Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.307.260
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
i_rambo_plache kaže...

Halucinogeni fino izhebu percepciju i kognitivne sposobnosti. Iskustvo nakon tripa vjerojatno varira od pojedinca do pojedinca tako da je glupo govoriti da neka droga masovno ljudima otvara oči i pokazuje im "istinu", štogod to značilo. Rekao bih da je kontakt s vanzemaljskim bićima na DMT-u stvar očekivanja prije tripa i imam dojam da dobar dio ljudi ima drugačija iskustva od navedenih, samo što ne stavljaju videe na YT ili piskaraju po forumima o tome.

Najžešći trip sam ja imao je bio na skanku gdje sam imao valove blackouta i to uopće nije bilo zabavno. Zapravo, prilično je zastrašujuće kad u jednom trenu sjediš, a u sljedećem treptaju oka stojiš i trljaš ruke, a dio kad sam se ustao i razlog zašto trljam ruke mi je ispario. Na pamet mi je cijelo vrijeme padala scena iz Te divne splitske noći kad se ženska baci s prozora misleći da može letjeti pa sam cijeli trip odsjedio i čekao da se priberem. Tak da, trava je zabavna, neubrojivost nije, pa je sve više od trave za mene big no-no. Sasvim mi je u redu ova "istina" koju sad poimam...

Najzesci trip si imao na skunku?

Kad kazes skunk, mislis hybridna sorta biljke cannabis?

Tesko mi je vjerovati da si tripao od marihuane, pogotovo ovaj opis koji si dao...cudno.

Prije jedno 10 godina je okolo kruzila prica o nekakvim skankovima spricanim blagom koncentracijom LSD-a, ali sam uvijek mislio da je to samo legenda.

Nikada nisam cuo u svom zivotu da je THC na nekoga djelovao tako da je ovaj imao blackout (osim ako blackout nije da se izvalis u kaucu i zakrmis) i da je mislio da moze letiti ili bilo sto slicno.

S druge strane, DMT se isto pusi tako da tko zna sto si ti konzumirao. ^^

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Tesko mi je vjerovati da si tripao od marihuane, pogotovo ovaj opis koji si dao...cudno.

Prije jedno 10 godina je okolo kruzila prica o nekakvim skankovima spricanim blagom koncentracijom LSD-a, ali sam uvijek mislio da je to samo legenda.

Nikada nisam cuo u svom zivotu da je THC na nekoga djelovao tako da je ovaj imao blackout (osim ako blackout nije da se izvalis u kaucu i zakrmis) i da je mislio da moze letiti ili bilo sto slicno.

Da, skank kao derivat kanabisa s extra THC-a. Pouzdani frend ga je kupio od svog frenda, s naglaskom da je to neki skank i da je bomba. Nekako sumnjam da je bilo špricano ičime jer, iako nisam neki stručnjak za droge, nisam primjetio drugačiji miris ili izgled od uobičajenog. Naravno, dodatno smo to smješali s duhanom. U početku je bila žeđ pa je uslijedio kratki period smijanja svemu i onda su mene počeli prolaziti hladni trnci i periodično zacrnjivanje. Iako nisam imao pojma što se događalo tokom tih zacrnjivanja, mogao sam recimo normalno hodati.

Poslije toga se ne sjećam puno, samo da sam bio miran jer me je počela lagano hvatati paranoja i mučnina. Nakon nekog vremena kad je prestalo, već je bio mrak i ono, tih par sati sam potrošio bezveze čekajući da popusti. Frenda koji je pušio sa mnom nije tak pogodilo, možda zato što sam ja uvlačio ko idiot jer nije imalo nekog utjecaja na mene za vrijeme pušenja pa sam mislio da mu je lik uvalio običnu travu.

Get pissed and slapped my bitch right in her dirty pudding.
15 godina
protjeran

Ja bih jednog dana volio probati gljive i DMT. 

Koliko se zanimam za tu temu nisam naišao na da je itko imao ikakve zdravstvene probleme. Jedino što se dogodi je "čišćenje organizma" nakon uzimanja supstance.

17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Ali, definitivno sam stava da se velika većina tih stvari mora probati u formativnim godinama i drago mi je što sam u tom smislu iskusan, iako mi je donijelo i nezanemarive zdravstvene poteškoće.

Zašto?

Bliže mi je pameti da ne moram probati govno da se uvjerim da je loše.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
i_rambo_plache kaže...
Psiho246 kaže...

Da, skank kao derivat kanabisa s extra THC-a. Pouzdani frend ga je kupio od svog frenda, s naglaskom da je to neki skank i da je bomba. Nekako sumnjam da je bilo špricano ičime jer, iako nisam neki stručnjak za droge, nisam primjetio drugačiji miris ili izgled od uobičajenog. Naravno, dodatno smo to smješali s duhanom. U početku je bila žeđ pa je uslijedio kratki period smijanja svemu i onda su mene počeli prolaziti hladni trnci i periodično zacrnjivanje. Iako nisam imao pojma što se događalo tokom tih zacrnjivanja, mogao sam recimo normalno hodati.

Poslije toga se ne sjećam puno, samo da sam bio miran jer me je počela lagano hvatati paranoja i mučnina. Nakon nekog vremena kad je prestalo, već je bio mrak i ono, tih par sati sam potrošio bezveze čekajući da popusti. Frenda koji je pušio sa mnom nije tak pogodilo, možda zato što sam ja uvlačio ko idiot jer nije imalo nekog utjecaja na mene za vrijeme pušenja pa sam mislio da mu je lik uvalio običnu travu.

Morat ces me upoznat s tim tvojim frendom, hahaha. {#}{#}

Salim se.

- Psiho246
17 godina
Tawals kaže...

Koliko se zanimam za tu temu nisam naišao na da je itko imao ikakve zdravstvene probleme. Jedino što se dogodi je "čišćenje organizma" nakon uzimanja supstance.

gljive, bunika, hadeze, ako ti ova posljednja tri slova nisu dovoljan argument, vidi ovo.

wyks kaže...
M_dipl. kaže...

Ali, definitivno sam stava da se velika većina tih stvari mora probati u formativnim godinama i drago mi je što sam u tom smislu iskusan, iako mi je donijelo i nezanemarive zdravstvene poteškoće.

Zašto?

Bliže mi je pameti da ne moram probati govno da se uvjerim da je loše.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
18 godina

Znam ljude koji su od jednog bad tripa (nerijetko i prvog) ostali osteceni za cijeli zivot...

A on bi probao halucogene droge. Bez uvrede, ali sada zbilja smatram da si glup.

Rvat katolik!
15 godina
protjeran

U kojem smislu oštećeni i koje su droge uzimali?
Zanimale jer ono što napravi čovjek i ono što je od Inteligencije Svemira nije isto...

Znam i ja da nisam baš pretjerano pametan ali šta ću...

(ovo je odgovor na tnakirov post, koji je izbrisan)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.10.2012 22:18 (Tawals).
14 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Psiho246 kaže...

trebao si nastavit pit vodu i jest nesto slatko... xD   Meni bi se to znalo desit mijesanjem zestokih pica sa hapljom....  

14 godina
neaktivan
Tawals kaže...

ako ih nisi nikad probao niti nemoj.... :P   Nemoj mislit da ces dozivljavat neke debilane sta si u nekakvim knjigama procitao itd.... Svako ti moze svasta govoriti o njima, i ako se budes upustio u takve avanture,te iste price koje ti je neko pricao ili koje si negdije citao mogle bi te dovest do psihickog poremecaja posto bis, probajuci te takozvane "teske droge" ubrzo shvatio da nije ni blizu onome sto si mislio... Znam iz iskustva... 

18 godina
LSD, osteceni toliko da su sada psihicki bolesnici (ili po naški - pukli)
Rvat katolik!
16 godina
neaktivan

I što sad :

http://metro-portal.hr/cacic-ili-gospodarski-rast-do-rujna-ili-dajem-ostavku/68540 , jesmo li opet :

http://www.norgems.com
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Najžalosnije je to što je većina nas na to otupila i više ih ne shvaćamo ozbiljno, a trebali bismo.

U konačnici mi to plaćamo.

17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Znam ljude koji su od jednog bad tripa (nerijetko i prvog) ostali osteceni za cijeli zivot...

LSD, osteceni toliko da su sada psihicki bolesnici (ili po naški - pukli)

Oprosti, ali bedastoće.. Kao prvo lsd-a kod nas uopće nema. Možda 70-tih.. Speed i amfetamini. Kao drugo, nitko normalan nije pukao od jednog lošeg tripa. Kao da kažeš da se netko napio i ostao oštećen za cijeli život. Ti su vjerojatno bili 'oštećeni' i psihički bolesnici i prije jednog tripa..

18 godina
bed kaže...

Oprosti, ali bedastoće.. Kao prvo lsd-a kod nas uopće nema. Možda 70-tih.. Speed i amfetamini. Kao drugo, nitko normalan nije pukao od jednog lošeg tripa. Kao da kažeš da se netko napio i ostao oštećen za cijeli život. Ti su vjerojatno bili 'oštećeni' i psihički bolesnici i prije jednog tripa..

Na ovo cu reci samo LOL.

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan
bed kaže...

Kao da kažeš da se netko napio i ostao oštećen za cijeli život.

Ja sam pijan ostao bez skupog mobitela, novca, djevojke i pojavljivanja u jednom kafiću sa imalo ponosa. Jer ne znaš kako ćeš reagirati. U tome je univerzalni zaheb.

A inače sam tip koji bi radije proveo tjedan dana gledajući dobru seriju i igrajući RPG-ove nego izlazio, nikad se potukao niti namjerno uvrijedio nekoga, familije izuzev...

Ne mora se ostati zdravstveno oštećen, makar ne izostavljam mogućnost da sam zbilja mogao imati i takvih poteškoća da sam popio koju više.

Rekao bih zaheb za život...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
18 godina
tnakir kaže...
bed kaže...

Na ovo cu reci samo LOL.

LOL i ništ drugo jel fučkaj ga,{#}pa nisu svi ljudi isti kaj ne ili si to zaboravil i po tome ne moš globalno ništa zaključit.Kad smo kod Alkohola on u praksi radi gadne stvari, kad se ljudi legalno ponapiju i onda rade izdarije posvuda pa još kad sjednu za volan pa se pretvore u ubojice na cesti itd.Eto tu pokraj mene moj prvi sused malo stariji od mene, praktički alergičan na alkohol iako to u praksi nije baš tak no on kad popije čašu vina ili jednu pivu onda nastupa cirkus.Zato niti ne pije uopče no nekad si ipak i popije jel,{#} srečom on ne vozi pa kad mu se zalomi ništa strašno moš mislit.No na terenu ili u zbilji ima puno takvih tipova ljudi, koji su vrlo osjetljivi na lakohol(ili neku drugu) pa kad sjednu za volan eto đumbusa do daske.{#}

Jesi ti čuo za Robina Wiliamsa i recimo Jack Nicholson,{#} taj dvojac je tolko drogetine potrošil užas jedan kaj god im je pod ruku došlo u mlađim danima to su uzimali.Eto ih još su tu živi i manje više ok, oni su primjer normalnih ljudi koji dobro podnose droge a oni koji vrlo loše podnose da jedan trip ili veča doza može ih dotuč pošteno.U tu kategoriju spada i ovaj moj oštečeni sused, sa čašom popijenog vina ili jedne pive i ode sve kvragu to nikak nije normalna osoba bi rekli poremečena kemija jel fučkaj ga.{#}

Eto dole jedan video sa Robin Williams,{#} njegov najnoviji standup nastup uglavnom odlično to sigurno.S obzirom kolko je razne drogetine pojel u životu, eto ga još je tu bistar i inteligentan a na drugoj strani neko od jedne LSD partije ili ko zna čega ode nizbrdo itd.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
18 godina

Nisam rekao da su svi koji su uzeli trip ostali "osteceni" nego da znam (osobno) takve slucajeve. Ono sto sam htio reci je - Tawals, takve stvari nisu za igranje.

Rvat katolik!
17 godina
neaktivan
Ekipa što kažete na ovo?

Tražili su ih Google i Skype, ali "ubila" ih je hrvatska birokracija: "Otišli smo u London i osnovali firmu za 24 sata"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trazili-su-ih-google-i-skype-ali-ubila-ih-je-hrvatska-birokracija-otisli-smo-u-london-i-osnovali-firmu-za-24-sata/642975.aspx
Nasilje je zlo, a seks je najljepša stvar na svijetu. (Maja Miloš)
14 godina
protjeran

Tripova je bilo kod nas i jos uvjek ima. Kvaliteta vise nije ko prije, al ima ih. A to da se moze ostati na "tripu", moze se i ne samo od LSD-a, nego i od MDMA (bonkasa), PCP-a (perneka) i slicnih sranja. Jednostavno ti se vracaju situacije tzv. "flashback-ovi" i mozes se toga rijesiti putem raznih tableta, a onda pa si opet za qurac.

Ne valja se time šopati nikako, ajd travica je drustveno prihvatljiva (nista gora od alkohola), ali kemija te trajno ostecuje. Makar danas travu spricaju svakavim otrovima, pa i to treba znati od koga kupovati.

daniel
15 godina
neaktivan
 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
bed kaže...

Na ovo cu reci samo LOL.

A ja ću reći osim LOL da nemaš pojima;

There have been no documented human deaths from an LSD overdose.It is physiologically well tolerated and there is no evidence for long-lasting physiological effects on the brain or other parts of the human organism.

LSD may temporarily impair the ability to make sensible judgments and understand common dangers, thus making the user more susceptible to accidents and personal injury. It may cause temporary confusion, difficulty with abstract thinking, or signs of impaired memory and attention span.

Obrazuj se prije nego što budališ.. Nikome od lsd-a nije pregorio mozak, niti je ostao oštećen uslijed uzimanja jednog tripa. Može kod postojećih bolesnika (i onih koji su bolesni a to ne znaju) koji bolju od npr shizofrenije, potaknuti ili pojačati već postojeću bolest. Da uopće ne ulazim u način djelovanja, receptore, sinapse i ostale prigodne pojmove jer nema smisla, samo ću reći da su ti izjave na nivou babskih priča.

Što nikako nije poziv na konzumiranje te supstance, već su jednostavno činjenice takve, a ti lupetaš bedastoće..

17 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Normalno da ima ,kad ga svrbi. Hapse njegove dečke zbog prodaje informacija mafiji ,smjenjuju njegovog čovjeka sa čela odbora Vijeća za sigurnost ,postavili su (navodno) neovisnog čovjeka na čelo tajne službe.

Mora radit frku prije nego ovi propjevaju u Uskoku i spomenu ga. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
16 godina
neaktivan
Kako to kada je u pitanju mlijeko nitko ne pita krave za njihovo misljenje o svemu tome ?
17 godina
neaktivan

Pa bikovi su već istaknuli sve zahtjeve, 4,05kn za litru recimo...

15 godina
neaktivan

I još se lik čudi na pitanje jedne novinarke "Pa zar nisu to vaši ljudi?"   

A zna se da je dva dana prije izbora podijelio čak 85 generalskih činova u policiji. U jednome danu on je promovirao vjerojatno više ljudi nego što ih je promovirano u proteklih 5-6 godina.. 

http://www.nacional.hr/clanak/121462/karamarko-odobrio-85-generalskih-cinova

Nedao Bog da nam on na vlast dođe.. {#}

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Nedao Bog da nam on na vlast dođe.. {#}

Nažalost ,navikani se na to da hoće ,2015. Osim ako ga sami HDZ-ovci ne maknu (što već spada u SF).

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
18 godina
bed kaže...
tnakir kaže...
bed kaže...

Na ovo cu reci samo LOL.

A ja ću reći osim LOL da nemaš pojima;

There have been no documented human deaths from an LSD overdose.It is physiologically well tolerated and there is no evidence for long-lasting physiological effects on the brain or other parts of the human organism.

LSD may temporarily impair the ability to make sensible judgments and understand common dangers, thus making the user more susceptible to accidents and personal injury. It may cause temporary confusion, difficulty with abstract thinking, or signs of impaired memory and attention span.

Obrazuj se prije nego što budališ.. Nikome od lsd-a nije pregorio mozak, niti je ostao oštećen uslijed uzimanja jednog tripa. Može kod postojećih bolesnika (i onih koji su bolesni a to ne znaju) koji bolju od npr shizofrenije, potaknuti ili pojačati već postojeću bolest. Da uopće ne ulazim u način djelovanja, receptore, sinapse i ostale prigodne pojmove jer nema smisla, samo ću reći da su ti izjave na nivou babskih priča.

Što nikako nije poziv na konzumiranje te supstance, već su jednostavno činjenice takve, a ti lupetaš bedastoće..

Ne ulazim u dijagnoze ljudi koje su imali prije uzimanja acida, jer nisam upoznat sa njima. Hocu samo reci da znam dvoje ljudi koji su u kur_cu nakon bad tripa.

Btw... sto sa tripom nekoc nisu "lijecili" shizofreniju?

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 7:36 (tnakir).
18 godina

Džizus, koji idioti, ovi talijani. Osudili su znanstvenike kao da su stisnuli gumb za proizvodnju potresa... Mislim OK, i ovi su malo debilčeki zbog glupog priopćenja, ali svejedno.

Zašto ja ne mogu tužiti Vakulu za neku pinku, koji kaže da će padati kiša, pa ja ne odem u planinu na tri dana, a zapravo sam mogao? Aha, da, zato jer je to glupo!

Gledam te!
18 godina
The Man kaže...
Ekipa što kažete na ovo?

Tražili su ih Google i Skype, ali "ubila" ih je hrvatska birokracija: "Otišli smo u London i osnovali firmu za 24 sata"
http://www.index.hr/vijesti/clanak/trazili-su-ih-google-i-skype-ali-ubila-ih-je-hrvatska-birokracija-otisli-smo-u-london-i-osnovali-firmu-za-24-sata/642975.aspx

Tko bi rekao da je to kod nas to nemoguće {#}

Iskreno, baš mi je drago. I neka su to napravili, neka uspiju i neka odu tamo i živjeti. Ovdje tako i tako birokracija sve ubije, nije ni čudo da se nikome ne da zayebavati sa tolikom dokumentacijom, čekanjima i slično.

I onda kao možeš osnovati tvrtku za 10kn...10 kn my ass {#} Mrzim kad se istakne neka cijena i onda se još naknadno nakupi mali milijun troškova, odvratno.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice