Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.019.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
kizo2703 kaže...

Ustavni sud jeste politička institucija ,i većina sudaca ,iako su nestranački ljudi ,došli su na taj položaj zahvaljujući zalaganju političkih stranaka da imaju ''svoje'' ljude tamo.

Linkanje blogova kao argumentacija? {#}

Jedan od komentara:

''Brak je ustanovljen još u Zemaljskom raju, a takav će, bez izuzetka, biti i u Tisućgodišnjem kraljevstvu koje će uskoro Krist ustanoviti. Zapravo aktivirati, jer je već ustanovljen. Oni koji budu negirali brak kao Božju ustanovu jednostavno će biti protjerani u pakao gdje danas nažalost završava većina duša, jer su zahvaćene liberalnim svjetonazorom.
Povjest se vraća sve do Sodome, otud ova potreba ateista da ozakoni ono što se protivi Evanđelju.
Nikolina, navrati na moj blog. Samo klikni na nick.
PS. Uskoro počinju veće kazne za ubojstva i nakazna zakonodavstva mnogih državnih vlasti. Abortus i istospolna partnerstva najviše ljute Boga, pa slijede jako učestale oluje, poplave, požari, ratovi, pojava čireva na ljudima (Otk 16,2), jer sida nije bila dovoljna pedagoška opomena za ljude. I ostale kazne, koje su tako strašne da je bolje ne spominjati ih.
Hvala Nikolina što svojim pisanjem i molitvama doprinosiš da se kazne smanje.
U očekivanju skore Kristove Opomene (Upozorenja), i zatim Njegovog drugog dolaska, kad više neće doći kao Spasitelj, nego kao Sudac, pozdravljam te.''

Stvarno ,argumenti su vrhunski!! {#}

Jao, majko mila... Link nije bio nikakav argument nego eto naišao sam na zanimljiv unos, izgleda da tebi treba sve kao djetetu objašnjavati, a vjeruj mi za to nemam živaca ni vremena. 

Čitao sam samo zadnju obavijest na blogu, tj. argumentacije koje si ti očito namjerno preskočio jer su imale smisla i skočio 3 dana skrolanja dole da nađeš nešto drugo i to komentiraš, svaka ti čast.

A to tvoje mišljenje o Ustavnom sudu sam i očekivao. Mislim malo si makni taj ego sa strane i priznaj sam sebi da ova odluka Ustavnog suda jedina logična s obzirom na način na koji su uopće uveli ZO. A i možeš govoriti sebi i dalje da je to primarno politički sud, ako ti je tako lakše probavit ovu odluku.

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina
captain_soap_McTawish kaže...
Batista kaže...

Zadnje postavljenim linkom sam samo htjel doznacit kako se koplja lome oko gayeva i njihovim problemima, a nas hetero, skoro, pa ko fucka...

Koja su prava uskraćena heteroseksualcima?

Batista kaže...

Samo iz razloga sto muski spol ne moze ostat u drugom stanju.

Koliko vidim, dosta ljudi kao glavni argument protiv homoseksualnosti koristi se tom mogućnošću stvaranja novoga života. Hetero par je produktivan ljudskome društvu jer stvara novoga člana društva, a homo par je neproduktivan i zato treba biti u podređenome položaju u odnosu na hetero par. Vi mislite da ste toliko posebni zbog toga što možete stvoriti novog člana društva.

E pa iskreno, niste baš toliko posebni. Za napraviti dijete, posebno danas, ne treba baš previše sposobnosti. To može skoro svaka budala, pa čak i jedan trinaestogodišnjak.

Najveći problem je odgojiti dijete. Stvoriti dijete je jedna stvar, a napraviti od toga djeteta pojedinca koji će biti koristan član društva je sasvim druga stvar. To je već ozbiljnija investicija koja zahtijeva jako puno novca, vremena (skoro 20 god.), živaca i čega već ne. I ne vidim razloga zašto homoseksualni parovi to ne bi mogli raditi? Prijašnja iskustva su pokazala da oni u tome uspijevaju jednako, pa negdje čak i bolje nego heteroseksualni parovi.

Mislim da su njihova prava puno manji problem nego problemi cca 500 000 ljudi koji nemaju posla, samo sam htio ukazat na to. (u nasoj najljepsoj nasoj) - istina je da nekim stvarima se pridodaje previse medijske paznje...

Homo par je neproduktivan, seksualnost je stvar odabira... Blazena sloboda odabira.

Tko je rekao da smo mi posebni (?) :/

Istina da nismo, no isto tako, nismo ni svi jednaki, ni homo ni hetero... Ima smeca na obje strane. Naravno, vise smrdi iz hetero tabora jer nas je vise (ajd valjda bude tako jos jedno vrijeme)...

A recimo kod biseksualaca, kad bi zensko htjelo igrat ulogu tate, a musko ulogu mame - to bi bilo mozda hm... ajd prihvatljivije u nekom buducem vremenu, dok nesto jace napredujemo :)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:54 (Batista).
17 godina
neaktivan
Batista kaže...
Recimo, ne smeta me sto osobe s istospolnom orijentacijom zele u najmanju ruku zivjeti.

Smeta me sto se neki od njih zele crkveno vjencat i svoju zajednicu imenovat kao brak i za to se bore. (neka tu zajednicu imenuju nekako drugacije)

Nitko ne dira crkveno vjenčanje. Građanski brak je na tapeti, onaj zakonski regulirani, ono što kod matičara napraviš a tamjan ne miriso :P

Da ne napominjemo da u hrvatskoj to trenutno nije moguće napraviti homoljudima

Da ne napominjemo da nije bilo ni izgledno da će se to uvesti.

A ako nećeš pisati Homoobiteljski zakon i u njega prepisati obiteljski (što je besmislica) naravno da ćeš homoobiteljsku zajednicu regulirati obiteljskim zakonom (koji nema veze s crkvom)

*edit*

trenutno se poziva na referendum da se ovo :

BRAK

Članak 5.

Brak je zakonom uređena životna zajednica žene i muškarca.

prebaci u ustav. Iako već postoji u zakonu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 17:55 (Dr. Zoidberg).
17 godina
Dr. Zoidberg kaže...

Nitko ne dira crkveno vjenčanje. Građanski brak je na tapeti, onaj zakonski regulirani, ono što kod matičara napraviš a tamjan ne miriso :P

Dobro, kod nas ne dira, bar ne jos kolko ja znam, al kak je krenulo, ne vidim da se ne bi moglo dalje prosirit... KLIK  (na ostale crkve, jer ovo je ipak evangelisticko-luteranska crkva)

Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:02 (Batista).
16 godina
Batista kaže...

Dobro, kod nas ne dira, bar ne jos kolko ja znam, al kak je krenulo, ne vidim da se ne bi moglo dalje prosirit... KLIK

Pročitaj članak malo bolje:

Od 1997. Evangelistička crkva ponudila je gej parovima blagoslov njihove veze. Pastorima ostaje pravo da odbiju vjenčati neki par, no uvijek će biti pastora koji će reći da, objasnila je Ellen Aagaard Petersen iz odnosa za javnost Evangelističke crkve.

Ovu religijsku instituciju (koja nema baš previše veze sa rimokatoličkom crkvom) nitko nije zakonski prisilio na vjenčavanje gej parova, već je ona sama na to pristala.

16 godina
neaktivan
epic kaže...

Jao, majko mila... Link nije bio nikakav argument nego eto naišao sam na zanimljiv unos, izgleda da tebi treba sve kao djetetu objašnjavati, a vjeruj mi za to nemam živaca ni vremena. 

Čitao sam samo zadnju obavijest na blogu, tj. argumentacije koje si ti očito namjerno preskočio jer su imale smisla i skočio 3 dana skrolanja dole da nađeš nešto drugo i to komentiraš, svaka ti čast.

A to tvoje mišljenje o Ustavnom sudu sam i očekivao. Mislim malo si makni taj ego sa strane i priznaj sam sebi da ova odluka Ustavnog suda jedina logična s obzirom na način na koji su uopće uveli ZO. A i možeš govoriti sebi i dalje da je to primarno politički sud, ako ti je tako lakše probavit ovu odluku.

Prvo i osnovno: kultura dijaloga. Zato pripazi na riječi i ne omalovažavaj sugovornike!!

Ma molim te? Koja je razlika između te rasprave i ove ovdje (osim ,mora se priznati ,puno veće kulture diskutanata)?! I tamo se javljaju različiti pravovjernici ,koji bi sve koji nemaju isto mišljenje slali na preodgoj i liječenje.

Baš namjerno nisam ništa preskakao ,ali baš me se nisu nešto dojmili ''argumenti''. (osim onog kojeg sam quotao ,frajer me dobbro nasmijao - ko da je ispao iz 1450-te)

Da ,Ustavni sud jeste politički ,i to nisam ja izjavio - to će ti reći svaki poznavatelj istog.

Dakle ZO: u pitanju je procedura donošenja ,ne sadržaj istog.

Odluka o donošenju nije objavljena u Narodnim novinama!

Ali ,očito to katolibane nije briga ,oni su dobili što su htjeli ,i to usred predizborne kampanje.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:33 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
Da ,Ustavni sud jeste politički ,i to nisam ja izjavio - to će ti reći svaki poznavatelj istog.

Ali ,očito to katolibane nije briga ,oni su dobili što su htjeli ,i to usred izborne kampanje.

Ako ćemo ovako rezonirati onda je svaki sud/institucija/.... politička. Uvijek netko nekoga imenuje na neku poziciju. Ako pogledaš sastav suda i koliko sam ja shvatio jednoglasnost u odluci, mislim da je jasno da odluka nije politička već se tiče procedure. Mislim da je dosta prakse nepoštivanja procedura i nametanja volje po principu jačega. Bez obzira o čemu se radilo. Vlast i njeni predstavnici bi trebali biti prvi koji poštuju i brane proceduru jer je ona temelj uređene države. Žalosno je što se sada vlastita greška brani na način na koji se brani, ljudski je priznati pogriješili smo i ispravit ćemo pogrešku koju smo napravili.

Stručnjak za odmaganje...
13 godina

http://www.index.hr/vijesti/clanak/donji-dom-britanskog-parlamenta-izglasao-zakon-o-gay-brakovima/679013.aspx

Kada lord argumentira:

''U jeku javne rasprave mogli su se čuti brojni razlozi "za" i "protiv". "Zamislite da imamo kraljicu koja je lezbijka i odlučila se udati drugom djevojkom, a nakon toga imati dijete i netko joj donira spermu. Može li to dijete biti prestolonasljednik?", upitao se konzervativni Lord Tebbit u The Guardianu.''

Muko moja {#}

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
ElektričnaOvca kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/donji-dom-britanskog-parlamenta-izglasao-zakon-o-gay-brakovima/679013.aspx

Kada lord argumentira:

''U jeku javne rasprave mogli su se čuti brojni razlozi "za" i "protiv". "Zamislite da imamo kraljicu koja je lezbijka i odlučila se udati drugom djevojkom, a nakon toga imati dijete i netko joj donira spermu. Može li to dijete biti prestolonasljednik?", upitao se konzervativni Lord Tebbit u The Guardianu.''

Muko moja {#}

Hoćeš reći da smo po ovom pitanju IN i da pratimo svjetske trendove.{#}

13 godina
mario.L_hr kaže...

Hoćeš reći da smo po ovom pitanju IN i da pratimo svjetske trendove.{#}

Yup, ionako se zna da se ovdje ne radi o nekakvim tamo pravima, već o pomodarstvu {#}

edit: zašto ne bismo proširili raspravu na brakove glupih ljudi i treba li iste zabraniti? mogući argumenti: - veća je šansa da će glupi ljudi imati glupu djecu, te zatupiti posvojenu

- glupi ljudi nedovoljno doprinose napretku čovječanstva, a često i ugrožavaju napredak istog svojim glupim potezima

Argumenti glupih ljudi se, a priori, neće uvažavati zbog očigledne pristranosti, no očekuje se da će se oni svejedno javljati jer, naravno, ne znaju da su glupi.

Koliko god ovo bilo s razlogom smiješno, protiv brakova glupih ljudi postoji više potkrepljivih argumenata nego što je to slučaj u našoj aktualnoj temi.

edit2: ispričavam se ovima sa TU na proširenju svog posta, shvatiti ću ako želite ukloniti/premjestiti svoje palčeve nakon čitanja ovih dodataka :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 18:47 (ElektričnaOvca).
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Ako ćemo ovako rezonirati onda je svaki sud/institucija/.... politička. Uvijek netko nekoga imenuje na neku poziciju. Ako pogledaš sastav suda i koliko sam ja shvatio jednoglasnost u odluci, mislim da je jasno da odluka nije politička već se tiče procedure. Mislim da je dosta prakse nepoštivanja procedura i nametanja volje po principu jačega. Bez obzira o čemu se radilo. Vlast i njeni predstavnici bi trebali biti prvi koji poštuju i brane proceduru jer je ona temelj uređene države. Žalosno je što se sada vlastita greška brani na način na koji se brani, ljudski je priznati pogriješili smo i ispravit ćemo pogrešku koju smo napravili.

Za razliku od ''običnih'' sudaca ,suci Ustavnog suda biraju se u Saboru ,u izboru ne sudjeluje nijedna druga ''grana'' vlasti i samim tim su ''ovisni'' o politici ,pošto ,za razliku od većine država gdje toga nema ,idu na reizbor.

Gle ,ne velim ništa protiv toga ,Jovanović i društvo su zayebali.

Uz onoliku viku protiv ,trebalo je pet puta sve prekontrolirati.

A ne da im sad sruše ZO zato jel se netko nije sjetio da to treba objaviti u Narodnim Novinama (karikirano). {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 19:44 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...

Za razliku od ''običnih'' sudaca ,suci Ustavnog suda biraju se u Saboru ,običnom većinom ,u izboru ne sudjeluje nijedna druga ''grana'' vlasti i samim tim su ''ovisni'' o politici ,pošto ,za razliku od većine država gdje toga nema ,idu na reizbor.

Gle ,ne velim ništa protiv toga ,Jovanović i društvo su zayebali.

Uz onoliku viku ,trebalo je pet puta sve prekontrolirati.

Ako mene pitaš onda su "obični" suci veći problem od ustavnih sudaca. Imenuje ih Državno sudbeno vijeće.

Članak 124.

Državno sudbeno vijeće je samostalno i neovisno tijelo koje osigurava samostalnost i neovisnost sudbene vlasti u Republici Hrvatskoj.

Državno sudbeno vijeće, u skladu s Ustavom i zakonom, samostalno odlučuje o imenovanju, napredovanju, premještaju, razrješenju i stegovnoj odgovornosti sudaca i predsjednika sudova, osim predsjednika Vrhovnog suda Republike Hrvatske.

Odluke iz stavka 2. ovoga članka Državno sudbeno vijeće donosi na nepristran način, a na temelju kriterija propisanih zakonom.

Državno sudbeno vijeće sudjeluje u osposobljavanju i usavršavanju sudaca i drugog pravosudnog osoblja.

Državno sudbeno vijeće ima jedanaest članova, a čine ga sedam sudaca, dva sveučilišna profesora pravnih znanosti i dva saborska zastupnika, od kojih jedan iz redova oporbe.

Članovi Državnoga sudbenog vijeća biraju predsjednika između sebe.

Predsjednici sudova ne mogu biti birani za članove Državnoga sudbenog vijeća.

Članovi Državnoga sudbenog vijeća biraju se na razdoblje od četiri godine, s tim da članom Državnoga sudbenog vijeća nitko ne može biti više od dva puta.

Djelokrug, ustrojstvo, način izbora članova i način rada Državnoga sudbenog vijeća uređuju se zakonom.

Sjedište Državnog sudbenog vijeća je Ulica grada Vukovara 49/4, Zagreb

17 godina
neaktivan

I tako, danas su me 13 puta zaustavili u ime obitelji.

Pa reko "Sorry I don't speak Croatian, could you translate what's your cause?"

Veli frajer We want a referendum  to protect family in our constitution so that our children have normal future.

Im sorry but i'm not a citizen so i can't sign, but my boyfriend is so if you have flyers i can  give it to him, he apsolutely adores children...

Dok sam se spremao odskakukati sa štanda, mogu se zakleti da sam čuo taktove "Po po po poker face"...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
Nego sta je nego pomodarstvo. Zapravo retro stil. Furka na anticku grcku.
Potpis!
13 godina

Uostalom, i glupi ljudi mogu pronaći utjehu i zaplesati na ''Born this way''.

17 godina
protjeran
kizo2703 kaže...

Ali ,očito to katolibane nije briga ,oni su dobili što su htjeli ,i to usred predizborne kampanje.

Koji su to poznavatelji istog? HNS-ov Igor Kolman, zagovaratelj prvotnog ZO, možda? Kojeg su učili na fakultetu da je Ustavni sud politički sud.

Katolibane? Stvarno? Jako kulturno od čovjeka koji proziva za kulturnost.

Jesi siguran da je zato što nije objavljena u NN? Dopis Ustavnog suda govori drukčije (drugim riječima lažeš):

I. Pokreće se postupak za ocjenu suglasnosti s Ustavom i zakonom te se ukida Odluka o uvođenju, praćenju i vrednovanju provedbe Kurikuluma zdravstvenog odgoja u osnovnim i srednjim školama klasa: 602-01/12-01/00431, ur.broj: 533-21-12-0005 od 31. siječnja 2013. ministra znanosti, obrazovanja i sporta, objavljena u "Narodnim novinama" broj 17 od 13. veljače 2013., koja je stupila na snagu 21. veljače 2013., te njezin sastavni dio: Kurikulum zdravstvenog odgoja.

Uopće nije bit u NN, nego citiram:

Ustavni sud ocjenjuje neprihvatljivim da stupanju na snagu propisa takvog sadržaja i takve pravne snage nije prethodilo davanje mišljenja vijeća roditelja (članak 137. stavak 4. Zakona o odgoju) niti je u proces bilo uključeno Nacionalno vijeće za odgoj i obrazovanje, a nije bila provedena ni javna rasprava unutar demokratski organizirane institucionalne procedure...

Molio bih te da pročitaš (barem letimično) odluku suda pa onda tek komentiraš:

http://www.vecernji.hr/vijesti/ovo-je-odluka-ustavnog-suda-zdravstvenom-odgoju-clanak-557690

(obrati pozornost na 13, 13.1, 13.2, 13.3 u kojem su prošli o modulima I, II, II i IV)

A complex man drawn off of simplicity.
16 godina
neaktivan
wyks kaže...

Veli frajer We want a referendum  to protect family in our constitution so that our children have normal future.

Im sorry but i'm not a citizen so i can't sign, but my boyfriend is so if you have flyers i can  give it to him, he apsolutely adores children...

Dok sam se spremao odskakukati sa štanda, mogu se zakleti da sam čuo taktove "Po po po poker face"...

Znači ,nije bitno ,možeš bit i Englez ,samo potpiši. A mi ćemo se već snaći za JMBG ili OIB!! {#}

Koliko samo takvih potpisa ima od tih 380 000?

17 godina
neaktivan

Moram priznati da me nisu pitali za drzavljanstvo niti su me stigli nagovarat na potpis. 

A da jesu pitali za drzavljanstvo rekao  bih da sam Nizozemac, sin dvojice Talijana koji su prostitutki iz Zrenjanina platili da bude surogat majka.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...

Prvo i osnovno: kultura dijaloga. Zato pripazi na riječi i ne omalovažavaj sugovornike!!

Ma molim te? Koja je razlika izmeđau te rasprave i ove ovdje (osim ,mora se priznati ,puno veće kulture diskutanata)?! I tamo se javljaju različiti pravovjernici ,koji bi sve koji nemaju isto mišljenje slali na preodgoj i liječenje.

Baš namjerno nisam ništa preskakao ,ali baš me se nisu nešto dojmili ''argumenti''. (osim onog kojeg sam quotao ,frajer me dobbro nasmijao - ko da je ispao iz 1450-te)

Pričaš o kulturi dijaloga i omalovažavanju, a koristiš riječi poput "katolibani" i govoriš o "frajeru koji kao da je ispo iz 1450-te (BTW redni broj se piše s točkom, a ne sufiksom)". Toliko o ozbiljnosti bilo kakve rasprave s tobom.

wyks kaže...

Wow, you are so cool man. Znanje engleskog jezika je "must have" (za svakog hipstera) ovog proljeća.

kizo2703 kaže...
wyks kaže...

Znači ,nije bitno ,možeš bit i Englez ,samo potpiši. A mi ćemo se već snaći za JMBG ili OIB!! {#}

Koliko samo takvih potpisa ima od tih 380 000?

Zapravo, sumnjam da ima toliko mnogo manjkavih potpisa, jer se svi provjeravaju, pa bi isti bili poništeni. Bilo bi vrlo neozbiljno, da ne kažem glupo, od aktivista da koriste takve načine prikupljanja.

wyks kaže...

Moram priznati da me nisu pitali za drzavljanstvo niti su me stigli nagovarat na potpis. 

A da jesu pitali za drzavljanstvo rekao  bih da sam Nizozemac, sin dvojice Talijana koji su prostitutki iz Zrenjanina platili da bude surogat majka.

{#}

Još pokušavam shvatiti smisao takvog ophođenja s ljudima.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 19:44 (farty).
17 godina
odjavljen
farty kaže...
wyks kaže...

Wow, you are so cool man. Znanje engleskog jezika je "must have" (za svakog hipstera) ovog proljeća.

Pa već sada je mandatorno za svakoga.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
17 godina
farty kaže...

Pričaš o kulturi dijaloga i omalovažavanju, a koristiš riječi poput "katolibani" i govoriš o "frajeru koji kao da je ispo iz 1450-te (BTW redni broj se piše s točkom, a ne sufiksom)". Toliko o ozbiljnosti bilo kakve rasprave s tobom.

Jel to dolazi od osobe koja je osobi s višegodišnjim iskustvom na najvišoj razini u sportu na tematiku trenažnog procesa kontrirala (doslovno) riječima - "Ja sam naučio anatomski atlas napamet, a ti si debil!"?

Čisto link koji nisu pratili raspravu...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:03 (Bukva).
16 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...

Startaj referendum!

Bit ce mi prvi dobar razlog da letim do HR.

They say freak, when you're singled out...
16 godina
Tonči kaže...
farty kaže...
wyks kaže...

Donedavno se moglo kandidirati za eu parlament bez dobrog znanja engleskog. Dakle nije za svakoga
Potpis!
16 godina
neaktivan
epic kaže...

Koji su to poznavatelji istog? HNS-ov Igor Kolman, zagovaratelj prvotnog ZO, možda? Kojeg su učili na fakultetu da je Ustavni sud politički sud.

Katolibane? Stvarno? Jako kulturno od čovjeka koji proziva za kulturnost.

Molio bih te da pročitaš (barem letimično) odluku suda pa onda tek komentiraš:

To su - barem polovica političara u Hrvatskoj i dvije trećine profesora na Zagrebačkom sveučilištu.

Da ,katolibani:

(samo najpoznatiji)

Pročitano je sve ,ali ako ti sve shvaćaš doslovno ,sorry.

farty kaže...

Zapravo, sumnjam da ima toliko mnogo manjkavih potpisa, jer se svi provjeravaju, pa bi isti bili poništeni. Bilo bi vrlo neozbiljno, da ne kažem glupo, od aktivista da koriste takve načine prikupljanja.

Au ,još jedan ,nayebo sam. Uz to je i grammar nazi!!

S obzirom da su potpise sakupljali i po stanovima (zabranjeno zakonom) i da su na štandovima potpise prikupljali maloljetnici (zabranjeno zakonom) ,pitanje je koliko.

Ali ipak smo mi Hrvatska ,pa je sve moguće.

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:14 (kizo2703).
17 godina

Dosadni ste.

Rvat katolik!
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Dosadni ste.

A yebi ga ,nema više Keruma. {#}

Bukva kaže...
Jel to dolazi od osobe koja je osobi s višegodišnjim iskustvom na najvišoj razini u sportu na tematiku trenažnog procesa kontrirala (doslovno) riječima - "Ja sam naučio anatomski atlas napamet, a ti si debil!"?

A ,znači pet dana na forumu i već se kolje gdje god stigne? Fino ,fino .... očito neki povratnik ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 20:21 (kizo2703).
15 godina
farty kaže...
Fuć pljuć.. (Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.)

kizo2703 kaže...
A ,znači pet dana na forumu i već se kolje gdje god stigne? Fino ,fino .... očito neki povratnik ...

(za one koje ne razumeju engleski ovo vam je engleska verzija domaćeg hita "kolko Vas ima.. jbote kolkoo vas imaaa").

Nevezano za temu, šta je ponestalo kartona u redakciji? Šaljem sutra preporučeno, imam friške, 185gramske, u cherry crvenoj i shady crnoj verziji.

EDIT:

You get a free ban, and You get a free ban, EVERYONE gets a free ban. You get a free ban, and You get a free ban, EVERYONE gets a free ban.
Jedan vic da budem u skladu s temom: Izađe dubrovčanka iz pekare i veli: ovaj kifl je baš kroâsan {#}

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.5.2013 21:10 (ivan dragi).
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
farty kaže...
wyks kaže...

Ne kažem da se ne treba znati, ja ga učim 10 godina, ali nije mi neki pokazatelj naprednosti kod ljudi koji ga govore. Samo ispada poput kakvog "douchebaga" kada ga govori u Hrvatskoj, a zna hrvatski i priča s Hrvatima.

Bukva kaže...
farty kaže...

Čisto link koji nisu pratili raspravu...

Molio bih te da mi odgovoriš na pitanje: Kakve veze ima moje obrazovanje o sudjelovanju na ovoj temi? Jesi li ti diplomirani "referendumolog" pa si jedini kadar govoriti u sklopu trenutne teme? Ne mogu vjerovati da se "kačiš" na mene jer sam educiran i sada to pokušavaš banalizirati. Jednostavno ne razumijem tvoj mentalni sklop koji je "namješten" na isključivo i samo svađanje.

A da te ispravim, ne tvrdim nigdje da imam iskustva na najvišoj razini u sportu (?!), ali ako te zanima mentorirali su me liječnici hrvatske nogometne reprezentacije i olimpijskih vrsta, što je nebitno jer to nisam do sada nigdje spominjao, a ti onda izokrećeš moje riječi i nadodaješ izmišljotine.

Što se tiče toga da sam naučio anatomiju napamet, mislim da je to za pohvalu jer za razliku od nekih nisam trebao kupiti taj ispit. Ako jednog dana završiš kod doktora (ne daj Bože, ne želim ti to), bit ćeš sretan jer zna anatomiju, pa te molim bez omalovažavanja tuđe edukacije i izobrazbe. Zadnje što želim reći je da si pogrješno citirao moju poruku iz prošle teme koja je glasila: "Ja nisam prolisto taj atlas ja sam ga naučio napamet (to se radi na studijima, bukve to ne znaju)." - Nisam te nigdje nazvao debilom, ne znam zašto si onda to stavio u navodnike, valjda me želiš ocrniti pred drugima.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
12 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
 Jako sam smiješan jer mislim da sam moderator, i mislim da su oni nesposobni pa ja trebam aludirati tko treba dobiti ban, a tko karton.

I ja sam se spustio razinu niže i poigrao se s tvojim citatom. I nije baš tako zabavno kako se činilo.

Izrazito si konstruktivan u ovoj temi {#}, hvala ti na tome.

13 godina

jel ovo protjerani novak92?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice