Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.141.459
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Ponekad nisu ni sami roditelji krivi zbog ovakvog ponašanja. {#}

17 godina

Šta reč na ovo dole jel fučkaj ga, da je Mladi Jastreb mnogima na vlasti(bivšim i sadašnjim)stal na žulj jer je rekel nezgodnu Vukovarsku istinu znamo no to je sad nebitno.Nevinašce

Taj video s konjem neču nit okačit kog zanima nek upiše na Jubitu "farma mladog jastreba". Video traje skoro deset minuta, i šta snimatelj cjelo vrjeme snima kak psi jedu konja pa nikom ništa. Tu se ne zna ko je luđi ako je to tak, daj zamisli idijota ili više njih koji to snima tolko dugo umjesto da snimi na brzinu ko dokaz pa onda na bilo koji način potjera pse( pa nisu crni nosorozi) od jadnog konja jezuš kristuš.{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/strava-farmi-mladog-jastreba-gladni-psi-jeli-zivog-konja-clanak-561061

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
17 godina
15 godina
neaktivan

Nije uopće stvar u tome koliko u izjavi da nije važno što je na snimci, već tko je plasira. I što onda, za Borkovića zakoni RH ne vrijede? Pa koga briga što je on bio branitelj i što je prošao u ovom konkretnom slučaju? Mogao je biti u Njemačkoj 91', mogao je sjediti u skloništu, no bio je gdje je bio i na tome mu svaka čast. Ali ovaj događaj izaziva ništa nego zgražanje i opravdanu osudu, i ne vidim nikakav smisao da se poziva na svoje - braniteljstvo.

http://danas.net.hr/hrvatska/foto-strava-na-farmi-mladog-jastreba-izgladnjeli-psi-jeli-zivog-konja

Nadam se da će ministarstvo brzom i pravednom reakcijom reagirati i sankcionirati ovakvo zapostavljanje plemenitih životinja, te Borkovića oplesti prikladnom novčanom kaznom. Koga briga tko i što je on, pazi ti to j**ote, isto kao i onaj u Lici ili gdje  već koji je cicao poticaje pa zapustio farmu, sve pokrepavalo, ovce što je već imao, smrdi na kilometre crkotina, a on valjda fasadu napravio ili si auto kupio. I šta - kad ga prozovu reći će, čekajte čekajte ja sam branitelj.

Ma tko tebe j*be frajeru, poštuj zakone države u kojoj živiš ili odfakaj u tri krasnae mtrine. Poludim na te - znaš ti ko sam ja, stavove..

Naravno, ništa manje ni na zapuštanje životinja, pogotovo konja, jer su predivni. {#}

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
kizo2703 kaže...
Agent Rico kaže...

Stvarno, koji se to k događa s našim društvom? Pa ovo je stvarno previše {#}

KraDeSe samo dokazuje ,da i kad misliš da ne može niže i prljavije ,oni to mogu!!

divno je gledati kako se lako moze manipulirati vjerskim i nacionalnim osjecajima.

sve bazirano na iluzijama a toliki udar na stvarni svijet ima. {#}

“From the naturalistic point of view, all men are equal. There are only two exceptions to this rule of naturalistic equality: geniuses and idiots.”
17 godina
odjavljen
The Man kaže...
Pa zar nije posvojitelj upravo to, a ne majka/otac? Isto tako, zar nisu (svjesno i namjerno) samohrani roditelji one djece začete umjetnom oplodnjom jednostavno sebični likovi koji svoju želju za imanjem potomaka stavljaju ispred svetog prava svakog djeteta na majku i oca? Nisu li oni koji biraju dijete koje će posvojiti najveći šljam, jer se unatoč svojoj "plemenitoj namjeri" stavljaju u bolji položaj od roditelja koji djecu prave prirodnim putem i tako riskiraju da im potomak liči na najružnijeg člana u povijesti njihovih familija?"

Pročitao sam dvaput i nije mi jasno. Što definira majku i oca? Spermatozoid i jaje ili odgajatelji koji mu stvore život? "Sebična želja...", "sveto pravo"? Kakvo sveto pravo? Kakvo je to? Tko ga garantira? Gdje to piše? Što to pravo nudi? "Bolji položaj"? Od koga? Čega?

Ti imaš ozbiljnih problema...

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
15 godina

Pitanje je zbog čega svi mi uopće plaćamo poskupljenje struje. Hebeš ti ovakva sustav. Malo im je novaca povećaj cjenu struje (i to momački) i odjednom posluješ u plusu, čak i ostvaruješ dobit. To te toliko iznenadi i odobrovolji da kreneš dijeliti novce okolo kao pijani milijarder. Stvar izgleda super ako gledaš kratkoročno. Ako gledaš dugoročno onda vidiš da onaj koji je tako odlučio treba ićui u Remetinec. Zar nije pametnije investirati te novce u povećanje efikasnosti, modernizaciju ili nešto treće te biti spreman na konkurenciju iz EU.

Stručnjak za odmaganje...
18 godina
mario.L_hr kaže...

Pitanje je zbog čega svi mi uopće plaćamo poskupljenje struje. Hebeš ti ovakva sustav. Malo im je novaca povećaj cjenu struje (i to momački) i odjednom posluješ u plusu, čak i ostvaruješ dobit. To te toliko iznenadi i odobrovolji da kreneš dijeliti novce okolo kao pijani milijarder. Stvar izgleda super ako gledaš kratkoročno. Ako gledaš dugoročno onda vidiš da onaj koji je tako odlučio treba ićui u Remetinec. Zar nije pametnije investirati te novce u povećanje efikasnosti, modernizaciju ili nešto treće te biti spreman na konkurenciju iz EU.

Još uvijek je to pod kontrolom države i dok god tako bude bilo, na takve stvari zaboravi. To je općeniti problem bio i prije, na stranu što je i teorija samoupravljanja imala to kao glavni problem.

17 godina

Ministarstvo gradisteljstva razmišlja o prijedlogu novog zakona kojim će se kažnjavati svaka kuća koja neće imati dovršenu fasadu {#}

Slijedeće je na redu prijedlog da svi moramo voziti bijele aute hehe!

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
17 godina
Pero Dinamit kaže...

Ministarstvo gradisteljstva razmišlja o prijedlogu novog zakona kojim će se kažnjavati svaka kuća koja neće imati dovršenu fasadu {#}

Taj zakon nije samo njima pao na pamet. Vani (švica, nizozemska) takodjer ne smijes dignit kucu i ostavit nezavrsenu fasadu jer narušava estetiku bla bla.

Rvat katolik!
15 godina
Old Iggy kaže...

Još uvijek je to pod kontrolom države i dok god tako bude bilo, na takve stvari zaboravi. To je općeniti problem bio i prije, na stranu što je i teorija samoupravljanja imala to kao glavni problem.

Znam to ali konji (svi koji rade u realnom sektoru i oni koji plaćaju svoje račune) su lipsali. Jedva da hodaju dok o trčanju nema ni primisli. Dok se s jedne strane Linić trudi i pokušava nešto napraviti ima krtice i one koji ostruiraju u vlastitim redovima. Nakon što pristupimo Eu i kada se tržište u potpunosti liberalizira kako će HEP sa svim tim utezima uopće poslovati?

15 godina
neaktivan

Stvar je i toplinske i ostale izolacije, odnosno energetske učinkovitosti itd., nije tako stupidno kao što nam se na prvu loptu čini. Ima smisla, za one koji samo vide punjenje proračuna u takvom zakonu. {#}

Faith divides us. Death unites us.
15 godina
Pero Dinamit kaže...

Ima tu smisla jer se želi uvesti red u graditeljstvu a ne da nam objekti izgledaju kao gradilišta 10 i više godina. Pitanje je samo da li je sada vrijeme za to?

18 godina
mario.L_hr kaže...

Znam to ali konji (svi koji rade u realnom sektoru i oni koji plaćaju svoje račune) su lipsali. Jedva da hodaju dok o trčanju nema ni primisli. Dok se s jedne strane Linić trudi i pokušava nešto napraviti ima krtice i one koji ostruiraju u vlastitim redovima. Nakon što pristupimo Eu i kada se tržište u potpunosti liberalizira kako će HEP sa svim tim utezima uopće poslovati?

U tome i je problem. Dok svaka vlada ne bude u situaciji zamijeniti sve odgovorne u svim takvim firmama koji će odgovarati direktno (i to odgovarati, ne ovo smijene me, a imam istu plaću), nikad ništa od toga. I kad se u rječniku zabrani izraz "revanšizam" i "smjenjivanje starih kadrova".

mario.L_hr kaže...

Ima tu smisla jer se želi uvesti red u graditeljstvu a ne da nam objekti izgledaju kao gradilišta 10 i više godina. Pitanje je samo da li je sada vrijeme za to?

Uvijek je vrijeme za to. Ako ideš u gradnju bez zatvorene financijske konstrukcije za taj dio priče, plati kaznu.

17 godina
odjavljen

Pazi ti to... lik iz dišpeta diže cijene, puca nagrade od 50M jer je ogročen zbog smjene koja ga čeka. :) Hahahahahha. Država kakve rijetko gdje ima.

17 godina

Onako, čisto strogo činjenično gledano, jel bi realni sektor mogao lupiti tužbu javnom da preko njihovih leđa imaju nerealno velike beneficije?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
Bukva kaže...

Onako, čisto strogo činjenično gledano, jel bi realni sektor mogao lupiti tužbu javnom da preko njihovih leđa imaju nerealno velike beneficije?

-ne, to bi bilo diskriminatorono, kao i sve ostalo što se ne tiče tvojeg prava, nego prava treće osobe. Ali moguće u rvackoj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina
Bukva kaže...

Ne. To može samo država.

17 godina
thedream kaže...

Stvar je i toplinske i ostale izolacije, odnosno energetske učinkovitosti itd., nije tako stupidno kao što nam se na prvu loptu čini. Ima smisla, za one koji samo vide punjenje proračuna u takvom zakonu. {#}

Ček, misliš da ljudi to već ne bi napravili da imaju love?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
18 godina
Pero Dinamit kaže...
thedream kaže...

Ček, misliš da ljudi to već ne bi napravili da imaju love?

U tom i je ideja - nemas love, ne kreci u izgradnju.

17 godina

A ako gradim dio po dio? Šta treba čekati 20ak god da se skupi lova pa onda sve izgraditi?

17 godina
odjavljen

Gradiš malo po malo, a ne, ekipa zapasa 900m2 i onda ostavi rb.

18 godina
Pero Dinamit kaže...

A ako gradim dio po dio? Šta treba čekati 20ak god da se skupi lova pa onda sve izgraditi?

Gradiš koliko možeš, no gradiš sve što treba. Ako 20 godina nešto gradiš, onda čekaj 20 godina pa kreni.

18 godina
Bukva kaže...

Evo rješenja za bonuse!

{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 13:02 (Old Iggy).
14 godina
odjavljen
Moze li se podnijeti prituzba na drzavnog sluzbenika zbog davanja laznih izjava?

Konkretno, rijec je o carinskim djelatnicima koji tvrde da ce se i nakon ulaska u EU placati carina na robu kupljenu u EU.

To je vec 4.put da su mi to rekli, i drugi put da to cujem od iste djelatnice.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
18 godina
Pranja kaže...
Moze li se podnijeti prituzba na drzavnog sluzbenika zbog davanja laznih izjava?

Može, naravno.

18 godina
Pranja kaže...

Konkretno, rijec je o carinskim djelatnicima koji tvrde da ce se i nakon ulaska u EU placati carina na robu kupljenu u EU.

To je vec 4.put da su mi to rekli, i drugi put da to cujem od iste djelatnice.

Probaj vidjeti ovdje.

18 godina

Sta kazete na presudu hrvatskim koljacima iz herceg bosne?

Ja kazem da su dobili i premalo ako su krivi za optuznice.

- Psiho246
17 godina
Old Iggy kaže...
Bukva kaže...

Ne. To može samo država.

To mi nekako nema smisla... De facto država bi, u tom slučaju, tužila samu sebe.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
18 godina
Bukva kaže...
Old Iggy kaže...
Bukva kaže...

Ne. To može samo država.

To mi nekako nema smisla... De facto država bi, u tom slučaju, tužila samu sebe.

Država ne tuži državu već se proces vodi protiv njenog djelatnika. Takve pritužbe idu dnevno. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice