Ustavni sud jeste politička institucija ,i većina sudaca ,iako su nestranački ljudi ,došli su na taj položaj zahvaljujući zalaganju političkih stranaka da imaju ''svoje'' ljude tamo.
Linkanje blogova kao argumentacija? 
Jedan od komentara:
''Brak je ustanovljen još u Zemaljskom raju, a takav će, bez izuzetka, biti i u Tisućgodišnjem kraljevstvu koje će uskoro Krist ustanoviti. Zapravo aktivirati, jer je već ustanovljen. Oni koji budu negirali brak kao Božju ustanovu jednostavno će biti protjerani u pakao gdje danas nažalost završava većina duša, jer su zahvaćene liberalnim svjetonazorom.
Povjest se vraća sve do Sodome, otud ova potreba ateista da ozakoni ono što se protivi Evanđelju.
Nikolina, navrati na moj blog. Samo klikni na nick.
PS. Uskoro počinju veće kazne za ubojstva i nakazna zakonodavstva mnogih državnih vlasti. Abortus i istospolna partnerstva najviše ljute Boga, pa slijede jako učestale oluje, poplave, požari, ratovi, pojava čireva na ljudima (Otk 16,2), jer sida nije bila dovoljna pedagoška opomena za ljude. I ostale kazne, koje su tako strašne da je bolje ne spominjati ih.
Hvala Nikolina što svojim pisanjem i molitvama doprinosiš da se kazne smanje.
U očekivanju skore Kristove Opomene (Upozorenja), i zatim Njegovog drugog dolaska, kad više neće doći kao Spasitelj, nego kao Sudac, pozdravljam te.''
Stvarno ,argumenti su vrhunski!! 
Jao, majko mila... Link nije bio nikakav argument nego eto naišao sam na zanimljiv unos, izgleda da tebi treba sve kao djetetu objašnjavati, a vjeruj mi za to nemam živaca ni vremena.
Čitao sam samo zadnju obavijest na blogu, tj. argumentacije koje si ti očito namjerno preskočio jer su imale smisla i skočio 3 dana skrolanja dole da nađeš nešto drugo i to komentiraš, svaka ti čast.
A to tvoje mišljenje o Ustavnom sudu sam i očekivao. Mislim malo si makni taj ego sa strane i priznaj sam sebi da ova odluka Ustavnog suda jedina logična s obzirom na način na koji su uopće uveli ZO. A i možeš govoriti sebi i dalje da je to primarno politički sud, ako ti je tako lakše probavit ovu odluku.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold

, hvala ti na tome.