Ako takvom vidiš njegovu izjavu, onda u redu. To je tvoje viđenje i shvaćanje.
Ja opet kažem da je to zato jer on ima nešto osobno protiv ministra pa ga na ovakav primitivan način vrijeđa (jer je Mamić primitivac kakvog nema).
Ne mislim da je nekakav šovinist, pa nema dugo da je izjavio da je često u Beogradu i druži se s kolegama iz FSS-a. Našmrkan je i lud, ali to je sve.
Marković je, s druge strane, bio i ostao nacionalist - ali je isto tako bio vrlo doziran u izjavama. Kontrolirao se, iako je bilo par skandala.
boli me ona stvar protiv koga je i što je, uvrede na naci osnovama su neprihvatljive, time vrijeđa svačije uši i srba i hrvata i svih nezlonamjernih žitelja svijeta i za to treba odgovarati
zašto bi se Marković kao nacionalist kontrolirao u izjavama, nema potrebe... misliš Marković kao nacist bi se trebao kontrolirati? a i kao homofob, ovo drugo nije uspio

tako kažu iskusni odvjetnici u praksi i to je tak prošla su vremena kad se ljude trpalo u zatvor za svakakve izjave.Pa nije rekel da če nekog ubit ili ne znam kaj, več je oplahnul u svom stilu vrlo žestoko vjerojatno s određenim ciljem kaj drugo. To je on smišljeno napravil nema tu ništ spontanog, znaš kak se kaže stvori problem da bi rješio drugi problem a cirkusiranje je kod nas uvjek dobro došlo.