Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.081.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da, 2pac je apsolutna legenda rapa...

Evo recimo u vrijeme 2paca je cvjetao rap gdje se repalo o zenama, novcu, drogi 2pac je repao o svojoj majci, o siromastvu kroz koje je prolazio kao dijete, opcenito o socijalnoj situaciji, o drustvenim problemima, trudnoci maloljetnica i slicno...

btw, postoji jos preko 300 neobjavljenih pjesama od 2paca, citao sam prije par mjeseci da njegova majka vodi pregovore oko objave novih materijala.

14 godina
odjavljen

Ovo nije tema za ljubitelje rap glazbe niti "Slušaona".

Za koju se glazbu može reći da je kvalitetna? Sigurno ne za rap, folk, rock, metal itd. bez obzira tko volio ili mrzio nešto. Kvalitetna glazba je klasična,jazz, eventualno nešto ala Gibonni,Oliver itd.

Da postoji kvalitetna glazba unutar nekog žanra, da ,ali to nema veze s generalnim pojmom kvalitetne glazbe.

BTW, ne slušam glazbu koju sam naveo kao kvalitetnu,ali ne pada mi napamet nazivati rock i metal kvalitetnom glazbom.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
Pranja kaže...

Ovo nije tema za ljubitelje rap glazbe niti "Slušaona".

Za koju se glazbu može reći da je kvalitetna? Sigurno ne za rap, folk, rock, metal itd. bez obzira tko volio ili mrzio nešto. Kvalitetna glazba je klasična,jazz, eventualno nešto ala Gibonni,Oliver itd.

Da postoji kvalitetna glazba unutar nekog žanra, da ,ali to nema veze s generalnim pojmom kvalitetne glazbe.

BTW, ne slušam glazbu koju sam naveo kao kvalitetnu,ali ne pada mi napamet nazivati rock i metal kvalitetnom glazbom.

Daj Pranja rijesi se tih predrasuda, izjest ce te.

Moze te biti sramota kakve gluposti pises ili nas pak trollas.

Ja slusam prakticki SVE zanrove i mogu ti sa velikom sigurnoscu reci da su rock i metal jedan od najkvalitetnijih zanrova, iako naravno svaki zanr je dobar na svoj nacin.

To sto ti ne znas slusati muziku ili ne znas pronaci prave izvodace to je iskljucivo problem tvoje ogranicenosti.

Ja kad krenem slusati neki novi zanr, udem u to potpuno otvoreno bez predrasuda i u svemu pronadem ljepotu.

Takoder moras razumjeti da postoji masa podzanrova. Glupo je govoriti o metalu da je on onakav i ovakav kad postoji stotine podzanrova metala koji je svaki na svoj nacin poseban.

No dobro za znati te stvari moras biti barem malo muzicki informiran sto ti nisi uopce, pa je glupo da uopce pricas o tim stvarima...

Btw. sto se hip hopa tice Tram 11 ftw! 

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 23:53 (Psiho246).
14 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Kojih j....h predrasuda? Pa jai slušam metal i rock,ali kao što kažem-nikada ih ne bi (kao i ostatak navedenih žanrova koje ne slušam) nazvao kvalitetnom glazbom.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 23:56 (Pranja).
17 godina
neaktivan

zanimljivo znaci postoje ljudi koji vlastitim izborom slusaju glazbu za koju nebi osobno rekli da je kvalitetna. {#}

14 godina
odjavljen
Makavelii kaže...

zanimljivo znaci postoje ljudi koji vlastitim izborom slusaju glazbu za koju nebi osobno rekli da je kvalitetna. {#}

Dijete, naporan si u svojoj disleksičnosti.

To što je tebi rap ili što god već slušaš omiljena glazba ne znači da taj žanr spada pod kvalitetnu glazbu, koliko god ti to želio.

Odi u glazbenu školu i pitaj da te nauče rap.

13 godina
odjavljen

Pa trola vas lik mjesecima, a vi se ložite. Radi od sebe budalu kad se otvoreno sumnja da trola, a kad se sumnja da je budala onda napiše nešto pametno, i tak vas sve skupa zaje*aba. Moderatori su ga već trebali banat odavno, svakom imalo pametnom je jasno da vas tip trola do bola.

14 godina
odjavljen
harrothar kaže...

Pa trola vas lik mjesecima, a vi se ložite. Radi od sebe budalu kad se otvoreno sumnja da trola, a kad se sumnja da je budala onda napiše nešto pametno, i tak vas sve skupa zaje*aba. Moderatori su ga već trebali banat odavno, svakom imalo pametnom je jasno da vas tip trola do bola.

Pa i nije baš mjesecima-taj Makaveli se pojavio tek nedavno u ovoj temi.

17 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Makavelii kaže...

Dijete, naporan si u svojoj disleksičnosti.

To što je tebi rap ili što god već slušaš omiljena glazba ne znači da taj žanr spada pod kvalitetnu glazbu, koliko god ti to želio.

Odi u glazbenu školu i pitaj da te nauče rap.

Samo sam konstatirao da je zanimljivo kako postoje ljudi koji svojim vlastitim izborom slusaju glazbu koju smatraju nekvalitetnom.

btw, dobro ti kaze @Psiho246 ostavi se predrasuda, biti ces sretniji u zivotu a i nauciti ces nesto novo. {#}

13 godina
odjavljen

I Makaveli, šta imaš za reći u svoju obranu?

17 godina

lipo li je moj galebe...lezat, ne radit nista...lipo li je moj galebe

(s)izgoreo..gradele su spremne,samo uskaci na barku i uzivaj u ljetu.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 0:29 (torrente).
14 godina
odjavljen
torrente kaže...

{#}

17 godina

hehe..zna da je moj drug/covjek i kolega veliki fan vrhovnog utemeljitelja.

14 godina
odjavljen
torrente kaže...

hehe..zna da je moj drug/covjek i kolega veliki fan vrhovnog utemeljitelja.

A ja mislio da je fan muške golotinje. {#}

16 godina
Fan je on svakog vrhunskog utemeljivanja
Potpis!
17 godina

koliko se dobro poznajemo na temi, znamo i rutinu.  subota je...@sizgo negdje stavlja ljutu trav(aric)u na ljutu ranu i kad se vrati sav mamuran...prijavit ce vas modu...onda ce drago pobrisat sav sadrzaj...i sliku utemeljitelja. {#}

16 godina
neaktivan
veliki bebač kaže...
Jay Z-a, i slične mainstream repere... 

Nije Jay uvijek bio takva vagina, ali Beyonce košta...

Jay-Z - Hard Knock Life (Ghetto Anthem)

...a evo vam dole i jedna od najkvalitetnijih stvari ikad snimljenih.

The Alan Parsons Project - Games People Play

http://vimeo.com/65574650 • http://www.youtube.com/watch?v=zlcJmZwk3oQ
13 godina
Pranja kaže...

{#}

inače, gibonni je uglavnom pop-rock izvođač, a oliver se proteže recimo od folka, pop-folka, popa do pop-rocka

a što se tiče samog rocka, to je toliko širok žanr da pokriva strašno veliki dio današnje glazbene produkcije

http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_music

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
Pranja kaže...
Psiho246 kaže...

Kojih j....h predrasuda? Pa jai slušam metal i rock,ali kao što kažem-nikada ih ne bi (kao i ostatak navedenih žanrova koje ne slušam) nazvao kvalitetnom glazbom.

Pa nema kvaliteta mjuze veze s žanrom fučkaj ga,Izlanuo se ili je nekaj super ili nije dobro tj obično smeče ili buka na kubik bez greške.Eto ti dole tri primjera u praksi, totalno različiti žanrovi mjuze i normalno sva tri primjera su za čistu desetku.Cool

Normalno ovo dole je primjer jednog takvog običnog smeča, bez greške to uopče nema veze s mjuzom a kvalitetu neču niti spomenut.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
neaktivan
torrente kaže...

{#}, svašta, hvala ali ne hvala, možda bi mentalist? on još više voli utemeljitelja...

ilustracija ilustracija

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 5:20 ((s)izgoreo).
12 godina
neaktivan
rambox kaže...

Pa nema kvaliteta mjuze veze s žanrom...

(s)izgoreo kaže...
on još više voli utemeljitelja...

Evo, pokrio sam oba posta jednim linkom. :)

Parva Diplodocus
16 godina
12 godina
neaktivan

Čini se da naša autohtona vrsta 'rvat katolik (homo vulgaris balcanicus, podvrsta croatorum) zaista gubi tlo pod nogama. Vranjo je (u ovom trenutku barem) okej, koliko može biti s obzirom na poziciju na kojoj se nalazi, Unte Gotov'na također je uglavnom korektan u svojim medijskim istupima. Prisjetimo se dodatno da su ga oslobodili žena, crnac i židov. Ispostavlja se najgori mogući scenarij za naše 'rvate, sada više ne mogu legitimno mrziti žene, židove, crnce, papa je nešto opasno liberalan, general govori o nekakvom miru i okretanju budućnosti, itd., itsl. Jedina preostala legitimna mržnja 'rvata katolika usmjerena je protiv pijedera i njima sličnih, što se događa!?!?!?? :D

http://www.vecernji.hr/kolumne/papa-franjo-jako-zivcira-velike-katolike-bas-kao-gotovina-velike-hrvate-kolumna-597122 

Parva Diplodocus
17 godina

Pa da, Rvati katolici su veći katolici od pape, veći Hrvati od Franje i Gotovine, pametniji od Tesle, bolji su treneri od Ferfgunsona. Rvati katolici. Čudo genetike.

Rvat katolik!
14 godina
tnakir kaže...

Pa da, Rvati katolici su veći katolici od pape, veći Hrvati od Franje i Gotovine, pametniji od Tesle, bolji su treneri od Ferfgunsona. Rvati katolici. Čudo genetike.

14 godina
odjavljen

Meni je ta situacija s novim Papom full čudno. Nije li malo sumnjivo kada u doba kada Crkvu prate skandali, nižu se afere za aferom, sudski procesi i kada je Crkva doslovno pala na koljena-poavljuje se on, savršeni papa koji Crkvu reorganizira i diže na jedan novi nivo, te povećava broj vjernika-više nisu važni skandali,u centru pažnje je samo on.

Djeluje mi kao nekakva propaganda, uber PR kojom odvlače pažnju. A da su za to sposobni-itekako jesu.

17 godina
neaktivan
14 godina
odjavljen

U pokušaju obaranja tog kriminalca, boca je mogla zvršiti u vratu, oku, trbuhu ili presjeći krvnu žilu na nozi/ruci.

Rizik je prevelik-pucanje opravdano.

16 godina

Hm sad ako bih ovako govorio "što bi bilo kad bi bilo"... pucao bi u nogu/ruku, negdje bez velikih posljedica. Naravno u tom trenutku je čak i teško odlučiti i misliti o tome.

Swedish latin super funk.
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Meni je ta situacija s novim Papom full čudno. Nije li malo sumnjivo kada u doba kada Crkvu prate skandali, nižu se afere za aferom, sudski procesi i kada je Crkva doslovno pala na koljena-poavljuje se on, savršeni papa koji Crkvu reorganizira i diže na jedan novi nivo, te povećava broj vjernika-više nisu važni skandali,u centru pažnje je samo on.

Djeluje mi kao nekakva propaganda, uber PR kojom odvlače pažnju. A da su za to sposobni-itekako jesu.

Nekome je čaša uvijek polu-prazna{#}

GoogleSearch Is Your Friend
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice