Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.139.134
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
rambox kaže...

Nažalost Slavonija sama po sebi ništ ne može,Izlanuo se potencijal postoji ali odavno strategije nema niti plana jer se bagra ili vlast prodala.Orjentirali su se na uvoz i trgovinu+ famozna privatizacija, a oranice prazne jer su podlegli(mito i korupcija) uvoznim lobijima jer zapravo nisu niti mislili na dobrobit hrvatske dakle izdajnici jel.{#}

Kak sam več par puta spomenul, daj si zamisli šta bi japanci napravili od Hrvatskog teritorija s ovakvim potencijalom. Uh teško je to i zamislit itekak, uglavnom EU Hrvatska i prosperitet ili boljitak na vrbi sviralo dugo smo sanjali no sad je san gotov fučkaj ga.Nevinašce

Joj da skoro sam zaboravil svakako glasajte za Bandiča kaj drugo.{#}

E bas to, potencijala ima, o tome i govorim. Ali oranice prazne. A u Japance ne trebamo niti sumnjati. A sad ostalo... Kao i sve u ovoj drzavi. Ne znam kak vi, al ja se svim silama trudim utjecati na mlade generacije, da malo istraze svijet (bolje receno drzavu) u kojoj zive i u kojoj su zivjeli, mozda nesto bude od njih...

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina
odjavljen

Postupanje policije prema prosvjednicima:

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
18 godina
Tonči kaže...

Sigurnost i povjerenje.

- Psiho246
13 godina
pr0n_addict kaže...

Evo u Prečkom se intenzivno radi na novoj mrcini - križanje Rudeške i Horvaćanske.

Zaista ne znam gdje oni tu vide profit kada je platežna moć ovako opala te ne pokazuje znakove oporavka?

Link na stranicu centra.

još jedan faking konzum...

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan
Drago kaže...

Kao naturaliziranom Zagrepčancu malo mi je žao što Ferdelji nije prošao u drugi krug - mislim da bi bio bolji izvršni kadar od Ostojića. Zanima me hoće li pozvati svoje birače da u drugom krugu glasaju za Ostojića ili ne.

Mislim da bi to moglo puno značiti za njega jer u drugom krugu za Bandića glasaju ovi iz prvog kruga koji su ga odabrali, plus većina HDZ-a (5%), ali ne svi jer ih ima kojima se Bandić popeo na glavu, što bi moglo dati teoretsku šansu Ostojiću da uz podršku Ferdeljija makne Bandića.

Naravno, ako ga makne to ništa ne znači ako ne posmiče kumove i jatake koje je postavio po gradu.

Ovi stupići od 500 kuna (http://www.vecernji.hr/zagreb/stupici-zagrebackim-ulicama-preplaceni-pet-milijuna-kuna-clanak-350682) koji se smiju kupiti samo od Metal Producta mi nikako ne idu iz glave, a ni ovaj operativni lizing ZET-ovih buseva http://www.24sata.hr/news/u-zet-u-su-nove-autobuse-platili-cak-600-mil-kn-vise-160150.

Kad se počne po tome kopati jednom kad (ako) Bandić ode, moglo bi tu biti svačega. Zbog toga bih više volio Ferdeljija od Ostojića jer SDP ima previše svojih ljudi i u gradskoj skupštini i u Holdingu da bi se sa svima obračunao jer nije Bandić jedini koji je tu problematičan.

U prvom krugu sam bio za ferdeljija, ali nema sanse da glasam za banditića, kao prvo imamo najlosiji i najskuplji javni prijevoz u europi, moldavija je jedino gora od nas, sistem naplacivanja prijevoza je retardiran, a da o jakusevcu ne govorim-zagrebačka atomska bomba -kad se to zapali ko ce to gasit samo se mozemo iselit iz grada jer nitko nije nista poduzeo. Dok on i  njegova kamenjarskohercegovacka banda hoda okolo da izgleda kao da nesto rade na to najsjedaju ljudi, umjesto da banditić sjedne u ured, zagrije stolicu pokrene projekte i prestane radit fontane za vise milijuna kuna kakve iste ima lokalni diler u podsljemenskoj zoni za duplo manje para. 

Ionaj shopping centar na vrbanima kaj se gradi beskorisno, city centar udaljen 5-10 minuta tramvajem king cross malo dalje, sad cu fino svaki dan imat pogled na tu retardaciju.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 13:57 (Trustek).
14 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...
Tonči kaže...

Sigurnost i povjerenje.

Pipl mast trast as!

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
12 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Tonči kaže...

Sigurnost i povjerenje.

Istiniti natpis na policijskom autu iz Transformersa 2:

"to punish and enslave” = "kažnjavati i porobljavati" (jedini dio kaj valja u cijelom filmu).

U Turskoj se događa nešto slično kao što je bilo kod nas sa Cvjetnim trgom. Pod izlikom da će se raditi trgovačko-KULTURNI centar ustvari se pogoduje velikom kapitalu na gradskom prostoru.  Plus, u planu je rušenje stabala, njih 600.

Nema akcije bez reakcije
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 15:04 (veliki bebač).
14 godina
neaktivan
veliki bebač kaže...
Psiho246 kaže...
Tonči kaže...

Sigurnost i povjerenje.

Istiniti natpis na policijskom autu iz Transformersa 2:

"to punish and enslave” = "kažnjavati i porobljavati" (jedini dio kaj valja u cijelom filmu)

slazem se fasisticko drustvo s komunsitickim obiljezjima.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
16 godina
Trustek kaže...

U prvom krugu sam bio za ferdeljija, ali nema sanse da glasam za banditića, kao prvo imamo najlosiji i najskuplji javni prijevoz u europi, moldavija je jedino gora od nas, sistem naplacivanja prijevoza je retardiran, a da o jakusevcu ne govorim-zagrebačka atomska bomba -kad se to zapali ko ce to gasit samo se mozemo iselit iz grada jer nitko nije nista poduzeo. Dok on i  njegova kamenjarskohercegovacka banda hoda okolo da izgleda kao da nesto rade na to najsjedaju ljudi, umjesto da banditić sjedne u ured, zagrije stolicu pokrene projekte i prestane radit fontane za vise milijuna kuna kakve iste ima lokalni diler u podsljemenskoj zoni za duplo manje para. 

Ionaj shopping centar na vrbanima kaj se gradi beskorisno, city centar udaljen 5-10 minuta tramvajem king cross malo dalje, sad cu fino svaki dan imat pogled na tu retardaciju.

U cijenu ne ulazim, ali najlošiji? Pa svaka vukojebina ovog grada je pokrivena ZET-om. Busevi voze na mjesta na koja ja ne bih nogom kročio da ne moram, a sve to ima veze i sa cijenom koja uistinu jest abnormalna. Najlošiji prijevoz? Definitivno ne.

Fontane? Tko je izglasao proračun za taj projekt? Pa Ostojićeva ekipa u skupštini.

Ostojić? Želim li gradonačelnika koji kaže da mu nije svejedno, a laže me u facu? Kako mu nije svejedno kada je u isto vrijeme ostao ministar, a kao želi stvarno biti gradonačelnik?

Dakle, ne shvaća poziciju ministra ZDRAVSTVA ozbiljno, niti ga ona uistinu ne zanima. Kakvog to ministra imamo..čovjeka kojeg boli kita za zdravstvo i očito ima vremena za "projekte sa strane"? Govori puno o njegovom prihvaćanju posla i takva spodoba glas normalne osobe ne može dobiti. Da ne spominjem ponovno da njegovi drugovi u Skupštini rade probleme već godinama i vode grad u kaos, a ne ovaj naš hercegovac.

Moj glas neće dobiti niti Bandinjo, da se razumijemo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 15:17 (eevek).
14 godina
neaktivan
eevek kaže...
Trustek kaže...

U cijenu ne ulazim, ali najlošiji? Pa svaka vukojebina ovog grada je pokrivena ZET-om. Busevi voze na mjesta na koja ja ne bih nogom kročio da ne moram, a sve to ima veze i sa cijenom koja uistinu jest abnormalna. Najlošiji prijevoz? Definitivno ne.

Fontane? Tko je izglasao proračun za taj projekt? Pa Ostojićeva ekipa u skupštini.

Ostojić? Želim li gradonačelnika koji kaže da mu nije svejedno, a laže me u facu? Kako mu nije svejedno kada je u isto vrijeme ostao ministar, a kao želi stvarno biti gradonačelnik?

Dakle, ne shvaća poziciju ministra ZDRAVSTVA ozbiljno, niti ga ona uistinu ne zanima. Kakvog to ministra imamo..čovjeka kojeg boli kita za zdravstvo i očito ima vremena za "projekte sa strane"? Govori puno o njegovom prihvaćanju posla i takva spodoba glas normalne osobe ne može dobiti. Da ne spominjem ponovno da njegovi drugovi u Skupštini rade probleme već godinama i vode grad u kaos, a ne ovaj naš hercegovac.

Moj glas neće dobiti niti Bandinjo, da se razumijemo.

ni moj, gle najlosiji kad pogledas da svako malo nekakva sr*nja s prijevozom odgode i trajanje puta. 

Uzivajte http://www.index.hr/vijesti/clanak/sada-je-i-sluzbeno-zet-je-najgori-javni-prijevoz-u-europi-/476629.aspx

A sto se tice politicara svi su losi postoji samo manje zlo ali ni to manje zlo nije ni ostojic.

17 godina
eevek kaže...

Krenimo od toga da je red vožnje u ZETu viša matematika...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
odjavljen

Ja ne znam koji k.... se stalno žalite na taj ZET-pokriven je skoro pa cijeli grad,na izbor imaš autobuse,tramvaje i uspinjaču. I cijene su sasvim ok za ono što koristiš.

Ja sam u Sisku za 4 usrane linije busa koji ni ne vozi po cijelom gradu morao davati 135 kn za mjesečnu sa učeničkim popustom (sada je 160 kn) dok kod ZET-a dobijem studentsku za 120 kn.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
18 godina

Sta je pokriveno?

Gdje je nocna 109 koja spaja stari (kroz tresnjevku do crnomerca) i novi zagreb???

Zasto neke 107 misteriozno nestaju, pa moj prijatelj mora taksijem na posao??

ZET je pun korumpiranih Bandicevih direktorcica koji ne znaju ni sami sto rade, a njihovi radnici samo prate primjer s vrha.

Neodgovornost i neefikasnost.

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Sta je pokriveno?

Gdje je nocna 109 koja spaja stari (kroz tresnjevku do crnomerca) i novi zagreb???

ZET je pun korumpiranih Bandicevih direktorcica koji ne znaju ni sami sto rade, a njihovi radnici samo prate primjer s vrha.

109? Pa ta linija vozi svakih 5min valjda.

A 107, e to da{#} Koliko puta sam zakasnio na vježbe na faks zato jer bus koji treba krenuti u 17:35 se nije ni pojavio.

A ovi jutarnji znaju kasniti po 15-20min (a 3 stanice od polazišta!)

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
protjeran

Nemile scene koje dolaze iz Turske samo pokazuju kaos i ludilo koja nastaje kada se ljudi odvaže uzeti stvar u svoje ruke. To nasilje je besciljno, besmisleno i nepotrebno, jer ništa osim žrtva, krvi, nasilja, uništavanja nece se postici. Ako žele naškoditi državnoj sigurnosti, neka se postanu teroristi, a rušenje države može se jedino postici kada sazriju prilike za to. Ove scene nekontroliranog kaosa iz Turske, podsjecaju me Radicevu ulicu iz Zagreba, kada je huliganska rulja htjela pred televizijskim kamerama postici utisak kod prosjecnog gledatelja, da eto narod se diže protiv loše i socijalno neosjetljive vlasti.

Ne ulazeci u politicke motive izgrednika i stanje u toj državi, jer Turska me puno ne zanima(niti pratim njihove sapunice...). Stajem na stranu snaga reda koje moraju po svojoj dužnosti, osigurati javni red i mir na ulicama turskih ulica. Tako i ovaj „mirni izgrednik“ nije daba dobio po njoni, jer pitanje što je prije toga radio kontra policije..možda je bacao cigle, kamenje, jurišao na njih sa zapaljenim kontejnerom za smece...pa, mora dobiti svoju porciju, batina, mada zakon to ne dopušta, ali ne možeš ulaziti u sukob sa plavim deckima, a poslije, ono, gdje su moja ljudska prava...nešto slicno kada naših huligani prvo rušilacki nasrcu na ljude i javnu imovinu, pa poslije se žale na postupke policije. Kao da policija normalne ljude privodi i šiba iz zabave.

Ovaj tip sa snimke i nije dobio neke velike batine, osim kaj ce mu u glavi zvoniti par dana, ali brzo ce oporaviti. Ovaj u bijelom kaj ga je šibal, trebal ga je tuci u rebra, da se tako brzo ne vrati u huliganske horde(najbolje nikada-ali neki nikada da nauce).

Osveta Plavaca Osveta Plavaca
World's Strongest, Sharpest Knives
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 16:14 (Cold Steel).
14 godina
odjavljen
Psiho246 kaže...

Sta je pokriveno?

Jadan ti, nema busa baš kada tebi treba. Što ne zoveš Bandića i moliš ga da ti sredi taxi 24/7.

ZET je milina kako je u drugim gradovima (da, tko bi rekao da postoje drugi gradovi osim Zagreba), samo su žitelji malo razmaženi.

14 godina
neaktivan

Treba legalizirat oruzje, pa se zbog ravnoteze oruzja policija nece usudit provodit fasizam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 16:50 (Trustek).
14 godina
odjavljen
Trustek kaže...

Treba legalizirat oruzje, pa se zbog ravnoteze oruzja policija nece ususdit provodit fasizam, oni u hrvatskoj sve rade samo ne stite.

Pa posjedovanje oružja i jest legalno ako imaš dozvolu.

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Trustek kaže...

Treba legalizirat oruzje, pa se zbog ravnoteze oruzja policija nece ususdit provodit fasizam, oni u hrvatskoj sve rade samo ne stite.

Pa posjedovanje oružja i jest legalno ako imaš dozvolu.

gle ne mislim na lovce i tako nego da bude dostupnije jer ubojice i ovako nađu nacin da ubiju nekoga ili rane dok se zrtva i nije bas imala priliku obranit

13 godina

ADAC-ovi inspektori o brzini ZET-ovog prijevoza u centru grada - "In the city centre, for example, the tram travels at an average speed of around only 13 kph, making it easy for even amateur marathon runners to overtake it."

{#}{#}

Ja kad se sjetim gdje živim i koliko plaćam taj "prijevoz" - {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 16:52 (pr0n_addict).
13 godina
protjeran

Oružje ako se treba legalizirati i omogućiti njihova lakša nabava civilima, onda to treba raditi iz drugih razloga, a ne zbog sukoba sa policijom. Ameri vjeruju u pojam naoružani civil...

Imaš u USA, oružja lako nabavljivog(nelagalnog) koliko ti srce želi, pa opet kada se skupi ekipa iz G8, anarhisti ne pucaju po murji, jer bi onda to samo policiji i državi olakšalo posao. Naciljaj i povuci trigger. A ovako moraju, malo suzavac, malo pendrek, malo juriš...a to umara.

Hrvatska policija radi svoj posao, samo percepcija javnosti kroz medije iskrivljuje pravu sliku...

World's Strongest, Sharpest Knives
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 16:54 (Cold Steel).
18 godina
AA-d00d kaže...
Psiho246 kaže...

Sta je pokriveno?

109? Pa ta linija vozi svakih 5min valjda.

A 107, e to da{#} Koliko puta sam zakasnio na vježbe na faks zato jer bus koji treba krenuti u 17:35 se nije ni pojavio.

A ovi jutarnji znaju kasniti po 15-20min (a 3 stanice od polazišta!)

Ajde nadi mi nocnu liniju koja ide tom rutom uopce, a kamoli svakih 5 minuta. Citati s razumijevanjem please! ^_^

- Psiho246
14 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Oružje ako se treba legalizirati i omogućiti njihova lakša nabava civilima, onda to treba raditi iz drugih razloga, a ne zbog sukoba sa policijom. Ameri vjeruju u pojam naoružani civil...

Imaš u USA, oružja lako nabavljivog(nelagalnog) koliko ti srce želi, pa opet kada se skupi ekipa iz G8, anarhisti ne pucaju po murji, jer bi onda to samo policiji i državi olakšalo posao. Naciljaj i povuci trigger. A ovako moraju, malo suzavac, malo pendrek, malo juriš...a to umara.

Hrvatska policija radi svoj posao, samo percepcija javnosti kroz medije iskrivljuje pravu sliku...

ma znam nije stavr sukob s policijom nego je stvar da recimo mala manjina (civili s dozvolom) ima oruzje i ona kao takva moze ubiti i nanjeti puno zla nenaoruzanome koji nije imao priliku zastiti sebe i svoju obitelj, sto cesto viđamo/slusamo po medijima.

14 godina
odjavljen
Trustek kaže...

gle ne mislim na lovce i tako nego da bude dostupnije jer ubojice i ovako nađu nacin da ubiju nekoga ili rane dok se zrtva i nije bas imala priliku obranit

Kakve lovce? Pa bilo tko može zatražiti dozvolu za posjedovanje oružja-ako si prešao dobni prag,odeš,obaviš testove i dobiješ dozvolu.

Ti bi oružje bez dozvole? Da se može kupiti u Konzumu?

14 godina
neaktivan
Pranja kaže...
Trustek kaže...

Kakve lovce? Pa bilo tko može zatražiti dozvolu za posjedovanje oružja-ako si prešao dobni prag,odeš,obaviš testove i dobiješ dozvolu.

Ti bi oružje bez dozvole? Da se može kupiti u Konzumu?

lovci su vecina a manjina ima oruzje za svrhu koju samo oni znaju eventualno samoobrana ali  kada bi ga recimo netko napao dvaputa bi promislio jer vjerojatno zna da ima oruzje , i naravno da ne bih na taj nacin jer se oruzje ne bi moglo kontrolirat i imali bi divlji zapad nesto sto pakistan i albanija trenutno imaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 17:15 (Trustek).
14 godina
neaktivan
Cold Steel kaže...

Prosvjedi su započeli kao mirni prosvjedi protiv gradnje šoping centra na mjestu parka. Bilo je otprilike stotinjak ljudi tada. 

Sve je bilo mirno do prekjučer kada je policija počela sa pepper sprayem nasrtati na ljude i paliti im šatore. To je bio čest slučaj u poslijednjih nekoliko godina, ali ovog puta su se ljudi masovno okupili i krenuli u protunapad.

Što se tiče parka, na njegovom mjestu je bila kasarna sa artiljerijom koja je ujedno bila i središte islamske fundamentalističke fakcije (koji su bili protiv Mustafe Kemala Ataturka). Ona je oštećena i kasnije je njeno dvorište pretvoreno u nogometno igralište koje je srušeno 1940 i na mjestu njega sagrađen današnji park. U tom parku se danas okupljaju liberali i mladež sličnih mišljenja što predstavlja prijetnju Erdoganu. Pravi cilj mu je uništiti park, a to može učiniti gradnjom centra.

Od svakoga prema njegovim mogućnostima, svakome prema njegovim potrebama.
14 godina
odjavljen
Trustek kaže...

lovci su vecina a manjina ima oruzje za svrhu koju samo oni znaju eventualno samoobrana ali  kada bi ga recimo netko napao dvaputa bi promislio jer vjerojatno zna da ima oruzje , i naravno da ne bih na taj nacin jer se oruzje ne bi moglo kontrolirat i imali bi divlji zapad nesto sto pakistan i albanija trenutno imaju.

Ovo je kao da slušam nekog političara kako laprda na tv-u. Puno govori,a ništa ne kaže.

Po stoti put-ako želiš pljucu, možeš izvaditi dozvolu i to za lov, samoobranu i sport. Ne vidim uopće protiv čega se buniš-žališ natjerati sve da imaju oružje u kući?

17 godina
Pranja kaže...

Ja ne znam koji k.... se stalno žalite na taj ZET-pokriven je skoro pa cijeli grad,na izbor imaš autobuse,tramvaje i uspinjaču. I cijene su sasvim ok za ono što koristiš.

Ja sam u Sisku za 4 usrane linije busa koji ni ne vozi po cijelom gradu morao davati 135 kn za mjesečnu sa učeničkim popustom (sada je 160 kn) dok kod ZET-a dobijem studentsku za 120 kn.

Ja sam prije 3 godine kartu od Capraga do centra Siska platio... E sad ne znam jel 2 ili 4 kune, ali bila je neka sića.

Cijena je abnormalno skupa jer - autom mi je jeftinije i brže. Javni prijevoz bi trebao biti najjeftiniji prijevoz, ne najskuplji.

Čisto ovako reda radi, mjesečna u ZGu dođe 360 kn, ne 120. Druga stvar je što grad subvencionira prijevoz za studente i školarce.

Pranja kaže...

Jadan ti, nema busa baš kada tebi treba. Što ne zoveš Bandića i moliš ga da ti sredi taxi 24/7.

ZET je milina kako je u drugim gradovima (da, tko bi rekao da postoje drugi gradovi osim Zagreba), samo su žitelji malo razmaženi.

Da, očekujem od vozača da se pojavi na svojem RADNOM MJESTU i dovuče autobus na stanicu u vrijeme u koje piše u voznom redu. Da, baš sam razmažen... Ko Paris Hilton sam. Mislim, stvarno što ja sve očekujem od ljudi...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...
Pranja kaže...

Ja sam prije 3 godine kartu od Capraga do centra Siska platio... E sad ne znam jel 2 ili 4 kune, ali bila je neka sića.

Cijena je abnormalno skupa jer - autom mi je jeftinije i brže. Javni prijevoz bi trebao biti najjeftiniji prijevoz, ne najskuplji.

Čisto ovako reda radi, mjesečna u ZGu dođe 360 kn, ne 120. Druga stvar je što grad subvencionira prijevoz za studente i školarce.

Pranja kaže...

Da, očekujem od vozača da se pojavi na svojem RADNOM MJESTU i dovuče autobus na stanicu u vrijeme u koje piše u voznom redu. Da, baš sam razmažen... Ko Paris Hilton sam. Mislim, stvarno što ja sve očekujem od ljudi...

karta je 360 kn za osobe koje rade a ne skolarce, znaci sto se tice buseva na okretistima ekipa dere po bureku a vrijeme kad je trebao krenut je proslo. Neki dan idem na trening i trcim ko kreten na stanicu a tramvaj je stao na zeleno svijetlo, upali mu se crveno ja dođem bas kad se upalilo on nesmije krenut ali ne zeli otvorit vrata bez obzira sto je sto malo vece raskrizje i trebat ce cekat koje 1-2 minute, a ne znam po kojoj logici sljedeci tramvaj dolazi za 12 minuta u 2 sata popodne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 17:53 (Trustek).
14 godina
odjavljen
Bukva kaže...

Tada je bila 8 kn-sada je 10 kn. Nije baš sića.

Ja pričam o studentskoj/učeničkoj. Radnička je u Sisku 600 kn/mj.

I ja očekujem da bude na vrijeme ali do sada u ZG nisam doživio da mi tramvaj/bus ima varijacije veće od +/- 2-3 min što je donekle u redu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice