Me nisi me shvatio (sam sam kriv, previše pišem) - nemam ništa od toga. Jedino me smeta to što se ti kobajagi buniš zbog uhljeba i korumpiranosti.
Ponovo - radi što hoćeš, samo šuti, brate.
Dok god sam u ovoj državi, imam to pravo da se bunim. Šutit ću kad odem.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
, a na vecini predmeta se gledala i trazila prisutnost. Jako zanimljivo vrijeme, grupe po 80 ljudi, 20 ih je budno, od tih 20, 10 ih slusa profesora, a od tih 10, 5 ih nesto i pise u biljeznice.
Onda smo prosle ili pretprosle godine, kad vec, dobili dva ispitna roka i umjesto tri meduispita/kolokvija stavili su "mid-term exam" i "final exam", a na vecini predmeta su otkantali obaveznost predavanja, na nekima su i kompletno otkantali bodove iz prisutnosti, dok su ih na drugima zadrzali, ali ih daju uz bliceve ili ako se student javlja pod predavanjem i sl. Danas bolonja na FER-u lagano lici na FER1 program i po tezini i po organizaciji, ali kada je tek uvedena prije osam godina gradivo je bilo olaksano sto mozes pitati bilo kojeg profesora. Naravno, uvijek je bilo tezih zadataka koji su tu bili da isprofiliraju bolje studente od prosjecnih, ali u globalu je bilo lakse.