Mladi su netolerantni i konzervativni I ZBOG svojih roditelja. Nisu pali konzerve s marsa. Jesi svjestan da pričaš o ljudima koji se TEK TREBAJU dokazati u svijetu i koji su svoj život do sada proveli tek u školama i oblikovani su u sredini kakva je. Čije to onda krivica? Djece koja su izašla konzervativna iz prašume ili iz svojih domova gdje ih odgaja koja generacija?
A kakva je to sredina? Di se Dikan radeljak i Mamić dižu u nebesa, di je Iphone bitniji od zdravog obroka, di se u medijima pišu takve grozote, di je cijela generacija korumpiranih političara bila na vlasti unazad 20 godina.. Pitam, šta je od toga svega na mladima? U čemu su mladi pogriješili? Što su konzervativniji? Što su debili? Čudi me u biti što nisu 300 puta gori od toga.
Reci da nisi u školi bio mamlaz? Meni da je u toj dobi netko došao s "instituta" bi mu reko da jedem djecu u demonskim obredima. Ispitivati nekoga u fazi najvećeg bunta i kasnije osuđivanje takve osobe zbog jedne faze u životu je do te granice mutavo da se idem polit svetom vodom da bi uopće mogao vjerovati.
Prenio si istraživanje, i? A koliko istraživanja trebam stavit da bi dokazao uz sve korupcijeske afere i uhljebljenja... da su mladi još uvijek namjanji problem.
Ne treba nama ništa, samo zašto stariji od nas stalno biraju neke uhljebe i lopove u politici... I onda se po mladima pljuje pored afera koji svaki dan izlaze ko gliste protiv kiše...
Problem u mladima je indikator da su ti roditelji - društvo "fejlali", djeca su ispala kakva jesu. Jbg, sami se nemogu odgojit.
IQ je dokazano sve veći u mlađim generacijama jer je to prirodno (resursi bla bla), uopće ne koleriram IQ=fax! Fakultetski su obrazovaniji što je također činjenica! Unazad 10 godina se postotak visoko obrazovanih popeo na tih 15%+/- iz raznih razloga, al tak je kak je.
Al dobro, ne duguje nam nitko ništa, otići će kroz deset godina bar 200K mladih na trajno van Hrvatske, bumo vidli..
Ne stojim na ničijim ramenima, zarađujem svoj kruh, plaćam poreze, konstruktivan sam član društva i nikad nisam bio krpelj nikome. No neznaš situaciju pa nije korektno da me optužuješ za nešto što nije istina, a također je glupo da iznosim neke privatne stvari tu na forumu i da se pravdam zbog nečega što nije istina..
Odrastao sam u antifašističkoj obitelji i nimalo ne minoriziram ustaške poklike. U prvom postu sam rekao da se ne planiram upuštat u tu raspravu jer je očito iz svih mojih postova da sam protiv bilo kakvih takvih pisdarija i objašnjavat svaki put kada se desi slična situacija (gay pride, ubij cigana,...) da sam protiv diskriminacije ... je nepotrebno jer se tu nema šta raspravljat. Kao da raspravljamo jel ok nekog zaklat. Pa nije ok i to je to, kraj rasprave.