Tko to ovdje brani Mamića i zašto?
Ako je izrekao sljedeće: "Takav Srbin ne može voditi najvažniji resor u Hrvatskoj. Nema nikakvog iskustva, a ima krvna zrnca predodređena da mrzi sve hrvatsko", kako bilo tko ovdje može braniti idiota i uspoređivati ovo sa eventualnim spominjanjem Mađara?
Posve je jasna konstrukcija ove rećenice i što Maminjo želi reći, a i Mamića svi dobro poznajemo. Znamo njegovo mišljenje o "petokolonašima, djeci jugooficirčina" itd. itd.
Iznenađujuće je da puno ranije nije završio u pritvoru...odnosno nije iznenađujuće - ipak smo u HrvatCkoj.
trebalo bi valjda imati pozitivno mišljenje o petokolonašima i jugooficirima 
koliko god njegove izjave bile primitivne on je jedini bez dlake na jeziku. drugi će glumiti visoku kulturu i uvijeno vrijeđati (ali npr. jovanović u takve ne spada, po ponašanju je birtijaš skoro kao mamić) a on barem strese u facu što misli da nekog ide.

sad sam videl crno na bjelo Nova TV izgubljeni Milanovič veli da se u Hrvatskoj vodil građanski rat.Nisam siguran kad se on to zadnji put umil u hladnoj vodi, mislim da nije malo duže vremena jel fakat valja gluposti do daske. Meni je ovakva njegova izjava veči problem, nego cirkusant Mamič hebeš ti to kakve ljude imam danas na vlasti koji nit ne znaju kaj se u hrvatskoj događalo prije 20 godina koji užas.