Kod isto polnih brakova nije mi jasno samo ko je mama tu a ko tata...
Imaš dvije mame ili dva tate. sve je tu jasno samo se ne zna cije je dijete.
Ja svojim glasom necu dozvoliti da dijete prolazi kroz maltretiranje i nazivanje dupli tata dupli mama.... 
Ja ne planiram izaći na referendum. Zapravo sam indiferentan prema rezultatu i nije me briga hoće li se zajednica dva muškarca ili dvije žene zvati brak ili nekako drukčije. Nisam homoseksualac a nisam ni vjernik. Ne osjećam privrženost tradiciji i poprilično sam liberalan i otvoren za promjene. Ali iritira me stanje koje nameću mediji koji se hrane skandalima i senzacijama i beskorisni političari kojima je stalo samo do vlastite promocije. Iritiraju me i stavovi forumskih "liberala" koji bi najradije iz države izbacili sve koji ne misle kao oni. Premišljam se da odem ipak na referendum i glasam za. Samo u inat agresivcima. A čak imam i neke frendove homoseksualce. Žao mi je zbog njih ali forumski "liberali" su me nagnali da glasam na njihovu "štetu". Štetu pod navodnicima jer smatram da štete neće biti. Biti će kako većina odluči i to je najpravednije.

ko da gledaš neki film u stilu "Cloverfiled" recimo bez greške no ovo je čista i surova realnost.Kaj se tu može ništa to je poznata Američka Aleja Tornada, koja ide kroz nekoliko saveznih država onako okvirno po sredini američkih država.