Tada je bila 8 kn-sada je 10 kn. Nije baš sića.
Ja pričam o studentskoj/učeničkoj. Radnička je u Sisku 600 kn/mj.
I ja očekujem da bude na vrijeme ali do sada u ZG nisam doživio da mi tramvaj/bus ima varijacije veće od +/- 2-3 min što je donekle u redu.
Evo ti konkretan slučaj, svaki dan linija 268 kojom idem na posao i kući (gorička linija) - po voznom redu (na onom digitalnom šabanu) ide svakih 10 min, u praksi gotovo nikad razmak nije manji od 20 min, često je to 30 minuta, a tu i tamo ga čekam i do 40 minuta. Rekord je bilo zimsko čekanje, u 3 navrata, kada sam do doma putovao gotovo 2 sata, a inače mi treba 40tak minuta. Btw. kad kažem putovao, mislim smrzavao se na stanici preko sat vremena. E sad, nije čak ni to toliki problem, nego za koji ku*ac im služe ti digitalni šabani, kada to nije realan prikaz situacije, a najgore od svega, pazi ovo, usred zime, piše "promet teče usporeno" (ili ekvivalent natpisa) na tim pločama, umjesto da napišu kada linija misli proći tuda da ljudi ne čekaju bezveze. Kome je uopće bitna takva informacija? Pa jasno da teče usporeno ako je pao metar snijega...

dakle štedi se na preventivi to je velika boljka opčenito na bilo kojem području tu je kvaka.Ako imaš novi bajk za recimo 2500kn, a zaključaš ga sa sajlom za 150kn ili zubni konac onda uskoro više nemaš bajk tak to ide.

Tako i tako nakon 40 dana nepisanja će ti i ova tema nestati iz rubrike Teme u kojima sudjelujem.