Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.302.231
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

opet vrijeđate vjernike:

1. biblija je tamo neki roman

2. sprdanje sa bogom

ja ne kužim kako vam se da i zašto vam je to toliko zabavno? meni koji nisam vjernik ne pada na pamet od vjernika tražiti da intelektualnim argumentima opravdaju ili objasne svoju vjeru. kad bi to bilo moguće, ne bi se zvalo vjera. u prvom redu za vjeru je potrebno vjerovanje (no shit) i volja. meni su smiješniji oni koji su intelektualno potkapacitirani pa ne mogu to shvatiti.

e da, kad ce malo, radi protuteže, neko sprdanje sa islamom? nisu oni baš zanemariva manjina u hrvatskoj pa je red da i forumaši islamske vjeroispovjesti dobiju besplatnu porciju vašeg vrhunskog tipkačkog stand-upa. siguran sam da se osjećaju zanemareno.

btw odgojen sam na način da mi se nikad nije poticala volja za izrugivanjem drukčijih. zato mi valjda nije jasna vaša potreba.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 12:25 (Ezio).
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Drago kaže...
Moonwalker82 kaže...

Točno, ZDS je indikator problema, a problem je to da dok je ovakvih koji žive na tvojoj, mojoj i grbači svih nas, do tad ne očekuj toleranciju prema određenim pripadnicima jednog određenog manjinskog naroda. Narod nije glup, i tek kad s druge strane dobiješ "oprosti, zajebali smo" i "evo gdje leže svi vaši koje smo mučki poubijali u vašoj državi, pred njihovom kućom pa ih dostojno pokopajte" nestat će i problem i indikatori problema.

Klasična demagogija. Ivani Simić Bodrožić su u Vukovaru ubili oca, istjerali je iz kuće, i nju i sve njezine, Siniši Glavaševiću su ubili oca, a opet - ne pozdravljaju sa ZDS. 

Problem je što se ustašoidi često useru, pa "nisu oni takvi" i "nitko normalan ne podržava NDH" kad ih netko pita koji im je, pa onda slijedi ovakva apologetika gdje se vlastiti fašizam opradava - borbom protiv tuđeg fašizma. 

Glupo, jadno i nedoslijedno. 

naravno da je tako, ali objasni to cijelom stadionu na Maksimiru! To je problem našeg društva, zato sam i postao u ovu temu. Ne razumiju da time štete svima, i da se svi moramo crveniti pred svijetom, ni krivi ni dužni generacijama udaljeni od te i takve prošlosti.

best regards, Maks_Bilogorski
18 godina
neaktivan
Ezio kaže...

ja ne kužim kako vam se da i zašto vam je to toliko zabavno?

Možda zato što vole to? Netko voli plesat, netko pjevat, a netko izrugivat se? Simple as that. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 12:36 (Penryn).
18 godina
Ezio kaže...

opet vrijeđate vjernike:

2. sprdanje sa bogom

ja ne kužim kako vam se da i zašto vam je to toliko zabavno? meni koji nisam vjernik ne pada na pamet od vjernika tražiti da intelektualnim argumentima opravdaju ili objasne svoju vjeru. kad bi to bilo moguće, ne bi se zvalo vjera. u prvom redu za vjeru je potrebno vjerovanje (no shit) i volja. meni su smiješniji oni koji su intelektualno potkapacitirani pa ne mogu to shvatiti.

e da, kad ce malo, radi protuteže, neko sprdanje sa islamom? nisu oni baš zanemariva manjina u hrvatskoj pa je red da i forumaši islamske vjeroispovjesti dobiju besplatnu porciju vašeg vrhunskog tipkačkog stand-upa. siguran sam da se osjećaju zanemareno.

btw odgojen sam na način da mi se nikad nije poticala volja za izrugivanjem drukčijih. zato mi valjda nije jasna vaša potreba.

Ma idi lovit rake... Sprdamo se s klincem koji ovdje vodi logoreičnu nedeljnu školicu u stilu svemirskog bude s kilometarskim besmislenim postovima koje ni sam ne razumije, ali bi držao predavanje ex cathedra.

Kakvo "sprdanje s bogom"? Ima film Dogma u kojem Alanis Morissette glumi Boga - jel to isto sprdanje? Pa je, ako ti odlučiš da te to "vrijeđa", ali ako si normalan neplačipičxhkan i šalu gledaš kao šalu, a ne tražiš razloge da bi patetično tulio, onda je to samo zayebancija.

This space for rent!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...
Danny_HR kaže...

Ha čuj, ako je Bog žena...

... naručuje cipele preko eBaya. Stara latinska.

Si Deus mulier est, per eBay calciatum mercat.

- Katul

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
odjavljen

Ezio, ja sam odgojen kao katolik i tako se izjašnjavam, ali to ne znači da sam slijep. :) Ne sviđa mi se moderna retorika lokalne ispostave Vatikana, ne sviđa mi se mnogo toga što se prodaje pod vjeru, katoličanstvo i sl. i mislim da ima i viška licemjerja. Tako da, mislim da se imam pravo izrugivati.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
neaktivan
Ne postoji Bog, ali postoji energija koja se manifestira kao pozitivna i negativna, te tako oblikuje svijet kakav poznajemo. Ako vam treba dokaz samo se zapitajte što nas održava na životu, omogućuje rast biljaka i sve ostalo nama poznato, uključujući i nastanak knjiga u koje smo pohranili sve naše spoznaje, znanja i dostignuća. Pravilno kanaliziranje energije pomaže nam da odbijemo od sebe negativnu energiju koja se nalazi svuda oko nas, ali dominaciju može ostvariti samo u područjima gdje nema dovoljno pozitive i hladne pive. Malo tame ne može ugasiti svjetlo i malo svjetla ne može rastjerati tamu, zato budite pametni, dobro kanalizirajte svoju energiju, hranite se zdravo i izbjegavajte jeftinu Kplus salamu. Energija je sve i ona pokreće svijet. Bez energije bi dinosauri samo ležali k'o lijenčine i ne bi do njih nikada doletio komet.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
18 godina
Tonči kaže...

Ezio, ja sam odgojen kao katolik i tako se izjašnjavam, ali to ne znači da sam slijep. :) Ne sviđa mi se moderna retorika lokalne ispostave Vatikana, ne sviđa mi se mnogo toga što se prodaje pod vjeru, katoličanstvo i sl. i mislim da ima i viška licemjerja. Tako da, mislim da se imam pravo izrugivati.

Sta se stvarno smatras katolikom? Ono, BAS vjerujes u nadnaravnu silu koja svime upravlja, i u to da je ta sila stvarno neki superentitet, a ne obicna entropija (iako i o entropiji imam svoju teoriju :))??????

Rvat katolik!
18 godina
tnakir kaže...
Tonči kaže...

Sta se stvarno smatras katolikom? Ono, BAS vjerujes u nadnaravnu silu koja svime upravlja, i u to da je ta sila stvarno neki superentitet, a ne obicna entropija (iako i o entropiji imam svoju teoriju :))??????

Mislim da je više "fizikalnim zakonima prilagođen" katolik, iliti tradicionalistički, ne vjerski. {#}

13 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ne postoji Bog, ali postoji energija koja se manifestira kao pozitivna i negativna, te tako oblikuje svijet kakav poznajemo. Ako vam treba dokaz samo se zapitajte što nas održava na životu, omogućuje rast biljaka i sve ostalo nama poznato, uključujući i nastanak knjiga u koje smo pohranili sve naše spoznaje, znanja i dostignuća. Pravilno kanaliziranje energije pomaže nam da odbijemo od sebe negativnu energiju koja se nalazi svuda oko nas, ali dominaciju može ostvariti samo u područjima gdje nema dovoljno pozitive i hladne pive. Malo tame ne može ugasiti svjetlo i malo svjetla ne može rastjerati tamu, zato budite pametni, dobro kanalizirajte svoju energiju, hranite se zdravo i izbjegavajte jeftinu Kplus salamu. Energija je sve i ona pokreće svijet. Bez energije bi dinosauri samo ležali k'o lijenčine i ne bi do njih nikada doletio komet.

Jedan fizičar je upravo umro čitajući ovo {#}

EDIT: i na ova dva iznad

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 13:39 (klok).
17 godina
neaktivan

Ne tiče me se šta LGBT osobe rade rade u svoja četiri zida, i treba im dati pravnu zaštitu kao da su u braku.Ali takva zajednica se nikako pravno i formalno ne može nazivati brak.Zašto.Zato što je to mali prst, stražnji ulaz za traženje drugih prava na koja nemaju pravo.Poglavito je to posvajanje tuđe djece, i nametanje i prisiljavanje ostalih da prihvate njihove svjetonazore.

Ti ljudi inzistiraju na prihvaćanju njihovih gey svjetonazora, dakle nije dovoljno da ih mi toleriramo kao osobe, ne, mi moramo prihvatiti njihova stajališta i sudove kao da su naši vlastiti.A ako se ti sa time ne slažeš, treba te goniti zakon.Biti gey više nije individualna stvar, ti ljudi su se organizirali i kao organizacija su se infiltrirali u institucije i medije, tamo gdje imaju najviše upliva na javno mijenje i gdje su najviše eksponirani (toliko ih ima u medijima i zabavnoj industriji da ispada da ih ima ko rusa, a realno ih ima oko 2% u populaciji svake države).

Ja nisam protiv pojedinaca, ali jesam protiv gay pokreta u cilju izjednačavanja sa prirodnim poretkom, i nametanjem i forsiranjem meni nelogičnih sudova, koje je netko donio na temelju svojih seksualnih preferencija, preferencija koje se razlikuju od preferencija 98% populacije.I sada bi nas 98% trebalo prihvatiti njihova stajališta pod prijetnjom suda, tj zakona.Zato što tih 2% gay populacije čini valjda 30% uposlenih u medijima i zabavnoj industriji, obično na utjecajnim mjestima, tako da ne vrišti samo tih 30% geyeva u medijima već oni prisile i onih ostalih 70% normalnih da vrište za njih.A to mi je gnjusno.I zato kažem da sam protiv gey pokreta.

A spomenuo bih i za kraj da mi je sam seksualni čin između dva muškarca odvratan, jednostavno kada zamislim dva gey tipa dobijem tu mentalnu sliku koja mi je odbojna, i ni na koji način i racionaliziranje ne mogu je vidjeti kao nešto drugo već odvratnu.

A što se tiće geyeva i posvajanje djece i o tome kako djecu uspješno mogu odgajati i oni.Uzmimo da naručite u restoranu odrezak, dobili bi naravno vilicu i žlicu, po defaultu, naravno da taj odrezak možete i pojesti sa dvije vilice ili sa dva noža, ma i sa dvije žlice, ako baš morate.I biti će te siti.Ali učiniti će te to na jedan nekomforan i naporan način, puno teže i nekvalitetnije nego da ste jeli kako je i zamišljeno, sa vilicom i žlicom.

Jednostavno je to tako u prirodi, muško i žensko čine jednu cjelinu, naročito što se tiće potomstva, i kraj, točka.

Prirodno, muško + žensko = potomci (idemo dalje) dok LGBT + LGBT = 0 (kraj vrste), a tko su oni, (LGBTi) da propitkuju ili mijenjaju prirodni poredak.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
18 godina
Baotica kaže...

Ne tiče me se šta LGBT osobe rade rade u svoja četiri zida, i treba im dati pravnu zaštitu kao da su u braku.Ali takva zajednica se nikako pravno i formalno ne može nazivati brak.Zašto.Zato što je to mali prst, stražnji ulaz za traženje drugih prava na koja nemaju pravo.Poglavito je to posvajanje tuđe djece, i nametanje i prisiljavanje ostalih da prihvate njihove svjetonazore.

Ti ljudi inzistiraju na prihvaćanju njihovih gey svjetonazora...

Treba početi prvo s malim stvarima, naučiti se kako se piše izvorno gej (gay), pa onda ići na dugačke riječi i pojmove poput "svjetonazora" (koja ne označava to što misliš da označava). 

I tako, malo po malo...

This space for rent!
17 godina
neaktivan
Fizičari su, baš kao i ostali, samo ljudska bića i ne bi postojali da njihov otac nije iskoristio energiju koju je dobio nakon konzumacije hrane i pića da oplodi njihovu majku i tako sudjeluje u kreiranju novog ljudskog bića.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
14 godina
neaktivan
badmad kaže...

Nisam ni primjetio da je nakon net.hr i T-portal kapitulirao pred trolovima:

Tportal je odlučio zatvoriti komentare pod visoko osjetljivim temama poput referenduma o braku, rasprava o ćirilici i manjinskim pravima zbog govora mržnje. Izuzetno nam je žao zbog svih dobronamjernih diskutanata, ali na ovu privremenu mjeru prisilila nas je činjenica što, na žalost, ima toliko onih kojima je prioritet vrijeđati druge.

Nema to veze sa trolovima. Da im smetaju trolovi to bi učinili daleko prije, nikako uoči referenduma. Riječ je o cenzuri medija i određenim lobijima koji novcem kupuju medije. Stvar je u tome da je oko 70% ljudi ZA na ovom referendumu, a glavni cilj je u tome da se to ne sazna radi manipulacije javnosti. Tako imamo hrpu lažiranih anketa pogotovo na index-u iako one koje provode specijalizirane agencije govore upravo suprotno.

Promatrajući komentare na index-u sam primjetio da je oko 70% ljudi Protiv na ovom referendumu što mi je bilo jako čudno. Stoga sam ispod određenog članka napisao da ću glasat ZA i stavio link koji je netko već prije stavio na ovom forumu od Pavuna. Samo to sam napisao, ništa više. Moj post je obrisan, account zaključan trajno. Ostao sam u šoku. Nikad prije nisam nešto aktivno komentirao na takvim portalima stoga nisam niti imao iskustva o tome. Vidio sam da većina ljudi koji komentiraju da će glasat ZA imaju tek 1-2 posta što znači da gotovo svima koji su napisali da će glasat ZA im je obrisan korisnički račun. Reducirali su njihov broj na otprilike 30%. 

Drugi portali su jednostavno odlučili ukolonit mogućnost komentiranja baš zato da ih ne bi morali brisat, odnosno objavljivat samo one koji im odgovaraju. Jadno. Jedva čekam 1.12 i odvući ću i svoju babu od 85 godina da zaokruži ZA.

18 godina
Baotica kaže...

A spomenuo bih i za kraj da mi je sam seksualni čin između dva muškarca odvratan, jednostavno kada zamislim dva gey tipa dobijem tu mentalnu sliku koja mi je odbojna, i ni na koji način i racionaliziranje ne mogu je vidjeti kao nešto drugo već odvratnu.

A na dvije žemske voliš drk..., ovaj gledati? Budi muško pa priznaj.

P.s. poznato je, a u uskoro će to biti i u Ustavu, da masturbacija uzrokuje sljepoću {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina
krayz1e kaže...
... Riječ je o cenzuri medija i određenim lobijima koji novcem kupuju medije. 

Dobro si im reko! Skupili se pederi pa dali lovu za ukidanje komentara! 

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Baotica kaže...
...

Prirodno, muško + žensko = potomci (idemo dalje) dok LGBT + LGBT = 0 (kraj vrste), a tko su oni, (LGBTi) da propitkuju ili mijenjaju prirodni poredak.

Ahaha, da vidim, zato su Grci i izumrli, a odmah poslije njih su izumrli i Rimljani i to iz razloga sto je za njih bilo normalno i hetero i homo i bi. Ovo sve sada je iluzija, ljudi su zapravo izumrli, a mi smo svi u mejtriksu prikopcani na strojeve koji su aseksualni.

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
18 godina
krayz1e kaže...
Drugi portali su jednostavno odlučili ukolonit mogućnost komentiranja baš zato da ih ne bi morali brisat, odnosno objavljivat samo one koji im odgovaraju. Jadno.

To ti je zato što nisu toliko informatički napredni, pa nemaju (za razliku od bagovaca) poseban program koji se samo time bavi - prati tko je što postao i ako piše da će na referendumu glasati ZA ili PROTIV računa li ga računa kako bi namjestio omjer ZA-ovaca na točno 30%. U umjetnosti je tih 30% ZA još poznato i kao "zlatni rez". Guglaj. Skroz su vražji ti masoni, tko zna otkad djeluju!!!1!

Gledam te!
18 godina

Evo. Kršćanski. Nema šta.

Rvat katolik!
15 godina
tnakir kaže...

Evo. Kršćanski. Nema šta.

Zbog takvih ljudi i njihovih primitivnih mozgova se sramim reci da sam hrvat-katolik.

Ali mislim da ce svaki iskreni vjernik (bez obzira na religiju) zaokruziti protiv.

Tolstoy is My Homeboy
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:34 (anarchyST).
18 godina

Used to be gay. But then I took an arrow to the knee...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:57 (Drago).
17 godina
neaktivan

Sve je to teški pederluk:

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 15:46 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Ahaha, da vidim, zato su Grci i izumrli, a odmah poslije njih su izumrli i Rimljani i to iz razloga sto je za njih bilo normalno i hetero i homo i bi. Ovo sve sada je iluzija, ljudi su zapravo izumrli, a mi smo svi u mejtriksu prikopcani na strojeve koji su aseksualni.

Nisu izumrli već su se stopili međ' ostale. Osim ako ne misliš na stare grke i stare rimljane, oni su pak izumrli jer su bili stari.

Baotiče,

Ja kad vidim da netko jede dinju, jednostavno, ma kada samo zamislim dobijem tu mentalnu sliku koja mi je odbojna, i ni na koji način i racionaliziranje ne mogu je vidjeti kao nešto drugo već odvratnu.

Ja bi majkemi priklo sve koji jedu dinje, šta oni imaju tu neka prava, pazi, odvratnu dinju moš kupit u svim trgovinama, a samo 2% ljudi jede dinje. Oni imaju cjele sustave i okupljaju se tamo ko neki.. ko neki PEDERI! i jedu dinje. Odvratno.

Žali bože jadnih ljudi bez ukusa.

Daj si za ozbač razmisli malo. Jedan silovatelj koljač ima pravo stat pred narod i stupit u brak! Dakle silovo je pedesetero maloljetne dijece, nožem ih unakazio do neprepoznatljivosti i takav jedan monstrum (stvori si mentalnu sliku) ima hebeno pravo stupiti u brak. Gej osoba nema. Zašto?

Retardirano to infinity and beyond.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
18 godina

Sigurna smrt, ili u prijevodu na pilotski, go-around. 

Smrt novinarima.

http://www.tportal.hr/sport/magazin/301286/Momcad-Manchester-Uniteda-izbjegla-sigurnu-smrt.html

This space for rent!
18 godina
neaktivan
krayz1e kaže...

Nema to veze sa trolovima. Da im smetaju trolovi to bi učinili daleko prije, nikako uoči referenduma. Riječ je o cenzuri medija i određenim lobijima koji novcem kupuju medije. Stvar je u tome da je oko 70% ljudi ZA na ovom referendumu, a glavni cilj je u tome da se to ne sazna radi manipulacije javnosti. Tako imamo hrpu lažiranih anketa pogotovo na index-u iako one koje provode specijalizirane agencije govore upravo suprotno.

Promatrajući komentare na index-u sam primjetio da je oko 70% ljudi Protiv na ovom referendumu što mi je bilo jako čudno. Stoga sam ispod određenog članka napisao da ću glasat ZA i stavio link koji je netko već prije stavio na ovom forumu od Pavuna. Samo to sam napisao, ništa više. Moj post je obrisan, account zaključan trajno. Ostao sam u šoku. Nikad prije nisam nešto aktivno komentirao na takvim portalima stoga nisam niti imao iskustva o tome. Vidio sam da većina ljudi koji komentiraju da će glasat ZA imaju tek 1-2 posta što znači da gotovo svima koji su napisali da će glasat ZA im je obrisan korisnički račun. Reducirali su njihov broj na otprilike 30%. 

Drugi portali su jednostavno odlučili ukolonit mogućnost komentiranja baš zato da ih ne bi morali brisat, odnosno objavljivat samo one koji im odgovaraju. Jadno. Jedva čekam 1.12 i odvući ću i svoju babu od 85 godina da zaokruži ZA.

Nisi jedini, znam još bar 5-6 ljudi kojima se isto dogodilo. Bez obzira koliko argumenata dao i koliko lijepo i uglađeno napisao post, oni brišu i post i account. Ali nije index jedini.. 

Također jedva čekam da više prođe taj 1.12, da ljudi izađu u što većem broju, daju svoj glas, i da se napokon sva prašina više slegne.

16 godina
Ezio kaže...

opet vrijeđate vjernike:

2. sprdanje sa bogom

Zanimljivo... možeš se zaje*avati koliko god želiš sa slavnim osobama, sportašima, političarima, ali ako spomeneš Bibliju, bogeka ili isuseka eto ti frke za sva vremena. Automatski no, no. Ma nemoj.

Bogeku, čak i da postoji, sigurno ne bi pretjerano bitno bilo ako neki bijedni eevek napiše nešto na njegov/njezin/neštotreće račun i svakako vjerujem, ili se toplo nadam, da bi imao pametnijeg posla od čitanja Bug foruma...ovime ne vrijeđam Bug forum, samo kažem {#}

Ako baš tražiš sprdanje, evo nešto meni posve "razumno" i tražim da me se cijeni, ali ljudi poput tebe shvatit će to kao sprdanje - vjerovanje u isuseka i Bibliju, jednako je mome vjerovanju u postojanje svete bundeve čije koštice su novorođeni anđeli i nove duše...svaka bundeva je sveta, a sve koštice nas štite od zla, zato ih ne smijemo pržiti {#}  Plačem svaki put kada vidim da netko šeta gradom i jede pržene koštice, kao da se ništa ne događa dok anđeli umirući vrište za milost {#}

To je moje vjerovanje, a ti pokušaj to ne shvatiti kao nešto idiotno, kao što se ja moram truditi ne shvaćati sve vjere kao nešto krajnje blesavo.

Ja sam iskren pa kažem da su mi sve vjere poprilično idiotne u svojoj samoj srži, a niti jedna knjiga ili slikovnica nisu mi svete. Neću od sebe raditi ridikula pa se pretvarati kako cijenim mudrost nečega što graniči sa zdravim razumom jer to nije tolerancija.

Naime, tolerancija ne znači uvažavanje tuđeg mišljenja pod bilo koju cijenu. Kada je to mišljenje nakaradno ili uvredljivo za zdrav razum, tolerancija ne vrijedi kao nešto što je apsolutno.

Moje mišljenje je takvo, a vjernike ono ne treba mučiti... uostalom, što vjernike npr. ima vrijeđati moj "manjak poštovanja" prema vjerama kada ću ionako ja biti taj koji će gorjeti u paklu i Linić će mi valjda doživotno pisati nove poreze dok me neki piroman sa Jadrana doživotno prži. Na kraju je to ipak moj problem, a ne njihov, zar ne? Da bogeku smetam, davno bi me već opomenuo, ali valjda spava ili je na zimovanju u nekoj udaljenoj galaksiji ili čak paralelnom svemiru pa ne vidi čak i da se sve vjere od koje svaka tvrdi da je ona prava sada druže kao pravi "god camp" prijatelji.

Kršćani, muslimani, židovi, ovi, oni = ja i moja sveta bundevica

p.s. biti odgojen tako da se ne izruguješ drukčijima jest ok, ali i tu postoji prag tolerancije. Naime, ako ljudi koji vjeruju u moju bundevu postanu većina u društvu i budu u poziciji da ti kroje život po svetobundevizmu, trebao bi se zapitati vrijedi li ih malo bocnuti i tko je tu lud

17 godina
neaktivan

Uspjeli smo u jednoj stranici povezati Isusa, pedere, ZDS i Dragine avijone.

Još da dodamo Linića, mogli bi na MIT prezentirati našu temu kao boljeg kandidata za teoriju svega od teorije struna.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
17 godina
odjavljen
Drago kaže...

Sigurna smrt, ili u prijevodu na pilotski, go-around. 

Smrt novinarima.

http://www.tportal.hr/sport/magazin/301286/Momcad-Manchester-Uniteda-izbjegla-sigurnu-smrt.html

2880 stream processors facepalm

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

2880 stream processors facepalm

Za komp spremna... NVIDIA domobran edition

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice