandića i polovice sabora i koji vodi xy poduzeća u hrvatskoj i koje je jedan od najvećih "mafijaša" u Hrvatskoj?

Da priznajem nisam politolog, nisam ni pravnik, nisam ni politički opredjeljen, samo sam nadobudan i glup što vjerujem da bi pošten predsjednik mogao navesti zemlju na pravu put. No izgleda da to nije moguće. Hvala na objašnjenjima ;()

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2014 23:18 (amd freak).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice