Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.299.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Meni ovo smrdi na lobiranje od strane  Monsanta i kompanije...

http://nutricionizam.com/index.php/novosti/51-eu-zeli-regulirati-kultivaciju-svog-voca-i-povrca 

Skoro sam zaboravio.

"Growing your own food is like printing your own money"

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 11:19 (MegaMass 2000).
16 godina
neaktivan
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

Oppa Putin style? Ili pak Milinovic style :D

Rvat katolik!
17 godina
tnakir kaže...

Oppa Putin style? Ili pak Milinovic style :D

-kad bi to bile jedine seljačine na političkoj sceni... kažem, Kerum sve više raste u mojim očima, pojanviše zbog ograničenja visine kipića (menje zbog sexy seke). Navijma da napravi barem 40m ako ne i 1040m visok kip. To nas može staviti na kartu (i google maps), ne tamo neki kipek mali. .. Pa s te strane, (kakvi smo mi balkanci..) umjesto da ga klikamo i lajkamo, .. PSY-gangam. Zamislite da je sad taj profil npr u CCNovim udarnim vijestima!!  Da ga presveti Franjo, lajka, da se Putin nasmije.. e to bi bio onaj twist koji nama nedostaje. Ako si seljačina, barem izvuci korist, ili si samo seljačina.

-idem ga lajkati. Klik po klik, još samo par miliona istomišljenika i eto nam boljitka. Pazi mogućnost, seoski turizam u kojem vidiš pravu seljačinu (ne one hollywoodske, nego ove naše Vinetuovske)...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan

Opravdan razlog zašto se ne smije. Poštujem.

Faith divides us. Death unites us.
18 godina
neaktivan
thedream kaže...

Opravdan razlog zašto se ne smije. Poštujem.

Pa umjesto ajfona mogao si je kupiti zub ili dva...

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 13:00 (MegaMass 2000).
18 godina
18 godina
neaktivan
18 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
18 godina
Danny_HR kaže...

Ja ne znam misle li oni ozbiljno s tom stranicom, jer ako je ovo uistinu ozbiljno...LOL

"I nikad prežaljenom Prvom Precjedniku Republike Hrvatske Doktoru Franji Tuđmanu srce bi zakucalo brže kada vi ovo vidijo ! Bravo Gradonačelniče ! Neka vidu kako izgleda zapovjednik ! Uz Bandića i Krista protiv komunista !!!"

Rvacki pravopis.

- Psiho246
14 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Upucat ću se.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Hipnotisana Gomila

Pozdrav usnulom potomstvu :)

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ma ovo ne moze biti provjerena informacija.... presuludo je.

They say freak, when you're singled out...
18 godina
Deus ex machina kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ma ovo ne moze biti provjerena informacija.... presuludo je.

http://danas.net.hr/svijet/europa-nece-zabraniti-uzgoj-domacih-vrsta-biljaka

- Psiho246
18 godina
MegaMass 2000 kaže...

Meni ovo smrdi na lobiranje od strane  Monsanta i kompanije...

http://nutricionizam.com/index.php/novosti/51-eu-zeli-regulirati-kultivaciju-svog-voca-i-povrca 

Skoro sam zaboravio.

"Growing your own food is like printing your own money"

Normalno da je to lobiranje itekak,Nevinašce kakve gluposti certificirano sjemenje koje EU budaletine i njihove ideje samo kaj naši ljudi uopče nit ne znaju kud idu normalno.Uglavnom nek si nabiju te EU zamisli u šupak, naš čovjek na balkanu bude sadil šta oče za svoje potrebe i gotovo tu nema nikakve promjene.{#}

Ak si ja na svom privatnom imanju, posadim šta oču od sjemena stare sorte(a to rade mnogi danas) ili slično koje nema pišljive i blesave certifikate.Ko če meni ič gledat šta ja imam u vrtu posađeno, kak sam več rekel ništa od takvih ideja nek idu u vražju mater EU budaletine s tim svojim šargopirgastim zamislima.{#}

MegaMass 2000 kaže...
http://www.jutarnji.hr/srbija-povecala-industrijsku-proizvodnju-za-5-2-posto-i-izasla-iz-krize-u-hrvatskoj-nema-pomaka/1101157

Normalno da kad su se Srbi naslonili na Rusiju,Izlanuo se ništa čudno Srbi dosta toga prodaju kod Rusa pogotovo hranu. Rusi traže poštenu hranu, koja još nije zagađena te GMO svakakva dakle ovo iz EU jel.Cool

A sad malo u realnost koje hrvati nisu svjesni,Nevinašce evo šta kaže tip koji je recimo kreiral Euro jel uglavnom i on diže ruke od tog sistema spustila se gusta magla. Dugo mu je trebalo da posloži lončiče, fučkaj ga smotanog malo se prekalkuliral izgleda sve su to oni fino zamislili na papiru ali praksa je nekaj sasvim drugo.{#}Izlanuo se

http://www.vecernji.hr/biznis/utemeljitelj-eura-poziva-raspad-valute-prijeti-katastrofa-clanak-549226

http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/10039329/German-euro-founder-calls-for-catastrophic-currency-to-be-broken-up.html

Opet direkt linkovi ne šljakaju a zakaj i zbog čega to niti Tesla ne bi znal fučkaj ga.Nevinašce

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 19:29 (rambox).
17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Na svu srecu, kako je psiho linkao, to je odbijeno u vec prvom koraku, ali hipoteticki, da je prihvaceno - procitaj si malo o ovom slucaju.

To bahacenje "ja cu sta hocu, ko mi sta moze" je OK kad ga "mali covjek" baca, ali kad je u pitanju korporacija ili neki glavonja a'lla Bandic - onda nije OK?

Nemoj bit' hipokrit.

They say freak, when you're singled out...
18 godina
Deus ex machina kaže...
rambox kaže...

Na svu srecu, kako je psiho linkao, to je odbijeno u vec prvom koraku, ali hipoteticki, da je prihvaceno - procitaj si malo o ovom slucaju.

To bahacenje "ja cu sta hocu, ko mi sta moze" je OK kad ga "mali covjek" baca, ali kad je u pitanju korporacija ili neki glavonja a'lla Bandic - onda nije OK?

Nemoj bit' hipokrit.

Največi problem je zakaj EU takve prjedloge, i slične prijašnje trofazne ideje stavlja na stol za raspravu tu je poanta svega.{#}Izlanuo se

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
13 godina
protjeran
rambox kaže...

Nemoj bit' hipokrit.

Največi problem je zakaj EU takve prjedloge, i slične prijašnje trofazne ideje stavlja na stol za raspravu tu je poanta svega.{#}Izlanuo se

Ma proći ce tako nest kad-tad, samo treba napravit neko sr***e ili čekat neko veliko nogometno prvenstvo da se to donese. Kao što je u SAD-u donesen Monsanto Protection Act dok se raspravljalo o pravima homoseksualaca i dok su ljudi mjenjali svoje facebook avatare. 

Ali proletarijat mora imat svoju posebnu hranu ako se na varam? Tako će i bit...

Jedna zagonetka: What do the White House kitchen and Monsanto cafeteria have in common? (Mozete proguglat, ali probajte pogodit ) :D

If you have a garden and a library, you have everything you need.
18 godina
neaktivan

I onda se Vatikan čudom čudi što im je Crkva iz godine u godinu sve manje popularna. Kužim da postoji mogućnost sveprisutne loše interpretacije od strane novinara, međutim bojim se da je izjava ipak bila takva, ali i da kod nas ima takvih pametnjakovića.

http://www.jutarnji.hr/-pobacaj-je-puno-gori-zlocin-od-silovanja-djece-od-strane-svecenika--meksicki-nadbiskup-sokirao-svijet/1101209/

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
18 godina
Danny_HR kaže...

I onda se Vatikan čudom čudi što im je Crkva iz godine u godinu sve manje popularna. Kužim da postoji mogućnost sveprisutne loše interpretacije od strane novinara, međutim bojim se da je izjava ipak bila takva, ali i da kod nas ima takvih pametnjakovića.

http://www.jutarnji.hr/-pobacaj-je-puno-gori-zlocin-od-silovanja-djece-od-strane-svecenika--meksicki-nadbiskup-sokirao-svijet/1101209/

Mozda njemu silovanje djece uopce nije strasno, mozda mu je to normalno :)

Valjda ga bude novi papa sankcionirao. Meni je osobno drag.

Ali opet, treba se zapitati ljudi kakvog morala nam drze prodike svake nedjelje sa oltara... (ne meni, ja ne idem u crkvu).

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 9:12 (tnakir).
17 godina
Deus ex machina kaže...
rambox kaže...

..

-kad bi priči tu bio kraj.. jednako kao drugi (odbijeni) prijedlozi... ponekad se 'provuku', ponekad uđu na mala vrata. (hint ACTA i srodne teme). Kad postoji takav jak sektor koji nešto želi, u pravilu na kraju to dobije. (USA.... nisam gledao tvoj CAN link, vjerojatno ista stvar).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Ali opet, treba se zapitati ljudi kakvog morala nam drze prodike svake nedjelje sa oltara... (ne meni, ja ne idem u crkvu).

Automatski su svi takvi? Ne kužim tu logiku generaliziranja.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
18 godina
Tonči kaže...
tnakir kaže...

Pa s obzirom na moja iskustva, nisu svi ali ogromna vecina je. Jer vecina tih svecenika vozi aute koje ne voze ni uspjesniji poduzetnici, servisiraju zene pomoraca itd, da ne ulazim u dubinu. Dovoljno pogledati našeg kardinala.

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/azapovic-je-umro-prirodnom-smrcu-ne-od-premlacivanja-313758

Sto se tice ovog decka kojeg su policajci "premlatili". Jel postoji nekakav upis u lijecnicki karton s obzirom da je bio na pregledu i gdje je ustanovljeno da je dobio po piki? Ja sam sumnjao na to da tu nije sve cisto. Ako je fin i dobar, koju gospu je bio cili dan na policiji?

Rvat katolik!
18 godina
neaktivan

Ne znam što je i kako bilo, al čim vidim da se nekoga opisuje kao "navijača" odmah mi nešto smrdi. Možda imam predrasude... ne znam. Vjerojatno.

17 godina
odjavljen
tnakir kaže...
Tonči kaže...
tnakir kaže...

Pa s obzirom na moja iskustva, nisu svi ali ogromna vecina je. Jer vecina tih svecenika vozi aute koje ne voze ni uspjesniji poduzetnici, servisiraju zene pomoraca itd, da ne ulazim u dubinu. Dovoljno pogledati našeg kardinala.

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/azapovic-je-umro-prirodnom-smrcu-ne-od-premlacivanja-313758

Sto se tice ovog decka kojeg su policajci "premlatili". Jel postoji nekakav upis u lijecnicki karton s obzirom da je bio na pregledu i gdje je ustanovljeno da je dobio po piki? Ja sam sumnjao na to da tu nije sve cisto. Ako je fin i dobar, koju gospu je bio cili dan na policiji?

S obzirom na iskustvo? Većina jest? Silovali su te svećenici? Koga je kardinal silovao?

Mislim, nemoj se dati uvući u idiotske generalizacije, zaključke i konstrukcije "iz pouzdanih izvora" koje su toliko česte u medijima tipa indeks, jutarnji, 24sata i sl. ŠOKANTAN VIDEO: MNOGO POGINULIH (malim slovima kad klikneš: u Drugom svjetskom ratu).

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
17 godina
tnakir kaže...

Koliko ispada, novinari su ti koji su izvukli od nekuda da ima medicinska dokumentacija da je on dobio po piksi, a za koju nitko drugi ne zna. Čisto se pitam jel će koji novinar odgovarati što je taj slučaj bio katalizator nereda u Splitu ovaj vikend?

Ne znam kako Drago i ostali gledaju na to, ali da ja dođem na vlast ja bih ozbiljno razmišljao o uvođenju prekršajnih prijava (novčane kazne, jel) protiv novinara i redakcija koje plasiraju lažne vijesti. Što sad nitko ne piše koliko je koštala intervencija policije zbog ove priče i kolika je šteta napravljena u Splitu?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
odjavljen

Ja sam na dan ovog događaja proveo eksperiment ljudske gluposti: 

Dao sam taj video kao link na dokaz da se pucalo na Torcidu... 95% je "popilo" priču. Da sam slučajno to napisao na nekom portalu, bio bi državni skandal. Manipulacije na sve strane. Ne znači da su nužno u bilo kojoj od tih priča, ali portale i novine (van struke, a i njih polako biram) više uopće ne čitam i ne gledam informativne emisije na TV-u. Preletim naslove koji put. Ništa ne gubim.

17 godina
Tonči kaže...

95% je "popilo" priču. 

Ovih drugih 5% igra BF, a?

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
17 godina
odjavljen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice