Žao mi je ako si to doživio kao trolanje (iako definicija pojma to ne uključuje). Ja sam samo hipotetski opisao situaciju, hipotetsku, zbog metaforičkog i zabavnog efekta. Realno, vjerojatno se ne radi stvarno o konkretno četvorici zgubidana, ali možda njih 40 nije dovoljno efektivno. Tko je za to odgovoran?
Mislim da su najveći problem zaista ti koji se samo potpisuju, a ostatak vremena ne rade ništa. Vidim da si kao posljednji bastion obrane upotrijebio jahanje na konju novih zakonskih okvira pa sam tekst sam pažljivo uopćeno uredio, a i tvoje kritike o mom jahanju i držanju u sedlu te napuštanju istog ću shvatiti kao humor, kako ne bismo kršili kazneni zakon, ipak je sloboda pisane riječi povijesni pojam nekadašnje republike, sada pod režimskom represivnom čizmom.
Genijalan si. 

Potpis!

,znam da su Linić(iako on nema ništa sa prvosuđem) i njegova ekipa svi internet ovisnici i vise na Bug forumu po cijele dane
. Ma znam da je munjevita brzina pravosuđa. Iako se djelomično bunim na njihovu brzinu, recimo da niti to nije toliki problem, problem je rješavanju slučaja. Bilo bi bolje da sam lagao i muljao u žalbi i da mi na temelju toga onda "oproste" oduzimanje vozačke, umjesto da sam govorio istinu. Valjda su mislili : "U gledaj ovaj radi dva posla, njega ćemo oderati", a nije bitno da radim ko crnac svaki dan, sad još moram i u 6 sati se dizati da stignem na vlak u 7, da stignem na posao u 8, a idem spavati oko 2, kad moram do 22-23 raditi (jer kasnije stižem sa posla). Mislim da ću morati odhebati drugi posao, jer jednostavno nemam energije sada u ovakvom režimu rada.