Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.300.463
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ja sam šankirao s Adamom i Stevom.

Tread softly because you tread on my dreams.
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
thedream kaže...

Ima tu na temi ko s Arke, di ste stajali možda se znamo..

To je neki bend?

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Na provi, kraj bitve, nosio vodu slonovima i tiranosaurusima. Ti?

Za mene je bar bilo odmah lako naći mjesto, mali od kužine..

In the name of tragedy..
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
thedream kaže...

Ima tu na temi ko s Arke, di ste stajali možda se znamo..

To je neki bend?

Gibonnijev album... sa hitom" Nek se (prirodnim putem začeto u braku) dijete zove kao ja {#}

iddqd
18 godina
Tonči kaže...

Dakle, razlika je i u "iz jednog komada" i "zavidano/vareno". No, iskreno, ne vidim veliki problem u takvih zahtjevima policije. Ipak se očekuje da oni s tim terencima idu i na teren u nekim slučajevima, da mogu doći u situacije u koje običnom upotrebom ne bi došli (udarci, nepogodan teren i sl.).  Mislim da ima dosta logike u takvim zahtjevima, za razliku od grijanih guzica i kože na mjenjačima državnih činovnika.

Ma da ali kako je spomenuto, em sigurno Mitsubishi nije smeće od auta, em sigurno nema potrebe za 117 auta da svi odreda budu
baš takvi kruti i snažni i luksuzni i šta već. Prije to sliči kao što je navedeno, namještanju natječaja - da se pogoduje jednom dobavljaču, jer

na plaća se svojim parama, a toyote im se već omilile, vozaju ih gradom. Napominjem gradom, nemaju mrvice prljavštine na sebi
i terena nisu vidjeli. Radim odmah kod petrinjske, pa imam uvid u garažu ;) U tom smislu recite što hoćete, ali nebi im dlaka s glave
pala da su bili štedljiviji i odabrali barem dio jeftinijih, pa i rumunjskih Dacia. Nisu to presretači ni gorska služba spasavanja
(koja bajdvej nema takav budžet i profinjeni ukus kao naša policija)
edit:
jedna šokantna činjenica:
planine i divljine Hrvatska je imala i prije osamostaljenja, Velebit je bio jednako visok i neprohodniji, kao i ostatak planina,
a policija (pardon, MIlicija) je uspijevala uredovati sa fićekima i stojadinima. Šok i nevjerica!

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 20:07 (overhaul).
17 godina
overhaul kaže...

Ma da ali kako je spomenuto, em sigurno Mitsubishi nije smeće od auta, em sigurno nema potrebe za 117 auta da svi odreda budu
baš takvi kruti i snažni i luksuzni i šta već. Prije to sliči kao što je navedeno, namještanju natječaja - da se pogoduje jednom dobavljaču, jer

na plaća se svojim parama, a toyote im se već omilile, vozaju ih gradom. Napominjem gradom, nemaju mrvice prljavštine na sebi
i terena nisu vidjeli. Radim odmah kod petrinjske, pa imam uvid u garažu ;) U tom smislu recite što hoćete, ali nebi im dlaka s glave
pala da su bili štedljiviji i odabrali barem dio jeftinijih, pa i rumunjskih Dacia. Nisu to presretači ni gorska služba spasavanja
(koja bajdvej nema takav budžet i profinjeni ukus kao naša policija)

Varena šasija sa krutom, barem koliko ja znam, baš i nemaju previše veze. Tip šasije može biti ili fleksibilan ili krut (i raspon između njih, jel). Dati policiji (ili bilo kojoj sličnoj službi) fleksibilnu šasiju je isto kao da im baš i ćorke i kažeš - "Jbg, jeftiniji su." Nije uopće niti bitan neki makadam ili  bilo koji off-road. Dovoljno je da se zaletiš većom brzinom u zavoj kada je cesta mokra s fleksibilnom šasijom i sa krutom šasijom (pod uvjetom da imaš iste gume) i razlika će biti nebo i zemlja. Dok će ovome s fleksibilnom šasijom biti lutrija dal će živ izaći iz tog zavoja, ovaj s krutom će to jednostavno sve išamarati.

Mislim da sam jutros na mobitelu pročitao da je netko reko nešto u stilu - "Moj ok star auto tu i tamo je bio off-road i već je raskliman, therefore kruta šasija bi bila bogom dana." Zapravo kruta šasija je puno nezahvalnija za dugoročna korištenja i puno brže. ajmo reći, propada.

Tako da - kruta šasija je skuplja, skuplje je za održavati ju i životni vijek joj je puno kraći, ali kako rekoh, hands down, policija mora imati takva vozila.

Ne znam za Autoklub, ali ja sam ova suvremena generacija koja odbacuje knjigu i ovo gore znanje je došlo s MTVa i raznih dokumentarnih channela.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
neaktivan

Što izlaganje Pavune na Mreža TV i 1400. stranica teme imaju zajedničko?

Oboje daje precizno odrediti u kojem je stoljeću zapelo "hrvatsko nacinalno biće", od pučana, preko političara do učenjaka.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
eevek kaže...
Drago kaže...
BTW - rasprava je dosadna i stoput prežvakana, tako da ne znam čemu opet isto...

Zamisli zlatnu ribicu koja se fokusira na nešto, a onda ne prođe niti minuta i ona jadna nema dume što je radila do tog trenutka i što ju je toliko zanimao.

Jednostavno treba svakom 'rvatu po rođenju istetovirati IDIOT na čelo, tako da mu odmah bude jasno tko je i što je. Ja se prvi javljam da se to napravi naknadno jer sam idiot samim time što pišem ovdje o tomu i još uvijek živim u tom šupku od države, iako ne moram.

Iskreno ne znam koji me vrag vuče da ostajem tu, valjda domoljublje, ali ne mogu biti domoljub sa ovakvim stavovima, zar ne? Zacijelo sam onda Srbin kojeg četništvo vuče da čuva komadić buduće otadžbine, to je jedini razman razlog {#}

Ha čuj, unatoč svemu, i makar se osobno i slagao, nije za sve strpati u isti stereotip. Nek i je, kako kažu 67% ljudi za neku glupost,
opet je dobar komad i protiv, i nije red i njima tetovirati idiot na čelo jer je nekakva "demokracija većine" odredila da oni to
moraju biti makar su protiv. Ja sam savršeno svjestan da sam na ovom svijetu, i na ovom mjestu rođen samo spletom mnogih
slučajnosti, i da nemam pravo svojatati drugima zbog svog postojanja ni zrak ni vodu ni zemlju(iliti domovinu)
niti mu diktirati njegove privatne odnose, vjeru, jezik itd.
I mi smo naposlijetku na istu ovu zemlju došli od nekuda, i to dapače (ako je vjerojati povijesnim knjigama), kao agresori,
i istrijebili ono i one koji su tu prije obitavali. No, ok, ovo su samo moje osobne konstatacije, vjerujem da mnogi umišljaju,
u nedostatku drugih osobnih vrlina koje su u životu sami stekli, da je biti "purger", "hrvat", "heteroseksualac", bijelac i td
hvale vrijedno životno dostignuće, iako je steknuto samo rođenjem i ničim više u ostatku života.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
17 godina
odjavljen

Kako znaš koju šasiju ima koji automobil?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
Tonči kaže...

Hm ja naguglo da je konkurentni i (navodno) jeftiniji Mitsubishi Payero
"For 2012, this model has been minimally restyled and given an improved monocoque body and suspension."
Jel to onda isto kruto kao tojota ili što?

15 godina

Monocoque body bi bila samonosiva šasija, što znači da nema posebnih konstrukcijskih elemenata oko kojih se onda slaže ostatak već je šasija kao cjelina sustav koji nosi teret i preuzima sve sile. Odavno mi je konstrukcija automobila izišla iz interesne sfere ali ovakav tip šasije automobila ne znači kruto . Mislim da se kod krutog podvozja misli na staromodniji tip šasije kod koje postoje dvije uzdužne čelične grede i nekolicina poprečnih.

Tonči kaže...

Mislim da većina današnjih automobila ima samonosive šasije. Automobil koji ima drugačiju vrstu šasije to i naglašava.

Stručnjak za odmaganje...
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 23:19 (mario.L_hr).
18 godina
odjavljen
ninotocka kaže...

Ezio, pa nisu "agresori" popljačkali državnu imovinu dok su klinci ginuli po Hrvatskoj. To su bili autohtoni domaći izdanci lijenog i nesposobnog nam džabalebaroškog naroda...

edit: A čini mi se da je ovo o zabrani rada mrzkom agresoru te dušmaninu samo koračić od Juden Raus ili Whites Only.

Nisu pljackali agresori nego uglavnom oni koji su se dosuljali preko HDZ-a dole iz kamenjara u Zagreb, a svi su do prije 3 dana trckarali po kamenjaru uz Dinaru s BiH granice i cuvali ovce od vukova.

http://isvijet.com.hr
13 godina
neaktivan
Drago kaže...
veliki bebač kaže...
(.... drobež)

NHF - Tek sam u drugoj sudjelovao, pa da podijeli. Nije teško za razumijeti, ako želiš/te.

Kak' je Isus zanao reći: "Rekavši to, povika: "Tko ima uši da čuje, neka čuje!""

1)LOL - šta si sve nadrobio! Isus je rekao da STARI zakon ostaje. Ako mi ne nađeš negdje u Bibliji da Isus kaže da stari zakoni više ne vrijede - nemoj se truditi jer ovakvog bulšita prve godine sjemeništa sam se naslušao koliko te volja.

2)To, naravno, nećeš nigdje naći jer je kršćanstvo među nežidovima širio sv. Pavaoa, a ne Isus (Isus ionako zabranjuje svojim apostolima da šire znanje među nežidovima) i Isus sigurno nije jeo svinjetinu ni slavio nedjelju, već Šabat.

3)Dakle, ili citat od Isusa - "stari zakoni više ne vrijede" ili se ne moraš truditi.

4)BTW - postaješ kao svemirski buda koji je ovo shvatio kao dobro mjesto za vlastiti solilokvij i maltretiranje ostalih forumaša svojim fiks idejama poput chemtrailsa. To je drugima dosadno kad pričaš sam sa sobom, pogotovu u kilometarskim postovima.

Pišeš" drobež " a pokušavam ti nači citate iz debele knjige da ti objasnim ono što pitaš. Mnoge stvari u Bibliji nisu izričito rečene. Mnoge su stvari i višeznačajne, dvosmislene. Isus je i mnoge stvari govorio u prispodobama.

1)  LUKA16.16 "ZAKON I PROROCI DO IVANA SU, A OTADA SE NAVJEŠĆUJE KRALJESTVO BOŽJE..."  (prijevod Daničić-Karadžić: "Zakon i proroci su do Jovana; otsele se carstvo Božije propovijeda jevanđeljem,...") Zakon i Proroci su Stari Zavjet (taj naziv je poslije skovan), Ivan je Ivan Krstitelj. Isus uspostavlja Novi Savez - Kršćanstvo, a Stari Savez -Židovstvo (vjera) se ukida ("Prije dolaska vjere, pod Zakonom zatvoreni, bili smo čuvani za vjeru koja se imala objaviti. Tako nam je Zakon bio nadzirateljem sve do Krista..." Gal3.23,24)

Isus mijenja neke stare zapovjedi, neke više ne vrijede kako su zapisane u Starom Zavjetu. On sklapa Novi Savez sa ljudima. I uvodi što i kako se treba vjerovati.

Neke su iste:

Iz20.13 i Mk10.19 "Ne ubi",

Neke ukinute (smrt ljudi zbog preljuba Pnz22.22) kada su htjeli kamenovati preljubnicu:

Iv8.7 "...tko je bez grijehe neka baci kamen prvi". Uvodi oprost, a sud ostavlja za kraj Bogu.

Neke mijenja:

Mat5.43 "Čuli ste da je rečeno: Ljubi svoga bližnjega, a mrzi neprijatelja. 44 A ja vam kažem: Ljubite neprijatelje, molite za one koji vas progone," Ljubav na prvom mjestu. (Rim13.8 "...Jer tko drugoga ljubi, ispunio je Zakon [Stari Zavjet]")

Neke nove:

Lk6.37  "Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se." Uvodi oprost.

Nikada nisam bio u sjemeništu, niti bi ikada dobrovoljno bio dio te  licemjerne  ljudske organizaciji - Katoličke Crkve. Značete ih po njihovim djelima (Mt7.16-20). "Besplatno ste primili besplatno dajte" Mt10.8 To kod njih ne vrijedi. sve se plača od rođenja (krštenje) do smrti (sprovod), te svi oni silni milijuni koje dobe od države.

2) Našao sam. " kršćanstvo među nežidovima širio sv. Pavaoa, a ne Isus " točno. Isus je učio Židove. Kasnije Bog dopušta da se uči pognima/nežidovima (poruka Petru Djela10.28,35). Isus slavio subotu, točno, ali kasnije se sedmi dan miče na nedjelju kao uspomena na Isusovo Uskrsnuće. Kršćani trebaju vjerovati u cijeli Novi Zavjet, a ne samo u Evanđelja (koja govore o Isusovom životu).

3) LUKA16.16 "ZAKON I PROROCI DO IVANA SU, A OTADA SE NAVJEŠĆUJE KRALJESTVO BOŽJE..."

4) Samo pokušavam objasniti što vam je nejasno (isto kao što i vi radite sa svojim postovima) o Bibliji.

Svi smo mi djeca i igračke su nam od presudne važnosti za očuvanje duhovnog zdravlja.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 1:34 (veliki bebač).
18 godina
veliki bebač kaže...

Pišeš" drobež " a pokušavam ti nači citate iz debele knjige da ti objasnim ono što pitaš. Mnoge stvari u Bibliji nisu izričito rečene. Mnoge su stvari i višeznačajne, dvosmislene. Isus je i mnoge stvari govorio u prispodobama.

4) Samo pokušavam objasniti što vam je nejasno o Bibliji.

Ok ok, ali ajde ti meni objasni kakve veze ovaj tečaj vjeronauka ima sa ovom temom imena "Što se događa s našim društvom?"
Otvori neku katekističku temu, vidiš da se ovdje raspravlja o šasijama terenaca:)
meni je osobno zanimljivije ono što nas direktno bode u dupe, recimo ovo:
http://www.24sata.hr/express/tko-su-glavni-akteri-sumnjivog-poslovanja-s-pet-ambalazom-342816
samo vreće u kojima se prikupljene stare plastične plastenke voze na reciklažu koštale su
37 milijuna kuna. Bez natječaja. Nitko nikad nije odgovarao na više puta spominjani lažni
otkup plastične ambalaže vrijedan 160 milijuna kuna.
Pritom su nam odlagališta otpada tuksično zanemareno ruglo, dok Švedskoj i Norveškoj
otpada -nedostaje pa ga uvoze. Dakle otpad nije smeće. OSim ovdje, gdje je
bitnije dali je brak po ustavu zajednica (iako 99,99% hrvata nikad nije pročitalo išta iz ustava)

17 godina
neaktivan

Nisam ni primjetio da je nakon net.hr i T-portal kapitulirao pred trolovima:

Tportal je odlučio zatvoriti komentare pod visoko osjetljivim temama poput referenduma o braku, rasprava o ćirilici i manjinskim pravima zbog govora mržnje. Izuzetno nam je žao zbog svih dobronamjernih diskutanata, ali na ovu privremenu mjeru prisilila nas je činjenica što, na žalost, ima toliko onih kojima je prioritet vrijeđati druge.

iddqd
17 godina

...

-trebao bi i ovdje lokot, dok se ljudi ne nauče toleranciji, nema tolerancije za netolerantne. (dali se u njih ubrajaju brojači kamenčića donešenih na opancima, s dinarida?, zašto ne?)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

...

-trebao bi i ovdje lokot, dok se ljudi ne nauče toleranciji, nema tolerancije za netolerantne. (dali se u njih ubrajaju brojači kamenčića donešenih na opancima, s dinarida?, zašto ne?)

Zbog čega? Trollovi su više - manje počišćeni ,a kad vidiš nekog da se prosere ,samo prijavi. Vidim da ih Drago ''čisti'' s guštom ,bez obzira na ''stranačku'' i vjersku pripadnost. {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 11:14 (kizo2703).
18 godina
ihush kaže...

...

I sam sam dinarid (ali bez opanaka?!?!?! Zašto, o zašto mi ih nikad nisi kupio, tajo?????!!!!!)

This space for rent!
14 godina
odjavljen

Ne znam je li netko primjetio, ali tema je došla do 1400 stranica.

Jedan mali off:

Molio bih sve forumaše koji imaju neke kontakt podatke od Deusa, da mi ih pošalju u PP. Riječ je o nečemu važnom, i stoga ću biti veoma zahvalan svakome tko može pomoći.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
18 godina
This space for rent!
16 godina
neaktivan
badmad kaže...

Nisam ni primjetio da je nakon net.hr i T-portal kapitulirao pred trolovima:

Tportal je odlučio zatvoriti komentare pod visoko osjetljivim temama poput referenduma o braku, rasprava o ćirilici i manjinskim pravima zbog govora mržnje. Izuzetno nam je žao zbog svih dobronamjernih diskutanata, ali na ovu privremenu mjeru prisilila nas je činjenica što, na žalost, ima toliko onih kojima je prioritet vrijeđati druge.

Zato nažalost nije porblem u ZDS već u 30.000 ljudi koji je spremno graknulo, zatim u svim ovim mrziteljima u komentarima, svim onim popevkama ustaškim na svadbama (kako kod nas tako i u inostranstvu) di se na istoj svadbi, pjesma za pjesmom, vrti neka cajka pa odmah Jure i boban ili nešto tome slično. Zar smo država fašista?

ZDS je u tolerantnom društvu kakvo nažalost nismo, običan glupi poklik koji bi trebao ostat zanemaren, bez dodavanja ovakve pažnje gdje samo napravimo kontraefekt.

Meni je toga najviše žao. Boli me Đon za Đoa koji veze nema s ovim trulim društvom, boli me za ZDS, sranj e je što smo mi sve netolerantnije društvo vikali na tribinama ZDS ili ne.

Da smo iskoristili svaki čamac (nismo ni jedan) i da smo prešli kao ljudi preko toga, ĐO bi pobro BUUUUUUUU i zvižduke, i nitko o tome ne bi pričao za dva dana.

Jednostavno je glupo jednom "pokličju" pridat toliko pažnje i značaja. Taman da NITKO u državi nikada ne kaže ZDS i izmisimo neki global mikrofon koji će sve bilježiti čim netko zucne, svejedno smo mi nazadno društvo s ostacima svih totalitarizama u tijelu. Što smo dobili? Ekstrmiste koji šute. Bolje neka pas laje, bar znam na čemu sam.

Ako mistificiramo jedan debilni ZDS, zvezdu, CCCC.. samo dajemo poticaj svima kojima je potreban i samo budale motiviramo da i dalje budu budale. Umjesto da se tome smijemo u facu. Da napravimo kazališnu predstavu, neki performans, di bi s edukativnog stajališta pokazali što to zapravo znači, da probavimo taj drek jednom za svagda. Tabuiziranje je po meni guranje pod tepih dok ti tepih ne prestane premalen.

Stav educirane osobe nesmije bit "to se nesmije reć i amen". Nije to Valdemort {#}. S time stvarno ništa nismo napravili.

Da ponovim. ZDS je indikator, a ne poroblem, problem je u prevelikom broju netolerantnih ljudi u "domovini" bez obzira na uzvike i simbole, koji će evo izabrat "brak koji nije međuljudski ugovor nego sveti zakon" i zakonom zabranit rastavu jer je to ipak "božanski pakt", ajoj, neće, licemjerno će pederima reć "ovo nije ugovor" dok im ne zatreba razvod pa će ga raskinut bez problema.

Al svakako će jednom zabranit raskidanje braka jer je sâm bog svjedok. Ajoj, neće. Ko šljivi boga i zakone kad je moje dupe u pitanju.

Nadam se da će se svatko tko je zakružio ZA jednom nać u situaciji kada će mu većina odlučivati o životu i da će tada dobit pljuvačku u facu. Zapravo zaslužuje kacot al nisam nasilan tip.

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Đes Babo Drago? {#}

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
18 godina
neaktivan
veliki bebač kaže...

Mnoge stvari u Bibliji nisu izričito rečene. Mnoge su stvari i višeznačajne, dvosmislene. Isus je i mnoge stvari govorio u prispodobama.

Ovo je krajnji arugument svakog štovatelja tog romana kad treba nekom "dokazati" da je pogrešno shvatio značenje i "objasniti"zašto dobar dio napisanog u "svetom pismu" nema smisla i kontradiktorno je svemu što kršćanstvo treba predstavljati.

Samim time ovo je jedan od najbesmislenijih argumenata ikad.

P.S. Možda je ovaj moj post dvosmislen, pa ako se netko od vjernika nađe uvrijeđenim neka javi pa da "objasnim".

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 11:34 (Danny_HR).
17 godina
ivan dragi kaže...
badmad kaže...
.........

Da ponovim. ZDS je indikator, a ne poroblem, problem je u prevelikom broju netolerantnih ljudi u "domovini"

Točno, ZDS je indikator problema, a problem je to da dok je ovakvih koji žive na tvojoj, mojoj i grbači svih nas, do tad ne očekuj toleranciju prema određenim pripadnicima jednog određenog manjinskog naroda. Narod nije glup, i tek kad s druge strane dobiješ "oprosti, zajebali smo" i "evo gdje leže svi vaši koje smo mučki poubijali u vašoj državi, pred njihovom kućom pa ih dostojno pokopajte" nestat će i problem i indikatori problema.

best regards, Maks_Bilogorski
18 godina

Onaj trenutak kad ti tvoj vlastiti Bog kaže jedno, a ti tvrdiš da je mislio nešto sasvim drugo... Neprocjenjivo.

Za sve ostalo, tu je Mastercard. Za konkretan slučaj, vjerojatno terapija 

This space for rent!
18 godina
Moonwalker82 kaže...

Točno, ZDS je indikator problema, a problem je to da dok je ovakvih koji žive na tvojoj, mojoj i grbači svih nas, do tad ne očekuj toleranciju prema određenim pripadnicima jednog određenog manjinskog naroda. Narod nije glup, i tek kad s druge strane dobiješ "oprosti, zajebali smo" i "evo gdje leže svi vaši koje smo mučki poubijali u vašoj državi, pred njihovom kućom pa ih dostojno pokopajte" nestat će i problem i indikatori problema.

Klasična demagogija. Ivani Simić Bodrožić su u Vukovaru ubili oca, istjerali je iz kuće, i nju i sve njezine, Siniši Glavaševiću su ubili oca, a opet - ne pozdravljaju sa ZDS. 

Problem je što se ustašoidi često useru, pa "nisu oni takvi" i "nitko normalan ne podržava NDH" kad ih netko pita koji im je, pa onda slijedi ovakva apologetika gdje se vlastiti fašizam opradava - borbom protiv tuđeg fašizma. 

Glupo, jadno i nedoslijedno. 

This space for rent!
18 godina
neaktivan
Drago kaže...

Onaj trenutak kad ti tvoj vlastiti Bog kaže jedno, a ti tvrdiš da je mislio nešto sasvim drugo...

Ha čuj, ako je Bog žena...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
18 godina
Danny_HR kaže...
Drago kaže...

Onaj trenutak kad ti tvoj vlastiti Bog kaže jedno, a ti tvrdiš da je mislio nešto sasvim drugo...

Ha čuj, ako je Bog žena...

... naručuje cipele preko eBaya. Stara latinska.

This space for rent!
17 godina
odjavljen

Khm... A čekaj, Biblija je dobra dok govori protiv pedera, to nije dvosmisleno i metaforički, ali nije dobra dok kolje prvorođenčad, npr.?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina

Ne razumiješ slojevitost.

Bible is like Ogre is like onion...

This space for rent!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 12:13 (Drago).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice