nadam se da neće. jedini je koji se zna suprotstaviti krvoločnim novinarima a izgleda da mu ide i sa ovim tulipanima na vlasti. naprotiv, treba još takvih
Zemi si ga doma.
kaj će mi doma? doma mi ne treba
nadam se da neće. jedini je koji se zna suprotstaviti krvoločnim novinarima a izgleda da mu ide i sa ovim tulipanima na vlasti. naprotiv, treba još takvih
Zemi si ga doma.
kaj će mi doma? doma mi ne treba
nadam se da neće. jedini je koji se zna suprotstaviti krvoločnim novinarima a izgleda da mu ide i sa ovim tulipanima na vlasti. naprotiv, treba još takvihkaj će mi doma? doma mi ne treba
Da, samo nam toga fali u ovoj državici. Još kriminalaca, i onih koji ih podržavaju.
I meni je on simpa, na neku mazohističku foru. Mislim, svi su oni govna, ali ovaj se bar ne skriva i zna biti zanimljivo. Radije nego kad mi lik na finjaka radi i gore stvari..
Ali, ALI.. Moraš takav istup javno osuditi, to nikako nije dobro za društvo u cjelini. Nije dobro ni na koju foru. Može on njemu mamicu spominjati, vrijeđati ga uzduž i poprijeko, ali ne po nacionalnoj osnovi. To jednostavno nije prihvatljivo i treba imati nultu toleranciju na takve stavove u javnosti. Točka.
Glavno da je komesar Jovo sad odjednom svetac 

Naravno da ne podržavam Mamića, ali daleko od toga da stajem na stranu ministra - sačuvaj me Bože.
Ne trebaš stati na ičiju stranu, osim na stranu zdravog razuma i civiliziranosti. Al jbg, ne možemo svi imati intelektualne kapacitete za uočavanje takvih finesa, jel.

Naravno da ne podržavam Mamića, ali daleko od toga da stajem na stranu ministra - sačuvaj me Bože.
Ne trebaš stati na ičiju stranu, osim na stranu zdravog razuma i civiliziranosti. Al jbg, ne možemo svi imati intelektualne kapacitete za uočavanje takvih finesa, jel.
Daleko su od civiliziranosti oni koji zahtijevaju tu istu civiliziranost i mašu nekakvim DORH-om i što ti ja znam čime.

na koju si foru došao do zaključka da je Jovanović odjednom ili bilo kada bio svetac?

na koju si foru došao do zaključka da je Jovanović odjednom ili bilo kada bio svetac?
Pa očito je, čim se spomene nečija nacionalnost u negativnom kontekstu, odmah se zaboravljaju sve gadarije vezanu za tu osobu.
Lik ispada maltene mučenik zbog Mamićevih izljeva bijesa, koji su btw, prilično uobičajeni za njega. Samo što je ovaj put nagazio na minu u obliku beskrupuloznog progonitelja.
Čak bih rekao da je Jovanoviću ovo dobro došlo, sada se na bilo kakvu kritiku može vaditi na nacionalnu netrpeljivost. Nešto tipa "ne bih komentirao, to je ispod svake razine bla bla"...
...i mašu nekakvim DORH-om i što ti ja znam čime.
znači ipak ne osuđuješ vrijeđanje na naci bazi
...i mašu nekakvim DORH-om i što ti ja znam čime.
znači ipak ne osuđuješ vrijeđanje na naci bazi?
Apsolutno da osuđujem, samo što je ovdje dignuta hajka neviđenih razmjera. Tri godine zatvora, bitch please.

Pa očito je, čim se spomene nečija nacionalnost u negativnom kontekstu, odmah se zaboravljaju sve gadarije vezanu za tu osobu.
Lik ispada maltene mučenik zbog Mamićevih izljeva bijesa, koji su btw, prilično uobičajeni za njega. Samo što je ovaj put nagazio na minu u obliku beskrupuloznog progonitelja.
Čak bih rekao da je Jovanoviću ovo dobro došlo, sada se na bilo kakvu kritiku može vaditi na nacionalnu netrpeljivost. Nešto tipa "ne bih komentirao, to je ispod svake razine bla bla"...
logika ti je uistinu ''jao'' - nije očito, zašto bi takva izjava uzrokovala nekakvu amneziju? Svatko je odgovoran za svoje ponašanje, ovdje se radi o mamiću i njegovom ispadu i zakonskim i civilizacijskim normama našeg društva, a ne o karakteristikama jovanovića. Stvarno prdiš bezveze.
Apsolutno da osuđujem, samo što je ovdje dignuta hajka neviđenih razmjera. Tri godine zatvora, bitch please.
apsolutno ni u prismrdu ne vidim mučeništvo, vidim jedino nastavak mamićevih gadarija poput ove
'On mrzi sve što počinje s hrvatskim, bilo da je to olimpijski odbor, nogometni savez ili nešto treće. On ima krvna zrnca koja mrze sve što je hrvatsko. Već sam govorio da kada vidite njega, ne vidite osmijeh, već očnjake iz kojih izlazi krv. On je uvreda za hrvatski mozak'
Zamislite da se čovjek koji je Srbin i nikad nije radio u prosvjeti i sportu, osim što je nešto malo dizao utege, nalazi na čelu ovako važnog ministarstva?! On je hrvatomrzac!'
gornje izjave su za zatvor, i ne samo što promiču mržnju na nacionalnoj osnovi...
u zemlji koja je pretrpila tolika sranja zbog nacističkih smradova tri godine je premalo IMO
'najvažnija sporedna stvar na svijetu..' no** ... novac.
-problem nije u krvnim zrncima, nego u inspekciji koja kopa po dinamu, lokomotivi, porezima. Tad je vrlo praktično prebaciti igru na teren politike. Maminjo je profesionalac, igra protiv amatera, igra va bank. Nešto kao AlCapone.
-s druge strane, eto ga s četkicom u autu, ode na konak kod državnih šerifa. Zakon ili demonstracija sile? Nadajmo se da će pravna država koristiti pravna sredstva za pravne probleme ili sifilis za ostale.
-za uvrede, jednako tako Čudo Od Deteta, je spomenuo profesore i -2, to je također uvreda, dali je u autu s četkicom? U čemu je razlika?
-treba srediti razne 'Maminje', treba uvesti reda. Ponekad se to pravnim sredstvima ne može. Ponekad se dobije odšteta ustavnim sudom za pituranje tunela, mada su osuđeni kao krivci. Pravda je slijepa, ali je glupa do bola. Dnevno-političko pravo je tek smijurija. Dok se to ne promjeni, ostajemo balkanerosi. ''da je ovo normalna zemlja..''.
Sad je još i nacist, rofl. Svašta. Povezuješ ovo s nečim od prije 70 godina, dok ovi još nisu bili ni u mudima svojih djedova, a kamoli nešto više.
@Ovčica - Ne bi trebala uzrokovati amneziju, ali u očima šire javnosti to se upravo i događa. Jadan Jovica, nazvao ga je Srbinom - iz ovih stopa ćemo ga prijaviti učiteljici 
Otkada je atribut "hrvatomrzac" (ne kažem da su to Srbi, naravno) za zatvor? Da je to rekao nekom ministru hrvatske narodnosti, nikom ništa.
Ovaj video mi nikad nece prestati biti smijesan..
- "Pitajte me sto god hocete!"
- "Pa u vezi agencije vaseg sina, to je protivno zakonu u sportu, to vi sigurno bolje znate od svih nas"
- "Ma ti si jedan lazov"
Vrhunska argumentacija :-D
Edit:
- "Ti si jedno smece - mljac mljac - smece podmuklo - mljac mljac mljac - mucko dzubre - mljac"
Crkavam od smijeha :-D
Sad je još i nacist, rofl. Svašta. Povezuješ ovo s nečim od prije 70 godina, dok ovi još nisu bili ni u mudima svojih djedova.
@Ovčica - Ne bi trebala uzrokovati amneziju, ali u očima šire javnosti to se upravo i događa. Jadan Jovica, rekao mu je da je Srbin - iz ovih stopa ćemo ga prijaviti učiteljici 
ne ulazim u to je li on nacist ili nije niti sam to napisao, izmišljaš, njegova izjava je nacistička, ti se uz to što mi stavljaš riječi u usta i praviš blesav, nitko nema ništa protiv što ga je prozvao srbinom već što srbe proziva mrziteljima hrvatske
Gade mi se mrzim-x-jer-mu-je-otac-y smradovi ako ja želim potpunu slobodu izražavanja - ne mogu istu ograničavati drugima. Ako baš ne može potpuna sloboda, onda eventualno mogu prihvatiti samo privođenje zbog "Upravo idem prebiti / ubiti Marka!". Smatram da ne postoje ovozemaljski moralni autoriteti koji će određivati što se može slobodno reći.
Nažalost, jednom kad se vrata "opasnog govora" odškrinu (zabranjujemo "Upravo idem prebiti / ubiti..."), sve pada pod subjektivnu procjenu suda, "stručnjaka" i opet imam ono što sam htio izbjeći: mogućnost opasnog interpretiranja "opasnog govora". Ne postoji savršeno rješenje.
Sad je još i nacist, rofl. Svašta. Povezuješ ovo s nečim od prije 70 godina, dok ovi još nisu bili ni u mudima svojih djedova.
@Ovčica - Ne bi trebala uzrokovati amneziju, ali u očima šire javnosti to se upravo i događa. Jadan Jovica, rekao mu je da je Srbin - iz ovih stopa ćemo ga prijaviti učiteljici 
ne ulazim u to je li on nacist ili nije niti sam to napisao, izmišljaš, njegova izjava je nacistička, ti se uz to što mi stavljaš riječi u usta i praviš blesav, nitko nema ništa protiv što ga je prozvao srbinom već što srbe uspoređuje sa mrziteljima hrvatske
Ipak mislim da nije generalizirao već je samo resornog ministra prozvao "hrvatomrscem" - nikako jedan čitavi narod.
EDIT: Da zaista je generalizirao, onda bih rekao da je šovinist i neka trune u zatvoru - ovako ipak ne. Zašto? Zato jer radi s tom osobom evo već godinu i pol dana te zna s kim ima posla, u to sam siguran.
ne ulazim u to je li on nacist ili nije niti sam to napisao, izmišljaš, njegova izjava je nacistička, ti se uz to što mi stavljaš riječi u usta i praviš blesav, nitko nema ništa protiv što ga je prozvao srbinom već što srbe uspoređuje sa mrziteljima hrvatske
To isto ono kada baciš bananu na stadionu igraču crncu, makar u svojoj momčadi ih imaju pet i podržavaju ih silom prilikom.... čisto sumnjam da Mamić toliko daleko razmišlja da mrzi sve srbe i da ima komplekse.
@mario , @bed, @ovca, @sizgoreo 
.
zgrazam se nad nekim sudionicima koji nisu spremni decidirano osudit ovakav gnjusni javni ispad. vec se usude polupasivno opravdat i pohvalit ovu sramotu.
.
Ipak mislim da nije generalizirao već je samo resornog ministra prozvao "hrvatomrscem" - nikako jedan čitavi narod.
ma daaaaj, krvna zrnca, srbin, mrzi sve što je hrvatsko... ne trolaj
čisto sumnjam da Mamić toliko daleko razmišlja da mrzi sve srbe i da ima komplekse.
bio je na proslavi HDZja pa je ostao u mrzilačkom modu... "jovanovići, pusići, opačićke etc.", tko mu je kriv što ga je ponijelo pa je išao produbljivati karamarkove kamuflirane misli
i ponasajte se kao da ste NORMALNI !!
prvo i osnovno. nebitno tko je na vlasti, taj netko je INSTITUCIJA Republike Hrvatske!. Bio to Franjo Tudjman kao predsjednik ili Jovanovic kao ministar. volio ga ti, ne volio, nitko NE SMIJE nekaznjeno vrijedjati legitimno izabranu instituciju RH!
nebitno bio to komandir Šamil sa montipajtonovskim ispadom ili ovaj nogometni menager.
Jednu osobu je okarakterizirao, jednu! Nije Jovanović predstavnik cijelog srpskog naroda, pobogu.
Opet s tom "ne trolaj" argumentacijom, čim malo kontriraš "renomiranoj" ekipi s teme. Lame as f*ck.
Možda ti čudno zvuči, ali Jovanović jest Srbin, sad dal mrzi sve hrvatsko je diskutabilno i morali bi definirati riječ mrziti sa djelima Jovanovića kao ministra, krvna zrca ne moraju se odnositi na ljude srpske narodnosti te spada isto pod ovu drugu kategoriju kako tko vidi onog drugoga što radi i na koji način on doživljava njega.
Nije da branim mamića, ali ne vidim problem u njegovoj izjavi. Redovito me nasmije.
Jednu osobu je okarakterizirao, jednu! Nije Jovanović predstavnik cijelog srpskog naroda, pobogu.
Opet s tom "ne trolaj" argumentacijom, čim malo kontriraš "renomiranoj" ekipi s teme. Lame as f*ck.
srpska krvna zrnca mrze hrvate, mrzi hrvate jer je srbin, što dalje nije jasno? ne pravi se lud
Možda ti čudno zvuči, ali Jovanović jest Srbin, sad dal mrzi sve hrvatsko je diskutabilno i morali bi definirati riječ mrziti sa djelima Jovanovića kao ministra, krvna zrca ne moraju se odnositi na ljude srpske narodnosti te spada isto pod ovu drugu kategoriju kako tko vidi onog drugoga što radi i na koji način on doživljava njega.
Nije da branim mamića, ali ne vidim problem u njegovoj izjavi. Redovito me nasmije.
on kao srbin je hrvatomrzac a ne kao ljubitelj čokolina
Nemoj se truditi, 95% ovog naroda ima IQ sobne temperature, frajer će do sutra ujutro postati mučenik - pričekaj novinske naslovnice, ovog dnevnog šunda. To mu je i bio cilj, bolesnik. Ispasti će da je u reštu skončao braneći hrvatstvo pred najezdom višestruko moćnijeg pazi sad - srbina Jovanovića. Sa 308 dana u borbenom sektoru baj d vej ličko ratište, dok je ovaj švercao Marlboro tim istim braniteljima, samo sa one strane granice prvo, pa su cigarete malo kružile, vidjele puta.
Pusti ga u *urac, luđak i gotovo.
srpska krvna zrnca mrze sve što je hrvatsko, mrzi sve što je hrvatsko jer je srbin, što dalje nije jasno? ne pravi se lud
Ako takvom vidiš njegovu izjavu, onda u redu. To je tvoje viđenje i shvaćanje.
Ja opet kažem da je to zato jer on ima nešto osobno protiv ministra pa ga na ovakav primitivan način vrijeđa (jer je Mamić primitivac kakvog nema).
Ne mislim da je nekakav šovinist, pa nema dugo da je izjavio da je često u Beogradu i druži se s kolegama iz FSS-a. Našmrkan je i lud, ali to je sve.
Marković je, s druge strane, bio i ostao nacionalist - ali je isto tako bio vrlo doziran u izjavama. Kontrolirao se, iako je bilo par skandala. Da je bio sličan Mamiću, DORH bi ga vjerojatno zatvorio na 10 godina, minimum.
nase drustvo je sanader, polances i milfaca diana čuljak.
Mamic je kralj! jedini zna govorit kad triba i sta triba!
Nemoj se truditi, 95% ovog naroda ima IQ sobne temperature, frajer će do sutra ujutro postati mučenik - pričekaj novinske naslovnice, ovog dnevnog šunda. To mu je i bio cilj, bolesnik. Ispasti će da je u reštu skončao braneći hrvatstvo pred najezdom višestruko moćnijeg pazi sad - srbina Jovanovića. Sa 308 dana u borbenom sektoru baj d vej ličko ratište, dok je ovaj švercao Marlboro tim istim braniteljima, samo sa one strane granice prvo, pa su cigarete malo kružile, vidjele puta.
Pusti ga u *urac, luđak i gotovo.
Nije on branio ništa hrvatskoga, nego je čovjek ogorčen što ne može samo tako izmust novce. Baš njega briga tko je peder, srbin. On će za 5 dana u svojoj loži ispijati šampanjac sa istima dok se ovdje raspravlja o načelima i etičnostima, jel u pravu ili krivu. Reci ti meni tko je tu lud, tko tu trati vrijeme.
Nije on branio ništa hrvatskoga, nego je čovjek ogorčen što ne može samo tako izmust novce. Baš njega briga tko je peder, srbin. On će za 5 dana u svojoj loži ispijati šampanjac sa istima dok se ovdje raspravlja o načelima i etičnostima, jel u pravu ili krivu. Reci ti meni tko je tu lud, tko tu trati vrijeme.
Baš to, boli njega tuki za Rvacku nego mu Jovanović otežava zarađivanje.
Mislio je da će ga na ovakav način isprovocirati, ali nije ni Jovica od jučer - premazan je on svim živim mastima.
Fino je zvrcnuo DORH i time poslao Mamiću poruku da se neće dati samo tako izigrati.
Iznenađuje me Mamićeva naivnosti i brzopletost, valjda godine čine svoje