opet vrijeđate vjernike:
1. biblija je tamo neki roman
2. sprdanje sa bogom
ja ne kužim kako vam se da i zašto vam je to toliko zabavno? meni koji nisam vjernik ne pada na pamet od vjernika tražiti da intelektualnim argumentima opravdaju ili objasne svoju vjeru. kad bi to bilo moguće, ne bi se zvalo vjera. u prvom redu za vjeru je potrebno vjerovanje (no shit) i volja. meni su smiješniji oni koji su intelektualno potkapacitirani pa ne mogu to shvatiti.
e da, kad ce malo, radi protuteže, neko sprdanje sa islamom? nisu oni baš zanemariva manjina u hrvatskoj pa je red da i forumaši islamske vjeroispovjesti dobiju besplatnu porciju vašeg vrhunskog tipkačkog stand-upa. siguran sam da se osjećaju zanemareno.
btw odgojen sam na način da mi se nikad nije poticala volja za izrugivanjem drukčijih. zato mi valjda nije jasna vaša potreba.

“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”

Plačem svaki put kada vidim da netko šeta gradom i jede pržene koštice, kao da se ništa ne događa dok anđeli umirući vrište za milost