Ja mrzim okus masline ali maslinovo ulje volim. I bučino također.
Volim i janjetinu i dalmatinski pršut.
bueno i bounty.
I fileke.
Krvavice baš i ne.
Plućica na kiselo da.
I pljeskavicu sa kajmakom.
Kebab u tortilji.
bueno i bounty.
I fileke.
Krvavice baš i ne.
Plućica na kiselo da.
Kebab u tortilji.
Seljak. Netko je gore napisao - maslinovo ulje bih jeo samo kako ima fini okus. Npr kruh na gradele natopljen maslinovim uljem... Pa onda nasjeckat pome i luka na to... mmmm
Seljak ti je tata, šabane neodgojeni!
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
.
Da kažem pošteno, usrid sam jednog velikog projekta koji će bit aktivan do kraja ljeta tako da nemam vrimena za pročitat postove tako da mogu jedino ovako upast na brzinu, da nebi mislili da ga dojdem zatrolat i ijen ćja
Nikad mi nije prijalo maslinovo ulje i nikad nisam shvatio to preseravanje s njim. Suncokretovo ulje je puno jeftinije i od njega jelo ne smrdi kao od maslinovog ulja.
Maslinu koju dobijem na pici odma bacim u kantu.
Fuj masline!
Ti ga isto seres bezveze.
Hebo ja ta vaša ulja i pomade, svinjska mast FTW. 
bueno i bounty.
I fileke.
Krvavice baš i ne.
Plućica na kiselo da.
Kebab u tortilji.
Krvavice su baš super!
A vidiš link, mora biti jednokratno i samostalno. Još bi progurao samostalnost i fleksibilno radno vrijeme, ali jednokratno, teško, kad bi htio konobariti vikendima. Sranje.
Onda se ljudi čude koliko fušera ima, od servisiranja kompova, mobitela, vešmašina, automobila, a tek pitura itd.
Za svaki taj odrađen posao bi onda po zakonu trebali sklopiti Ugovor o djelu? 

-da, zato se i naziva upravo tako, ugovor o djelu. To nije ugovor o radu. Djelo i rad su dvije (različite) riječi, pa nema potrebe isčuđavati se.
-da, prekomplicirano je za dodatni posao, komplicirana smo država.
A vidiš link, mora biti jednokratno i samostalno. Još bi progurao samostalnost i fleksibilno radno vrijeme, ali jednokratno, teško, kad bi htio konobariti vikendima. Sranje.
Onda se ljudi čude koliko fušera ima, od servisiranja kompova, mobitela, vešmašina, automobila, a tek pitura itd.
Za svaki taj odrađen posao bi onda po zakonu trebali sklopiti Ugovor o djelu? 

-da, zato se i naziva upravo tako, ugovor o djelu. To nije ugovor o radu. Djelo i rad su dvije (različite) riječi, pa nema potrebe isčuđavati se.
-da, prekomplicirano je za dodatni posao, kompliirana smo država.
Meni ti to sve malo sucks.
ah, ja sam pomislio da ljudi jedu samo hranu a ne i nehranu kako kažeš odnosno industrijski rafinirano mazivo protiv lijepljenja hrane za posudu u vrijeme termičke obrade...
btw. čudi kako ti plod koji ima ukus, miris i boju može biti bljutav dok s druge strane industrijsko otapalo vitamina d, e... koje zaista nema niti ukusa niti mirisa nije bljutavo... znaš li ti uopće značenje riječi bljutavo?
btw.2 jesti salatu (zelenu?) nezačinjenu mora da je božanstveno iskustvo? pa nisu krave lude...

Ahahaha koja ironija - Ameri i demokracija:
http://www.24sata.hr/svijet/iz-sad-a-porucuju-kuba-bi-trebala-ici-na-tecaj-demokracije-303825
Kako sam i rekao, pregovori idu u smjeru do 3% smanjenja ks na dopuštena prekoračenja.
http://www.vecernji.hr/vijesti/banke-sokirane-linicevom-najavom-rezanja-kamata-minuse-clanak-516448
Kako sam i rekao, pregovori idu u smjeru do 3% smanjenja ks na dopuštena prekoračenja.
http://www.vecernji.hr/vijesti/banke-sokirane-linicevom-najavom-rezanja-kamata-minuse-clanak-516448
I sada još smanjiti kamate na štednju...
Ta mi logika oko 2-4% ks na štednju uopće nije jasna.. Valjda treba ljude potaknut da investiraju, proizvode.. Tko ce trosit lovu ako mu banka nudi cca 4% na štednju..
I sada još smanjiti kamate na štednju...
Ta mi logika oko 2-4% ks na štednju uopće nije jasna.. Valjda treba ljude potaknut da investiraju, proizvode.. Tko ce trosit lovu ako mu banka nudi cca 4% na štednju..
Negdje sam čuo da VB čak i penale misli uvoditi na štednju građana. Picture that kod nas..
Negdje sam čuo da VB čak i penale misli uvoditi na štednju građana. Picture that kod nas..
To je dosta standardno, ali jedno je štednja, drugo oročenje. Štednja a vista može imati i penale, oročenje mora imati kamatu.
Nakon provjere, ne radi se o kamatnoj stopi na štednju već na svojevrsnu pričuvu novca u središnjoj banci, koju bi plaćale komercijalne banke, a koja u VB trenutno iznosi 0.5%.
http://www.jutarnji.hr/britanska-sredisnja-banka-ce-uvesti-negativne-kamatne-stope-na-stednju-/1087715/
Možda ne izravno ali ako ovakva ideja prođe, to bi moglo značiti djelomično napuštanje politike štednje (austerity) i spuštanje kamatnih stopa na istu, tj. poticanje potrošnje i obeshrabrenje držanja love građanstva u bankama.
Tu je naravno, neizostavno i problem inflatornih pritisaka na gospodarstvo, koji dovode u pitanje samu osnovu štednje.
EDIT: Možemo dijelom govoriti i o kvazi-fiskalnim aktivnostima središnje banke u ovom slučaju.
Ahahaha koja ironija - Ameri i demokracija:
http://www.24sata.hr/svijet/iz-sad-a-porucuju-kuba-bi-trebala-ici-na-tecaj-demokracije-303825
Čujem da Ameri drže neke tečaje demokracije sa dronovima.
btw.2 jesti salatu (zelenu?) nezačinjenu mora da je božanstveno iskustvo? pa nisu krave lude...
Ja takvu salatu i jedem, mrzim kada mi začini na salati kvare okus hrane,a od octa mi se bljuje.
Ne znam dal' je bilo o tome, ali vidim da kruži neka fora (uglavnom kod žena) internetom tipa :
"putujem u inozemstvo (neka država ili grad) na određeni broj mjeseci "
ono u ćem je fora.... ako uopće je fora.
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
Mislim da će se vrlo brzo desit obrnuti scenarij. SK već polako iritira sve oko sebe.
Ne znam dal' je bilo o tome, ali vidim da kruži neka fora (uglavnom kod žena) internetom tipa :
"putujem u inozemstvo (neka država ili grad) na određeni broj mjeseci "
ono u ćem je fora.... ako uopće je fora.
I ja sam to primjetio.
Ja takvu salatu i jedem, mrzim kada mi začini na salati kvare okus hrane,a od octa mi se bljuje.
vidim još nisi skontao da su i začini hrana... a zašto ocat? stavi limun ako ti se od octa bljuje, zar ne posoliš salatu? jesi li probao Aceto balsamico? možeš staviti jogurt i kopar u salatu od krastavaca, probaj izvrsno je
kombiniraj neće te ubiti ako probaš... vi heteroseksualci ste dosadni kako u seksu tako i u kombiniranju okusa.... 
vidim još nisi skontao da su i začini hrana... a zašto ocat? stavi limun ako ti se od octa bljuje, zar ne posoliš salatu? jesi li probao Aceto balsamico? možeš staviti jogurt i kopar u salatu od krastavaca, probaj izvrsno je
kombiniraj neće te ubiti ako probaš... vi heteroseksualci ste dosadni kako u seksu tako i u kombiniranju okusa.... 
I onda će mi limun sve kvariti. Aceto također ne volim. Ne volim ni jogurt ni krastavce.
Mi heteroseksulaci bar ne kombiniramo iste stvari. 
ne daj bože da si isti kao i ja, btw. više mi sličiš na razmaženu curicu, ne volim ovo ne volim ono, njenjenje
I onda će mi limun sve kvariti. Aceto također ne volim. Ne volim ni jogurt ni krastavce.
Meni se bas svidaju njegove homoseksualne kombinacije hrane. (LOL)
Touche :)