Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.313.881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ja mrzim okus masline ali maslinovo ulje volim. I bučino također.

Volim i janjetinu i dalmatinski pršut.

bueno i bounty.

I fileke.

Krvavice baš i ne.

Plućica na kiselo da.

I pljeskavicu sa kajmakom.

Kebab u tortilji.

Potpis!
17 godina
neaktivan
Re: Što se događa s našim društvom?
tnakir kaže...
The Man kaže...
Ne znam za vas, ali ja ne volim ulje koje ima okus i miris. Ulje koristim zbog svrhe koju obavlja kod pečenja, a salatu jedem bez ikakvih dodataka, samo propranu pod vodom. Želim uživati u okusima i mirisima hrane, a ne da mi maslinovo ulje pušta svoj neugodan miris po hrani. A tek okus ploda masline... Nešto toliko bljutavo nisam jeo nikad u životu.

Seljak. Netko je gore napisao - maslinovo ulje bih jeo samo kako ima fini okus. Npr kruh na gradele natopljen maslinovim uljem... Pa onda nasjeckat pome i luka na to... mmmm

Seljak ti je tata, šabane neodgojeni!
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
14 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2025 18:44 (royalhero).
16 godina

Da kažem pošteno, usrid sam jednog velikog projekta koji će bit aktivan do kraja ljeta tako da nemam vrimena za pročitat postove tako da mogu jedino ovako upast na brzinu, da nebi mislili da ga dojdem zatrolat i ijen ćja

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 21:22 (KIKI3ooo).
18 godina
odjavljen
The Man kaže...

Nikad mi nije prijalo maslinovo ulje i nikad nisam shvatio to preseravanje s njim. Suncokretovo ulje je puno jeftinije i od njega jelo ne smrdi kao od maslinovog ulja.

Maslinu koju dobijem na pici odma bacim u kantu.

Fuj masline!

Ti ga isto seres bezveze.

http://isvijet.com.hr
14 godina
odjavljen

Hebo ja ta vaša ulja i pomade, svinjska mast FTW. {#}

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Ja mrzim okus masline ali maslinovo ulje volim. I bučino također.

Volim i janjetinu i dalmatinski pršut.

bueno i bounty.

I fileke.

Krvavice baš i ne.

Plućica na kiselo da.

I pljeskavicu sa kajmakom.

Kebab u tortilji.

Krvavice su baš super!

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
thedream kaže...

A vidiš link, mora biti jednokratno i samostalno. Još bi progurao samostalnost i fleksibilno radno vrijeme, ali jednokratno, teško, kad bi htio konobariti vikendima. Sranje.

Onda se ljudi čude koliko fušera ima, od servisiranja kompova, mobitela, vešmašina, automobila, a tek pitura itd.

Za svaki taj odrađen posao bi onda po zakonu trebali sklopiti Ugovor o djelu? {#}{#}

-da, zato se i naziva upravo tako, ugovor o djelu. To nije ugovor o radu. Djelo i rad su dvije (različite) riječi, pa nema potrebe isčuđavati se.

-da, prekomplicirano je za dodatni posao, komplicirana smo država.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 22:55 (ihush).
16 godina
neaktivan
ihush kaže...
thedream kaže...

A vidiš link, mora biti jednokratno i samostalno. Još bi progurao samostalnost i fleksibilno radno vrijeme, ali jednokratno, teško, kad bi htio konobariti vikendima. Sranje.

Onda se ljudi čude koliko fušera ima, od servisiranja kompova, mobitela, vešmašina, automobila, a tek pitura itd.

Za svaki taj odrađen posao bi onda po zakonu trebali sklopiti Ugovor o djelu? {#}{#}

-da, zato se i naziva upravo tako, ugovor o djelu. To nije ugovor o radu. Djelo i rad su dvije (različite) riječi, pa nema potrebe isčuđavati se.

-da, prekomplicirano je za dodatni posao, kompliirana smo država.

Meni ti to sve malo sucks.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 19:48 (thedream).
18 godina
neaktivan
The Man kaže...
Ne znam za vas, ali ja ne volim ulje koje ima okus i miris. Ulje koristim zbog svrhe koju obavlja kod pečenja, a salatu jedem bez ikakvih dodataka, samo propranu pod vodom. Želim uživati u okusima i mirisima hrane, a ne da mi maslinovo ulje pušta svoj neugodan miris po hrani. A tek okus ploda masline... Nešto toliko bljutavo nisam jeo nikad u životu.

ah, ja sam pomislio da ljudi jedu samo hranu a ne i nehranu kako kažeš odnosno industrijski rafinirano mazivo protiv lijepljenja hrane za posudu u vrijeme termičke obrade...

btw. čudi kako ti plod koji ima ukus, miris i boju može biti bljutav dok s druge strane industrijsko otapalo vitamina d, e... koje zaista nema niti ukusa niti mirisa nije bljutavo... znaš li ti uopće značenje riječi bljutavo?

btw.2 jesti salatu (zelenu?) nezačinjenu mora da je božanstveno iskustvo? pa nisu krave lude...

{#}

td svima
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 1:12 ((s)izgoreo).
18 godina
16 godina
neaktivan

Kako sam i rekao, pregovori idu u smjeru do 3% smanjenja ks na dopuštena prekoračenja.

http://www.vecernji.hr/vijesti/banke-sokirane-linicevom-najavom-rezanja-kamata-minuse-clanak-516448

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Kako sam i rekao, pregovori idu u smjeru do 3% smanjenja ks na dopuštena prekoračenja.

http://www.vecernji.hr/vijesti/banke-sokirane-linicevom-najavom-rezanja-kamata-minuse-clanak-516448

I sada još smanjiti kamate na štednju...

Ta mi logika oko 2-4% ks na štednju uopće nije jasna.. Valjda treba ljude potaknut da investiraju, proizvode.. Tko ce trosit lovu ako mu banka nudi cca 4% na štednju..

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
16 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
thedream kaže...

I sada još smanjiti kamate na štednju...

Ta mi logika oko 2-4% ks na štednju uopće nije jasna.. Valjda treba ljude potaknut da investiraju, proizvode.. Tko ce trosit lovu ako mu banka nudi cca 4% na štednju..

Negdje sam čuo da VB čak i penale misli uvoditi na štednju građana. Picture that kod nas..

18 godina
thedream kaže...

Negdje sam čuo da VB čak i penale misli uvoditi na štednju građana. Picture that kod nas..

To je dosta standardno, ali jedno je štednja, drugo oročenje. Štednja a vista može imati i penale, oročenje mora imati kamatu.

16 godina
neaktivan

Nakon provjere, ne radi se o kamatnoj stopi na štednju već na svojevrsnu pričuvu novca u središnjoj banci, koju bi plaćale komercijalne banke, a koja u VB trenutno iznosi 0.5%.

http://www.jutarnji.hr/britanska-sredisnja-banka-ce-uvesti-negativne-kamatne-stope-na-stednju-/1087715/

Možda ne izravno ali ako ovakva ideja prođe, to bi moglo značiti djelomično napuštanje politike štednje (austerity) i spuštanje kamatnih stopa na istu, tj. poticanje potrošnje i obeshrabrenje držanja love  građanstva u bankama.

Tu je naravno, neizostavno i problem inflatornih pritisaka na gospodarstvo, koji dovode u pitanje samu osnovu štednje.

EDIT: Možemo dijelom govoriti i o kvazi-fiskalnim aktivnostima središnje banke u ovom slučaju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 9:42 (thedream).
13 godina
protjeran

Čujem da Ameri drže neke tečaje demokracije sa dronovima.

If you have a garden and a library, you have everything you need.
14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

btw.2 jesti salatu (zelenu?) nezačinjenu mora da je božanstveno iskustvo? pa nisu krave lude...

Ja takvu salatu i jedem, mrzim kada mi začini na salati kvare okus hrane,a od octa mi se bljuje.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
16 godina
neaktivan

Ne znam dal' je bilo o tome, ali vidim da kruži neka fora (uglavnom kod žena) internetom tipa :

"putujem u inozemstvo (neka država ili grad) na određeni broj mjeseci "

ono u ćem je fora.... ako uopće je fora.

http://www.norgems.com
17 godina
neaktivan
Sjeverna Koreja prijeti SAD-u: U dometu ste naših raketa i nuklearnog oružja, izbrisat ćemo vas s lica Zemlje!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sjeverna-koreja-prijeti-sadu-u-dometu-ste-nasih-raketa-i-nuklearnog-oruzja-izbrisat-cemo-vas-s-lica-zemlje/664725.aspx
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
18 godina
neaktivan
The Man kaže...
Sjeverna Koreja prijeti SAD-u: U dometu ste naših raketa i nuklearnog oružja, izbrisat ćemo vas s lica Zemlje!
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sjeverna-koreja-prijeti-sadu-u-dometu-ste-nasih-raketa-i-nuklearnog-oruzja-izbrisat-cemo-vas-s-lica-zemlje/664725.aspx

Mislim da će se vrlo brzo desit obrnuti scenarij. SK već polako iritira sve oko sebe.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
18 godina
moderator
Danny_HR kaže...
The Man kaže...

...

16 godina
woodgamesfx kaže...

Ne znam dal' je bilo o tome, ali vidim da kruži neka fora (uglavnom kod žena) internetom tipa :

"putujem u inozemstvo (neka država ili grad) na određeni broj mjeseci "

ono u ćem je fora.... ako uopće je fora.

I ja sam to primjetio.

18 godina
neaktivan

Ja ću biti novi papa ^.^

Shun the non-believer
18 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Ja takvu salatu i jedem, mrzim kada mi začini na salati kvare okus hrane,a od octa mi se bljuje.

vidim još nisi skontao da su i začini hrana... a zašto ocat? stavi limun ako ti se od octa bljuje, zar ne posoliš salatu? jesi li probao Aceto balsamico? možeš staviti jogurt i kopar u salatu od krastavaca, probaj izvrsno je

{#} kombiniraj neće te ubiti ako probaš...  vi heteroseksualci ste dosadni kako u seksu tako i u kombiniranju okusa.... {#}

td svima
14 godina
odjavljen
(s)izgoreo kaže...

vidim još nisi skontao da su i začini hrana... a zašto ocat? stavi limun ako ti se od octa bljuje, zar ne posoliš salatu? jesi li probao Aceto balsamico? možeš staviti jogurt i kopar u salatu od krastavaca, probaj izvrsno je

{#} kombiniraj neće te ubiti ako probaš...  vi heteroseksualci ste dosadni kako u seksu tako i u kombiniranju okusa.... {#}

I onda će mi limun sve kvariti. Aceto također ne volim. Ne volim ni jogurt ni krastavce.

Mi heteroseksulaci bar ne kombiniramo iste stvari. {#}

18 godina
neaktivan
Pranja kaže...

ne daj bože da si isti kao i ja, btw. više mi sličiš na razmaženu curicu, ne volim ovo ne volim ono, njenjenje

td svima
18 godina
Pranja kaže...
(s)izgoreo kaže...

I onda će mi limun sve kvariti. Aceto također ne volim. Ne volim ni jogurt ni krastavce.

Meni se bas svidaju njegove homoseksualne kombinacije hrane. (LOL)

- Psiho246
18 godina
(s)izgoreo kaže...
Pranja kaže...

{#} kombiniraj neće te ubiti ako probaš... vi heteroseksualci ste dosadni kako u seksu tako i u kombiniranju okusa.... {#}

Touche :)

Rvat katolik!
18 godina
moderator
(s)izgoreo kaže...
Pranja kaže...

ne daj bože da si isti kao i ja, btw. više mi sličiš na razmaženu curicu, ne volim ovo ne volim ono, njenjenje

Ko se tuče, taj se voli!

(Kindergarden-trolling-skysurfing style upad)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice