Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.141.553
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

meni ste već lagano dosadni s tom temom...

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan

Kada veoma blesavi zakoni zakompliciraju stvari.

Ne morate komentirati samo molim vas potpišite za čas je gotovo.

http://www.change.org/petitions/optn-unos-change-policy-to-allow-pediatric-transplants-of-adult-lungs-based-on-medical-necessity

PS..

Nadam se da nisam fulao temu.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 19:01 (Ikarus01).
18 godina

Dobar dan.

Nije me dugo bilo. Jesmo se maknuli od uobicajene rosade "ustase/cetnici, Hrvati/Srbi, ima Boga/nema Boga, HDZ/SDP, homo/hetero" ili se taj program i dalje vrti?

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
17 godina

Eto ga kineski hakeri delaju punom parom,Izlanuo se i to sve uz prešutnu nit vidim nit čujem podršku kineskog vrha to sigurno uglavnom bit če zanimljivo itekak.{#}{#}

http://news.yahoo.com/blogs/ticket/chinese-hackers-breach-key-u-weapons-designs-133849940.html

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
1domagoj1 kaže...

Dobar dan.

Nije me dugo bilo. Jesmo se maknuli od uobicajene rosade "ustase/cetnici, Hrvati/Srbi, ima Boga/nema Boga, HDZ/SDP, homo/hetero" ili se taj program i dalje vrti?

Sada smo na boldanome.

18 godina
rambox kaže...

Eto ga kineski hakeri delaju punom parom,Izlanuo se i to sve uz prešutnu nit vidim nit čujem podršku kineskog vrha to sigurno uglavnom bit če zanimljivo itekak.{#}{#}

http://news.yahoo.com/blogs/ticket/chinese-hackers-breach-key-u-weapons-designs-133849940.html

Uuu, zanimljivo. Pravo je pitanje zasto takve osjetljive informacije i planovi nisu u nekakvoj lokalnoj mrezi koja nema vezu s vanjskim svijetom?

captain_soap_McTawish kaže...

Sada smo na boldanome.

Aha, znaci nista novoga. Moving on.

16 godina
neaktivan
They say freak, when you're singled out...
13 godina
1domagoj1 kaže...

Dobar dan.

ipak je tema ''što se događa s našim društvom'' - mi smo aktualni, makar to značilo i stalni kružni tok {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan

Nego da pređemo na nešto novo profesori (opet) najavljuju štrajk i to 5.6 10 dana prije kraja školske, ako se to realizira vjerovatno će pasti puno više učenika nego što je trebalo.

18 godina
zelenbic kaže...

Nego da pređemo na nešto novo profesori (opet) najavljuju štrajk i to 5.6 10 dana prije kraja školske, ako se to realizira vjerovatno će pasti puno više učenika nego što je trebalo.

A sve zbog cijelog obrazovnog sustava koji je naopak i krivo postavljen. Zbog cega tocno sad strajkaju?

17 godina
neaktivan

Jadranka Kosor na Twitteru:

''Kako bi bilo da u Ustav ugradimo zabranu političarima ( osobito demokršćanima) da imaju ljubavnice? Onima koji su u braku, jasno.''

{#}

1domagoj1 kaže...

A sve zbog cijelog obrazovnog sustava koji je naopak i krivo postavljen. Zbog cega tocno sad strajkaju?

Hoće da im se vrate sva prava i primanja koja su dobili od KraDeZea.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 20:43 (kizo2703).
17 godina
1domagoj1 kaže...
rambox kaže...

Uuu, zanimljivo. Pravo je pitanje zasto takve osjetljive informacije i planovi nisu u nekakvoj lokalnoj mrezi koja nema vezu s vanjskim svijetom?

To moraš njih pitat oni znaju najbolje,Izlanuo se no možda se radi o unutarnjoj sabotaži nekoga kojem je puko film od raznih izdarija pa je onda otškrinul vratašca jel.{#}

zelenbic kaže...

Bit če veselo da to sigurno, no kakvu smo vlast pljačkašku/izdajničku/nesposobnu imali kroz godine ništa čudno. Bit če jako nezgodno u EU hrvatskoj, to sigurno pogotovo za naše firme a kad se skoro puna čaša nezadovoljstva prelije zna se kak to ispada.Nevinašce{#}

18 godina
kizo2703 kaže...

Jadranka Kosor na Twitteru:

''Kako bi bilo da u Ustav ugradimo zabranu političarima ( osobito demokršćanima) da imaju ljubavnice? Onima koji su u braku, jasno.'' {#}

Hoće da im se vrate sva prava i primanja koja su dobili od KraDeZea.

Rofl, jel to zbilja ona?

Hm, imas li neki link koji bi podrobnije objasnio stanje prije/poslije i cijelu konkretnu situaciju?

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Rofl, jel to zbilja ona?

Hm, imas li neki link koji bi podrobnije objasnio stanje prije/poslije i cijelu konkretnu situaciju?

Je ,ovo stvarno je ona.

Gle ,konkretan link nemam ,ali pošto nije bilo volje ni želje za dogovorom ,smanjene su im plaće 3% bruto ,ukinute su im božićnice i uskrsnice ,te im je smanjen regres.

Sve ono što običan Hrvat ,koji radi kod privatnika ,nikad nije ni videl ,a kamoli dobil (dobro ,čast izuzecima).

Ali ,ako si u zadnjih godinu i pol gledal vijesti (na bilo kojoj TV) ,čital novine (bilo koje) ili bilo koji news portal ,mogel si vidjeti kaj se događa u toj trakavici.

Kratko i jasno - nema se para ,a Ribić i društvo iz sindikata bi da se štedi ,ali ne na članovima njihovih sindikata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 21:17 (kizo2703).
18 godina
neaktivan

ja iden ća, pun mi vas je kujac! ali ono PUN!

Za žrtvenike i ognjišta, s Božjom pomoći
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

\

P.S. - da se razriješi pitanje homofobije jednom zasvagda, na engleskoj Wikipediji piše da su homofobi i oni kojima su gejevi samo antipatični. Mislim, nemojte si to uzimati previše k srcu, nisu svi homofobi isti, nije da svaki homofob želi istrijebiti gejeve i kao u svemu, i u homofobiji postoje nijanse. Ali nemojte se praviti glupi i govoriti da niste homofobi kad jeste. Mislim, čim riječ završava s -fobija, to znači da je taj strah iracionalan i protiv njega se ne može svjesno boriti. Isto kao što neki imaju fobiju od paukova, tako vi imate fobiju od gejeva.

A ako je homofobno pola miliona, onda je pola miliona homofobno :)

Znaci svi smo -fobi. Svi. 

The only thing I put before me is do re.
15 godina
neaktivan

Frend mi poslao..

Križanje Vukovarske i Držićeve - Policajac skuplja bicikliste i piše im kazne... UPRAVO (28.5.13. 21:15) Tip lijevo ga je isto fotkao pa je naje...

Debildendroni

slika.. nije ju prihvatilo prvi put slika.. nije ju prihvatilo prvi put
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 21:32 (ivan dragi).
18 godina

Zašto je naje?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 21:40 (Elles D.).
15 godina
Pa cijeli dan trube na radiju da će danas pojačano kontrolirati bicikliste i motoriste, s naglaskom na kacige, svijetla i tehničku ispravnost. Danas sam vidio bar 5-6 motorista bez kacige.
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan

U maniri razgovora na ovoj temi

The only thing I put before me is do re.
18 godina
kizo2703 kaže...

Je ,ovo stvarno je ona.

Gle ,konkretan link nemam ,ali pošto nije bilo volje ni želje za dogovorom ,smanjene su im plaće 3% bruto ,ukinute su im božićnice i uskrsnice ,te im je smanjen regres.

Sve ono što običan Hrvat ,koji radi kod privatnika ,nikad nije ni videl ,a kamoli dobil (dobro ,čast izuzecima).

Ali ,ako si u zadnjih godinu i pol gledal vijesti (na bilo kojoj TV) ,čital novine (bilo koje) ili bilo koji news portal ,mogel si vidjeti kaj se događa u toj trakavici.

Kratko i jasno - nema se para ,a Ribić i društvo iz sindikata bi da se štedi ,ali ne na članovima njihovih sindikata.

Jao, jao. Nema se para, da, poznato, a svi bi nesto htjeli, dok dobar dio ne bi nista radio.

Za pocetak vratit drustveno vlasnistvo i ponovno uvesti radne akcije, a bome i ORA-e, jer ocito da danasnjoj mladezi to treba, inace jadni mi ako na mladima svijet ostaje.

17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Jao, jao. Nema se para, da, poznato, a svi bi nesto htjeli, dok dobar dio ne bi nista radio.

Za pocetak vratit drustveno vlasnistvo i ponovno uvesti radne akcije, a bome i ORA-e, jer ocito da danasnjoj mladezi to treba, inace jadni mi ako na mladima svijet ostaje.

Pa naravno. Ipak su to sindikati javnih i državnih službi. Kad su ti šta radili? (čast vrlo ,vrlo rijetkim izuzecima ,i tu izuzmimo zdravstvo).

ORA-e? Daj današnjem srednjoškolcu kramp ili lopatu - pital bi te čemu to služi!

15 godina
Već vidim pitanje (za kramp), jeli ima Android ili iOS?
Stručnjak za odmaganje...
17 godina
The Man kaže...
..Treba nam pravi vođa koji će lupiti šakom u stol i reći... "Burek je samo s mesom!"

i to bi bila glupost.. jer burek je (labavi prijevod) savijača (ili gibanica), pošto se u raznim zemljama (tu ili tamo, mi smo tu) podrazumijevaju razni defoulti, nema pravog naziva ili je burek sa sirom, burek s mesom, burek s nečim ili bez ičeg. Lupanje o stol nije baš pretjerani argument.

mario.L_hr kaže...
Pa cijeli dan trube na radiju da će danas pojačano kontrolirati bicikliste i motoriste, s naglaskom na kacige, svijetla i tehničku ispravnost. Danas sam vidio bar 5-6 motorista bez kacige.

- i treba ih kazniti, malo je falilo da prije koje minute jednog moram strugati sa šajbe. Bez svjetla preko raskršća, srećom vozim polako, skretanje... ali malo je falilo (za veliko sranje). Nekako mi kaciga nije toliko 'kažnjiva' kao ovakva vožnja gdje biciklista uopće ne razmišlja da je ''nevidljiv''. Malo je falilo, mrzim se na pomisao da je to djete moglo ... i baš ništa nebi mogao napraviti osim nadati se da nema ozbiljnijih posljedica.

-Treba misliti i paziti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 21:56 (ihush).
12 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
rambox kaže...

Ukrao si mi misao

Nema akcije bez reakcije
17 godina
mario.L_hr kaže...

Po noči ili mraku svaki bajs moral bi imat nekakvo svjeto upaljeno to sigurno, i još kad ima gume sa reflektirajučom trakom(nisu baš jeftine) na boku onda super. Ako nema prednje svjetlo bilo fiksno ili montažno, mora imat barem ono zadnje ili popularna Led žmiguša koja ima i na bokovima lampice a to za vidljivost na cesti znači jako puno.Cool

S obzirom da je takva Led žmiguša jako skupa uh, nije niti čudno da je ljudi nemaju večinom opet ušteda na krivom mjestu a za cigarete se ima jel.{#}

http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=12408

http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=11856

http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=9223

E sad ovi bedaki na motorima,Nevinašce koji voze bez kacige to je njihov rizik-problem pa kad opadne s motora onda odma na Mirogoj i to je to kak siješ tak buš požnjel.{#}

ihush kaže...

- i treba ih kazniti, malo je falilo da prije koje minute jednog moram strugati sa šajbe. Bez svjetla preko raskršća, srećom vozim polako, skretanje... ali malo je falilo (za veliko sranje). Nekako mi kaciga nije toliko 'kažnjiva' kao ovakva vožnja gdje biciklista uopće ne razmišlja da je ''nevidljiv''. Malo je falilo, mrzim se na pomisao da je to djete moglo ... i baš ništa nebi mogao napraviti osim nadati se da nema ozbiljnijih posljedica.

-Treba misliti i paziti.

Ti moraš pazit na sebe i pogotovo druge,Nevinašce tak to ide jer ne moš nikom vjerovat u prometu iako nisi kriv za nekaj opet si nadrljal kaj moš.Klasičan primjer je ovo kaj drugo, kad je zeleno pješaci i biciklisti mogu preko ali to je glupost u praksi si ko u minskom polju.

Puno ljudi je poginulo na pješačkom prjelazu, jer ne gledaju ljevo niti desno zbog budala za volanom jel zato se radi ovako jest malo gerila ali...... Odi prek ceste ili križanja kad nema nikog, dakle vidiš sam kakva je situacija bez obzira na semafor. Barem znaš da te niko ne bu zgazil, no ako avion padne na tebe to baš i ne moš izbječ jel.Smijeh{#}

18 godina
rambox kaže...

Po noči ili mraku svaki bajs moral bi imat nekakvo svjeto upaljeno to sigurno, i još kad ima gume sa reflektirajučom trakom(nisu baš jeftine) na boku onda super. Ako nema prednje svjetlo bilo fiksno ili montažno, mora imat barem ono zadnje ili popularna Led žmiguša koja ima i na bokovima lampice a to za vidljivost na cesti znači jako puno.Cool

S obzirom da je takva Led žmiguša jako skupa uh, nije niti čudno da je ljudi nemaju večinom opet ušteda na krivom mjestu a za cigarete se ima jel.{#}

http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=12408

http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=11856

http://www.rog-joma.hr/oprema_detalj.php?i=9223

Ja sam takve nabavil u Baumaxu ili Bauhausu ne znam vise, za nekih 50-ak kn oba dvije. A veli frend da ima i na eBay-u za nekih par dolara.

14 godina
neaktivan
ihush kaže...
The Man kaže...
..Treba nam pravi vođa koji će lupiti šakom u stol i reći... "Burek je samo s mesom!"

i to bi bila glupost.. jer burek je (labavi prijevod) savijača (ili gibanica), pošto se u raznim zemljama (tu ili tamo, mi smo tu) podrazumijevaju razni defoulti, nema pravog naziva ili je burek sa sirom, burek s mesom, burek s nečim ili bez ičeg. Lupanje o stol nije baš pretjerani argument.

mario.L_hr kaže...

-Treba misliti i paziti.

i mene danas jedna budala skoro zaljepila za šajbu(budala je uvijek drugi učesnik),Vozim je sa lijepo usred dana po cesti sa strane i neka budala ispred mene sam odjednom skrene u neku auto praonicu bez da je upalio zmigavac ili poceo kočit(vidio bi mu crvena svjetla iza pa bi i ja za kočio)al ne tip sam skrene i boli ga kita jedva sam ga izbjego...

a ta svijetla nisu baš skupa http://www.ebay.com/itm/Silicone-Bike-Bicycle-Rear-Wheel-LED-Flash-Light-With-Unique-Design-MM-/111026779004?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item19d9b6337c evo jedno 10 kn kako koja boja kupite si jednu za iza jednu za naprijed a i ovo je dobra stvar da vas primjete u mraku 

http://www.ebay.com/itm/4Color-LED-Flashlight-Bike-Bicycle-Motorbicycle-Wheel-Tyre-Valve-Cap-Cover-Light-/310619486721?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item48525d3a01

15 godina
neaktivan
 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
17 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Stvarno, koji se to k događa s našim društvom? Pa ovo je stvarno previše {#}

KraDeSe samo dokazuje ,da i kad misliš da ne može niže i prljavije ,oni to mogu!!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice